Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Mesečni horoskop

Vsaj na začetku meseca se izogibajte večjim naložbam na finančnem področju, ker se lahko znajdete na dnu, česar ne boste zlahka preboleli. Na splošno boste ta mesec veliko časa namenili razmišljanju o dosedanjih dosežkih, kar vas bo precej vznemirilo. Osredotočite se na tisto, kar ste dosegli, ne na vse, kar vam ni uspelo.

Ljubezenski horoskop

Če imate partnerja, vas bo zaradi obilice dela obtoževal, da ga zanemarjate. In ne bo se motil. Če se le da, si vzemite več časa zanj. Saj veste, kako hitro se lahko odnos ohladi in kako težko je spet vzpostaviti ravnovesje. V kolikor partnerja nimate, boste spoznali neko novo osebo, na katero boste neprestano mislili. Če boste potrpežljivi, boste morda prejeli nekaj več kot poglede.

Erotični horoskop

Privlačili vas bodo zelo samostojni ljudje, ki se bodo lahko kosali z vami in s katerimi boste lahko živeli v harmoniji. V zvezi se boste obnašali nekonvencionalno. Radi imate priložnostni seks, toda, ko ste resni, od ljubimca zahtevate popolno predanost. Ne bodite preveč posesivni. Uživali boste v jutranjem seksu, zato ga čim večkrat uresničite.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano