Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Tedenski horoskop

V tem tednu boste nadvse zaposleni, saj vas bodo z delom zasuli z vseh koncev. Na trenutke se vam bo zdelo, da ne boste zdržali, vendar le potrpite. Tako se vam bodo odprla nova vrata ali pa boste pripomogli k boljšemu zaslužku. Čeprav vam utegnejo nadrejeni dihati za ovratnik, naj to nikar ne zmoti vaše koncentracije. Zaupajte vase, vse ostalo se bo uredilo samo od sebe. Na zasebnem področju ne bo prišlo do nikakršnih sprememb, čeprav si jih boste nadvse želeli. Že v preteklosti ste se naučili, da morate biti potrpežljivi in da ne morete vsega dobiti ravno takrat, ko si zamislite. Tisti, ki ravno začenjate novo zvezo, bodite pazljivi, saj ne veste, kakšne namene ima ta oseba. Končno se osredotočite tudi malce nase in poskrbite, da se boste dobro počutili v svoji koži.

Ljubezenski horoskop

Srce samskih bo v tem tednu divje utripalo. Vaš seksapil bo neverjeten, zato vam ne bo manjkalo zainteresiranih kandidatov. Medtem se boste vezani navduševali nad partnerjevo pozornostjo. Sploh komplimenti vas bodo neverjetno raznežili.

Erotični horoskop

Samozavest je najbolj seksi! Ne skrivajte svojih adutov, ko boste ta teden telovadili med rjuhami. Naj bo luč prižgana, všeč pa vam bo tudi, če se boste gledali v ogledalu.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano