Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5.

Bik 21.4. - 20.5

Finančno stanje se izboljšuje, a vseeno ne pretiravajte z nakupovanjem in nepotrebnim razsipanjem. Če že, rajši plačujte z gotovino, tako boste vsaj natančno vedeli, koliko ste porabili in boste imeli mejo. Shranjujte račune, kajti lahko se vam zgodi, da boste prekoračili dovoljen proračun in boste morali določene stvari vrniti.

 • Zdravje 60%

 • Ljubezen 32%

 • Posel 94%

Srečne številke

3 9 19

Pozitivni znaki

Bik Lev Vodnar

Negativni znaki

Rak Strelec Ribi

Ljubezenski horoskop

Pojavila se bo situacija, ko boste morali samski dokazati čustveno moč. Morda boste morali premagati svoja čustva z razumom. Nežnejšemu spolu svetujemo, da prisluhne svoji intuiciji, saj vas ta ne bo razočarala. Če sta s partnerjem v težavnejšem obdobju, obstaja nevarnost, da boste končali razmerje. Moški ste srečni v ljubezni in načrtovali boste prihodnost. Le danes boste potrebovali prostor in čas zase. Vzemite si ga!

Erotični horoskop

To, kar vam bo danes med rjuhami najbolj všeč je, da bodo stvari odlično potekale brez kakšnih odvečnih besed. Vzdihovanje seveda ne šteje!

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Kronična utrujenost in nejevolja se vam bosta danes zelo poznali, zato boste neučinkoviti in počasni, kar določenim ljudem ne bo ustrezalo. Ne razburjajte se, da ne boste povzročili nepotrebnih sporov in prepirov, saj jim ne bi bili kos in bi samo slabo vplivali na vaše ambicije in odnose.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Finančno stanje se izboljšuje, a vseeno ne pretiravajte z nakupovanjem in nepotrebnim razsipanjem. Če že, rajši plačujte z gotovino, tako boste vsaj natančno vedeli, koliko ste porabili in boste imeli mejo. Shranjujte račune, kajti lahko se vam zgodi, da boste prekoračili dovoljen proračun in boste morali določene stvari vrniti.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Nikar ne precenjujte sebe in svojih sposobnosti. Že mogoče, da se vam delo, ki ga opravljate, zdi prelahko, a nikar ga ne opravite hitro in z levo roko. Morebitne napake bi potem še dolgo popravljali, kar bi vam vzelo ogromno dragocenega časa. Raje se danes malo bolj osredotočite in poglobite v celotno zadevo.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Preživeti čas za računalnikom vas bo utrudil, močno bo zmanjšal vašo koncentracijo, zato se boste odpravili na krajši sprehod, kjer si boste razbistrili misli. Nikar se toliko ne trudite dokazovati, vaši nadrejeni že vedo, da ste dober in poslušen uslužbenec. S pretirano ambicioznostjo si boste le načeli zdravje, umirite se.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Razdajali se boste na vse strani, a ne boste dosegli pravega učinka. Kljub trudu in vztrajnosti boste precej neopaženi, kar vas bo zelo motilo in vam bo kradlo energijo za dodatno delo. Ne bodite presenečeni, če bodo v prihajajočem tednu na čelo določenega projekta postavili nekoga drugega namesto vas.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Vse bo v vaših rokah, le odločiti se boste morali sebi v prid. Danes zanemarite sodelavce, prijatelje in tuja čustva, ampak mislite le nase in na svoje potrebe. Čeprav se sliši zelo sebično, boste samo na ta način končno ujeli svoje sanje, dosegli cilj in napredovali. Ljudje vas bodo sicer gledali postrani in z zavistjo, a malce konkurence še nikomur ni škodilo.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Ko boste enkrat spoznali, da nimate več kaj izgubiti, boste šli na vse ali nič. Tveganje se vam bo izplačalo, a le pod pogojem, da boste o vsem temeljito premislili. Za nič se ne odločite, če ne boste prej pretehtali vseh argumentov za in proti. Razumna in natančna odločitev vam bo prinesla uspeh in poželi boste slavo. Kar pogumno naprej.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Družabni dogodki vam bodo ukradli veliko prostega časa, a boste našli način, da boste združili prijetno s koristnim. Potrudite se, da vaše družinsko življenje zaradi tega ne bo trpelo. Morda vašemu partnerju ne bodo všeč bučne zabave, a ga boste uspeli nagovoriti, da se vam bo pridružil. Ob koncu dneva boste tudi sami utrujeni od druženja in telefonskih pogovorov.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Domači bodo živeli svoje življenje in zdelo se vam bo, da v njem ni veliko prostora za vas. Srečali se boste s staro družbo. Dobre okoliščine bodo podpirale vaše poslovne in finančne ambicije, čeprav boste notranje nezadovoljni. Padla bo delovna motivacija in določene ovire bodo blokirale uresničitev vaših poslovnih zamisli. Vse to bo le prehodna kriza.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes bodite še posebej varčni, ne posojajte denarja in odložite nenačrtovane stroške. Določenih stvari ne boste jasno videli, obstaja pa tudi nevarnost lahkomiselnih in hitrih odločitev. Bodite vztrajni in ne odnehajte tudi, ko boste izgubili upanje. Primanjkovalo vam bo gotovosti in zaupanja vase.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Posamezniki se boste odločili za vlaganje v nepremičnine. Preden pa boste sprejeli dokončno odločitev, najprej razmislite o vseh aspektih in možnostih. V kolikor boste še vedno malce negotovi, se posvetujte s finančnim strokovnjakom. Z okolico boste imeli zelo turbulentne odnose.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Na področju dela pričakujte zelo pomembne novice, za katere ni nujno, da bodo pozitivne. Ne ustrašite se jih, saj boste kmalu dosegli tisto, kar si želite. Pazite se pasti, ki vam jih bodo nastavljali drugi. Kot glavni razlog bi se lahko izkazala nevoščljivost. V naslednjem tednu pričakujte izboljšanje delovnih okoliščin. Pazite na finance in bodite previdni pri zapravljanju denarja. Načrtujte svojo porabo.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano