Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10.

Tehtnica 24.9. - 23.10

Naveličani ste vsakdana in želite pobegniti rutini. Svojim bližnjim predlagajte pobeg v neznano. Vašo idejo bodo podprli in vsem boste polepšali konec tedna. Odpravite se na kraj, ki ste ga obiskovali včasih in obujajte spomine. Čas, ki ga boste preživeli z družino, bo vsem dobro del, napolnil vas bo z energijo za prihajajoči teden.

 • Zdravje 30%

 • Ljubezen 70%

 • Posel 60%

Srečne številke

3 24 36

Pozitivni znaki

Oven Dvojčka Tehtnica

Negativni znaki

Bik Rak Lev

Ljubezenski horoskop

Usmerjena sta drug k drugemu in želita čim več časa preživeti skupaj. Obilje romantičnih trenutkov in iskrenih ljubezenskih izjav bo vajin odnos še dodatno učvrstilo. Uresničevali boste vse njegove zamisli in uživali v skupnem uspehu. Obojestranska sreča in zadovoljstvo bosta v polnem razmahu.

Erotični horoskop

Če si boste danes začinili svoje seksualno življenje s samozadovoljevanjem v taki ali drugačni različici, bo to briljantna odločitev! Le sami boste znali najti svoje najbolj vroče točke.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Nikar ne bodite razočarani nad odločitvami drugih. Kljub temu, da vplivajo tudi na vas, ne pozabite, da se vse stvari zgodijo z razlogom. Konec koncev boste z rezultatom zelo zadovoljni, prijateljem pa hvaležni. Počutje bo danes slabo, saj se bo pojavil glavobol, imeli pa boste tudi težave s prebavo. Poskrbite, da boste zaužili dovolj tekočine.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Počutite se osamljene. Čutite, da si s prijatelji niste več blizu in ne znate si razložiti, kdaj se je to zgodilo, sploh pa ne, zakaj se je to zgodilo. Vzemite si čas zase, razmislite, kaj si želite in v ozir vzemite tudi spremembe. Mogoče je čas, da se preselite ali zamenjate službo. Sprememba vam bo dobro dela.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Čutili boste, da je danes pravi dan, ko lahko pričnete na novo. Razrešili ste težave, ki vam niso dopuščali mirnega spanca, zato boste čutili, da se vam je odvalil kamen od srca. Na delovnem mestu boste danes pokazali, iz kakšnega testa ste v resnici. Znašli se boste pred novim izzivom, ki se ga boste lotili nemudoma in zato boste nadvse uspešni. Bravo!

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Pri delu boste tudi danes povsem žareli. V današnjem dnevu ne boste pokazali slabe volje in utrujenosti. Polni energije se boste lotevali delovnih nalog, zato boste navduševali sodelavce. Prav tako boste izjemno radovedni. Hlastali boste za novim znanjem in novimi spoznanji. Delovni dan bo zato minil hitro. Pred vami je pester večer, ki ga boste preživeli v zelo dobri družbi.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Ne zavedate se, da je igranje z ognjem res lahko zelo nevarno. Ne vtikajte svojega nosu tja, kamor ne sodi, saj utegnete utrpeti neljube posledice. Raje se držite zase in opravljajte svoje dolžnosti, nikar pa ne pojdite preko svojih pristojnosti. Čez dan vas bo bolela glava, tako da si zvečer privoščite sproščujočo kopel z eteričnimi olji.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Danes boste ponovno postavljeni pred dejstvo. Odločiti se morate sami, saj le vi veste, kaj si zares želite. Vaša odločitev vam bo korenito spremenila življenje, ne bo pa vplivala na življenja ljudi okrog vas. Odločitve vam ni treba sprejeti takoj, zato si vzemite čas za premislek. Pojdite v naravo in bodite sami s seboj, da boste prišli do pravega odgovora.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Naveličani ste vsakdana in želite pobegniti rutini. Svojim bližnjim predlagajte pobeg v neznano. Vašo idejo bodo podprli in vsem boste polepšali konec tedna. Odpravite se na kraj, ki ste ga obiskovali včasih in obujajte spomine. Čas, ki ga boste preživeli z družino, bo vsem dobro del, napolnil vas bo z energijo za prihajajoči teden.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Dan boste začeli sproščeno in brez skrbi, to razpoloženje pa se bo čez dan spremenilo. Popoldan boste izvedeli novico, ki vas bo šokirala. Sledili bodo dolgi pogovori, ki se bodo zavlekli dolgo v noč. Sledila bo slaba volja, ampak na koncu se bodo stvari uredile, saj boste sprevideli, da vaša beseda sicer šteje, ni pa odločilna.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Danes boste v svojem svetu. Želeli si boste samote in posvečali se boste samo sebi. Dan izkoristite za sprehod v naravo in sprostitev misli. Za vami je zelo naporen teden, zato si vzemite čas zase. Kljub temu, da vaši bližnji ne bodo razumeli, zakaj ne želite preživeti časa z njimi, to naredite.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes vas čaka obisk prijatelja, ki vas bo zelo razveselil. Te osebe že dolgo niste videli, zato boste komaj čakali, da vas bo obiskala. Gostu pripravite kosilo in ga povabite na sprehod v naravo, večer pa zaključite s pogovorom ob dobrem vinu. Ne pozabite držati obljube, ki ste jo dali tej osebi že nekaj časa nazaj, saj je pomembna za vajin odnos.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes boste razmišljali predvsem o tem, kaj vse želite spremeniti. Čas je, da ukrepate. Odlašanje vas ne bo pripeljalo prav daleč. Danes bodite pozorni na finance. Sedaj ni čas, ko bi si lahko privoščili prekomerno trošenje denarja. Bodite razumski. Danes bo vaš srečen dan, zato vas lahko čaka mnogo prijetnih trenutkov. Prepustite se lepotam življenja.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Danes boste v sebi zaznali željo po razčiščevanju vseh pomembnih stvari. Na delovnem mestu boste zbrani, vaša glava bo polna novih idej, ki vam bodo danes zagotovo prišle prav. V središče boste postavili določeno vprašanje, a ker ne boste našli odgovora, ne boste imeli mirnega spanca. Prav je, da si tudi danes privoščite počitek in se otresete stresnega vsakdanjika.

  več

Popularno