TELEKOM SLOVENIJE

Dnevni horoskop lev

Lev

Lev 23.7. - 22.8.

  • Zdravje 67%

  • Ljubezen 64%

  • Posel 45%

Lev 23.7. - 22.8

Čisto vsaka beseda, ki jo boste izrekli, bo imela trden in prizemljen ton. Ko vas bodo vprašali za mnenje, ga boste tudi z veseljem podali. Zaupanje bo prišlo iz vljudnosti. Za druženje boste iskali nekoga toplega, ljubečega, z enakim razpoloženjem in odločnega, pogumnega, ki bo želel narediti zadano, tako kot vi.

Srečne številke

2 22 88

Pozitivni znaki

Dvojčka Dvojčka
Lev Lev
Škorpijon Škorpijon

Negativni znaki

Rak Rak
Tehtnica Tehtnica
Ribi Ribi

Ljubezenski horoskop

Danes vas bo mučila misel na to, da vsi nekako napredujejo, vi pa ostajate na isti točki. Toda samski niti ne želite narediti kakšnega koraka naprej, saj se v svoji koži počutite popolnoma dobro. Vezani pa točno veste, kaj si želite od vajinega odnosa, tako da naj vas takšne misli ne zmedejo.

Erotični horoskop

Danes boste uživali v intimnosti brez pričakovanj. Prepustite se toku strasti in se povežite s svojim partnerjem na edinstven način.

O znamenju

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.

Znane osebnosti

Ben Affleck, Antonio Banderas, Napoleon Bonaparte, Sandra Bullock, David Duchovny, Roger Federer, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Danielle Steel, Patrick Swayze

Astrološki znak

Lev

Datumi

23.7. - 22.8

Ozvezdje

Lev

Element

ogenj

Latinsko ime

Leo

Vladajoči planet

Sonce

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

zlata, oranžna, rumena