Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4.

Oven 21.3. - 20.4

Danes boste zelo pridni in delavni. Vaša podjetnost se bo dopolnjevala z uspešnim obdobjem, a pod vprašajem bosta vaš odnos do dela in priložnost, da se boste dokazali z novimi poslovnimi izzivi. Fizično bodite čim bolj aktivni in posledično boste bolje razpoloženi in bolj zdravi. Zdravje bo povsem dobro.

 • Zdravje 45%

 • Ljubezen 52%

 • Posel 48%

Srečne številke

7 12 29

Pozitivni znaki

Dvojčka Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Bik Škorpijon Ribi

Ljubezenski horoskop

Nekateri samski se boste preveč razživeli v družbi in se spuščali v vroče spogledovanje. Vsekakor pa danes ne boste pripravljeni narediti prve poteze, pa če vam bo kdo še tako všeč. Vezani pa boste naleteli na težavo v odnosu s starši. Ta preizkušnja bo pokazala, kako trden je vajin odnos v resnici.

Erotični horoskop

Preveč se boste obremenjevali s seboj, da bi lahko zares uživali v seksu. Nobene vrste zagotovila ne bodo pregnala vašega nezadovoljstva z napako, ki jo v bistvu vidite samo vi.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes boste zelo pridni in delavni. Vaša podjetnost se bo dopolnjevala z uspešnim obdobjem, a pod vprašajem bosta vaš odnos do dela in priložnost, da se boste dokazali z novimi poslovnimi izzivi. Fizično bodite čim bolj aktivni in posledično boste bolje razpoloženi in bolj zdravi. Zdravje bo povsem dobro.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Dogovori bodo prinesli veliko boljše izide kot običajno. Denar vam bo v tem obdobju tudi zelo pomemben in lahko boste izboljšali stanje na tekočem računu. Zelo boste pridni in ustvarjalni, zato kar svobodno sprejmite vse izzive in pri določenih zadevah tudi malo tvegajte. Spremljala vas bo sreča!

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Bodite še malce strpni in potrpežljivi, kajti za dežjem vedno posije sonce. Tudi v vašem primeru bo tako, saj boste dobili veliko dobrega na področju službe. To se še posebej nanaša na tiste, ki delate z ljudmi v medijih ali marketingu. Zablesteli boste, polni boste novega zanosa, delo boste začeli opravljati na nek nov način.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Notranji mir in inspiracija bodo ključni pri reševanju trenutnih nalog. Prinesli vam bodo zadovoljitev in potrditve, ki bodo na vas vplivale izjemno pozitivno. Zagotovite si podporo v celotnem procesu prizadevanj. Razmišljajte o posledicah in prihodnosti, naučite se ločevati pomembne stvari od malenkosti.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Vaš svet domišljije in fantazij bo izjemno aktiven in prišli boste do nekaterih izjemnih zamisli. Imeli boste kar nekaj priložnosti, zato nikar ne bodite ignorantski in poslušajte svojo intuicijo. Ne zanemarite nekoga, ki vam je zelo blizu, tudi na poslovnem področju, ker vas bo samo dobro sodelovanje, polno spoštovanja, lahko pripeljalo do uresničevanja zastavljenih ciljev.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Trenutno ne vidite pravega izhoda iz težave, ki ste jo zakuhali. Stvari boste poskušali nekoliko prehitro in nepremišljeno rešiti. To ne bo zadostovalo, zato hitra rešitev ne bo tista prava. Pametni bodo še malo počakali. Čeprav sami ne boste toliko čutili posledice nepremišljenega dejanja, bodite pozorni na druge, ki bodo zaradi vašega neprimernega ravnanja veliko bolj trpeli.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes boste začutili nov naval energije, kar se utegne močno poznati na vašem egu in samozavesti. To vas po spomnilo na to, kako dobri znate biti, ko je razpoloženje pravo in stvari tečejo tako, kot je treba. Vsa opažanja, do katerih boste danes prišli, se bodo pokazala kot učinkovita tudi v prihodnosti.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Tudi danes boste malce manj razpoloženi kot sicer. Nihanje v razpoloženju bo nekaj povsem pričakovanega. Če potrebujete prostor in čas zase, si ga vzemite brez izgovorov. Morda morate prisluhniti sami sebi. Poskusite! Večer bo miren, brez posebnih doživetij. Če boste večer preživeli brez družbe bližnjih ali prijateljev, bo počutje slabše, morda celo depresivno. Pomislite, koga lahko povabite na obisk.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Današnji dan bo poln ljubezni. V domačem okolju se boste počutili zelo dobro. V popoldnevu si le privoščite počitek. Tako si boste nabrali novih moči za prijeten, a miren večer v družbi svoje družine. Proti večeru je mogoč obisk kina ali gledališča s prijatelji. Druženje vam vsekakor ne bo ušlo. Pomislite tudi na tiste prijatelje, ki jih niste videli že precej časa. Danes bo idealen dan, da se ponovno snidete.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Sedaj, ko ste razjasnili odnose, ki so bili za vas težavni, boste začutili, da se vam je odvalil kamen od srca. Prenašanje bremena na druge vam močno odsvetujemo, zato naslednjič rešujte težave sproti. Težave se bodo lahko pojavile tudi na zdravstvenem področju. Pozorni bodite predvsem v popoldanskih urah, ko bo tudi splošno počutje malce slabše. Pazite se nevarnosti prehlada!

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes bo vaš dan! Počutili se boste zelo zdravo, prav tako boste zelo fizično aktivni. V popoldanskem času boste deležni obiska prijatelja, za katerega ste mislili, da je na vas že povsem pozabil. Zmotili ste se! Pogovor z njim vam bo v veselje, saj se je v času, ko se nista videla, zgodilo res veliko stvari. Proti večeru si privoščite počitek.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Danes boste močno optimistični, četudi razlogi za to morda ne bodo utemeljeni. Čaka vas neko soočenje na osebnem področju, a se mu boste poskušali na vsak način izogniti. Najbolje bi bilo, da bi s tem čim prej opravili, saj zavlačevanje ne bo rešilo situacije. Če je potrebno opravičilo, pa to nemudoma opravite.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano