Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Mesečni horoskop

Ta mesec bo veliko ljudi dvomilo o vaših odločitvah, pričakujte kritike. Na koncu pa bodite pripravljeni, saj boste izpadli kot junak. Nove metode za doseganje ciljev boste spoznali, kjer boste premagali svojo konkurenco. Pazite se stresa. S kompromisom sprejmite izziv, a vseeno ohranite svoja načela. Ostanite zvesti svojim ciljem, čeprav vam bodo drugi dajali ta trenutek boljše nasvete. Mogoče boste razmišljali o menjavi kariere. Vaši dolgoročni plani naj ostanejo samo v vaših mislih. Naj gre za varčevanje, novo organizacijo ali hujšanje, boste poželi pohvale. Če boste to zaenkrat zadržali zase, boste imeli več motivacije, saj drugi ne bodo zaupali v vas.

Ljubezenski horoskop

To, kar boste vezani sejali v začetku meseca, boste tudi želi, in to najverjetneje ne samo na kratki rok. To je odlična novica za vse tiste, ki ste že pred tedni sklenili, da si boste prizadevali za boljšo zvezo in globljo povezanost med vama. Sredi meseca se vam obeta romantično presenečenje. Samski pa boste po nadvse umirjenem začetku meseca stopnjevali svoj tempo. Prišli boste celo do točke, ko vam bodo začele stvari na veliko uhajati izpod nadzora. To, kar ste v preteklih tednih napletli, pa niste mislili iskreno, boste morali pred koncem meseca pojasniti.

Erotični horoskop

Vezani boste ljubili drugačnost, hitro se boste naveličali monotonosti. Med seksom boste zelo glasni! Samski boste imeli možnosti za seks, a boste pri tem tako neizvirni in mlačni, da soudeleženec ne bo imel nobene potrebe po tem, da bi z vami to še kdaj ponovil.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano