Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8.

Lev 23.7. - 22.8

Danes vam bodo težave povzročale nerešene čustvene zadeve. Vaša preobčutljivost bo lahko pripeljala do mnogih prepirov, ki jim kar ne bo videti konca, hkrati pa bodo brez pravega smisla. Vzemite v roke kakšno dobro knjigo in dan preživite v samoti, saj boste tako naredili še najmanj škode. Posvetite pa se tudi gospodinjskim opravilom.

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 60%

 • Posel 70%

Srečne številke

12 19 25

Pozitivni znaki

Oven Strelec Ribi

Negativni znaki

Bik Devica Vodnar

Ljubezenski horoskop

Obdobje, ko ste se počutili povsem nepomembne in ste dvomili v svoja čustva, je za vami. Današnji dan bo poskrbel za nekaj pomembnih in obetavnih ljubezenskih sprememb. Samskim in zaljubljenim se obeta korak naprej. Vezani pa se boste lahko spomnili, kako prijetno je imeti partnerja, s katerim imate skupne interese in podoben pogled na svet.

Erotični horoskop

Pri seksu boste imeli težave predvsem s tem, da bi si pravilno razlagali partnerjeve odzive. Bolj ko se boste skušali prilagajati, manjši bo učinek.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Tudi če ste imeli za danes kakšne plane, bo najbolje, da se čim prej sprijaznite, da boste morali biti precej fleksibilni. Komunikacija bo pestra in dogajalo se bo marsikaj, na kar se boste želeli takoj odzivati, biti del neke pobude ali prizadevanj. Znali boste biti prepričljivi, vendar se boste želeli temeljito pozanimati, preden se boste čemurkoli zavezali.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes vas bo vse zelo osrečevalo. Zdelo se vam bo, da ljudje okoli vas nadvse pozitivno vplivajo na vašo kreativnost. Danes vam bodo manjše skrbi povzročale le finance, vendar ne po vaši krivdi. Nekdo vam še vedno ni odplačal dolga. Kar pogumno ga spomnite na to, vendar uporabite pirjazen pristop.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Nekdo si vas bo izbral za zaupnika, kar vam ne bo prav nič všeč, saj se vam bo zdelo, da želi svoje težave prenesti na vas. Tej osebi jasno povejte, da so to njene težave. Nikar ne bodite naivni in se ne vmešavajte, četudi se vam bo vse skupaj zdelo precej nedolžno. Verjemite, da ne bo.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Čakajo vas globoki pogovori s prijatelji. Zaupali jim boste tudi svoje najbolj skrite občutke. Nekaj vas močno žre, zato se boste po tem pogovoru počutili veliko bolje. Ne držite vedno vsega v sebi, saj to ni dobro za vaše počutje in veselje do vsakdanjih opravkov. Naučite se poslušati svoje občutke in začnite s čustvi tudi upravljati.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes vam bodo težave povzročale nerešene čustvene zadeve. Vaša preobčutljivost bo lahko pripeljala do mnogih prepirov, ki jim kar ne bo videti konca, hkrati pa bodo brez pravega smisla. Vzemite v roke kakšno dobro knjigo in dan preživite v samoti, saj boste tako naredili še najmanj škode. Posvetite pa se tudi gospodinjskim opravilom.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Pazite, da danes ne boste sklepali dogovorov ali dajali obljub, saj dan ne bo primeren za to. Izogibajte se temu že na daleč, saj vam dan ne bo naklonjen v tej smeri. Raje se posvetite družini in pa sami sebi. Poskusite se sprostiti ob sprehodu ali pa teku. V aktivnosti lahko vključite tudi družinske člane.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes boste začutili preboj pozitivne energije. Počutje bo odlično, kar pa se bo pokazalo tudi pri vaših odločitvah. Dobili boste občutek, da bi lahko premikali gore. Samozavest pa bo povezana tudi z vašimi čustvi. Ne analizirajte preveč, ampak se spontano prepustite situacijam, pa bo dan enostavno odličen.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Zaradi dejanj in besed neke osebe boste popolnoma zmedeni. Nekdo vam bo še danes pokazal, da obstaja tudi lepši način, kako rešiti težave. Nekoga pa bo zmotila vaša negativna energija. Po pogovoru boste spet žareli, iz trenutka v trenutek boste srečnejši in začutili boste, da je čas za spremembe.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Danes boste imeli veliko energije, zato se boste počutili zelo dobro. Tudi odločitve boste sprejemali zelo samozavestno. Imeli boste občutek, da bi lahko premikali gore. Samozavestni boste tudi zaradi pozitivnih čustev. Ne analizirajte preveč, ampak se enostavno prepustite toku.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Uživali boste in zelo boste srečni. Nekdo se vam bo danes prekomerno posvečal in vam s tem prav polepšal dan. Pazite le, da se ne boste preveč zagnali. Počasi se daleč pride. Čeprav ste se navajeni učiti na lastnih napakah, lahko tokrat naredite spremembo. Naj bo dan brez napak.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Čaka vas dober dan, saj vam bo končno prinesel nagrado za ves vaš trud. Lahko pa se bodo zgodile tudi stvari, na katere ne bi upali pomisliti niti v sanjah. Vi samo sledite svojemu srcu, pa bo počutje zagotovo dobro. Dan bo naklonjen razmišljanju o prihodnosti. Pazite, da boste sprejeli prave odločitve.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  V domačem okolju bo danes zelo pestro, saj boste pod hudim pritiskom zaradi obveznosti, ki vam jih bodo naložili. Razmislite, na kakšen način bi se lahko vsaj delno rešili pretežkega bremena. Morda bi lahko koga od bližnjih prosili za pomoč. Z veseljem vam bo pomagal, vi pa si boste to zapomnili za čas, ko bo on potreboval uslugo.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano