Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 9. 2022,
8.43

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Igor Mikič Jure Košir Exatlon Planet TV

Ponedeljek, 5. 9. 2022, 8.43

1 leto, 7 mesecev

Exatlon

Nocoj se začenja Exatlon: prva tekma bo na čisto novem poligonu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Že nocoj bomo videli, iz kakšnega testa so tekmovalci in tekmovalke druge sezone najtežje televizijske športne preizkušnje Exatlon Slovenija. Ob 19.45 se bo na povsem novem poligonu začela tekma, ki bo nekaterim tekmovalcem povzročila kar nekaj težav.

Exatlon
Planet TV Ekskluzivno: poglejte si prve utrinke iz nove spektakularne sezone Exatlona

Nocoj ob 19.45 bo voditelj Jure Košir prvič pozdravil tekmovalce in tekmovalke, ki bodo na osupljivih poligonih v napornem karibskem podnebju dokazovali, da smo Slovenci in Slovenke resnično borben in športen narod. Poleg novih obrazov se v Exatlon Slovenija vrača Igor Mikič, a tokrat v novi vlogi, saj bo preverjal občutke tekmovalcev med tekmami in nedvomno tudi sprostil tekmovalno ozračje.

Exatlon | Foto:

V prvi oddaji se bodo tekmovalci in tekmovalke po spektakularnem prihodu na prizorišče prvega poligona, imenovanega Apokalipsa, spopadli v bitki za vilo. Zmagovalci si bodo namreč priborili luksuzno domovanje z več sobami, klimo in bazenom, medtem ko bodo poraženci primorani vsaj en teden preživeti v baraki, kjer vsi bivajo v enem prostoru brez klime in v precej skromnejših razmerah.

Exatlon | Foto:

Apokaliptični poligon je povsem nov in gledalci ga še nismo videli, med premagovanjem različnih ovir pa je njegova posebnost tudi to, da se progi dveh tekmovalcev vmes križata. Izredno težak izziv, ki bo iz ekip iztisnil zadnje atome moči, pa bo ena borbena tekmovalka žal morala predčasno zapustiti.

Exatlon | Foto:

V rdeči ekipi se bodo v bitki za vilo borili 26-letna nekdanja atletinja Manca Šepetavc, 27-letni akrobat Tim Nuč, 43-letna vsestranska športnica Teja Kralj, 21-letna mojstrica twirlinga Lina Majcen, 30-letni član akrobatske skupine Dunking Devils Teo Čeh, 22-letna ljubiteljica športa in model Anamarija Kastelic, 28-letni nekdanji profesionalni nogometaš Michael Lovrec ter 24-letni znanec resničnostnih šovov Jan Klobasa, ki bo tokrat izživel svojo strast do športnih izzivov.

Exatlon | Foto:

Njihovi izzivalci v modri ekipi so 26-letni nekdanji profesionalni nogometaš Boris Vidović, 40-letna nekdanja državna prvakinja v karateju v borbah Andreja Košir, 43-letni Marko Vnuk, ki se lahko pohvali s črnim pasom v aikidu, 20-letna nekdanja državna prvakinja v akrobatskem rokenrolu Pika Miškulin, 27-letni Jaka Polak, ki se najbolj posveča fitnesu, 21-letna študentka fakultete za šport Karolina Siročič, 29-letni mojster vadbe "street workout" Luka Burja in 23-letna nekdanja atletinja Tjaša Lepej.

Exatlon | Foto:

Tako modra kot rdeča ekipa bosta v izjemno težkih pogojih in napornih fizičnih izzivih tekmovali za skupne, pa tudi za individualne zmage. Na koncu bosta zmagovalca namreč dva, najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec bosta prejela vsak po 50 tisoč evrov.

Exatlon Slovenija bo na Planetu od ponedeljka do petka ob 19.45, v soboto pa se športnemu spektaklu pridružuje komentatorska oddaja, ki jo bo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodila jezična Jasna Kuljaj. 

 

Exatlon
Planet TV V modri ekipi od nogometašev do misic #video
Exatlon
Planet TV Spoznajte prvih osem tekmovalcev druge sezone Exatlona
Exatlon
Planet TV Razkrivamo še drugih osem tekmovalcev Exatlona
Jutro na Planetu
Planet TV "Letos moramo zmagati mi, modri" #video
Exatlon
Planet TV Košir ali Tomba? Kdo bi bil hitrejši na poligonih Exatlona?
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte