Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Tedenski horoskop

V tem tednu boste doživeli velike spremembe v vašem videzu in količini samozavesti, ki jo imate trenutno. Predstavili se boste v drugi luči. Za odkrivanje drugih novih stvari pa enostavno ne bo časa. Prijateljske vezi bodo prijetne, partner pa bo potreboval vašo pozornost in podporo. Vzemite si čas tudi zase in bodite ustvarjalni. Čisto tako, za svojo dušo. Počutili se boste veliko bolje. Vaš šarm pa se bo prepletal z razumsko platjo in bo izjemen. Kljub temu, da vaša čustva do neke osebe niso več tako intenzivna, boste v to vložili veliko truda in napora. Kar se vam bo tudi obrestovalo. Pazite tudi, da ne boste prehitro podajali vašega mnenja.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste imeli občutek, da nekdo spletkari za vašim hrbtom. Seveda boste najprej obtožili partnerja, a se bo kaj kmalu izkazalo, da ste reagirali prehitro. Izkoristite konec tedna za romantiko. Samski se boste v tem tednu našli v trenutnem naletu strasti, a boste tudi hitro ugotovili, da se pravzaprav ne želite čustveno vezati. V zadnjem času ste spoznali, da naravnost uživate v samskem stanu.

Erotični horoskop

Teden bo pravi za različne intimne igrice, da s partnerjem malo popestrita vajine večere. A pazite, da ne boste preveč neposredni. Če se boste tega držali, boste dobili pozornost, ki si jo zaslužite. Bodite kar se da skromni, malo bolj se osredotočite na družabne igre in skozi njih počasi nakazujte svoje želje.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano