Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10.

Tehtnica 24.9. - 23.10

Prijatelji bodo zelo pomembni, še posebej, ko bo prišlo do nesporazuma v družini. Najboljši prijatelj vas bo popolnoma razumel. Ta čas z njim bo za vas zelo dragocen. Spila bosta kavo in se pogovorila o dnevnih dogodkih. Proti koncu dneva pa bodo v vašem fokusu zanimanja ponovno vaši otroci in družina.

 • Zdravje 80%

 • Ljubezen 35%

 • Posel 33%

Srečne številke

4 12 44

Pozitivni znaki

Bik Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Oven Lev Škorpijon

Ljubezenski horoskop

Vezani boste naleteli na partnerjevo nezanimanje in aroganco, zato se boste umaknili. Sanje so eno, a v realnosti trenutno res ne bi bilo pametno razdirati zveze. Samski ne pričakujte posebnih sprememb. Ostanite zvesti svojim načelom, saj imate čudovite prijatelje, ki vas podpirajo.

Erotični horoskop

Na erotičnem področju boste mojstri tehnike. Pozorni boste na vse najpomembnejše erogene cone, za kar vam bo vaš partner izjemno hvaležen.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Imeli boste veliko idej, vendar vaša zbranost ne bo ravno najboljša. Horoskop vam svetuje, da si zapisujete vse, česar ne želite pozabiti ali pomešati. Drugače vam bo po današnjem dnevu ostal občutek ogromnega potenciala, ki pa ga niste najbolje izkoristili.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Pojavila se bo blokada pri nečem, kar vam je šlo zadnje čase več kot dobro od rok. Vpliv bo še posebno izrazit na umetniškem področju in pri raznih ročnih spretnostih. Naj vas to ne prestraši. Za kakšen dan ali dva se lotite česa enostavnejšega, potem pa boste spet lahko nadaljevali z enako spretnostjo kot že prej.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Nič posebnega vam ne bo treba narediti, pa vseeno boste na vsakem koraku prejemali pozitivne povratne informacije. Morda se vam bo poplačala prizadevnost v preteklosti ali pa boste imeli danes preprosto tak dan, da boste znali narediti dober vtis.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Da bi dosegli to, kar si boste zadali danes, boste morali dobiti pomoč ali vsaj podporo. Govorjenje vam ne bo šlo tako dobro od rok, ker se vam bodo misli nekoliko zapletale in prehitevale druga drugo. Več si lahko obetate od praktičnih prikazov in skupinskih prizadevanj.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Današnje dogajanje bo v veliki meri odvisno od drugih. Pripravljeni boste prisluhniti in svetovati in v ta namen boste odložili vse drugo delo. Če boste v službi, računajte s tem, da boste morali opraviti delo nekoga drugega še pred svojim.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Finančno stanje bo zadovoljujoče, lahko da boste dobili tudi enkratni priliv v obliki dobitka, kar vam bo omogočilo, da boste lahko pokrili luknje v proračunu, minus na računu ali povrnitev dolga. A bodite previdni, saj boste nagnjeni k zapravljanju. Danes ignorirajte vse nepreverjene informacije in ne razlagajte o svojih načrtih.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Prijatelji bodo zelo pomembni, še posebej, ko bo prišlo do nesporazuma v družini. Najboljši prijatelj vas bo popolnoma razumel. Ta čas z njim bo za vas zelo dragocen. Spila bosta kavo in se pogovorila o dnevnih dogodkih. Proti koncu dneva pa bodo v vašem fokusu zanimanja ponovno vaši otroci in družina.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Trdo delajte in rezultati bodo veliko boljši od pričakovanih, lahko pa pričakujete tudi komplimente oziroma iskreno pohvalo sodelavcev in prijateljev. V svoje življenje sprejmite ljubezen in dobro zabavo. Več pozornosti posvetite svojemu telesu, ki bo zelo občutljivo. Pazite na počutje.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Naloge, s katerimi se boste soočali, bodo na stranski tir vrgle vaše načrte o počitku. Vaše ambicije bodo narastle, želeli boste uresničiti vse svoje želje in cilje. Mislili boste, da si zaslužite več in da je nastopil trenutek za obiranje plodov minulega trdega dela. Vse to bo motiv, zaradi katerega boste, če bo treba, še več delali.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Znanstveno delo, raziskovanje in zbiranje informacij ter vse oblike komunikacije bodo pod ugodnim zvezdnatim vplivom, tako kot tudi vsi posli. Zvezde vas bodo obsipale s šarmom, poudarile bodo vašo lepoto in osebnost. Možno pa, da se bo pojavila napetost, ki bo posledica vašega truda. Pazite na padec imunskega sistema.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes si boste privoščili malo luksuza, morda večerjo v dvoje. Če načrtujete nakup pohištva, se držite znotraj načrtovanih finančnih okvirjev. V kolikor pa razmišljate o oddaji nepremičnine, se pozanimajte, kako to učinkovito storiti in krenite v akcijo. Lahko bi kar precej zaslužili.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Odnosi se bodo zaostrili. Nek pristop se vam bo zdel tvegan in malce nor, ta oseba pa vam bo zamerila pretirano strahopetnost. Poskušajte se pogovoriti z njo in zberite dovolj moči, da ji boste določene stvari povedali kar v obraz. Brez skrbi, vedli se boste zelo premišljeno in modro.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano