Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5.

Bik 21.4. - 20.5

Danes si boste še posebej želeli, da bi denar padal z neba. Znašli ste se v finančnih težavah, pa še sami ne veste, kdaj in kako. Danes bo pravi čas, da dobro pregledate vse odlive in prilive ter naredite načrt, ki bo za vas znosen. Težave začnite reševati danes, jutri bi lahko bilo že prepozno.

 • Zdravje 48%

 • Ljubezen 62%

 • Posel 50%

Srečne številke

15 23 29

Pozitivni znaki

Bik Lev Tehtnica

Negativni znaki

Dvojčka Rak Devica

Ljubezenski horoskop

Vezani zaupate v svojega partnerja. Zdi se vam, da nič in nihče ne more ogroziti vajinega odnosa. Danes se bo situacija morda obrnila, saj boste odkrili, da vam partner v resnici nekaj prikriva. Njegov razlog bo povsem razumljiv. Samski boste končno končali to dolgo fazo konfliktov. V vas se bosta naselila mir in nežnost.

Erotični horoskop

Pri seksu boste pozorni na vse pomembne detajle, zato bo vaš ljubimec med najbolj potešenimi. Tudi sami se ne boste mogli pritoževati.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Ne glede na vse se dobro zavedate svojih prioritet. Četudi se bo nekdo nenehno vtikal v vaše življenje in ga bo danes skušal spremeniti, mu ne boste dovolili in prav je tako. Zelo pomembno je, da ostanete zvesti svojim vrednotam in ne dovolite, da bi drugi posegali vanje. Življenje je vaše!

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes si boste še posebej želeli, da bi denar padal z neba. Znašli ste se v finančnih težavah, pa še sami ne veste, kdaj in kako. Danes bo pravi čas, da dobro pregledate vse odlive in prilive ter naredite načrt, ki bo za vas znosen. Težave začnite reševati danes, jutri bi lahko bilo že prepozno.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Presenečeni boste, ko boste izvedeli, da vas imajo ljudje, ki vas obkrožajo, radi. Skrbi jih za vas. To dejstvo vas bo precej šokiralo, saj se niti zavedali niste, da ste za njih postali del družine. Pripravite jim prijetno presenečenje ali priredite zabavo in jim pokažite, koliko vam pomenijo. Druženje z njimi vam bo v pravo veselje.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Pri reševanju težav, ki vas zadnje čase zelo obremenjujejo, poslušajte vašo intuicijo. Ta bo danes zelo močna, zato jo velja čim bolje izkoristiti in uporabiti povsod tam, kjer boste le lahko. Danes boste tudi precej solidarni in na vsakem koraku boste želeli pomagati drugim. Hvaležni vam bodo.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Videti je, kot da zadnje čase stopate dva koraka naprej in tri nazaj. Najverjetneje je kriv vaš pristop, ki vam ne pomaga. Danes poglejte na svoje življenje z razdalje, če se je kje pojavila kakšna sprememba. Za vsako odločitev, ki jo naredite, obstaja enakovredna in nasprotna reakcija. Storite nekaj za izboljšanje.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Sanje, ki ste jih pričeli uresničevati pred časom, kažejo dobre znake in ste na poti k uresničitvi. Slišali ste nekaj dobrih novic, ki vam bodo pomagale pri napredovanju z vašimi načrti. Novice, ki ste jih prejeli, bodo naredile velike težave nepomembne. To bo vsekakor vaš dan, zato uživajte, saj boste končno videli, da se vaše sanje uresničujejo.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  To bo čas, ko boste porabili nenavadno veliko časa za skrbi o denarju in razvidnemu pomanjkanju tega. Zaradi tega se boste izognili vsemu zapravljanju. Čeprav je pravilo palca vedno dobro za kontrolo nad porabo, bodite previdni, saj bi lahko nepričakovano šli na napačno pot in ostali praznih žepov.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Vaša avtoriteta je že nekaj časa oslabljena. Videli boste, kako je, če nimate popolnega nadzora. To bo dober test za vas. Nezmožnost, da bi predali krmilo nekomu drugemu, bi lahko oslabila vaš položaj na dolgi rok. Prostovoljno predajte vajeti naprej, kar bo pokazalo vaš značaj, pa vas bodo podpirali tudi v prihodnosti.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Izvedeli boste nekaj novic, ki vas bodo pretresle. Informacija bo sicer napačna, a drugi bodo mislili, da je resnična. Čeprav boste dokazali, da je informacija napačna, to ne bo zmanjšalo dejstva, da boste razburjeni zaradi napačne informacije. Nikar se ne sekirajte preveč, saj se bo vse uredilo.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Opazili boste, da so drugi prijazni do vas. Vračali vam bodo, ker ste sami prijazni do njih in to celo desetkratno. Ta dan vas bo spomnil, kako močne in dobrodošle so lahko prijazne besede v ključnih trenutkih. Ne morete biti še bolj prijazni do drugih – poskušajte se malo omejiti in videli boste, kam vas bo to pripeljalo.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes bo pozornost kar sijala na vas. To bo nekaj, kar ste pričakovali že nekaj tednov. Sedaj se vam bo končno uresničila želja. Morda boste morali druge vprašati za novice, saj jih bodo poskušali držati stran od vas. Tudi če ne boste nič izvedeli, se nikar ne obremenjujte. Slej ko prej boste izvedli vse pomembno.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Čas bo pravi, da malo razmislite o sebi. Premislite, česa si resnično želite v življenju. Če imate težave s čimerkoli, bo vaš partner več kot pripravljen, da se pogovorite z njim o vaših najglobljih in najbolj zaupnih skrbeh. Povejte vse lepo počasi. Verjemite, na koncu se boste počutili veliko bolje.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano