Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10.

Tehtnica 24.9. - 23.10

Pohvalila vas bo oseba, katere mnenje vam pomeni največ. Zdelo se vam bo, kot da vas ta človek gleda z drugimi očmi. Nekomu pa boste tudi pripravljeni pomagati in se boste tako izkazali kot odličen pomočnik. Zelo boste odprti in dovzetni za vplive iz okolja, tako pozitivne kot, na žalost, negativne.

 • Zdravje 29%

 • Ljubezen 32%

 • Posel 49%

Srečne številke

4 12 44

Pozitivni znaki

Bik Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Oven Lev Škorpijon

Ljubezenski horoskop

V ljubezni se bodo danes zgodile prve pozitivne spremembe. Če ste samski, boste več pozornosti namenili čustvenim vprašanjem. Pričakujete nov val energije in novo poznanstvo. Vezani ste srečni v razmerju, ki ga imate. Namigi o skupni prihodnosti, družini ali pa poroki so zato mogoči. Ljubezen vam bo napolnila telo z energijo. Žareli boste od sreče.

Erotični horoskop

Najbolj vam bodo ustrezali seksualni položaji, pri katerih boste lahko ležali. Tudi če bo zaradi tega vaš seks nekoliko manj divji, pa vam bo nudil nadvse erotičen razgled.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes boste nagnjeni k dramatiziranju, zato z drugimi ne boste našli skupnega jezika. To vam bodo iskreno povedali, vendar se boste zaradi tega kar malce razjezili. Zvečer, ko se boste že pomirili, pa boste videli, da ste res pretiravali. Poskrbite, da se boste pravočasno opravičili.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes boste polni optimizma, saj boste nepričakovano prišli v stik starimi prijatelji, s katerimi se boste kot nekoč spet dobro ujeli. Poskrbite, da vam bodo ta druženja prišla v navado, da ne bodo zgolj naključna. Stari prijatelji pa bodo v vaš spomin lahko priklicali celo staro ljubezen.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Današnji dan bo še posebej primeren za urejanje finančnih zadev, zato se le posvetite denarju. Razmislite, kaj bi bilo najbolj dobičkonosno, vendar pa se morate zavedati tudi tveganja. Pazite, da se ne boste zapletli. Le ena sama napakica bi vas lahko drago stala. V partnerstvu bo mirno.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Čustvenemu področju boste namenjali neprimerno manj pozornosti kot včasih, kar bo za vas rahlo nenavadno. Partner bo nad vašo prezirljivostjo nemalo začuden, zaradi česar si lahko obetate kar nekaj prepirov. Poskušajte ohraniti čim bolj mirno kri. Saj veste, v zvezi je ključna komunikacija. V službi prisluhnite nadrejenim.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Pazite, da danes ne boste zaupali napačnim ljudem, saj bi lahko izgubili nekaj denarja. Premislite, preden se boste za kaj odločili, in ne nasedajte obljubam o majhnem vložku in velikem zaslužku. Lahko bi se že naučili, da so to prazne obljube. Vzemite si torej čas za razmislek.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Družinski člani bodo zahtevali vaš čas in delili svoja čustva z vami. Bistvenega pomena pa bo, da boste vi razkrili svoje skrivnosti osebi, ki ji zaupate. Popoldne boste preživeli v družbi ljudi, ki vam veliko pomenijo. Tudi zvečer boste prav zaradi tega mirno zaspali. Pred vami je uspešen dan.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Pohvalila vas bo oseba, katere mnenje vam pomeni največ. Zdelo se vam bo, kot da vas ta človek gleda z drugimi očmi. Nekomu pa boste tudi pripravljeni pomagati in se boste tako izkazali kot odličen pomočnik. Zelo boste odprti in dovzetni za vplive iz okolja, tako pozitivne kot, na žalost, negativne.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Danes boste morali prevzeti vodstvo, sicer bo nastala vsesplošna zmeda. Bodite neustrašni in prepričani o tem, kar boste delali. Kjerkoli se boste danes pojavili, boste povzročili veliko vznemirjenja. Zelo boste očarljivi in poskusite to lastnost obrniti v svojo korist. Samo ne pretiravajte.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Pred vami je miren dan. Sproščeni boste. Hvaležni boste, da se zavedate, kako pomembno je, da človek čustev ne tišči v sebi. Če jih ne izrazimo in jih potlačimo, to lahko vodi v notranji nemir. Zato je pomembno, da spore in nesoglasja razrešimo takoj. Poiščite resnico v sebi.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Pričakujte močan udarec energije, ki bo s seboj prinesla možnost za nov začetek. Vse se bo začelo takoj, ko boste vstali. Počutje bo čudovito, tudi če se vam bo jutro zdelo bolj temačno. Pri tem pa vam bo pomagal prijatelj, ki vas bo prav prijetno presenetil. Premislite, kako se mu boste zahvalili.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Izkoristite dan za uresničevanje želja in zastavljenih ciljev. Premislite, po čem v življenju hrepenite, lažje vam bo. Danes bo večji poudarek na medosebnih odnosih. Poskušajte se malce pomiriti. Če boste nadaljevali v takšnem tempu, vas drugi ne bodo dohitevali. Pozneje vam bo lahko zaradi tega žal.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Pred vami je miren in prijeten dan. Da bi bil bolj pester, boste morali tudi sami kaj narediti za to. Privoščite si masažo ali drugačno razvajanje. Pozneje pa lahko pokličete prijatelje in se z njimi odpravite na krajši oddih v naravo. Izkoristite dan, da vam pozneje ne bo žal. Dan se bo zaključil veliko bolj pestro, kot se je začel.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano