Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Tedenski horoskop

Morda bi bilo bolje, da ne zaupate človeku, ki vas je že pustil na cedilu. Odločitev je sicer vaša, vendar pazite, kaj počnete. Morda vse skupaj ni tako nedolžno, kot se zdi, zato si vzemite čas in poglejte v ozadje dogajanja, osebo pa zaenkrat še držite na razdalji. V službi boste imeli v prihajajočih dneh ogromno dela, kar vam bo vzelo tudi večino energije. Še bolj kot delo pa bo za vas naporen nek sodelavec. Nenehno vam bo nasprotoval, velikokrat se vam bo zdelo, da zgolj iz principa. Morda bi bilo najbolje, da se sploh ne menite zanj, ampak le odločno nadaljujete svojo pot.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste veliko razmišljali o vaših dosedanjih dosežkih in morda celo prišli do zaključka, da sta se s partnerjem nekje na tej poti popolnoma oddaljila. Nikar še ne vrzite puške v koruzo! Na drugi strani pa se vašim samskim kolegom obeta srečanje z nekom, zaradi katerega se vam bodo šibila kolena in zaradi katerega iz sebe ne boste spravili niti ene besede. Pomislite na svojo najbolj izrazito lastnost – neposrednost in mu naravnost povejte, kaj čutite. Izgubiti ne morete ničesar!

Erotični horoskop

V tem tednu poskrbite, da vama s partnerjem ne bo dolgčas. Imeli boste namreč veliko energije in vaša strast bo na vrhuncu. Svojega partnerja očarajte s kakšnim novim in tudi norim predlogom. Čeprav se bo sprva upiral, se vam bo kasneje prepustil in oba bosta presenečena, kako pestro bo med rjuhami. Z idejami na dan!

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano