Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Tedenski horoskop

Denarne težave utegnejo v tem tednu biti vaša prioriteta. Osredotočite se na poti, ki bi vas pripeljale do dodatnega zaslužka, saj bi vam prišel še kako prav. Četudi se boste morali za to odreči prostemu času, se žrtvujte in kmalu bo bolje. V službi si boste na vso moč želeli spremembe delovnega mesta oziroma napredovanja, vendar se bo zdelo, da se vam zapirajo vse poti. Ne izgubite upanja, saj veste, da vsaka stvar zahteva svoj čas. Z vztrajnostjo in potrpežljivostjo boste povzročili pravi čudež, le verjemite.

Ljubezenski horoskop

Srce samskih bo v tem tednu divje utripalo. Vaš seksapil bo neverjeten, zato boste za nasprotni spol prava paša za oči. Če boste le želeli, boste lahko zapeljali več ljudi naenkrat. Medtem se boste vezani navduševali nad partnerjevo pozornostjo. Že v začetku tedna vam bo podelil kompliment, zaradi katerega vas bo še nekaj prihodnjih dni prijetno grelo in ščemelo v srcu. Pa ste mislili, da ni romantičen!

Erotični horoskop

Najbolj vam bo naklonjena sredina tega tedna. Takrat boste partnerju lahko zaupali vse poredne želje, ki jih imate. V ostalih dneh pa bo vaš libido nekoliko nižji, saj boste močno obremenjeni z ostalimi zadevami. Zavedajte pa se, da se v najbolj stresnih trenutkih prileže kakšna dobra sprostitev. Vseeno posvetite nekaj časa samo odnosu in seksu.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano