Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10.

Tehtnica 24.9. - 23.10

Kar si boste zamislili, boste z lahkoto tudi uresničili. Občasno upoštevajte komentarje bližnjih ljudi, kajti drugačen pogled na težave vam bo lahko pomagal. Zbirali boste koristne podatke iz različnih strani. Naredili boste vse, kar bo potrebno, da boste združili lepo s koristnim. Uskladite svoje misli in čustva ter uživajte na poseben način.

 • Zdravje 90%

 • Ljubezen 25%

 • Posel 94%

Srečne številke

8 12 144

Pozitivni znaki

Bik Rak Strelec

Negativni znaki

Oven Dvojčka Tehtnica

Ljubezenski horoskop

Ker si v ljubezni želite sprememb, jih boste danes iskali v vprašljivih vodah. Če boste samo sanjarili tudi prav. A pazite, vaše sanje se lahko hitro uresničijo in danes to že ne bi bilo dobro!

Erotični horoskop

Med rjuhami se boste lenobno predajali užitkom. Zdelo se vam bo, da je partnerjeva naloga, da poskrbi za vas in vam pričara izvrstne orgazme.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes boste nadvse nemirni in nepotrpežljivi. Zaradi tega se ne boste mogli posvetiti ničemur, kar bo zahtevalo osredotočenost in posvečenost. Poskrbite za sprostitev, malce pozabite na vse težave in namenite več pozornosti družini. Sprejmite priložnost, tako boste zapolnili prosti čas.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Pripravite se na težave. Odvisni boste od drugih ljudi in okoliščin, na katere ne boste mogli vplivati. Morda se boste znašli v položaju, ko boste morali sprejeti odločitev in jo takoj uporabiti v praksi. Čas ne bo najboljši za spremembe, čeprav bo motiv zanje izjemno močan. Bodite previdni in premišljeni.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Dogajanje na finančnem področju bo dokaj burno, a nadvse pozitivno. Živeli boste luksuzno, prejemali boste draga darila. Kupovali boste nakit, obleke, kozmetiko, parfume ali zapravljali za dom, druženje in počitek. Finančni dobiček iz preteklosti vam bo omogočil, da boste zapravili več, kot ste vajeni.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Dan bo prepoln neprijetnih presenečenj, nezaželenih pojavov in napetih družinskih odnosov. Ne boste se dobro razumeli s starši, še posebej ne z moško figuro, ki bo lahko imela tudi določene težave s počutjem. Ponovno se bo pojavila težava, za katero ste mislili, da je že rešena ali vsaj preložena.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Imate zanimive zamisli in potrebo po vzpostavitvi boljše življenjske pozicije. Včasih hitra ocena predstavlja pomembno prednost pri sprejemanju novih odločitev. Zanesite se na svoje intuitivno opažanje. Bližnji ljudje zaupajo v vaše zmožnosti in vam prepuščajo sprejemanje odločitev v skupnem imenu.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Vaša analitična narava bo danes pomemben adut. Znate dobro opazovati in znate oceniti kriterije, ki vplivajo na končni izid. Vzrok za nerazumevanje z drugimi je v miselnosti, toda obstaja način, da med seboj uskladite svoje želje in možnosti. Potrudite se. Potrebujete le dobro voljo. Počutje: privoščite si boljšo nego telesa in duha.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Kar si boste zamislili, boste z lahkoto tudi uresničili. Občasno upoštevajte komentarje bližnjih ljudi, kajti drugačen pogled na težave vam bo lahko pomagal. Zbirali boste koristne podatke iz različnih strani. Naredili boste vse, kar bo potrebno, da boste združili lepo s koristnim. Uskladite svoje misli in čustva ter uživajte na poseben način.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Danes boste potrebovali nekaj miru, a žal ne boste dobili veliko pravih priložnosti za umik. Dnevno dogajanje bo od vas zahtevalo veliko pozornosti, zato boste precej nezadovoljni. Finančne težave boste danes reševali sproti in dokaj enostavno, čeprav se vam na trenutke ne bo zdelo tako.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Svoj ugled boste lahko danes še izboljšali, vendar pa boste morali biti sočutni in prepričljivi. nasploh poskrbite, da vaše razpoloženje ne bo izrazito negativno. Veliko boste lahko naredili za to in s tem sami določili, v kakšnem vzdušju bo minil današnji dan. Pazite se stresa in se umirite na vseh področjih.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Želeli si boste potrditve, da ste se pravilno odločili, zato boste bližnje dobesedno prisilili, da se bodo strinjali z vami. Na denarnem področju sprememb ne pričakujte, se pa lahko zgodi, da boste zaradi nepričakovanih stroškov nekoliko pod stresom.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes boste polni navdušenja, zanosa in pozitivne energije. Ne glede na to, kakšno delo si boste naložili, ga boste brez težav opravili z nenavadno hitrostjo. Pazite pa le, da ne boste pri vsem tem hitenju nepremišljeni. V tem primeru bi namreč imeli nato veliko dela s popravljanjem.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Današnje dogajanje vas zna dodobra pretresti. Vse boste doživljali veliko bolj čustveno in usodno. Horoskop vam svetuje potrpežljivost in prilagajanje. V nasprotnem primeru bodo nastala dodatna trenja na vseh področjih.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano