TELEKOM SLOVENIJE

Mesečni horoskop oven

Oven

Oven 21.3. - 20.4.

Oven 21.3. - 20.4

Napetost v službi bo naraščala, vi pa je kar ne boste znali umiriti. Spoznali boste, kako pomembno je reševati težave sproti, saj se v nasprotnem primeru nezadovoljstvo le kopiči. Morda bo dogajanje pripeljalo tako daleč, da se boste vsi skregali med seboj. V vsakem primeru se ne lotevajte naglih odločitev, saj bi jih utegnili sčasoma obžalovati. Raje pustite času čas in sproti boste spoznavali, kam se stvari nagibajo. Po drugi strani pa nikogar ne vlecite za nos, saj se bo že tako pojavilo dovolj spletk in opravljanja. na finančnem področju bo dogajanje precej bolj produktivno, saj se vam bodo pretekle odločitve še posebno ugodno obrestovale.

Ljubezenski horoskop

Samski imate pred seboj zanimiv mesec, še posebno proti koncu pa bo vaša očarljivost takorekoč neustavljiva. Takrat boste lahko pritegnili poglede vseh in vsakogar, ki si ga želite. Pripravite se, da bo vaše družabno življenje zelo pestro. Vezani boste prvo polovico meseca namenili napredovanju na službenem področju, romantične zadeve pa bodo na vrsto prišle šele v drugi polovici. Posebno zabavna in obetavna bodo prijateljska razmerja.

Erotični horoskop

Samski boste v sredini meseca naleteli na idealnega seksualnega partnerja, ki se vam ne bo takoj odprl in bo na začetku med seksom celo nekoliko zadržan. Ko pa boste lupino odprli, ga ne boste mogli nasititi. Tudi vezani boste radi sanjali in svoje fantazije uresničevali s partnerjem.

O znamenju

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

Znane osebnosti

Alec Baldwin, Mariah Carey, Jackie Chan, Russell Crowe, Elton John, Leonardo Da Vinci, Stacy Ferguson "Fergie", Eddie Murphy, Sarah Jessica Parker, Vincent Van Gogh

Astrološki znak

Oven

Datumi

21.3. - 20.4

Ozvezdje

Oven

Element

ogenj

Latinsko ime

Aries

Vladajoči planet

Mars

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

rdeča, bela