Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Letni horoskop

Tudi v letu 2021 vas bo spremljal občutek, da se vam dogajajo usodne stvari, na katere imate bolj malo vpliva. Še posebno ob koncu leta boste naleteli na nekaj resnih odločitev, ki bodo povzročile bistvene spremembe v načinu vašega življenja. Pri sprejemanju teh odločitev se boste zanašali na ljudi, ki jim najbolj zaupate, in izkazalo se bo, da vam bodo v veliko pomoč. Kljub temu pa ne sklepajte prehitro in ne mislite, da je pred vami resnobno leto. V večini primerov boste namreč z obveznostmi in resnimi odločitvami odlašali vse do zadnjega. Tokrat celo brez kakšnih usodnejših posledic!

Ljubezenski horoskop

Tehtnice, vaš ljubezenski horoskop 2021 vam obeta še več napredka na področju resnih zvez oziroma na splošno zorenja v čustvenih zadevah. Še bolj kot doslej vam bo jasno, da ne morete deliti svojega življenja s komerkoli. Konflikti, ki se bodo zaostrovali v pozni pomladi, bodo tako najverjetneje pripeljali do razhodov. Čeprav bo to sprva za vas boleče, pa si boste čez nekaj časa lahko čestitali, saj boste s tem na nek način napravili prostor za novo, stabilnejše partnerstvo in globljo povezanost. Določene simpatije, ki se bodo razblinile proti jeseni, pa bodo takorekoč še zadnji koščki iluzije, ki jih bo potrebno postaviti na realna tla. Lahko bi rekli, da boste letos s »pravim« ali pa z nikomer.

Erotični horoskop

Čeprav bodo zahteve visoke, pa v vaši spalnici to leto nikakor ne bo dolgčas. Preizkušali boste novosti in iskali tisto med njimi, ki vam bo ponudila največ naslade. Morda boste celo tako drzni, da si boste omislili erotično igračko. Mikalo vas vsekakor bo in lahko, da bo prav to ideja, ki bo burila vaše misli več mesecev, če ne kar celo leto. Zelo odzivni boste na partnerjeve želje, zato se bo med vama dogajala prava simfonija erotične privlačnosti.

O znamenju

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

Znane osebnosti

Monica Bellucci, Hilary Duff, Zac Efron, Eminem, John Lennon, Luciano Pavarotti, Susan Sarandon, Gwen Stefani, Kate Winslet, Catherine Zeta-Jones

Astrološki znak

Tehtnica

Datumi

24.9. - 23.10

Ozvezdje

Tehtnica

Element

zrak

Latinsko ime

Libra

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

modra, zelena, rožnata

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano