Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Tedenski horoskop

Četudi vam bo zmanjkovalo moči, se nikar ne predajte. Verjemite, da se bo celotno situacija kaj kmalu spremenila in zaživeli boste tako, kot si želite. Še prej pa morate opraviti z določenimi ovirami, ki so se pojavile, in preseči vse, kar vas omejuje na poti do resnične sreče. Največ pozitivne energije se vam obeta v drugi polovici tedna in sicer na finančnem področju. Tu se vam bo ponudilo kup novih možnosti, morda celo nova služba ali pa možnost za napredovanje.

Ljubezenski horoskop

Samski boste proti koncu tedna spoznali osebo, ki bi lahko bila vaša sorodna duša. Pustite ji dovolj svobode in ne komplicirajte, saj lahko s tem ugasne tudi čar v vaših očeh. Tudi vezanim ne bo šlo vse po načrtih. Oba bosta prezaposlena in preobremenjena, ljubezen in intimnost bosta v drugi polovici tedna postavljala na stranski tir. Konec tedna bosta delovala na meji svojih zmogljivosti.

Erotični horoskop

Odpravite se v mesto, navezujte stike z ljudmi in prav lahko boste doživeli zelo strasten teden. Vaš naravni dar za govor in zanimanje za najrazličnejše stvari vam bosta pomagala, da boste še hitreje sklepali poznanstva. Okolica vas bo z veseljem poslušala, kar bo vodilo do nove romance. Sprostite se in vse bo potekalo tako, kot je treba.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano