Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Tedenski horoskop

V nasprotju s prejšnjim tednom, ko so vas čustva kar prevzemala, se boste v tem stvari lotevali precej bolj razumsko in premišljeno. Na stran boste dali svojo intuicijo, kar morda v tem primeru sploh ni slabo. Še posebej v službi boste sposobni zaplete in izzive reševati z večjo učinkovitostjo, saj boste že vnaprej predvideli, kaj se bo dogajalo. Zaradi svoje učinkovitosti si lahko morda celo priborite višje mesto med vašimi sodelavci. Pri financah pa še ne bo prišlo do kakšnih izboljšav.

Ljubezenski horoskop

Ravno takšen pristop pa bo v tem tednu nujno potreben tudi v ljubezni, saj se vam na partnerskem področju obeta kar nekaj pretresov. V kolikor ne boste pazili na besede, utegnete najdražjo osebo kaj hitro prizadeti. Raje dvakrat premislite, preden karkoli izrečete.

Erotični horoskop

Če ste samski pripravljeni uživati v družbi neke osebe brez dolgotrajne veze, se boste ta teden imeli neizmerno lepo. Vezani pa v tem tednu nikar ne preverjajte partnerjeve zvestobe, saj se vam to utegne še kako maščevati. Raje se mu popolnoma predajte in doživeli boste vroče noči.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano