Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Tedenski horoskop

Začutili boste negotovost, ko se boste morali prilagajati velikim spremembam in premikom, ki vam jih bo prinesel ta teden. Upirali se boste spremembam, a žal se jim ne boste mogli izogniti. Kljub temu pa lahko pričakujete, da bo vaše življenje živahnejše, morda celo preveč. Zna se zgoditi, da boste komaj sledili vsemu, kar se bo dogajalo z vami in okoli vas.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste končno spregledali in spoznali, da imate zelo razumevajočega partnerja, s katerim se lahko vedno pogovorite. Težave vam bo lahko povzročil le vaš temperament, zato poskusite biti kar se da mirni. Samskim pa bodo danes blokade pri komunikaciji povzročale težave. Vseeno se poskusite sprostiti!

Erotični horoskop

V tem tednu boste zmedeni, igrice v postelji pa vam bodo predstavljale le način sprostitve. Nikakor se ne boste mogli povezati s partnerjem na čustvenem nivoju, kakor je pri vama v navadi. Nič ne bo narobe, če si bosta privoščila nekaj zabave izven odnosa, a nikakor ne smete pozabiti na čustva vaše boljše polovice. Najti bosta morala neko vmesno pot.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano