Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Tedenski horoskop

V tem tednu se vam bodo vrata odpirala kar sama od sebe. Še posebno v prvi polovici tedna glejte, da boste uporabljali tako navdih kot intuicijo. To bo pripomoglo k temu, da uredite predvsem tiste odnose, ki so potrebni vaše pomoči. V sredini tedna se bo zgodil nepredviden preobrat. Če nad izidom ne boste navdušeni, se predajte humorju, saj veste, da smeh olajša še tako hudo težavo. Potrpežljivost ne bo odveč.

Ljubezenski horoskop

Vezani si zaradi manjših prepirov ne delajte sivih las in se ne zapirajte vase. Pomembno je, da jih bosta s partnerjem vsakič sproti zgladila. Samski boste v prvi polovici tedna razmišljali o svojih ljubezenskih ciljih. Že dalj časa imate občutek, da ste se od nekaterih v zadnjem času prav pošteno oddaljili.

Erotični horoskop

Pri vezanih bodo noči nadvse strastne, dnevi pa bodo romantični in polni nežnosti. Z ljubljeno osebo boste močno povezani tudi na seksualni ravni. Samski lahko pričakujete nekaj novosti, morda novega spolnega partnerja, torej novo ljubico ali ljubimca, skratka nekaj, kar bo precej popestrilo vaše erotično življenje.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano