TELEKOM SLOVENIJE

Tedenski horoskop lev

Lev

Lev 23.7. - 22.8.

Lev 23.7. - 22.8

Nekoliko bolj boste osamljeni, vendar boste imeli občutek, da so za to krivi drugi, ki vas nikakor ne sprejmejo takšne kot ste. Vprašajte se raje, kaj ste vi storili, da bi vas sploh spoznali. Tudi vi ste pogosto nedostopni. Konec tedna pa vas bo ravno nasprotno vleklo ven v nove izzive. Kot radovednega otroka vas bo zanimalo vse, brez strahu in z veliko nedolžnega miru boste stopali v prihodnost. Tisti, ki iščete službo, bi jo lahko kmalu tudi našli. Še posebej uspešni boste na področju, ki zajema javnost ali tujino. Možni so tudi finančni posli s tujimi podjetji. Vendar pa pazite, da najprej res vse zaključite, šele nato se lotite novih dejavnosti.

Ljubezenski horoskop

V sredini tedna se boste resneje posvetili neki težavi, ki vas bo pestila na čustvenem področju. Spoznali boste, da lahko do rešitve pridete le z razumskim pristopom, saj vas čustva vodijo v napačno smer. Za konec tedna se boste družili s prijatelji, s katerimi se boste načeloma dobro ujeli.

Erotični horoskop

Skrivnosti glede vašega razmerja bodo prišle na dan. Pripravljeni se boste pogovoriti o globokih in občutljivih zadevah. Vaše ljubezensko življenje v tem tednu ne bo ravno cvetelo, pa tudi pri spolnosti ne pričakujte, da bi se stvari lahko obrnile na bolje. Počakajte na naslednji teden.

O znamenju

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.

Znane osebnosti

Ben Affleck, Antonio Banderas, Napoleon Bonaparte, Sandra Bullock, David Duchovny, Roger Federer, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Danielle Steel, Patrick Swayze

Astrološki znak

Lev

Datumi

23.7. - 22.8

Ozvezdje

Lev

Element

ogenj

Latinsko ime

Leo

Vladajoči planet

Sonce

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

zlata, oranžna, rumena