SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Kakšen vpliv ima Exatlon na otroke? #video

0,02

termometer

Včeraj se je začela druga sezona Exatlona ob 19.45 na Planetu. Zato je bilo športno obarvano tudi ponedeljkovo Planetovo jutro. V oddaji Jutro na Planetu smo telovadili in preverili, kakšen vpliv ima Exatlon tudi na naše otroke.

Exatlon Planet TV Ekskluzivno: poglejte si prve utrinke iz nove spektakularne sezone Exatlona

V Exatlonu gre za ekstremne napore, ki zahtevajo izjemno fizično in psihično vzdržljivost. Kako vse to ohranjati, medtem ko so poleg vsega vate ves čas uperjene še kamere? To sta povedali nekdanji Exatlonovki Pina Umek in Vanja Štamberger, ki sta gostovali v oddaji Jutro na Planetu.

Najtežja televizijska preizkušnja Exatlon je pri otrocih in mladih zbudila veliko zanimanja in jih navdušila za poligone ter spodbudila k športu. Na igriščih so začeli postavljati ovire in tekmovati med seboj, kar je izkoristil tudi učitelj športa na osnovni šoli Simona Jenka na Smledniku.

V spodnjem posnetku si oglejte, kako jim lahko skozi poligone pomagamo razvijati motorične sposobnosti in spodbujamo ljubezen do gibanja. O tem smo spregovorili tudi z Gregorjem Starcem, vodjo nacionalnega sistema športnega kartona.

Exatlon bomo v drugi sezoni spremljali od ponedeljka do petka ob 19.45 na Planetu. Jutranjo oddajo pa ob 8. uri od ponedeljka do sobote. Bodite z nami.
Jutro na Planetu Planet TV "Letos moramo zmagati mi, modri" #video Jutro na Planetu Planet TV Spremljajte novo sezono oddaje Jutro na Planetu Exatlon Planet TV Nocoj se začenja Exatlon: prva tekma bo na čisto novem poligonu  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin