Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Mesečni horoskop

Delo v službi vam bo šlo odlično od rok v prvih dveh tednih meseca, medtem ko se v drugi polovici nakazujejo neke spremembe, nad katerimi se ne boste kaj prida navduševali. Ostanite v koraku s časom, saj vas nekateri sodelavci ali tekmeci utegnejo prehiteti z naprednejšimi idejami. Pri denarju bodite previdni.

Ljubezenski horoskop

Ljubezen bo večinoma tekla po ustaljenih tirnicah, le občasno vas čaka kakšno presenečenje. Samski imate najboljše možnosti ob koncu meseca. Romance, ki se bodo začele sredi meseca, ne bodo dolgo trajale. Vezani boste mesec začeli z nekoliko povečano napetostjo. Dlje ko boste odlašali s pogovorom, dlje se bo stopnjevala. Zagotovo pa se sama od sebe ne bo razkadila.

Erotični horoskop

Za vašim urejenim videzom se bo skrivala nepotešena žival, ki bo vedno pripravljena prevzeti seksualno pobudo. Svoj seksualni nagon boste poskušali zadovoljiti kjerkoli, kadarkoli in s komerkoli. Za vas bodo ljubimci predvsem seksualni objekt. Ne načrtujete zaljubljenosti, temveč se celo zelo trudite, da do česa takšnega ne bi prišlo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano