Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10.

Tehtnica 24.9. - 23.10

Uživali boste v prijetni družbi ljudi, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Kljub temu, da vas bo presenetil malce neugoden dogodek, boste ostali optimistični in veseli. V sklopu financ težav ne bo. Nekoliko težav vam bo povzročala le prebava, posebno želodec. Poskrbite za prehrano, predvsem pa za mirne živce.

 • Zdravje 55%

 • Ljubezen 60%

 • Posel 50%

Srečne številke

9 17 45

Pozitivni znaki

Dvojčka Devica Kozorog

Negativni znaki

Oven Rak Ribi

Ljubezenski horoskop

Čas bo idealen za druženje. Želeli boste biti opaženi, potrudite se. Izpostavite svoje sposobnosti in pokažite talente. Danes boste cenjeni in dobili boste pozitiven odziv ter morda priložnost ali osebni kontakt, ki vam bo prinesel veliko dobrega. Izkoristite vsako priložnost, ki se vam bo ponudila.

Erotični horoskop

Seksa se boste lotevali zagreto in zelo natančno. Dan je več kot ugoden za igrice z ledom in golo kožo, pa tudi za gole skrivalnice po stanovanju!

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes boste disciplinirani in počutili se boste, kot da ste dosegli vrh sveta. Naredili boste lahko prav vse. Čas bo pravi za pričetek novih projektov. Uspelo vam bo vse. A paziti morate, da ne boste komu v napoto. Včasih ste lahko svoj najhujši sovražnik. Verjemite vase in delajte samozavestno, v smeri vaših ciljev.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Zaradi velike želje se boste pridružili neki skupini. Na začetku se boste počutili malo nerodno, a vaše naravne vodilne sposobnosti bodo prišle kmalu na dan. Skupina se bo spraševala, kako so lahko do sedaj shajali brez vas. Vaš talent bo kar blestel, kar bodo člani skupine občudovali.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes boste nekoliko odmaknjeni, kajti veliko časa boste razmišljali o določenih preteklih dogodkih, ki vam še vedno ne dajo miru. Če ste komu kaj zamerili ali so vas užalile določene besede, danes vse to dokončno razčistite in pustite za seboj. Ne prenašajte tega bremena, ampak se pogovorite z osebo, ki vas je užalila.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Nocoj se vam obeta prijetna zabava, na kateri boste hitro postali najbolj zanimiva oseba. Izogibajte se ljudem, ki bodo do vas vzvišeni in se bodo grobo obnašali. Veliko se boste ukvarjali z vašim finančnim stanjem. Težavo imate predvsem zaradi skupnih financ. Danes še posebno pazite na pljuča in želodec.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes boste potrebovali nekaj miru, a žal ne boste dobili priložnosti umakniti se v osamo. Ljudje bodo od vas zahtevali veliko pozornosti, zato boste precej nezadovoljni. Finančne težave boste danes reševali sproti in dokaj enostavno, čeprav se vam na trenutke ne bo zdelo tako. Vaše zdravje bo stabilno, le občasno boste imeli težave z glavoboli.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Svoj ugled boste lahko danes še izboljšali, vendar pa boste morali biti sočutni in prepričljivi. V prostem času sklepajte nova prijateljstva, ki vam bodo v prihodnje zelo koristila. Poskrbite, da vaše razpoloženje ne bo izrazito negativno. Pazite se stresa in se umirite na vseh področjih. Začnite se ukvarjati z rekreacijo.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Uživali boste v prijetni družbi ljudi, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Kljub temu, da vas bo presenetil malce neugoden dogodek, boste ostali optimistični in veseli. V sklopu financ težav ne bo. Nekoliko težav vam bo povzročala le prebava, posebno želodec. Poskrbite za prehrano, predvsem pa za mirne živce.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Vaša pozornost se bo avtomatično preusmerila na prihodnost. Iskali boste poti, ki bi vam bile v pomoč pri doseganju zastavljenih ciljev. Odločili se boste, da boste na delovnem mestu stvari vzeli v svoje roke. Zaradi denarnih skrbi boste tudi nocoj slabo spali. Odločno se boste spopadli s svojimi šibkimi točkami na področju zdravja in počutja.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Zavedate se, da ste sposobni voditi ljudi in narediti stvari najbolje, kar se da. Tudi danes boste dali vse od sebe, da boste to dokazali. Zelo boste obremenjeni z načrtovanjem svojih prihodnjih finančnih naložb. Rešiti želite več stvari hkrati, a nimate trdne finančne podlage. Odpravite stres in se umirite z meditacijo ali prijetnimi dejavnostmi.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes boste morali umiriti neko situacijo, ob tem pa si boste tudi na novo postavili meje. Medtem ko boste reševali tuje težave, bodo vaše postavljeni na stranski tir. Mikal vas bo večji nakup in kljub temu, da vam finančno stanje ne dopušča nove naložbe, se boste zanjo odločili. Danes vas bodo ogrožale bolečine v križu. Izogibajte se vetru in prepihu.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Vaša sposobnost analiziranja in vpogleda v malenkosti in podrobnosti vam bo danes zelo prav prišla. Podrobno boste morali preučiti pomemben dokument ali sklep, ki bo odločilnega pomena. Nastopilo bo vaših pet minut, izkažite se v najboljši luči in izkoristite svoje prirojene sposobnosti in adute.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Nikakor vam ne bo uspelo uskladiti službenih in družinskih obveznosti, zato boste precej raztreseni in živčni. V službi boste mislili na dom in družinske člane, doma pa ravno obratno. Imeli boste občutek, da brez vaše udeležbe in besed ničesar ne morejo opraviti tako, kot je potrebno. Vzemite si vsaj pet minut zase in v miru zadihajte.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano