Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Mesečni horoskop

V tem mesecu ne boste samo sanjarili, ampak boste prešli tudi na dejanja. Če ste se do sedaj le spogledovali z določenimi novostmi, se vam sedaj obeta pestro dogajanje, saj bodo sanje prešle v dejanja. Bodite drzni in pogumni, svoje zadržke pa pustite ob strani, saj bodo povsem odveč. V sredini meseca vas utegne presenetiti klic, ki bo morda iz tujine ali pa od osebe, s katero že dolgo niste imeli stika. Dogodek vas utegne rahlo vreči iz tira in v vas zbuditi nekatere stare pomisleke ali spomine na neuspeh. Neko prijateljstvo pa se bo morda utrdilo. Vaše počutje bo povečini dobro, le nadvse občutljivi boste. Ne dajajte prevelikega poudarka prav vsaki malenkosti.

Ljubezenski horoskop

Pred samskimi je povsem običajen mesec, zato večjih sprememb ne pričakujte. V drugi polovici meseca, se vam bo nasprotni spol zdel preglasen, preveč naporen in celo zoprn, zato se ga boste izogibali. Vezani boste preživeli nadvse prijeten mesec, v katerem se vam bo partner posvečal bolj kot po navadi. Če mu boste vračali čustva, se bo med vama spet vnela iskrica ljubezni. Konec meseca zna biti nepozaben.

Erotični horoskop

Samski boste imeli možnost za seks, a boste pri tem tako neizvirni in mlačni, da soudeleženec ne bo imel nobene potrebe po tem, da bi z vami to še kdaj ponovil. Vezani boste ljubili drugačnost, hitro se boste naveličali monotonosti. Med seksom boste zelo glasni!

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano