Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Tedenski horoskop

Zdaj je čas, da razmislite, kaj vas definira. Kako lahko izkoristite svojo močno avro za uresničitev življenjskih teženj? Obdržite toplo in prijetno kvaliteto, drugim je všeč in vas izvrstno dopolnjuje. Izkoristite trenutni zagon, naj vas nese čim dlje. Vaši cilji bodo lažje dosegljivi s pomočjo prijateljev in družine, sledite svojim sanjam, da ne boste česa obžalovali. V prihajajočem tednu bo pomembno, da ohranite pozitivno razmišljanje na vseh področjih. Največ nevšečnosti se vam obeta na ljubezenskem področju, kar vas bo pošteno spravljalo ob živce. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni niti z dogovorom, ki ga boste sklenili s partnerjem.

Ljubezenski horoskop

V začetku tedna vas bo razočaranje na ljubezenskem področju postavilo na realna tla, vendar pa se vam izboljšanje obeta že v drugi polovici, zato potrpežljivost ne bo odveč. Bolj ko se boste sposobni vživeti v čustva drugih ljudi, hitreje boste zgladili nesoglasja. Pri samskih se prav lahko zgodi, da se bo slab začetek v sredini tedna nadvse ugodno razpletel.

Erotični horoskop

V tem tednu se boste posvečali predvsem čustveni plati vajinega razmerja. Spolnost vas ne bo pretirano zanimala, saj boste spoznali, da morata s partnerjem rešiti nerešena vprašanja, najbolje s pogovorom. Partner nad tem najbrž ne bo preveč navdušen, vaša vztrajnost pa bo tista, ki bo tokrat prevladala.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano