Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Tedenski horoskop

Vdanost družine in prijateljev se bo pokazala prav v tem tednu. Pomagali vam bodo pri načrtih in z vami jih bodo tudi uresničevali. Želja po raziskovanju različnih novih možnosti bo prav zato še močnejša. Poskrbite, da se jim boste primerno zahvalili. Kljub precej sproščenemu tednu pa bodite pozorni, da se vam obveznosti ne bodo preveč nakopičile. Na trenutke boste kar preveč brezskrbni.

Ljubezenski horoskop

Na čustvenem področju se vam obetajo nenadne spremembe. Samski boste spoznali neko novo osebo. Pazite se zlobnih jezikov, da vam ne bodo pokvarili tedna. Ne smete vsakemu verjeti na besedo, raje vse skupaj vzemite z rezervo. Čas bo ugoden tudi za reševanje družinskih sporov. Preprosto zaključite s tem in obrnite nov list v knjigi življenja.

Erotični horoskop

Dogajanje med rjuhami boste prevzeli v svoje roke. Ugotovili boste, da obstaja še kar nekaj novih načinov, kako zadovoljiti partnerja. Povsem se boste posvetili svoji boljši polovici. Prepustita se toku, odkrivajta vajine erogene cone in kaj vama prinaša največji užitek. Vajina domišljija naj gre preko meja. To vama bo prineslo neizmerne zadovoljstvo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano