Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Letni horoskop

Vaša sposobnost eksperimentiranja se lahko izkaže za velik plus, ki vam bo prinesel uspeh in razvoj v letu 2022. Včasih je pač treba malo tvegati, saj brez tveganja ni napredka. Vaše inovativne ideje lahko dobro vplivajo na rast celotne organizacije ali projekta, pri katerem sodelujete, zmanjšajo stroške in spremenijo način delovanja.

Ljubezenski horoskop

Tehtnice bodo imele v letu 2022 precej dogajanja na finančnem področju, zato ga ne bodo potrebovale še na ljubezenskem. Samskim bo bolj kot hiter skok v novo razmerje ustrezalo, da še naprej ostanejo samski. Tehtnicam v zvezah, ki so bile že na robu propada, se bo nasmehnila sreča, saj se jim obeta preporod, ki utegne nadgraditi njihovo razmerje z zaroko ali poroko. Le dvomov se bo treba otresti in slediti srcu, ne glavi.

Erotični horoskop

Vezani boste s težavo boste prižgali iskrice med rjuhami, a če vam uspe, bo zagorelo kot še nikoli. Samski boste postavili mejo in odslovili vse partnerje iz preteklosti, ki se k vam vračajo na obroke. Obeta se vam leto velikih sprememb na seksualnem področju, saj boste odkrili povsem nov in nekonvencionalen koncept užitka, ki vas bo zadel kot strela z jasnega.

O znamenju

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

Znane osebnosti

Monica Bellucci, Hilary Duff, Zac Efron, Eminem, John Lennon, Luciano Pavarotti, Susan Sarandon, Gwen Stefani, Kate Winslet, Catherine Zeta-Jones

Astrološki znak

Tehtnica

Datumi

24.9. - 23.10

Ozvezdje

Tehtnica

Element

zrak

Latinsko ime

Libra

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

modra, zelena, rožnata

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano