Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Tedenski horoskop

Vsaj v prvi polovici tedna vam bo težave povzročal nekdo, ki se vam bo zdel pretirano čustven. Nikar ne izgubite potrpljenja, saj bi se po vsej verjetnosti zapletli v neskončno vojno. Raje se ugriznite v jezik in svojo jezo stresajte na nekaj drugega. Pojdite v naravo in bodite aktivni. Tako boste na najbolj neškodljiv način sprostili svojo negativno energijo. V prvih dneh tedna in v sredini utegne biti precej naporno, saj se vam na delovnem mestu obetajo neke spremembe ali konflikti. Lahko da boste po krivem obtožili nekoga, kar se vam utegne ostro maščevati. Zato večkrat premislite, preden boste odprli usta. Poleg tega bo nekdo v službi oprezal za vašimi napakami. Težav in negativnega vzdušja vam ne bo uspelo odpraviti niti ob koncu tedna.

Ljubezenski horoskop

Vezani se poskusite v prvi polovici tedna potruditi in partnerju pokazati, česa si želite. Če tega ne boste storili, ne boste nikoli izkusili, kakšno je res kakovostno razmerje. Sreča bo na vaši strani. Samskim bo za razliko od prejšnjega tedna, tokrat uspelo pridobiti pozornost neke osebe, ki bo v vaše življenje vnesla novo strast, v vaše razpoloženje pa tople barve. Pazite le, da ne boste prehitevali dogodkov.

Erotični horoskop

Zakaj bi skrivali, kaj vas vzburja? Ta teden vsak dan razkrijte partnerju po eno žgečkljivo fantazijo in mu naložite, naj jih drugo za drugo izpolni. Med rjuhami vam res ne bi smelo biti dolgčas!

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano