TELEKOM SLOVENIJE

Tedenski horoskop tehtnica

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10.

Tehtnica 24.9. - 23.10

Nikakor se ne bodo uresničile vaše želje, kar vas bo spravljalo ob pamet. V tem tednu boste žrtev premnogih prepirov, kar vas bo spravljalo ob pamet. Resno boste razmišljali, kaj storiti v prihodnje. Samski pa boste opazili novo simpatijo in nikakor ne boste zbrali poguma, da bi se ji približali. Morda pravi čas še ni napočil, zato raje počakajte, če niste prepričani v svoja dejanja. Morda pa bo nasprotna polovica tista, ki bo naredila prvi korak. Vsaj situacija v službi vam bo naklonjena, saj bodo vaši nadrejeni nadvse zadovoljni za vašim delom.

Ljubezenski horoskop

Potreba po spremembah na ljubezenskem področju bo še posebej v sredini tedna nadvse izrazita, vendar pa kar ne boste vedeli, kaj storiti, da bi jih sprožili. Prav hitro boste spoznali, da to pravzaprav ni v dosegu vaših rok. Vse se bo odvijalo samo od sebe, ne da bi morali za to kaj posebnega storiti. Vaša čustva bodo stanovitna, zato tudi občasni viharji ne bodo razburkali njihovih globin.

Erotični horoskop

S partnerjem bosta z erotičnega vidika res doživela nek kratek stik, ki pa ne bo trajal dolgo. Vaše doživljanje seksa bo zelo globoko in želeli si boste več. Tisti samski, ki ste bili do sedaj bolj na suhem, pa boste v tem tednu dobro preskrbljeni in lahko se boste ljubili do nezavesti, če boste le želeli.

O znamenju

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

Znane osebnosti

Monica Bellucci, Hilary Duff, Zac Efron, Eminem, John Lennon, Luciano Pavarotti, Susan Sarandon, Gwen Stefani, Kate Winslet, Catherine Zeta-Jones

Astrološki znak

Tehtnica

Datumi

24.9. - 23.10

Ozvezdje

Tehtnica

Element

zrak

Latinsko ime

Libra

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

modra, zelena, rožnata