Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5.

Bik 21.4. - 20.5

Znašli se boste pred novim izzivom. Spraševali se boste, ali se nekdo igra z vašim zaupanjem ali pa je enostavno prišlo do nesporazuma, ki ga bo treba sprejeti kot minljivo fazo. Kakorkoli že, nikar ne tvegajte ali eksperimentirajte preveč. Drugi pač ne gledajo enako na zamisli, ki se vam zdijo zelo zanimive.

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 35%

 • Posel 38%

Srečne številke

17 35 100

Pozitivni znaki

Dvojčka Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Bik Devica Vodnar

Ljubezenski horoskop

Danes boste zares stopili v središče partnerjevega življenja. Odnos, ki ga bo pokazal do vas, bo temeljil na spoštovanju in ljubezni. Navdušil vas bo s svojim vedenjem, prav tako pa se bo ljubezen okrepila. Veselite se torej današnjega dne. Samskim bo na pot stopila oseba, ki bo navzven delovala popolno. Spoznajte jo, saj se v notranjosti lahko skriva marsikaj.

Erotični horoskop

Svoje prekipevajoče strasti boste pripravljeni izražati kjerkoli in kadarkoli. Izogibajte se seksa na javnih mestih, zalotili bi vas.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Situacija v službi ne bo na zavidanja vredni ravni. Nekaj nepričakovanega vam bo porušilo vse načrte. Ne odločajte se z naglico in pazite pri podpisovanju, še posebej če bo šlo za rešitve glede spremembe delovnega mesta. Pravi čas za napredovanje je šele pred vami. Utrujeni boste. Možna je tudi oslabitev imunskega sistema.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Znašli se boste pred novim izzivom. Spraševali se boste, ali se nekdo igra z vašim zaupanjem ali pa je enostavno prišlo do nesporazuma, ki ga bo treba sprejeti kot minljivo fazo. Kakorkoli že, nikar ne tvegajte ali eksperimentirajte preveč. Drugi pač ne gledajo enako na zamisli, ki se vam zdijo zelo zanimive.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Ves dan boste zelo osredotočeni na delo, zato naj vas nikar ne spravijo s tira tisti, ki bodo imeli načrte, da je treba nekaj narediti na hitro. Bodite previdni pri komunikaciji. Proti koncu dneva se bodo v vaše misli lahko vrnili spomini iz preteklosti. To vas bo lahko malce zmedlo in polni boste nasprotujočih si zamisli.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Čim več stvari imejte pod svojim nadzorom, še posebej pri poslu in denarju. Ne pozabite na mirne živce in ne kažite preveč očitno, da bi imeli radi glavno besedo. Doživeli boste nekaj lepega, kar vas bo osrečevalo še nekaj dni. Počutili se boste odlično in pripravljeni boste na nove izzive.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Zelo boste odgovorni in vestni, ne boste puščali neopravljenega dela. Pravzaprav boste vse želeli opraviti v roku, kar bo uspelo le najbolj pridnim in vztrajnim. Ostali pazite na svoje počutje in živce, da ne boste slučajno pregoreli. Poskrbite, da ne boste dela nesli s seboj domov, saj bi to sprožilo jezo pri vašem partnerju.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Danes boste zelo odločni in trdni, vedeli boste, kaj želite in kako to doseči. Sodelavci vas niso navajeni takšnih, po navadi se drugim umikate in ne želite biti v središču pozornosti. Vsi okrog vas bodo zelo presenečeni, ko bodo videli, da ste vzeli stvari v svoje roke in uspešno rešili določeno situacijo, ki se je že nekaj časa vlekla brez kakršnegakoli napredka.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Nikar se prehitro ne odločajte, kajti danes bodo vaše misli meglene in občutki nejasni. Nikakor ne boste mogli ugotoviti, kaj si pravzaprav želite, zato boste veliko nihali iz ene skrajnosti v drugo. Če se boste za določeno stvar prehitro odločili, vam bo kasneje žal in si boste želeli, da bi se odločili za drugo. Žal stvari potem ne bo več mogoče popraviti.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  S poslovnimi partnerji se nikakor ne morete uskladiti, saj ste si preveč različni. Spraševali se boste, kaj ste razmišljali, ko ste se odločili skleniti posel z njimi. Ne glede na začetna nestrinjanja, se boste na koncu umirili. Profesionalno boste dokončali začeto delo. Drugič bi bilo bolje, da bi kar sami vse vnaprej pripravili in uredili.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Odnosi v službi bodo napeti, zato se nikar ne šopirite in ne vmešavajte tam, kjer to ne bo potrebno. Svoje mnenje zadržite zase in spregovorite le, če boste popolnoma prepričani v svoj prav. Vsi okrog vas bodo zelo na koncu z živci in zato se raje umaknite v svoje delovno okolje in tam postorite svoje delo. Pridite ven, ko se bodo čustva malo umirila.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Polni boste energije in zanosa, pripravljeni na nove podvige in načrte in nič vas ne bo moglo zaustaviti. Nadrejeni bodo zelo navdušeni nad vašo delovno vnemo, zato ne bodite presenečeni, če vam bodo ponudili celo napredovanje ali pa nadzor nad določenim projektom. Potrudili se boste po svojih najboljših močeh in prav gotovo jih ne boste razočarali.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Ne boste imeli toliko dela v pisarni, zato boste dan izkoristili za prijetne pogovore s sodelavci. Beseda bo tekla o željah in načrtih za naprej, kam bi se podali in kaj počeli. Lahko boste opazilo, da vam v kolektivu manjka druženja. S tem bi lahko zelo popravili napeto vzdušje, ki drugače vlada med nekaterimi.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Pestijo vas finančne težave in nikakor ne vidite izhoda iz te situacije. Razmišljali boste, kaj bi lahko še storili, da bi prišli do dodatnega zaslužka. Morda bi morali poprijeti za honorarno delo ali pa delo za polovični delovni čas. Sedaj nikar ne izbirajte, kajti denar nujno potrebujete. Mogoče imate sorodnika, ki bi vam lahko pomagal in ima za to vsa sredstva.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano