Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Napetost v partnerstvu bo naraščala, vi pa je kar ne boste znali umiriti. Spoznali boste, kako pomembno je reševati težave sproti, saj se v nasprotnem primeru nezadovoljstvo le kopiči. Morda bo dogajanje pripeljalo tako daleč, da se bo celotni odnos znašel na preizkušnji. V vsakem primeru se ne lotevajte naglih odločitev, saj bi jih utegnili sčasoma obžalovati. Raje pustite času čas in sproti boste spoznavali, kam se stvari nagibajo. Po drugi strani pa partnerja ne vlecite za nos, v kolikor ste prepričani, da si z njim ne morete zgraditi sreče. V službi bo dogajanje precej bolj produktivno, saj vam bodo morda ponudili celo spremembo delovnega mesta, s tem pa se vam bo ponudila odlična priložnost pri financah.

Ljubezenski horoskop

Za samske se bo ta mesec začel z močno potrebo po notranji spremembi, preobrazbi in samodisciplini. Vaše prepričanje, da se rešite slabih navad in razvad, pa bo tokrat močnejše kot kdajkoli. Največ možnosti za novo ljubezensko zvezo imate okrog sredi meseca. Vezanim želja po širjenju obzorij in poseganju izven poznanih krogov prinaša nove priložnosti in nagrade. Posebno pozornost partnerju namenite v drugi polovici meseca, saj se bo v prvi polovici počutil odrinjenega.

Erotični horoskop

Ne bojte se partnerju zaupati svoji erotičnih želja. Morda boste presenečeno ugotovili, da so tudi njegove zelo podobne vašim. In ne pozabite, če ne poveste, kaj hočete, tega ne morete pričakovati. Samski ne bodite preveč izbirčni. Morda vam želje izpolni prav posebna oseba.

Ali bo drugo leto z denarjem kaj bolje? Pošlji sms DENAR17 na 6116. Vedeževanje preko sms, ki mu lahko zaupate! 6116

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano