Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4.

Oven 21.3. - 20.4

Zadnje čase se obnašate pretirano sebično in malenkost razvajeno. Vašemu partnerju pa je vaše obnašanje zraslo že čez glavo, zato razmislite, kako se ga boste otresli. Ne mislite, da mora biti vedno vse po vašem. On ima drugačne želje in prav bi bilo, da bi jih upoštevali. Danes vas bo nekaj vrglo iz tira.

 • Zdravje 30%

 • Ljubezen 70%

 • Posel 60%

Srečne številke

3 24 36

Pozitivni znaki

Oven Dvojčka Tehtnica

Negativni znaki

Bik Rak Lev

Ljubezenski horoskop

Vezanim se bodo danes odprla nova vrata. Odločiti se boste morali za eno pot, saj veste, da na dveh hkrati ne boste mogli biti. Priznajte si, h komu vas vleče srce. Samskim pa bodo danes stvari ušle iz rok, a boste kljub vsemu tokrat neverjetno mirni. Vsekakor ostanite na preži in ne dovolite, da bi vas karkoli presenetilo ali celo pretreslo. Držite se načrta.

Erotični horoskop

Vaše erotično življenje bo zaznamovalo veliko nežnosti in strastnih besed. Uživali boste v vsakem trenutku intimnosti.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Zadnje čase se obnašate pretirano sebično in malenkost razvajeno. Vašemu partnerju pa je vaše obnašanje zraslo že čez glavo, zato razmislite, kako se ga boste otresli. Ne mislite, da mora biti vedno vse po vašem. On ima drugačne želje in prav bi bilo, da bi jih upoštevali. Danes vas bo nekaj vrglo iz tira.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Če boste naleteli na zaprta vrata, jih ne odpirajte na silo, ker ne boste ničesar dosegli. Varujte se tudi lastne strogosti in pesimizma, h katerima boste danes še posebno nagnjeni. Potrudite se in ostanite pozitivni, saj boste danes tako največ dosegli. Zaključite že tisto, kar vas preganja.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Partner vam bo predlagal novost, nad katero boste sprva naravnost navdušeni, vendar pa se zna zgoditi, da jutri ne boste več tako močno, zato danes izkoristite svojo odprtost za nove stvari. V nekem odnosu boste danes zaradi svojih komunikacijskih sposobnosti uspešno prebili led.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Izredno intuitivni boste, kar le s pridom uporabite. To vam bo pomagalo pri reševanju vsakodnevnih težav tako na ljubezenskem kot na poslovnem področju. Poleg tega vam bo intuicija pomagala pri kovanju načrtov, za kar boste danes porabili kar nekaj časa. Izredno delovno bo.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Na delovnem mestu se prepustite toku in videli boste, kam vas bo prinesel. Nikar ne rinite z glavo skozi zid, saj bi vam to nakopalo le nove težave. Vrata se vam bodo odprla, ko boste pripravljeni na to. Danes bodite še posebno osredotočeni na malenkosti, saj bodo ravno te najpomembnejše. Zvečer se posvetite partnerju.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Pojavile se bodo omejitve. Ugotovili boste, da temeljna sila deluje proti vašemu intuitivnemu razumevanju. Potrudite se, da se boste zasidrali v resnici, še preden bi raztrosili napačna čustva in občutke po vsem prostoru. Pomembno za vas bo, da boste vzdrževali stabilnost ves čas.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Lotite se kakršnegakoli prestrukturiranja v vašem življenju. Sprememba bo na začetku malo strašna, a ko boste spoznali, da je potrebna spremenljivka za napredek, bo bolje. Najverjetneje vam ne bo potrebno preveč spreminjati ciljev, a mogoče boste morali spremeniti vašo smer, da jih boste dosegli.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Vaše razpoloženje bo danes nihalo. To vas bo lahko pripeljalo do težav, če ne boste previdni. Pustite vsaj eno nogo na realnih tleh. Samo ostanite močno povezani z realnostjo ali pa se boste znašli brez zagona. Bolj se vključite v nek pomemben projekt, ne prepustite ga kar tako drugim.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Čutili boste, da vam pri delu ne omogočajo dovolj fleksibilnosti. Razmišljali boste, na kakšen način bi se lahko pritožili nadrejenemu. Sedaj je obetaven čas za spremembe, zato vam svetujemo, da ukrepate čim prej. Bodite pozorni prav danes, saj se vam bo približala oseba, ki ni vredna zaupanja. Previdno torej pri razpravljanju o osebnih stvareh. Pri delu pa se brez težav lahko zanesete na najbližjo osebo, saj vas bo ta ščitila pred nadrejenim.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Na delovnem mestu lahko danes pričakujete nepotrpežljivost. Določeno delo še vedno ni obrodilo sadov, zato rezultati še niso vidni. Zavedati se morate, da kdor čaka, dočaka. Zato le mirno! Kmalu boste prejeli dobre novice, ki bodo vzpostavile pomirjajoče vzdušje na delovnem mestu. Namenite več pozornosti zdravju in fizični aktivnosti.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  S skupino sodelavcev združite moči. Naj vam ponudijo svoje znanje in sposobnosti. Kar se boste naučili, vam bo koristilo v prihodnje, kajti prihajajo pozitivne spremembe. Družite se s sosedi in prijatelji. Ne sanjajte o potovanjih, temveč uresničite svoje cilje. K temu vas bodo spodbujali tudi ljudje, ki jih boste danes srečevali. Sledite svoji intuiciji.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Čisto vsaka beseda, ki jo boste izrekli, bo imela trden in prizemljen ton. Ko vas bodo vprašali za mnenje, ga boste tudi z veseljem podali. Zaupanje bo prišlo iz vljudnosti. Za druženje boste iskali nekoga toplega, ljubečega, z enakim razpoloženjem in odločnega, pogumnega, ki bo želel narediti zadano, tako kot vi.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano