Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5.

Bik 21.4. - 20.5

Prekipevali boste od energije, zdelo se vam bo, da je nikakor ne morete porabiti. Premišljevali boste o ambicijah, ki jih imate in ki jih želite doseči na službenem področju. Naredite si načrt in mu sledite. Pazite, koliko denarja zapravljate predvsem za majhne in nepotrebne stvari.

 • Zdravje 94%

 • Ljubezen 92%

 • Posel 50%

Srečne številke

4 20 34

Pozitivni znaki

Dvojčka Devica Kozorog

Negativni znaki

Dvojčka Strelec Ribi

Ljubezenski horoskop

Partnerjeva odločnost vam pomaga, zato vas ne moti, da ima v zvezi glavno besedo in da o vsem odloča. Tudi drugim se zdi, da ste v podrejenem položaju, a vas to ne skrbi. Uživate v partnerjevem temperamentu ter strasti in tudi on je z vami povsem zadovoljen. Vse dokler bo to za vaju dobro.

Erotični horoskop

Vaš glavni erotični organ danes bo jezik. Ne le, da lahko z njim zelo osrečite ljubimca, tudi z besedami boste znali podkrepiti vzburjenje.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Tudi danes boste razmišljali o željah in pričakovanjih, ki jih imate. Kar posvetite se sebi! Premislek vam bo dobro del. Pričakujte zelo razgiban dan in zelo družabno popoldne, ki ga boste preživeli v družbi najbližjih. Zdravje in počutje bosta danes boljša. V popoldnevu si privoščite sprehod v naravi, ki vam bo dobro del.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Prekipevali boste od energije, zdelo se vam bo, da je nikakor ne morete porabiti. Premišljevali boste o ambicijah, ki jih imate in ki jih želite doseči na službenem področju. Naredite si načrt in mu sledite. Pazite, koliko denarja zapravljate predvsem za majhne in nepotrebne stvari.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Počutje bo danes odlično. V sebi boste čutili novo moč, ki bo prihajala iz globine vašega telesa. Čeprav je bil včeraj težek dan, bo danes povsem drugače. Možni so obiski sorodnikov in prijateljev ali pa celo krajši izleti. Dolgočasili se prav gotovo ne boste. Družabnost bo nekaj povsem običajnega danes. Počutje: odlično!

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Danes boste dobro razpoloženi, polni humorja in upanja. Dan bo odličen za to, da si izberete oviro, ki vam že dolgo povzroča težave, saj jo boste danes z lahkoto preskočili. Bili boste samozavestni in polni energije – premagajte vse razdalje. Začnite že zgodaj zjutraj in do večera boste nadvse zadovoljni sami s seboj.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Dobili boste občutek, da bi morali nekaj svojih skrivnosti deliti z nekom, pa bi bilo vseeno bolje, če bi jih zadržali zase. Šlo bo predvsem za tiste stvari, za katere mislite, da bi nekomu lahko koristile. Včasih je bolje molčati. Pazite, saj bi se lahko zadeva obrnila proti vam. Pustite času čas, vse bo že kmalu jasno.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Namesto da se kar naprej osredotočate na težave drugih, danes postavite sebe na prvo mesto. To ne pomeni, da bodite sebični, ampak se za težave drugih pobrigajte, ko boste rešili svoje. Napolnili si boste baterije in tako boste lahko tudi bolje svetovali in pomagali drugim. Poskrbite danes zase!

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes se obkrožite z ljudmi, ki imajo drugačen pogled na svet kot vi. Pa naj bo to starejši sorodnik, mlajši brat ali sestra, morda celo prijatelj iz drugačnih krogov. Pomagali vam bodo rešiti problem, ki vas razjeda že nekaj časa. Včasih je vse, kar je potrebno za ocenitev težave, le druga oseba in njen pogled na situacijo.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Trenutno imate povečan čut za intuicijo. Zanesite se nanj in pomagajte prijatelju, ki se ravno pripravlja na nek nov projekt ali odhaja na potovanje. Če ste zaskrbljeni zanj, mu povejte, kaj čutite in kakšni so vaši strahovi. To ste mu dolžni povedati. Več podrobnosti, boljše bo zanj. Morda ste to sanjali, morda imate le slab občutek, zaupajte se mu.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Vaš občutek za večje finančne podvige se še stopnjuje, krepi – izkoristite ga. Preberite nekaj finančnih časopisov, preglejte internetne strani in nadgradite svoje znanje o tem, kaj lahko storite s svojim denarjem. Posvetujte se s prijateljem, ki se ukvarja s finančnimi zadevami in vam lahko pove, kako bi bilo najbolje ravnati.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Kljub težavnemu začetku dneva boste že popoldan spet začutili pozitivno energijo in zagnanost. Zvečer bo lahko prišlo do manjšega konflikta, a naj vas ta ne vrže iz tira. Dan bo idealen, da nekomu izpoveste tisto, kar čutite. Ko se boste enkrat izpovedali, boste lažje zadihali in se boste tudi bolje počutili.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Dan se bo odvijal v znamenju gibanja in napredka. Stvari se bodo odvijale kar same od sebe in vi se boste tega močno razveselili, saj ste v preteklih dneh že skoraj obupali. Končno boste želi sadove vašega truda in vztrajnosti. Zvečer pa si le privoščite sprehod z najboljšim prijateljem in se sprostite.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Če ne stojite z nogami trdno na tleh, tvegate, da boste zamudili nekaj posebnega. Pomembno je biti trdno na tleh, ne popuščajte svojim čustvom. Od časa do časa so vaši občutki tisti, ki vas vodijo skozi življenje. Danes pa razmišljajte s svojo glavo, ne s srcem. Premislite o neki zadevi in ravnajte premišljeno.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano