Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4.

Oven 21.3. - 20.4

Težave doma ali v soseski vas bodo vodile k nenadni odločitvi za selitev, kar bo povečalo vašo aktivnost. Ne boste čisto prepričani, kam boste šli. Organizacija in disciplina bosta pomembni. V pomoč vam bo, če boste naredili spisek stvari, ki jih morate narediti. Ne bodite panični. Vse se bo obrnilo in to bo na koncu najboljša stvar.

 • Zdravje 30%

 • Ljubezen 70%

 • Posel 60%

Srečne številke

3 24 36

Pozitivni znaki

Oven Dvojčka Tehtnica

Negativni znaki

Bik Rak Lev

Ljubezenski horoskop

Zadovoljstvo znotraj vašega partnerstva bo zares izjemno. Počutili se boste čudovito, saj bosta oba prekipevala od ljubezni in čustev. Še vedno boste razmišljali o začetku postavljanja skupnih temeljev. Naj vas sreča ne zavede. Le počasi se pride daleč, mar ne? Samski boste tudi danes oddajali posebno energijo. Že na delovnem mestu bo vidno zbližanje z določeno osebo. Prepustite se!

Erotični horoskop

Vse, kar vas običajno vzburja, danes še zdaleč ne bo dovolj. Vaše fantazije bodo vključevale nenavadne seksualne prakse, najbrž pa tudi obilo erotičnih pripomočkov.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Težave doma ali v soseski vas bodo vodile k nenadni odločitvi za selitev, kar bo povečalo vašo aktivnost. Ne boste čisto prepričani, kam boste šli. Organizacija in disciplina bosta pomembni. V pomoč vam bo, če boste naredili spisek stvari, ki jih morate narediti. Ne bodite panični. Vse se bo obrnilo in to bo na koncu najboljša stvar.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Skrbelo vas bo zdravje starejšega člana družine, a njegovo stanje se bo izboljšalo, vi pa si boste lahko oddahnili. Dan bo prinesel družinsko slavje ali skupno kosilo, v katerem boste zelo uživali. Nekateri boste to izkoristili za objavo pomembnih novic ali predstavitev svojih načrtov. Pričakujte prehodne zdravstvene težave.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes boste lahko sklenili donosno poslovno sodelovanje. Vsi, ki se ukvarjate z ekipnim športom ali sodelujete pri skupinskem projektu, boste zelo uspešni, a le če boste delali v skladu s skupnimi interesi. Ne jezite se, če vaše zamisli ne bodo všeč ljudem iz vaše bližnje okolice. Vsak ima pravico do svojega mnenja.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Narastla bo želja po uspehu, vzporedno s tem pa tudi sovraštvo, do določenih poslovnih partnerjev in sodelavcev. Prenagljene odločitve bi vam lahko povzročile veliko težav. Manj se posvečajte materialnemu zadovoljstvu, več pa tistemu, kar vas čustveno in duhovno izpopolnjuje.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Dobro premislite, preden boste sprejeli odločitve in nove poteze v karieri ali privatnem življenju. Hitre in nepremišljene reakcije bi dolgoročno imele zelo slabe posledice. Posvetite se financam, vlaganju ali varčevanju, nakupu ali trgovini, lahko pa načrtujete tudi letni dopust. Velik pomen boste dajali sodelovanju in prijateljstvu.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Izogibajte se stresu, drugače se boste znašli v razpravah in sporih. Lahko pričakujete spremembe na delovnem mestu, saj vam bo poslovno življenje na splošno najbolj pomembno. V ospredje bodo stopile vaše ambicije, disciplina in odgovornost, velika bo tudi želja po učenju in napredovanju. Neuspeh boste doživljali zelo fatalno!

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Pričakujete lahko vzpon na lestvici, napredovanje, povišanje ali prehod na novo delovno mesto. To ne bo lahko in brez težav, a v končni uspeh ne bi smeli dvomiti. Lahko da boste dobili ponudbo za štipendijo ali sodelovanje na pomembnem simpoziju. Prijalo vam bo, ker bo vaš ugled v poslovnem svetu narastel, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vašo samozavest.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Od vas se bo pričakovalo, da boste pomagali sodelavcem, da boste sodelovali pri novem projektu in da boste mlade osebe vpeljali v svoj posel. Morda boste začutili, da je nastopil čas za umik. Mlajšemu, neizkušenemu šefu boste povedali svoje kritično mnenje, a če se boste želeli boriti zase, storite to na miren, diplomatski način.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Posvetite se pisanju oziroma zaključevanju strokovnih del. Zaradi napornega dela se ne boste prehranjevali zdravo. Toda poskušajte se izogibati nezdravi in mastni hrani. Nadomestni sadni obroki bodo ublažili občutek lakote. Prav tako je priporočljiv vnos tekočine. Danes vam bo še posebej ugajala tudi obnova doma.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Vaša finančna situacija bo dobra, če pa je slediti obljubam, boste danes postavili temelje še boljšega poslovanja in uresničili določene poslovne korake. Finančni iznos za letni dopust je zajamčen, našli boste tudi dovolj denarja za specializacijo v tujini, poslovno izobraževanje ali učenje tujega jezika.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Prebudilo se bo vprašanje nasledstva ali skupne lastnine. Današnji vplivi vam ne bodo šli na roko, zato se ne zapletajte v takšne in podobne teme. Namesto dogovora bi lahko dobili prepir in nerazumevanje. Veliko vam bodo pomenile zabave, uživali boste v neobveznih pogovorih z veliko humorja ter medosebnega razumevanja.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Občutili boste težo in pritisk na številnih življenjskih področjih. Malo bolj napeti kot običajno bodo tudi odnosi v poslovnih krogih. Sodelavci ne bodo srečni zaradi vaših ambicioznih načrtov, a vi boste odločno vztrajali pri odločitvi, da boste vse naloge končali pred rokom. Pazite na prehrano.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano