Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8.

Lev 23.7. - 22.8

Tudi danes boste zmedeni. Zdi se, da so pred vami pomembne odločitve, vi pa kar ne veste, katero smer bi ubrali. Pazite na svoje odločitve. Svetujemo vam, da jih pošteno pretehtate. Finance: hočeš nočeš boste morali narediti konkretne izračune. Nikar se ne zanašajte samo na slepo srečo, saj vam tokrat ne bo tako zelo naklonjena, da bi se vam kar samo po sebi izšlo.

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 62%

 • Posel 60%

Srečne številke

13 16 27

Pozitivni znaki

Oven Kozorog Ribi

Negativni znaki

Bik Rak Lev

Ljubezenski horoskop

Tisti, ki že imate boljšo polovico, točno veste, da je vajin odnos zelo dober, vendar pa vam to danes ne bo dovolj. Od partnerja boste zahtevali še več. Malo znižajte svoja pričakovanja. Samski pa imate za danes neke načrte, vendar se ne bodo izšli po pričakovanjih. Raje si vzemite nekaj časa in ponovno premislite vse skupaj.

Erotični horoskop

Nadvse razburljivo dogajanje na seksualnem področju boste znali začiniti. Nekateri samo z domišljijo, marsikdo pa tudi z erotičnimi pripomočki!

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes bodite malce bolj umirjeni, saj se preveč obremenjujete s prihodnostjo. Med prijatelji se izogibajte kritiziranju in opravljanju, saj bi s tem zažareli v slabi luči. Bodite iskreni z njimi, vseeno pa pazite, da ne boste prestopili meje zdravega okusa. Zdravje vam bo danes dobro služilo. Odpočili si boste in tako boste nabrali novo energijo za prijeten večer!

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Še vedno boste dvomili v neko težavo, ki je ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek, saj ga potrebujete. Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vsako težavo. Morda ne bi bilo slabo, da bi pridobili še drugačen pogled na situacijo. Posvetujte se z ljudmi, ki jim lahko zaupate. Videli boste, da še marsičesa ne veste.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes se boste počutili slabše kot sicer. Bodite previdni, saj bo to vplivalo na vsa področja vašega življenja. Čutili boste, da vam primanjkuje moči in da ste utrujeni. Spočijte se, saj vaše telo potrebuje odmor. V družinskem krogu bo drugače prijetno in veselo. Srečni boste, da imate okoli sebe ljudi, ki vas razumejo. Cenite to.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Razočarani ste nad prijateljstvom, zato se boste danes obrnili na družinski krog, saj najbolj zaupate ljudem znotraj njega. Vprašajte se, ali za vsem tem tiči tudi del vaše krivde in če imate zares pravi odnos do prijateljev. Ne zatiskajte si oči. Če je kaj takega, kar bi radi popravili, bo danes dober dan za to. V komunikaciji boste spretni in razumevajoči.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Tudi danes boste zmedeni. Zdi se, da so pred vami pomembne odločitve, vi pa kar ne veste, katero smer bi ubrali. Pazite na svoje odločitve. Svetujemo vam, da jih pošteno pretehtate. Finance: hočeš nočeš boste morali narediti konkretne izračune. Nikar se ne zanašajte samo na slepo srečo, saj vam tokrat ne bo tako zelo naklonjena, da bi se vam kar samo po sebi izšlo.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Tudi danes si boste naredili naporen dan. Kljub temu, da bi se lahko spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Veseli pa boste, ker boste lahko dan preživeli po svoje, brez da bi vam kdo ukazoval. Umirite se tudi danes in naredite nekaj za svojo dušo. Spoznali boste, da vas že majhne stvari lahko osrečijo.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes boste malce depresivni in ravnodušni. Zdi se, da se določeno obdobje izteka in da se bo potrebno vrniti v realnost. Cenite vsak preživet trenutek in uživajte v sedanjosti. Tako bo tudi prihodnost svetla. Prijatelj vas bo danes razveselil. Njegovo sporočilo se vas bo zares dotaknilo, zato mu vrnite pozornost na poseben način. Premislite.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Današnji dan bo za vas prav poseben. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni in da vaše telo potrebuje počitek. Privoščite si ga brez posebnih zadržkov, saj so prosti dnevi namenjeni uresničenju naših želja in pričakovanj. Morda se vas loteva daljša utrujenost, zato je tako počutje povsem normalno. Popestrite si dan na svoj način.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Še vedno boste slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo mirnega spanca. Zavedajte se, da ste sami krivi za stanje, v katerem ste se znašli. Skušajte se iz nastale situacije nekaj naučiti. Potegnite iz te izkušnje najboljše in videli boste, da bo prihodnost lepa. Privoščite si sprostitev, nato premislite o tem, kako boste dosegli finančno stabilnost.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes se boste osredotočili nase, saj boste želeli opraviti s težavami, ki jih imate. Čutili boste, da vam delo jemlje energijo in da vam je primanjkuje za osebe, ki jih imate najraje. Čas je, da ukrepate in spremenite svoj način življenja. Ne pozabite na to, da je vse v porazdelitvi prostega časa. Počutje: posvetite več pozornosti fizični aktivnosti. Ne pozabite na to.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes si boste vzeli čas zase. Prav je tako. Težave boste razrešili le, če se boste globoko poglobili vase. Ugotovite, kje leži rešitev. Prijatelji so na vaši strani, zato se jim izpovejte. Čas je, da se zaveste, da niste sami. Obdani ste z ljudmi, ki jim lahko zaupate, zato jih povprašajte za nasvet.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Danes boste boljše volje, kot ste bili včeraj. Čutili boste, da vam počitek dobro dene, saj tako pozabite na svoje težave in predsodke, ki so prisotni v vašem življenju. Danes bo zares srečen dan, zato pričakujte ogromno smejanja. V večernih urah si boste vzeli čas zase in za bližnjo osebo. Prepustite se toku življenja.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano