Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8.

Lev 23.7. - 22.8

Danes bo sporazumevanje vaša slaba stran. Povedali boste eno, poslovni partnerji in sodelavci pa bodo slišali in razumeli nekaj povsem drugega. Toda nikar se ne spuščajte v razprave in spore z njimi in ne poskušajte rešiti vseh njihovih težav. Dan bo dober za tiste, ki delate v državnih inštitucijah ali v zdravstvu.

 • Zdravje 90%

 • Ljubezen 32%

 • Posel 50%

Srečne številke

3 24 38

Pozitivni znaki

Bik Rak Vodnar

Negativni znaki

Lev Tehtnica Strelec

Ljubezenski horoskop

Samski boste zelo nemirni, tudi okolica bo danes težko prenašala vašo napetost. Delovali boste neulovljivo in nezainteresirano. Vezani boste partnerju dali nekaj razlogov za ljubosumje, zaradi česar tudi nocojšnji večer ne bo prav nič prijeten. Zelo boste domišljavi, izrazili pa boste tudi željo po raznovrstnih užitkih.

Erotični horoskop

Čeprav bo seks precej nizko na lestvici vaših prioritet, pa boste sposobni zelo intenzivnih erotičnih doživetij. najboljše stvari se zgodijo same od sebe.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Današnji dan bo dober za rešitev vseh osebnih težav, ki vas že nekaj časa obremenjujejo. Vaša čustva boste imeli pod nadzorom. Tekom dneva boste malce egoistični in resni. Obsojali boste na prvo žogo in brez predhodnega razmišljanja. Spremembe se bodo odvijale hitro, kar vam ne bo najbolj všeč. Vzemite si veliko časa samo zase.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes bo vaš srečen dan, zelo boste zadovoljni. Pred pomembnimi odločitvami si boste vzeli čas za razmislek. Ne prenaglite se. Pojdite v družbo, kajti ne boste se dobro počutili, če boste ostali sami. Samota in mir danes ne bosta vaša zaveznika, prehitro bi bili osamljeni. Hrup vam bo bolj odgovarjal kot tišina.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Spoznali boste nove ljudi, ki bodo zelo drugačni in originalni. S tem si boste zelo razširili krog znancev in prijateljev. Ne boste se preveč zmenili za materialne dobrine, bolj boste uživali v naravi in druženju. Hitro se boste počutili izzvane, postali boste razburjeni in nepotrpežljivi. Pazite, da z okolico ne boste izmenjali par grobih besed.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Svoje zamisli boste danes težko spravili v prakso. Dolžnosti in obveznosti si boste zelo gnali k srcu, kar boste dokaj s težavo prenašali. Bolj boste sproščeni kot običajno, vendar še vedno s popolnoma drugačnim pogledom na svet. Slabo počutje bo vplivalo tudi na vaše razpoloženje, zato ne boste uspeli dokončati, kar si boste zamislili.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes bo sporazumevanje vaša slaba stran. Povedali boste eno, poslovni partnerji in sodelavci pa bodo slišali in razumeli nekaj povsem drugega. Toda nikar se ne spuščajte v razprave in spore z njimi in ne poskušajte rešiti vseh njihovih težav. Dan bo dober za tiste, ki delate v državnih inštitucijah ali v zdravstvu.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Še vedno ste v solidnem obdobju za posel. Morda imate občutek, da postopate na mestu, a temu ni tako. Obstaja velika verjetnost za poslovni in finančni čudež in to takrat, ko boste to najmanj pričakovali. Kljub temu pa se danes nikakor ne zadolžujte. Ne jezite se na kolege, še posebej ne zaradi malenkosti.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes boste velik idealist in sprehajali se boste po oblakih, namesto da bi hodili po trdnih tleh. Svojih fantazij nikar ne razlagajte drugim, saj vas zagotovo ne bi razumeli na pravi način. Bodite torej malo bolj realni in poskušajte se sami izvleči iz težav, ki so plod vaših napačnih ocen.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Sanjarite o novi službi ter o večjem zaslužku, toda nikakor se ne premaknete z mrtve točke, zato glede tega tudi nekaj storite. Premaknite se naprej! Spraševali se boste o svoji vrednosti in spoznali, da boste s pretirano poštenostjo težko dosegli svoj cilj, toda vseeno ne boste mogli preko svojih načel.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Ljudem okoli sebe boste morda delovali nezainteresirani za delo in poslovne naloge, morda tudi zelo malo časa preživite na delovnem mestu ali pa ste zaradi osebnih razlogov pogosto odsotni. Danes bi se lahko nepričakovano srečanje spreobrnilo v resno poslovno ponudbo. Sprejmite jo in uresničite.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  V službi se ne bodo vse stvari odvijale po načrtovanem zaporedju, kar vas bo zelo razburilo. Pazite tudi, če boste morali kaj podpisati, posebno glede papirjev o skupnih ali delovnih pravicah. Pravo obdobje za posel in reševanje poslovnega statusa šele sledi. Delajte in se vedite, kot da je vse v najlepšem redu.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Ker boste dobro vedeli, kaj hočete, boste močnejši od drugih, toda vso to svojo moč pametno uporabite. Proti koncu dneva boste dobili določen denar, a boste vsaj del tega zneska porabili za plačilo obveznosti in nakup malenkosti za dom. Zdravje: možne so težave z zadrževanjem tekočine, zato skušajte hrano manj soliti!

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Situacija v službi ne bo na zavidanja vredni ravni. Nekaj nepričakovanega vam bo porušilo vse načrte. Ne odločajte se z naglico in pazite pri podpisovanju, še posebej če bo šlo za rešitve glede spremembe delovnega mesta. Pravi čas za napredovanje je šele pred vami. Utrujeni boste. Možna je tudi oslabitev imunskega sistema.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano