Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Letni horoskop

V prvi polovici leta se vam obetajo večje, za nekatere pa celo neprijetne spremembe na področju dela in financ. Težav in sporov z nadrejenimi ne boste mogli odpraviti in tudi pri sodelavcih ne boste dobili podpore, kakršne si želite. To bo čas, v katerem bo potrebno resno razmisliti o nadaljevanju in prihodnosti ter po vsej verjetnosti na novo zastaviti cilje in kriterije. Čeprav bo obdobje neprijetno, pa bo sčasoma s seboj prineslo ogromno koristi. Pomembno je, da ne izgubite upanja, saj bo v določenih trenutkih to še kako dragoceno. Proti koncu jeseni se bo začela situacija umirjati in že pred zimo vam bo jasno, kaj lahko pričakujete in kakšen približno bo končni izid.

Ljubezenski horoskop

Ljubezensko področje bo v letu 2019 močno pod vplivom sprememb vaše osebnosti in vsakdanjih navad. Iskali boste osebo, s katero bi se bolje ujemali, imeli več skupnih ciljev in boljšo medosebno dinamiko. Le redki vezani boste prebudili to v svojem partnerju. Prevladovala bo želja po novih poznanstvih, tako da boste tudi samski intenzivno širili svoje družabne kroge.

Erotični horoskop

Večkrat se vam bo zgodilo, da boste težko našli pravo ravnovesje v postelji, ne glede na to ali gre za seks s stalnim partnerjem ali za avanturo. To vas bo kar malce begalo, morda celo odvrnilo od tega, da bi se pogosto spuščali med rjuhe. Predvsem v drugi polovici leta se boste zato bolj prepuščali željam vašega spolnega partnerja, s čimer boste spoznali tudi nove stvari o sebi. Izkazalo se bo, da ste lahko še bolj divji, kar boste pokazali tudi v postelji v zadnjih mescih leta.

O znamenju

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

Znane osebnosti

Monica Bellucci, Hilary Duff, Zac Efron, Eminem, John Lennon, Luciano Pavarotti, Susan Sarandon, Gwen Stefani, Kate Winslet, Catherine Zeta-Jones

Astrološki znak

Tehtnica

Datumi

24.9. - 23.10

Ozvezdje

Tehtnica

Element

zrak

Latinsko ime

Libra

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

modra, zelena, rožnata

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano