TELEKOM SLOVENIJE

Dnevni horoskop oven

Oven

Oven 21.3. - 20.4.

  • Zdravje 70%

  • Ljubezen 85%

  • Posel 49%

Oven 21.3. - 20.4

Vaš um bo danes deloval pospešeno. Dobili boste nove ideje in informacije, ki pa jih še ne boste mogli uporabiti, zato bi bilo dobro, če bi si vse zapisali. Saj si ne morete vsega zapomniti. Odpravite se tudi na sprehod ali na drugo rekreacijo, saj bo šlo za intelektualno preobremenitev, kar bi lahko povzročilo proizvajanje čezmerne živčne energije.

Srečne številke

4 12 44

Pozitivni znaki

Lev Lev
Tehtnica Tehtnica
Škorpijon Škorpijon

Negativni znaki

Dvojčka Dvojčka
Rak Rak
Vodnar Vodnar

Ljubezenski horoskop

Samski boste danes nadvse privlačni. S svojo očarljivostjo boste lahko dobili vse, tudi pozornost neke osebe, ki vam je že dalj časa simpatična. Vezani se nocoj držite partnerja in družine. Le oni vas ne želijo videti na tleh samo zato, da bi se sami počutili bolje. Znebite se občutka, da ste odgovorni za srečo drugih.

Erotični horoskop

Vezani boste danes nad ljubeznijo povsem razočarani. Bodite previdni, saj se vaš partner nahaja v izredno občutljivem obdobju. Danes se zagotovo ne bosta razumela. Izogibajte se prepirom in si vzemite nekaj časa le zase. Razmislite o tem, kako bi lahko izboljšali vajin odnos. Prisluhnite mu in spoznali boste, da je v njegovih besedah zagotovo nekaj resnice.

O znamenju

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

Znane osebnosti

Alec Baldwin, Mariah Carey, Jackie Chan, Russell Crowe, Elton John, Leonardo Da Vinci, Stacy Ferguson "Fergie", Eddie Murphy, Sarah Jessica Parker, Vincent Van Gogh

Astrološki znak

Oven

Datumi

21.3. - 20.4

Ozvezdje

Oven

Element

ogenj

Latinsko ime

Aries

Vladajoči planet

Mars

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

rdeča, bela