Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Tedenski horoskop

Večina stvari, ki se bodo zgodile ta teden, vas bo spravilo v dobro voljo. Obetajo se vam pozitivni odgovori, ugodne priložnosti, tudi presenečenja. Pomemben del uspeha bo predvsem vaša pozitivna energija, ki jo bodo lahko zaznali tudi bližnji. Če ste čakali na pravo priložnost, da načnete kakšno občutljivo temo, vam jo ta teden zagotovo prinaša. Med bolj občutljiva področja pa vsekakor spadajo tudi finance. V sredini tedna boste seznanjeni z novim načinom dela, s katerim se vsaj sprva nikakor ne boste strinjali. Kmalu boste spoznali njegove prednosti in proti koncu tedna se boste že veselili novih rezultatov.

Ljubezenski horoskop

Vezanim splet nepričakovanih dogajanj v tem tednu prinaša najlepše zadovoljstvo v ljubezenskem življenju. Izkoristite drugo polovico tedna, ko vam bo še posebno toplo pri srcu. Medtem samski ne boste imeli posebne sreče. Oseba, okrog katere ste se dolgo trudili, se ne odziva najbolje.

Erotični horoskop

Med rjuhami boste morali samo dati pobudo, če boste želeli kakšno bolj vročo akcijo. V nasprotnem primeru se bo prav tako dogajalo marsikaj, vendar bolj v klasičnem slogu.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano