Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8.

Lev 23.7. - 22.8

Potrebovali boste posvet. Pomagala vam bo oseba, ki bo lahko pogledala na stvari z razdalje, zato bo tudi bolj optimistična, kot bi lahko bili vi. Na denarnem področju vam dobro kaže. Če razmišljate o večjem nakupu, bo morda zdaj pravi čas.

 • Zdravje 65%

 • Ljubezen 60%

 • Posel 50%

Srečne številke

3 24 38

Pozitivni znaki

Bik Rak Vodnar

Negativni znaki

Lev Tehtnica Strelec

Ljubezenski horoskop

S partnerjem se bosta bolj pogosto pogovarjala in vajin odnos bo nagrajen. Verbalno bosta zelo sinhronizirana, kar bo lahko vodilo do sanj in ciljev, ki jim le sledita. Veselo se bosta spogledovala, kar bo vodilo h kasnejšim bolj romantičnim trenutkom. Ujela se bosta na vseh področjih.

Erotični horoskop

Vsaka novost na erotičnem področju bo dobrodošla in z vaše strani vsekakor tudi zaželjena. Če je vaš ljubimec bolj konzervativne narave, vas bo mikal skok čez plot s kom bolj drznim.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Današnje dogajanje vas bo dokaj utrudilo, zato boste začeli razmišljati o tem, da bi preostanek dneva enostavno prespali. Utrujenost vas sicer daje že dalj časa in imate občutek, kot da se nikakor ne morete naspati. Izkoristite dan za to, da si boste povrnili moči.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes boste morali umiriti neko situacijo, ob tem pa si boste tudi na novo postavili meje. Medtem ko boste reševali tuje težave, bodo vaše postavljeni na stranski tir. Mikal vas bo večji nakup in kljub temu, da vam finančno stanje ne dopušča nove naložbe, se boste zanjo odločili.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes bo napočil trenutek, da vsem pokažete, kdo ste in koliko veljate. Stvari se bodo odvijale kar same od sebe; po vaših načrtih in pričakovanjih, brez da bi se vi za to morali kaj truditi. Finančno stanje je solidno, kmalu si boste lahko privoščili tudi kakšno razvajanje.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Tole obdobje ni šala, zato vam bo danes koristilo malo razvedrila. Vse, kar ni nujno, preložite na kakšen drug dan in počnite kaj, kar vas zares veseli. Dan bo nekoliko umetniško obarvan. Horoskop vam svetuje, da se spomnite na svoje talente in jih obudite.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Potrebovali boste posvet. Pomagala vam bo oseba, ki bo lahko pogledala na stvari z razdalje, zato bo tudi bolj optimistična, kot bi lahko bili vi. Na denarnem področju vam dobro kaže. Če razmišljate o večjem nakupu, bo morda zdaj pravi čas.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Vaša pričakovanja bodo visoka, pripravljeni pa si boste tudi naložiti velike obremenitve, da bi jih uresničili. Vse boste hoteli narediti sami, pa tudi okoliščine vam ne bo naklonile kaj dosti možnosti za pomoč. Če je kakšen del vašega načrta tehnično zahteven, ga dobro premislite.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Veliko se boste ukvarjali s tem, kaj si kdo misli vas in če vas dovolj cenijo. Tudi malo nečimrni boste, zato se vam lahko zgodi, da boste užaljeni, čeprav bo imel nekdo čisto lepe namene. Glede denarnih prilivov, obresti ali prihrankov se pripravite, da bodo morda manjši, kot ste si preračunali.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Ne boste prenesli, da bi bili odvisni od kakšnega človeka ali da bi morali čakati, da se nekaj zgodi. Tudi vsi, ki bodo danes kaj hoteli od vas, bo naleteli na ovire in se bodo morali potruditi bolj, kot je pri vas v navadi. Vaša samostojnost vas bo navdajala s pozitivnimi občutki.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Vaša samopodoba bo dobila spodbudo, ki vam bo več kot ugajala. Danes je pravi dan za kakšno delo, ki ste ga že dlje časa odlagali, saj vam bo šlo dobro od rok. Razpoloženi boste za pogajanja in za vse tisto, kar ste zadnje dni potiskali na stranski tir. Vsak mali uspeh vam bo le še prilil olja na ogenj.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Računajte z veliko verjetnostjo, da boste danes napačno presodili pomembno situacijo. Okoli tega se bo v glavnem razpletalo današnje dogajanje, pričakovati pa je, da boste večkrat spreminjali svoja stališča. Ni vse samo odvisno samo od vas. Lažje vam bo, če boste to sprejeli.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Čeprav vas bo mikalo, da bi delali načrte glede financ, danes ne bo ravno dan, ko bi se vam idealno izhajali. Vstopate v čas sprememb, ko bo potrebne več fleksibilnosti. Predvsem vam danes horoskop ne priporoča, da bi razdirali obstoječa sodelovanja, saj ne boste mogli najbolje predvideti posledic.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Iskali boste pravi način, kako bi nekaj dosegli. Danes se vam lahko zgodi celo to, da se boste nazadnje odločili za drugačen cilj in popolnoma spremenili celotno strategijo. Zaradi zunanjih vplivov boste morali biti bolj prilagodljivi. Priložnosti se bodo pojavile, ko jih ne boste pričakovali.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano