Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8.

Lev 23.7. - 22.8

Ne glede na to, kakšno bo vzdušje okoli vas, se boste počutili odlično. Čutili boste, da so vam prosti dnevi pisani na kožo, saj se lahko posvetite sebi. Mnogi se boste danes znašli pred dobro knjigo, morda se boste odpravili v gledališče ali pa na ogledu dobrega filma. Vsekakor boste dan izkoristili do potankosti.

 • Zdravje 55%

 • Ljubezen 33%

 • Posel 60%

Srečne številke

7 12 29

Pozitivni znaki

Dvojčka Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Bik Škorpijon Ribi

Ljubezenski horoskop

Vaša čustva do prijateljev in ljubljenih bodo globlja kot običajno, tudi čustveni odzivi na življenje bodo bolj intenzivni. Potreba po deljenju, dajanju in sprejemanju ljubezni, bo v tem obdobju zelo močna. Želeli boste biti sprejeti in zaželeni. Spoznali boste, da morate poskrbeti, da boste več časa preživeli v bližini ljubljenih.

Erotični horoskop

Kanček nostalgije bo prebudil vaš erotični apetit. Morda se boste želeli ljubiti na nekem posebnem mestu ali na prav poseben način, ki vam nekaj pomeni.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Pred vami je odličen dan in zvezde bodo zagotovo na vaši strani. Uživali boste v materialni in sentimentalni harmoniji, ki ste ju v preteklih tednih pogrešali. Zdelo se vam bo, da se vaše življenje končno obrača na bolje. Čeprav boste danes zelo optimistični, pa je pred vami pomembna odločitev, ki se ji ne boste mogli izogniti. Pretehtajte vse možnosti.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Še vedno boste razmišljali o delu in o obširnejših delovnih nalogah. Zdelo se vam bo, da se ne boste mogli otresti misli na delo. V mesecih, ki so pred vami, boste morali paziti predvsem na svoje finance, zato si tudi danes ne nakopljite nepotrebnih stroškov. Proti večeru si boste zaželeli več, kot biti le doma. Premislite, koliko si lahko pravzaprav privoščite in ne bodite brezglavi.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes boste premišljevali o svojem zdravju in počutju. Pazite na kilograme, ki so se nakopičili. Poskrbite za pravo mero fizične aktivnosti. Proti večeru bo zaživelo družabno življenje. Čutili boste, da si danes zares želite druženja in prijateljevanja. Današnji dan boste izkoristili do potankosti. Ne pozabite pa tudi na počitek.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Danes se boste malce umirili, uskladili boste odnose z osebami, ki so vam blizu. Zdi se, da ste bili v preteklih dneh prepirljivi in da ste mislili le nase. Današnji dan posvetite bližnjim, naj bo zares družinski dan. V popoldnevu se boste počutili odlično, zelo boste družabni. Ne čudite se, če se boste odpravili na obisk k dragi osebi.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Ne glede na to, kakšno bo vzdušje okoli vas, se boste počutili odlično. Čutili boste, da so vam prosti dnevi pisani na kožo, saj se lahko posvetite sebi. Mnogi se boste danes znašli pred dobro knjigo, morda se boste odpravili v gledališče ali pa na ogledu dobrega filma. Vsekakor boste dan izkoristili do potankosti.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Danes pazite na svoje zdravje! Bodite pozorni na zaužito hrano, saj se bodo lahko prav danes pojavile težave s prebavili ali želodčne težave, ki vam ne bodo omogočale mirnega spanca. Razumevanje z osebami okoli vas bo odlično. Razmišljali boste o težavi, ki vas pestri že nekaj časa. Čas je, da jo začnete reševati, saj vas oklevanje ne bo pripeljalo prav daleč.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes ne boste navdušeni nad idejo, da je pred vami nov delovnik. Razmišljali boste o tem, da bi potrebovali še kakšen prost dan, saj vam primanjkuje notranje moči. Če je to le mogoče, si ga vzemite. Loteva se vas utrujenost, zato boste morali poskrbeti, da bo vaše telo dobilo dovolj tekočine in vitaminov, ki jih potrebuje. Previdno z zdravjem!

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Čutili boste, da se je ves pritisk, ki ste ga doživeli v minulem tednu, končno razblinil. Zdelo se vam je, da ne zmorete več in da vam delo jemlje preveč energije. Danes vas bo ponovno navdal optimizem. Zavedajte se, da je pred vami čas dokazovanja, saj boste postavljeni pred veliko preizkušnjo. Pripravite se na napor, ki vas čaka že jutri. Privoščite svojemu telesu ogromno počitka.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Prav bi bilo, da bi prosti čas namenili sebi, saj boste lahko le tako stopili v stik s svojimi čustvi. Zdi se vam, da vas je stres pošteno načel, kar se že odraža na vašem telesu. Sprostite se še danes, odpravite se na krajši izlet. Stopite v stik z naravo in se nadihajte svežega zraka. Meditacija bi bila izredno dobrodošla, saj morate prisluhniti sami sebi.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Današnji dan boste posvetili počitku. Če čutite, da vaše telo zavrača napor, je čas, da mu prisluhnete. Ne glede na starost, danes ne pretiravajte. Pred vami je zagotovo naporen delovnik, zato si danes odpočijte. Dan boste preživeli v domačem okolju. Posvetite se bližnjim, saj bodo več kot veseli malce vaše pozornosti, zato jih razveselite na prav poseben način.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Ker ste navajeni hitrega tempa, se boste morda danes rahlo dolgočasili, toda zakaj le? Izkoristite današnji dan in se odpravite ven. Prav tako si lahko vzamete čas in premislite o ciljih, saj se zdi, kot da niste izpeljali vsega, kar ste si zadali. V odnosih z bližnjimi vas čakajo spori, saj boste danes zelo hitro užaljeni. Skušajte jih razumeti, tako kot oni razumejo vas.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Počutili se boste odlično! Želeli si boste novih dogodivščin in ogromno gibanja. Naj vas ne čudi, če se boste odpravili na večurni pohod. Na današnji dan boste zagotovo zadovoljili vaše fizične potrebe. Obiskala vas bo oseba, ki vas bo s svojim obiskom zelo razveselila. Čaka vas dolg in prijeten večer, v katerega boste vnesli zanimiv pogovor.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano