Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8.

Lev 23.7. - 22.8

Možnosti imate veliko, vendar jih ne opazite, ker se neprestano oklepate vsega starega. Čas je, da si daste priložnost in iz svojega življenja zbrišete vse tisto, kar vas omejuje. Le tako si boste omogočili napredovanje na vseh področjih, predvsem pa na partnerskem. Bodite potrpežljivi.

 • Zdravje 45%

 • Ljubezen 62%

 • Posel 77%

Srečne številke

1 3 9

Pozitivni znaki

Rak Tehtnica Vodnar

Negativni znaki

Oven Dvojčka Strelec

Ljubezenski horoskop

Samski si boste zvečer zaželeli družbe. Hrepeneli boste po nekom, ki bi vas objel in bi z vami popil kozarec vina ob dobrem filmu. Glede na to, da bo želja velika, nekaj ukrenite in povabite simpatijo na večerjo. Vezani ste zmedeni. Ta trenutek ne veste, kaj točno si želite. Pokličite partnerja, njegov glas vas bo pomiril.

Erotični horoskop

Vezani se boste trudili, da bi partnerju omogočili dober in reden seks, saj ste mnenja, da je to za trden odnos zelo pomembno. Četudi sta v vsakdanjem življenju popolno nasprotje, vaju bo odkritost v postelji pripeljala do uresničenja erotičnih fantazij. Samski pa na žalost ne boste imeli te sreče.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Še vedno lahko pričakujete nihanja v razpoloženju. Obstaja nevarnost pojava glavobola, zato previdno, saj se ne boste počutili najbolje. Priporočamo več fizične aktivnosti, saj boste tako pregnali glavobol in sprostili svoje telo.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Zaupajte svoji intuiciji in sprejmite koristen nasvet. Ne poskušajte se predstaviti kot strokovnjak na vseh področjih. Potrpežljivo čakajte na končni izid in dobiček. Včasih ni pomemben samo govor, ampak tudi čustva. Trudite se, a vam ne uspe nadzirati čustvenih odzivov.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes boste bolj veliko občutljivi kot navadno. Vaše obnašanje bo precej nepredvidljivo, saj se boste kar naenkrat prelevili iz prijazne osebe v prav zlobno. Ne znašajte odgovornosti za svoja dejanja na druge, saj ste povsem sami krivi, če stvari ne potekajo, kot ste si zaželeli.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Na čustvenem področju se bodo pojavili dvomi, kar vam utegne ukrasti dobro voljo, ki vas je spremljala v preteklih dneh. Obstaja velika verjetnost, da kar naenkrat ne boste več vedeli, česa si želite, še posebej vezani, ki vas bo preganjala stara ljubezen. Ne zatiskajte si oči pred stvarnostjo!

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Možnosti imate veliko, vendar jih ne opazite, ker se neprestano oklepate vsega starega. Čas je, da si daste priložnost in iz svojega življenja zbrišete vse tisto, kar vas omejuje. Le tako si boste omogočili napredovanje na vseh področjih, predvsem pa na partnerskem. Bodite potrpežljivi.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Povečana občutljivost utegne povzročiti kar nekaj težav, predvsem na čustvenem oziroma partnerskem področju. Pazite, kako se boste odzivali na partnerjeve opazke, da ne boste povzročili neplodnih prepirov. Če boste prvo polovico dneva preživeli v krogu domačih, le dajte vse od sebe.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Zvečer se odpravite na kakšno kulturno prireditev in tako sprostite duha ter pomirite telo. Vsi tisti, ki vas to ne zanima, pa nikar ne oklevajte in se posvetite drugemu opravku ali pa športu, ki bo poskrbel, da boste zvečer trdno zaspali. S službo in težavami na poslovnem področju pa se danes nikar ne obremenjujte preveč.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Po vsej verjetnosti boste danes precej občutljivi. Situacija na partnerskem področju bo presegala vse meje, kar vas bo spravilo v obup. Ne boste vedeli točno, kakšen način komunikacije ubrati z vašim partnerjem. Ohranite upanje in raje poskrbite za svoje dobro počutje.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Po vsej verjetnosti boste danes nekoliko zbegani in zmedeni. Do partnerja bodite bolj potrpežljivi in če boste le lahko, mu zaupajte svoja čustva in občutke, saj vas bo le na ta način lahko razumel. S pomembnimi odločitvami pa počakajte do jutri, ko se vam bo zbistril um.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Če ste na začetku novega poznanstva, ne pozabite na iskrenost, saj bi v nasprotnem primeru zapravili ugodno priložnost. Verjemite vase in dovolite samozavesti, da privre na dan, saj boste le tako uspešni. Sicer pa je pred vami dan, ki ga le dobro izkoristite. Odpravite se na izlet, ki vas bo še dodatno okrepil.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Današnji dan bo v vas sprožil različne občutke. Ta čas bo zahteval še več potrpežljivosti in preudarnosti, zato pazite, kaj boste počeli in komu boste danes verjeli. Zaradi nekega spora ali nesoglasja boste nemirni. Pomembno je, da stvari najprej razčistite sami pri sebi.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Čas, ki je pred vami, vam bo omogočil nepričakovana odkritja, ki vas bodo močno razveselila. Polni boste upanja in zagona za prihodnost, kar bo dobrodošla sprememba še posebej pri vseh tistih, ki ste pred kratkim doživeli razočaranje na zasebnem področju. Ne pozabite na najbližje.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano