Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Tedenski horoskop

Pred vami je izredno pester teden. Imate ogromno načrtov, ki bi jih radi uresničili, saj na priložnosti že dolgo čakate. Četudi se bo že v prvih dneh tedna nekaj zataknilo, nikar ne izgubite upanja, saj se bodo stvari same postavile nazaj na svoja mesta. Morda jim boste morali nameniti le nekaj spodbude, kar pa vam ne bo vzelo veliko energije. To boste namreč potrebovali za večje in pomembnejše dogodke, ki so pred vami. Na zasebnem in čustvenem področju se vam obetajo večje spremembe. Morda se vam bo oglasila stara simpatija ali pa boste začeli povsem novo ljubezensko zvezo. Karkoli že bo, nikar ne oklevajte, saj veste, da je življenje namenjeno uživanju. Še posebej zanimivo dogajanje vas čaka proti koncu tedna.

Ljubezenski horoskop

Pred vezanimi so pomembne odločitve. Zaradi različnih stališč lahko pride do nezadovoljstva, če se bosta s partnerjem lotila ocenjevanja vajinega odnosa. Samski pa prihajate pred izziv, ki bo veliko obetal, a bolj malo ponudil. Lahko si priigrate nekaj strastnih trenutkov, vendar bodite pripravljeni na morebitne izgube na področju samozavesti.

Erotični horoskop

Samski boste imeli v tem tednu manj sreče kot običajno in tudi konec tedna vam ne bo najbolj naklonjen. Vezani pa boste svojo seksualnost izražali zelo preprosto in prvinsko. Ne boste potrebovali dolge predigre, da bi se ogreli in pustili pripeljati do vrhunskega užitka.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano