Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Tedenski horoskop

Želeli boste upočasniti dogajanja okoli sebe, ampak razum bo odpovedal in namesto njega bo govorilo srce. Storili boste marsikaj, kar niti sami od sebe ne bi pričakovali. Pa vendar, zakaj bi morali biti vedno vi tisti, ki drži čustva v sebi. Povejte jih na glas, počutili se boste svobodno. Če boste vedno mislili na to, kaj bodo rekli drugi, potem boste ves čas nekje v ozadju. Ne boste imeli več moči, da bi se ukvarjali z nekom, ki je za vas preveč zahteven in naporen. Zato se danes izogibajte srečanju, ki bi se utegnilo spreobrniti v velik prepir. Na finančnem področju pa se boste odločili za velik korak, ki vam bo prinesel dodaten zaslužek. Razmislite o varčevanju.

Ljubezenski horoskop

Na ljubezenskem področju vas čaka nekaj obveznosti, ki ste jih že lep čas odlagali. Bodisi da gre za odločitev ali pa korak naprej, za katerega vam je jasno, da ga morate narediti vi. Sredi tedna boste kar naenkrat začutili potrebno odločnost in se odlično odrezali. Tako samski kot vezani boste s tem okrepili čustva in si omogočili prijetna ljubezenska doživetja.

Erotični horoskop

Čeprav bodo v začetku tedna stvari delovale zelo dolgočasno, se vam obeta nepozaben konec tedna. Če partner ne bo pripravljen eksperimentirati, nikar ne pritiskajte nanj, saj boste tako negativno vplivali na njegovo razpoloženje. Če boste v ospredje postavili njegov užitek in udobje, boste užitka vsekakor deležni.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano