Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4.

Oven 21.3. - 20.4

Čutili boste, da ste pod stresom. Prav je, da se nadzirate. Umirite svojo živčnost, saj vaše zdravstveno stanje v nasprotnem primeru ne bo najboljše. Tudi danes se boste znašli pred novo preizkušnjo, ki bo prej zaskrbljujoča kot navdušujoča. Vsekakor je prav, da ohranite mirno kri.

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 90%

 • Posel 80%

Srečne številke

2 15 29

Pozitivni znaki

Bik Dvojčka Rak

Negativni znaki

Oven Tehtnica Ribi

Ljubezenski horoskop

Potrebovala bosta oddih od domačih obveznosti, drugih ljudi, pa tudi otrok. Prišlo bo do novosti v organizaciji skupnega življenja in razpolaganju z denarjem. Vodila bosta navdihujoče pogovore, pričakujete pa lahko tudi preobrate v intimnem življenju. Samski, nekdo zanimiv se bo dotaknil vašega srca.

Erotični horoskop

Med rjuhami se boste lenobno predajali užitkom. Zdelo se vam bo, da je partnerjeva naloga, da poskrbi za vas in vam pričara izvrstne orgazme.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Čutili boste, da ste pod stresom. Prav je, da se nadzirate. Umirite svojo živčnost, saj vaše zdravstveno stanje v nasprotnem primeru ne bo najboljše. Tudi danes se boste znašli pred novo preizkušnjo, ki bo prej zaskrbljujoča kot navdušujoča. Vsekakor je prav, da ohranite mirno kri.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Čutili boste, da je danes pravi dan, ko lahko pričnete na novo. Razrešili ste težave, ki vam niso dopuščali mirnega spanca, zato boste čutili, da se vam je odvalil kamen od srca. Na delovnem mestu boste danes pokazali, iz kakšnega testa ste v resnici. Znašli se boste pred novim izzivom, ki se ga boste lotili nemudoma in zato boste nadvse uspešni. Bravo!

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes se boste posvečali samo delu. Bodite previdni, da se ne boste opekli pri odnosih z bližnjimi, ki menijo, da jih zanemarjate. Res je tako. Danes se boste vrgli v delo, saj boste želeli napredek takoj, morda že danes. Ne hitite. Včasih ste preveč zaletavi. Prav je, da se zavedate, da vsaka sprememba potrebuje svoj čas.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Danes boste razmišljali o svoji prihodnosti in o tem, kaj v življenju želite ustvariti. Želeli boste slediti svojim ciljem, toda žal boste že danes naleteli na ovire. Sprijaznite se, da se je potrebno boriti, zato ne vrzite puške v koruzo. Čutili boste, da se znova premikate nazaj. Ohranite svoj optimizem in postavite negativno mišljenje v ozadje. Spodbujajte sami sebe.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Pazite na svoje zdravje. Že ko se boste zbudili, boste čutili, kako šibki ste. Primanjkuje vam spanca. Morda se vas loteva tudi utrujenost. Lahko celo, da se vas nevede loteva virusno obolenje, zato pazite na to, da si boste danes zagotovili dovolj počitka. Pri delu vam bodo danes okoliščine bolj naklonjene.Po delovniku si privoščite malce lenarjenja.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Bodite danes previdni pri poslovanju in financah. Danes se boste lahko ušteli. Če se boste zapletli v kakšno večje poslovanje, se boste lahko danes znašli na izgubi, zato pazite. V službi se izogibajte napakam, kajti prav danes boste podvrženi nepremišljenosti in površnosti. Ostanite zbrani. Zdravje: počutili se boste odlično. Vseeno namenite telesu več fizične aktivnosti.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Zvečer lahko pričakujete ogromno druženja. Kljub temu, da bo dan naporen, bo večer lepši. Najverjetneje se boste srečali s prijatelji, ki jih že dolgo niste videli. Počutili se boste odlično in nadoknaditi boste želeli vse za nazaj. Dialog in komunikacija vam ne bosta tuja. V dopoldnevu boste prisluhnili osebi, ki vam je blizu. Ponudili ji boste svojo pomoč.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Danes boste že boljše volje. Svoje telo boste zagnali tako mentalno kot fizično. Na delovnem mestu boste pripravljeni na nove izzive, zato bo današnji delovnik minil zelo hitro. Po napornem dnevu si privoščite sprostitev. Prav gotovo vam bo prijala meditacija, saj boste le tako umirili svoje misli. Poskusite in videli boste, da vam ne bo vam žal!

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Pa boste le dočakali počitek. Zdržite še današnji delovni dan in čaka vas prijetno ter sproščeno popoldne. Preživite ga v družbi bližnjih, ki vas močno pogrešajo, saj ste večinoma nenehno odsotni. Pokažite jim, koliko vam pomenijo in da to delate za skupno dobro. Dan boste zaključili v prijetnem vzdušju.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes boste zmedeni in ne boste vedeli, kje se vas drži glava. Pazite, da ne boste zamudili v službo, saj se vam v zadnjem času to pogosto dogaja. Dolgo vas sodelavci ne bodo več prenašali. Če boste svoj dan bolje organizirali, bo počutje popoldan dobro, zvečer pa se bo lahko od utrujenosti pojavil glavobol.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes vas čaka prijetno presenečenje. Na delovnem mestu boste dobili sicer napovedan obisk, pa vendar vas bo presenetil. Oseba, ki vas bo obiskala, je vaš poslovni parter in presenetilo vas bo, koliko skupnega imata. Povabite ga na poslovno kosilo ali večerjo, saj si bosta imela veliko za povedati.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Ste pred pomembno odločitvijo. Ta se tiče tudi vaših bližnjih, zato je pomembno, da se pogovorite tudi z njimi. Izpostavite jim tako pozitivne kot tudi negativne strani odločitve, saj vam le na ta način ne bodo mogli ničesar očitati. Zvečer vas čaka prijetno presenečenje v družinskem krogu.

  več

Popularno