Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Mesečni horoskop

Zaradi neodločnosti se vam lahko izmuzne iz rok uspešen posel ali podvig, zato bi bilo dobro, da že prej razmislite, kaj točno si želite, in ste pripravljeni, ko bo treba ukrepati. Zamujena priložnost se lahko povrne, vendar boste morali v drugo vanjo vložiti precej več truda in časa.

Ljubezenski horoskop

V tem mesecu se vam obetajo težave na ljubezenskem področju. Vi ali vaš partner bosta spremenljiva in neodločna, kar lahko povzroči kar nekaj škode v partnerstvu. Poleg tega bo v vaši zvezi prevladovalo pomanjkanje obzirnosti in prilagodljivosti. Lahko da se nekateri celo odločite za prekinitev ljubezenskega razmerja. Samski ne pozabite na svoje prijatelje. Nekaj ljubezenskih iskric je možnih z osebo, ki jo že poznate.

Erotični horoskop

Na prvo mesto boste postavili lahkotnost in zabavo, a tudi daljših posteljnih aktivnosti se ne boste ustrašili. Privlačile vas bodo osebe s tradicionalnimi stališči, ki bodo pripravljene v postelji z vami prekršiti vsa svoja stališča. Radi boste presenečali s porednimi domislicami, pa tudi s kakim nagajivim erotičnim pripomočkom.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano