TELEKOM SLOVENIJE

Dnevni horoskop tehtnica

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10.

  • Zdravje 60%

  • Ljubezen 55%

  • Posel 50%

Tehtnica 24.9. - 23.10

Zelo uspešni ste pri postavljanju pravil, še bolj pa pri njihovem upoštevanju. Pazite pa, da ne bi postavili preveč pravil in pogojev v odnosih z drugimi, saj bi se vam v tem primeru prav zagotovo ljudje postavili po robu. Lahko bi se celo vse skupaj obrnilo proti vam! Zdravje: ne jemljite ga za samoumevnega.

Srečne številke

15 23 29

Pozitivni znaki

Bik Bik
Lev Lev
Tehtnica Tehtnica

Negativni znaki

Dvojčka Dvojčka
Rak Rak
Devica Devica

Ljubezenski horoskop

Tisti, ki ste že v partnerskem razmerju, boste ugotovili, da se s partnerjem kar naprej soočata z enakimi težavami. Enkrat bosta morala najti izvor vsega skupaj, zato da jih bosta lahko rešila. Sedaj bi bil primeren čas za to. Samski pa boste danes bolj leni, ne bo se vam dalo ven, pa čeprav ste nekomu obljubili. Držite svojo obljubo, ne bo vam žal.

Erotični horoskop

Dovolite si biti odprti in iskreni s svojim partnerjem. Skupaj raziskujta svoje najgloblje fantazije in si ustvarita intimen prostor za izražanje ljubezni. Vaša povezanost bo danes dosegla nove globine.

O znamenju

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

Znane osebnosti

Monica Bellucci, Hilary Duff, Zac Efron, Eminem, John Lennon, Luciano Pavarotti, Susan Sarandon, Gwen Stefani, Kate Winslet, Catherine Zeta-Jones

Astrološki znak

Tehtnica

Datumi

24.9. - 23.10

Ozvezdje

Tehtnica

Element

zrak

Latinsko ime

Libra

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

modra, zelena, rožnata