Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Tedenski horoskop

V tem tednu se ne boste ustrašili nalog, pred katerimi se boste znašli. Imeli boste ogromno volje, še sami ne boste vedeli, od kje vam vsa ta motivacija. Čeprav bo na začetku kazalo dobro, pa se kljub temu ne boste mogli izogniti določenim težavam. Že za konec tedna pa lahko pričakujete neko ponudbo, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Lahko pričakujete tudi klic iz tujine, morda od nekega sorodnika, ali pa boste prejeli novico. Če bo nekdo potreboval pomoč, nikar ne zapravljajte časa.

Ljubezenski horoskop

V sredini tedna se boste resneje posvetili neki težavi, ki vas bo pestila na čustvenem področju. Spoznali boste, da lahko do rešitve pridete le z razumskim pristopom, saj vas čustva vodijo v napačno smer. Za konec tedna se boste družili s prijatelji, s katerimi se boste načeloma dobro ujeli.

Erotični horoskop

Nestrpno boste čakali na nove priložnosti in morda celo na novega partnerja. V tem tednu ga najbrž še ne boste našli in vaše spolno življenje bo bolj kot ne mirovalo. Tudi v ljubezni stvari ne bodo potekale po vašem načrtu. Samski boste morali še malce počakati na tistega pravega, ki vam bo zmešal glavo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano