Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5.

Bik 21.4. - 20.5

Nikar ne gojite zamer do osebe, ki vam navsezadnje želi le dobro. Je že res, da ne zna ubrati pravega pristopa, vendar z zamerami ne boste ničesar rešili. Raje ji na razumljiv način povejte, kaj vas moti in kakšno je vaše mišljenje.

 • Zdravje 88%

 • Ljubezen 35%

 • Posel 85%

Srečne številke

5 7 9

Pozitivni znaki

Bik Devica Škorpijon

Negativni znaki

Rak Strelec Ribi

Ljubezenski horoskop

Čeprav boste pri sebi navdušeni za ljubezen in odločeni, da boste res naredili, kar je potrebno, bo danes ostalo le pri namenu. Ne boste najbolj v stiku z realnostjo.

Erotični horoskop

Čeprav boste malce pasivni, pa vas bo z malo spretnosti mogoče zelo razvneti. Med rjuhami boste kot bakla, ki se dolgo vnema, a tudi dolgo gori.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Že zgodaj zjutraj boste občutili hlad, izrazita pa bo tudi potreba po samoti. izkoristite ta čas za poglobljeno intelektualno delo, ki bo lahko ravno danes obrodilo bogate sadove. V drugi polovici dneva pa poskusite dati skrbi na stran in se sprostite.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Nikar ne gojite zamer do osebe, ki vam navsezadnje želi le dobro. Je že res, da ne zna ubrati pravega pristopa, vendar z zamerami ne boste ničesar rešili. Raje ji na razumljiv način povejte, kaj vas moti in kakšno je vaše mišljenje.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Prva polovica dneva utegne biti precej naporna, saj boste imeli dela čez glavo. Na vsak način ga boste želeli opraviti še danes, četudi bodo zaradi tega trpelo vse drugo. Nobene možnosti ne bo, da bi odstopili od svojih ciljev.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Še veliko časa bo minilo, preden boste nek prijateljski odnos lahko postavili nazaj na svoje mesto. Kar je bilo, je pač bilo, zdaj pa bo treba počakati, da čas opravi svoje. Danes se boste morali zanesti na lastno iznajdljivost.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Sprejemanje samega sebe vas bo pripeljalo do pravega zadovoljstva in sreče. Nikar ne iščite sreče izven sebe, to bi bila izguba energije. Obrnite se vase in iščite tisto, kar vas najbolj osrečuje. Temu je vsekakor vredno dati prednost.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Končno se vam bo ponudila priložnost, da se posvetite nečemu, kar vam ste imeli zadnje čase tako pogosto v mislih. Danes bo odličen dan za komunikacijo. Tudi če bo potrebno malo več diplomatskih spretnosti, boste zadevi nedvomno kos.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Malce vzvišeno boste gledali na svet in to se bo čutilo. Zato naj vas ne preseneti, če boste težje motivirali ljudi za sodelovanje ali celo za kakšno uslugo. Sploh če imate otroke, se vam danes utegne zdeti, da vas nalašč ne ubogajo.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Lahko se zgodi, da boste povsem nehote povzročili zaplet ali težave. Ni potrebno, da se zaradi tega posipate s pepelom. Kar boste lahko, boste že uredili. Vsekakor pa premislite, kako bi v prihodnje preprečili takšne situacije.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Slabe izkušnje vam bodo zaprle pot do priložnosti, ki ji sicer prav nič ne manjka. A v preteklosti ste se premočno opekli, da bi šli spet po kostanj v žerjavico. Morda boste celo ugotovili, da se vam s spremembami nikamor ne mudi.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Sposobni boste delati več in bolj temeljito kot običajno. Če vam ni treba, pa še toliko bolje. Poiščite si dovolj zahteven izziv, saj se boste ob preveč enostavnih nalogah hitro začeli dolgočasiti.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Če si želite spremembe, potem je danes pravi čas za prvi korak. Karkoli si boste že zadali, ne boste varčevali s prizadevanji. Res pa je, da ne boste najbolj natančni, zato boste morali še v prihodnjih dneh popravljati za seboj.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Okoli sebe boste ustvarjali sproščeno vzdušje, čeprav vas bo na tihem nekaj mučilo. Verjemite, da se bo vse dobro razrešilo. Dokler čakate na svojo priložnost, pa le poskrbite, da bodo tudi vašim najbližjim dnevi karseda prijetni.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano