Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Tedenski horoskop

V kolikor imate partnerja, vam v prvi polovici tedna romantični in nežni trenutki ne bodo ušli. Kar posvetite se srčnemu področju, saj za finance ne bo najbolj primerno obdobje. Se bo pa dosti več ugodnih priložnosti prikazalo na službenem področju. Tu boste prejeli kar nekaj novih nalog, za katere boste tudi nagrajeni. Na trenutke boste zelo ponosni nase, ponosni pa bodo tudi vaši domači. Še posebej proti koncu tedna bodite pazljivi, da ne bo prišlo do prevar v prijateljskih krogih. Če se bo zgodila kakšna neprijetnost, se bo le zaradi vaše naivnosti. Na splošno boste v tem tednu izžarevali osebnostno moč, ki je ne bo mogoče spregledati.

Ljubezenski horoskop

V začetku tedna boste imeli vezani občutek, da se vam partner premalo posveča. Žrtvujete se za nekoga, ki vam ljubezni, nežnosti in naklonjenosti ne vrača. V drugi polovici tedna se bodo zadeve že uredile. Ponovno boste našli stik z njim in si privoščili več romantike v dvoje. Samski boste izredno sproščeni, saj se boste ljubezenskih zadev lahko lotili tako kot vam bo najbolj ustrezalo, predvsem pa brez ovinkarjenja. Vse bo na vaši strani, na vas bo le, da se boste dokončno odločili.

Erotični horoskop

Vaše poželenje bo tokrat hitro prebujeno in pozitiven erotični naboj vas bo zelo hitro pripeljal do vrhunca. Kadar si boste zaželeli seksa, stopite v akcijo brez oklevanja! Manj poudarka boste dajali na predigro in lahko se zgodi, da vašemu partnerju to ne bo najbolj ustrezalo. 

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano