Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Tedenski horoskop

Ta teden boste brez potrpljenja, čeprav bi bilo ravno v prihodnjih dneh prav, da bi ga imeli veliko. Na čustvenem področju vezanih se bodo pojavile težave. Rešitve zlepa ne boste našli. Morda pa sploh ne bo potrebna rešitev, ampak bo to enostavno le faza, ki jo boste morali prebroditi skupaj s partnerjem ali pa sami. Na koncu boste veliko bolj modri, če le ne boste posegli po drastičnih ukrepih. V službi bo situacija nekoliko bolj mila, zato se boste lahko vsaj v kolektivu sprostili. Skupaj boste navdušeno sestavljali nove načrte. Nekaj časa boste namenili tudi razmišljanju o financah, saj vam bo nekdo predlagal naložbo.

Ljubezenski horoskop

Samski poskušajte v tem tednu vzpostaviti stik s prijateljem, ki gre skozi težke čase. Vaše besede bo cenil bolj, kot si lahko mislite. Občutek, da ste naredili nekaj dobrega, vam bo prijal. Vezani boste partnerjevo podporo v tem tednu občutili kot pritisk, vendar temu ne bo tako. Prav on je tista oseba v vašem življenju, ki vas iskreno spodbuja in vam resnično želi le dobro, pa čeprav boste postali boljši kot je on.

Erotični horoskop

Vaš spolni libido bo v tem tednu povsem zadovoljiv. V postelji boste uživali brez sramu. Zelo boste temperamentni in za vas ne bo ovir, ki jih ne bi zmogli premagati. Všeč vam bo, če boste med ljubljenjem glasni, tudi umazano govorjenje vas bo zelo vzburjalo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano