Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4.

Oven 21.3. - 20.4

Tole obdobje ni šala, zato vam bo danes koristilo malo razvedrila. Vse, kar ni nujno, preložite na kakšen drug dan in počnite kaj, kar vas zares veseli. Dan bo nekoliko umetniško obarvan. Horoskop vam svetuje, da se spomnite na svoje talente in jih obudite.

 • Zdravje 80%

 • Ljubezen 35%

 • Posel 50%

Srečne številke

4 20 34

Pozitivni znaki

Oven Dvojčka Ribi

Negativni znaki

Devica Škorpijon Kozorog

Ljubezenski horoskop

Samski boste še vedno iskali nekoga, ki bi vam bil pisan na kožo. Dobro poglejte okoli sebe, saj ste še vedno zaslepljeni. Prijatelj vam želi nameniti veliko pozornosti in ljubezni, vi pa tega ne opazite. Vezanim danes razvajanje ne bo ušlo. Predstavnice ženskega spola se bodo navduševale nad prejeto pozornostjo, medtem ko bodo moški predstavniki navduševali s humorjem.

Erotični horoskop

Počasno ljubljenje vam bo prav tako všeč kot hiter in strasten seks. Takorekoč ob vsakem dotiku boste vzdrhteli.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Tole obdobje ni šala, zato vam bo danes koristilo malo razvedrila. Vse, kar ni nujno, preložite na kakšen drug dan in počnite kaj, kar vas zares veseli. Dan bo nekoliko umetniško obarvan. Horoskop vam svetuje, da se spomnite na svoje talente in jih obudite.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Potrebovali boste posvet. Pomagala vam bo oseba, ki bo lahko pogledala na stvari z razdalje, zato bo tudi bolj optimistična, kot bi lahko bili vi. Na denarnem področju vam dobro kaže. Če razmišljate o večjem nakupu, bo morda zdaj pravi čas.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Vaša pričakovanja bodo visoka, pripravljeni pa si boste tudi naložiti velike obremenitve, da bi jih uresničili. Vse boste hoteli narediti sami, pa tudi okoliščine vam ne bo naklonile kaj dosti možnosti za pomoč. Če je kakšen del vašega načrta tehnično zahteven, ga dobro premislite.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Veliko se boste ukvarjali s tem, kaj si kdo misli vas in če vas dovolj cenijo. Tudi malo nečimrni boste, zato se vam lahko zgodi, da boste užaljeni, čeprav bo imel nekdo čisto lepe namene. Glede denarnih prilivov, obresti ali prihrankov se pripravite, da bodo morda manjši, kot ste si preračunali.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Ne boste prenesli, da bi bili odvisni od kakšnega človeka ali da bi morali čakati, da se nekaj zgodi. Tudi vsi, ki bodo danes kaj hoteli od vas, bo naleteli na ovire in se bodo morali potruditi bolj, kot je pri vas v navadi. Vaša samostojnost vas bo navdajala s pozitivnimi občutki.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Vaša samopodoba bo dobila spodbudo, ki vam bo več kot ugajala. Danes je pravi dan za kakšno delo, ki ste ga že dlje časa odlagali, saj vam bo šlo dobro od rok. Razpoloženi boste za pogajanja in za vse tisto, kar ste zadnje dni potiskali na stranski tir. Vsak mali uspeh vam bo le še prilil olja na ogenj.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Računajte z veliko verjetnostjo, da boste danes napačno presodili pomembno situacijo. Okoli tega se bo v glavnem razpletalo današnje dogajanje, pričakovati pa je, da boste večkrat spreminjali svoja stališča. Ni vse samo odvisno samo od vas. Lažje vam bo, če boste to sprejeli.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Čeprav vas bo mikalo, da bi delali načrte glede financ, danes ne bo ravno dan, ko bi se vam idealno izhajali. Vstopate v čas sprememb, ko bo potrebne več fleksibilnosti. Predvsem vam danes horoskop ne priporoča, da bi razdirali obstoječa sodelovanja, saj ne boste mogli najbolje predvideti posledic.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Iskali boste pravi način, kako bi nekaj dosegli. Danes se vam lahko zgodi celo to, da se boste nazadnje odločili za drugačen cilj in popolnoma spremenili celotno strategijo. Zaradi zunanjih vplivov boste morali biti bolj prilagodljivi. Priložnosti se bodo pojavile, ko jih ne boste pričakovali.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Posvetite se starim izzivom, na obzorju se namreč kažejo precejšnje težave, ki jih boste lahko rešili le z odprtimi očmi. Danes boste na intelektualnem področju cveteli, saj boste zbrani in boste imeli dovolj časa za tehten razmislek.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes boste odkrili formulo, kako izboljšati svoje razpoloženje in si priskrbeti več energije. Posvetite se tudi finančnemu področju, ki je le videti dobro. Zaradi spremenjenega, bolj zdravega načina življenja boste danes začutili, da ste polni elana.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Obveznosti danes nikar ne opravljajte z levo roko, saj bi se vam to lahko kaj hitro maščevalo. Le prizadevnost je tisto, kar šteje. Na finančnem področju se boste morali soočiti z nekimi ovirami, ki pa jih boste tudi uspešno rešili.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano