Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Ta mesec vam bo prinesel veliko energije in optimizma. Tudi tisti, ki se pobirate po kakšni zahtevnejši življenjski preizkušnji, boste končno začutili izboljšanje. Izzive, ki vam bodo prihajali na pot, boste sprejemali skorajda z navdušenjem, saj boste v njih videli nove priložnosti in možnost za osebni razvoj. Tudi vaše finančno stanje vas bo podprlo, večino celo s kakšnim pozitivnim presenečenjem. Mesec boste končali modrejši in polni novih izkušenj.

Ljubezenski horoskop

V tem mesecu se boste predvsem posvečali obstoječemu partnerstvu. To bo namreč precej kritičen čas zanj. Čustva se bodo morda ohladila celo do mere, da partnerstva ne bo več moč postaviti nazaj na pravo mesto. Vendar ni razloga, da vržete puško v koruzo. Če sledite sebi in svojim čustvom, nimate razloga za strah. Pravzaprav se bo zgodilo, kar boste želeli. Za samske to ni primerno obdobje za kakršnekoli začetke na tem področju. Bolje je, da se posvetite sebi in karieri, saj boste na tem področju neprimerno bolj uspešni.

Erotični horoskop

Ta mesec boste zelo zanimivi ljubimci. Za vas bo seks sproščujoča tema, v kateri se boste izvrstno znašli. Radi boste preizkušali novosti, beseda 'perverzno' v vašem besedišču tako ne obstaja. Toda že kar nekaj časa ste nezadovoljni. Nikakor vam ne uspe najti partnerja, ki bi lahko zadovoljil vse vaše apetite. Ne predajte se, prihajajo spremembe na bolje.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano