Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8.

Lev 23.7. - 22.8

Spoznali boste da imate nadvse močno voljo. Ko boste enkrat pognali kolesje, se vas ne bo dalo več ustaviti. Ljudje vas bodo obtožili, da ste preveč zahtevni, želeli bodo poiskati lažjo pot ven, a v tem času bo to težko. Edina stvar, ki vam bo lahko danes otežila pot, bo oseba s preobčutljivo čustveno naravo.

 • Zdravje 28%

 • Ljubezen 70%

 • Posel 77%

Srečne številke

2 4 32

Pozitivni znaki

Rak Tehtnica Ribi

Negativni znaki

Oven Strelec Ribi

Ljubezenski horoskop

Za vas bo koristno, če se boste pogovorili z bližnjimi. Delite z njimi načrte ter ideje. To bo ugoden čas, da pošljete sporočilo osebi, ki vam je pri srcu. Vzemite telefon v roke ali pošljite spletno pošto. Povejte ji, kako resnično čutite. Najverjetneje boste dobili veliko bolj ugoden odgovor od pričakovanega.

Erotični horoskop

Danes boste le stežka doživeli tako vrhunski seks, da bi upravičil vsa vaša pričakovanja. Morda ste si zastavili previsoke cilje.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Lahko da bo prišlo do frustracije in nezmožnosti, da bi se premaknili naprej. Ko bo prišel ta čas, bo še najbolje, če boste ostali tam, kjer boste. To bo čas, ko vam ne bo potrebno narediti čisto nič. Pustite, da gre vse mimo. Mirno čakajte, dokler se situacija ne bo spremenila. Vsekakor pa tudi poslušajte vašo intuicijo.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  V zadnjem času ste malo osamljeni. Izbira prave hrane bo lahko danes pripeljala do spremembe pri vašem počutju. Zdrava hrana, ki je nepredelana, ima naravne lastnosti in lahko pomaga pri preprečevanju bolezni. Joga in meditacija sta tudi dovolj močni za pozitivne spremembe, ki jih boste naredili.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Današnji dan bo idealen za učenje za test in za pisanje seminarskih nalog. Imeli boste boljšo mentalno moč kot običajno, kar vam bo pomagalo na prav vseh področjih. Zelo ste sposobni in znate razmišljati, zdaj to samo še uporabite. Vsekakor izkoristite to možnost in vse se bo odlično izteklo.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Imeli boste težnjo po negativnosti, ker boste obkroženi z ljudmi, ki bodo samo kritizirali druge in iskali napake tudi tam, kjer jih sploh ne bo. Ostati pozitiven je včasih težko, še posebej ko so okoli negativni ljudje. Ne sodelujte, ker bo drugače to vplivalo tudi na druga področja vašega življenja, na družino, prijatelje in zunanje interese.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Spoznali boste da imate nadvse močno voljo. Ko boste enkrat pognali kolesje, se vas ne bo dalo več ustaviti. Ljudje vas bodo obtožili, da ste preveč zahtevni, želeli bodo poiskati lažjo pot ven, a v tem času bo to težko. Edina stvar, ki vam bo lahko danes otežila pot, bo oseba s preobčutljivo čustveno naravo.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Danes boste še posebej usklajeni z okoljem in ljudmi okoli vas. Takšna občutljivost bo za vas novost in ne boste ravno prepričani, kaj početi z nešteto sporočili, ki bodo prihajala v vašo glavo, navidezno od nikoder. Čeprav bo to nekaj čisto izven vaših običajnih izkušenj, raje poskušajte to sprejeti, ne analizirajte preveč.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Čutili boste, da ste pod stresom. Res je, pred vami je naporen dan. Obstaja možnost težkih razprav in soočenj. Vaša inteligentnost bo v ospredju. Ne bojte se. V popoldnevu si privoščite dovolj fizične aktivnosti, saj boste samo tako lahko napolnili vaše telo z novo energijo, ki jo potrebujete. Zdravje: zmerno!

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Finančne težave, s katerimi se soočate že dalj časa, se bodo razrešile vam v prid. Danes lahko pričakujete priliv, ki bo vsaj kratkoročno rešil težave. Popoldan si privoščite nekaj fizične aktivnosti, ki vam bo prinesla vsestransko zadovoljstvo! Zdravje vam bo danes služilo, kljub temu pa ostanite previdni.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Ste mojster duhovnosti in živahnosti. Če bo danes želel kdo z vami govoriti o kakšni težki temi, ga zavrnite, saj boste preveč zaposleni. Ne boste ga zavrnili zato, ker bi prezirali njegove skrbi, a danes bo vaša energija najbolje porabljena v okviru poslovne socializacije. Vaše verbalne spretnosti bodo enkratne.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Resno mentalno delo in analize bodo danes v ospredju. Kasneje pa boste naredili zelo dober prvi vtis na nekem socialnem srečanju. Z delikatnimi finančnimi interesi morate upravljati v rokavicah. Hodite po stari, poznani poti in bodite pozorni na to, kaj je novo. Spremembe sprejmite z odprtimi rokami.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Vaše razpoloženje se iz dneva v dan izboljšuje, kar vas zelo veseli in prav tako ljudi okoli vas. Še naprej boste zadovoljni, srečni ter zdravi. Z rednimi pregledi pri zdravniku ste dosegli, da sta se zdravje in počutje izboljšala, vitalni ste in polni pozitivne energije. Nadaljujte z vsakodnevno telovadbo in zdravo prehrano.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Prosti čas boste še najraje preživljali s svojo družino ali otroki. Tudi če še nimate svojih, se boste zabavali z nečaki, nečakinjami, morda z otroki prijateljev in znancev. Igrali in veselili se boste z njimi in se spomnili svojih otroških dni, ko ste razposajeno tekali po dvorišču družinske hiše. Takrat ste še bili svobodni in brez vseh obveznosti.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano