Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Tedenski horoskop

Še v prvi polovici tedna se vam bo zdelo, da se ne boste nikoli naveličali dela, ki ga opravljate, vendar vam bo na žalost že kaj kmalu pričelo pošteno presedati. Kljub temu veste, da morate začeto opraviti do konca, zato čim bolj zavzeto vzemite stvari v svoje roke in trud se vam bo obrestoval. Na splošno je pred vami dokaj prijeten teden, v katerem se bo vaše razpoloženje končno pričelo izboljševati. Spet boste ugledali luč, ki vam bo svetila v prihodnosti, k vam pa se bosta vrnila tudi upanje in vera. Če imate težave na finančnem področju, bodo tudi te počasi odpravljene, vendar boste morali biti pazljivi v prihodnosti, saj bi se lahko ponovile. Samske čaka neko prijetno presenečenje.

Ljubezenski horoskop

Pred vezanimi so pomembne odločitve. Zaradi različnih stališč lahko pride do nezadovoljstva, če se bosta s partnerjem lotila ocenjevanja vajinega odnosa. Samski pa prihajate pred izziv, ki bo veliko obetal, a bolj malo ponudil. Lahko si priigrate nekaj strastnih trenutkov, vendar bodite pripravljeni na morebitne izgube na področju samozavesti.

Erotični horoskop

Samozavest je najbolj seksi! Ne skrivajte svojih adutov, ko boste ta teden telovadili med rjuhami. Naj bo luč prižgana, všeč pa vam bo tudi, če se boste gledali v ogledalu.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano