Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Letni horoskop

Tekom leta 2020 se boste trudili vzpostaviti neko novo rutino, spremeniti stvari, ki vam ne ustrezajo. Možna je prenova doma, selitev, menjava službe, velik poudarek pa bo tudi na bolj zdravem življenjskem slogu in pozitivnem načinu razmišljanja. Glede teh prizadevanj, ki bodo zaznamovala vse leto, boste imeli obdobja polnega delovnega zagona (še posebno marec, maj, oktober), in obdobja, ko se vam ne bo ljubilo niti migniti s prstom. Večkrat boste menjali fokus, tako da bo lahko nastalo nekaj zmede. Konec leta še ne bo čisto jasno, kakšen bo končni rezultat. Sprememba na bolje pa bo kljub temu očitna.

Ljubezenski horoskop

Razmerja vezanih bodo v prvih mesecih podvržena nekaterim spremembam. Vaša zagledanost v znanca vas lahko postavi v dilemo in uniči vaše ljubezensko življenje. Ne nosite srca na dlani in poskušajte biti ne preveč odkritosrčni. Od avgusta dalje boste uživali v dobrih odnosih, čeprav bo od časa do časa močan čustveni pretres vplival tudi na vaše družinsko življenje. Samski se boste v začetku leta 2020 znašli v globokem raziskovanju in prišli boste do nekaterih življenjsko pomembnih zaključkov. V vašem vsakodnevnem sanjarjenju bo veliko vlogo odigralo ljubezensko življenje. Mnogi boste premišljevali o tem, da bi z začeli novim poglavjem v svojem življenju. Na novo odprta vrata, novi začetki in nova prizadevanja vas bodo v drugi polovici leta napolnili z energijo in vas nepričakovano pahnili v divjo ljubezensko zvezo.

Erotični horoskop

To leto bo za vaše seksualno življenje prelomnica. Imeli boste veliko podpore , zato boste končno zbrali pogum in uresničili skrivno erotično fantazijo. To bo okrepilo vašo samozavest in priklicalo iz vas najboljše, česar ste v seksualnem smislu zmožni. Tudi vaš partner bo več kot zadovoljen, da vam izkazuje toliko podpore med rjuhami, saj bo v zameno dobil veliko nepozabnih orgazmov.

O znamenju

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

Znane osebnosti

Monica Bellucci, Hilary Duff, Zac Efron, Eminem, John Lennon, Luciano Pavarotti, Susan Sarandon, Gwen Stefani, Kate Winslet, Catherine Zeta-Jones

Astrološki znak

Tehtnica

Datumi

24.9. - 23.10

Ozvezdje

Tehtnica

Element

zrak

Latinsko ime

Libra

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

modra, zelena, rožnata

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano