Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Mesečni horoskop

V tem mesecu ne boste samo sanjarili, ampak prešli tudi na dejanja. Če ste se do sedaj le spogledovali z novimi možnostmi, se vam obeta vroče dogajanje, saj bodo sanje prešle v dejanja. Bodite drzni in pogumni, predvsem moški spol pa naj pusti zadržke ob strani, saj vam bodo povsem odveč. Najverjetneje v sredini meseca vas utegne presenetiti nek klic, ki bo morda iz tujine ali pa od osebe, s katero že dolgo niste imeli stika. Če gre za bivšo ljubezen, vas utegne dogodek rahlo vreči iz tira ali celo zamajati obstoječe temelje sedanje zveze. Lahko pa tudi, da ponovno zacveti ljubezen ali pa se vsaj utrdi prijateljstvo. Počutje bo povečini dobro. Ne dajajte prevelikega poudarka vsaki malenkosti.

Ljubezenski horoskop

Samski boste s svojimi čustvenimi izbruhi delovali zelo izzivalno ali nerazumljivo za okolico. Zaradi napačnih besed, izjav in nepremišljenih dejanj lahko padete v konfliktne situacije. Ne glede na priljubljenost, ki jo uživate v družbi nasprotnega spola, se izogibajte spogledovanju. Vezani pa boste želeli spremeniti tako partnerja kot tudi vajin način življenja. Prav v tem mesecu boste spoznali, da ga večno ne boste vrteli okoli prsta, tokrat se vam bo postavil po robu.

Erotični horoskop

Samski, pustite se voditi in presenetiti, saj tako zagotovo ne boste razočarani. Vezani pa boste ljubitelji seksa na vse načine in v vseh pozah, da bo le akcija. Največ dogajanja je lahko pričakujete v sredini meseca.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano