Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Letni horoskop

Leto 2023 bo za vas polno priložnosti, a tudi preizkušenj, ki vam jih bo zakuhal veliki učitelj Saturn. Pred vami je obdobje pomembnih osebnostnih sprememb, spremenjen videz, cilji, življenjska pot, novo poslanstvo pa lahko zamaje tudi temelje v netrdnih partnerskih ali prijateljskih zvezah, saj vas bo v novi luči težko prepoznati. Naporno bo krmariti med družinskim in profesionalnim življenjem, saj boste precej garali na delovnem področju, a boste končno naredili red in prostor za dobičkonosne poteze, kar se bo pozneje obrestovalo tudi na družinskem področju.

Ljubezenski horoskop

V letu 2023 se bodo razrešile vse težave, ki vas morda pestijo v zvezi, saj bosta s partnerjem na novo opredelila odnos in pričakovanja. April bo prelomni mesec, ko lahko sprejmeta odločitev za korak naprej, proti zaroki ali poroki. Tudi samski bodo s koncem marca končali obdobje samote in z več optimizma iskali novo ljubezen, kar bo obrodilo sadove. Poletje bo zanje zanimivo, saj lahko na vrata potrkajo partnerji iz preteklosti in jim povsem zmešajo glavo.

Erotični horoskop

Telesna bližina in dotiki bodo ključni za vas vse od marca naprej, ko bosta vaše spolno življenje povsem razvnela Venera in Mars. Vnesla bosta energijo strasti v vsakdanje življenje, tako da boste pari le težko držali roke drug od drugega, samske tehtnice pa od vseh drugih – afere in seksi dogodivščine boste namreč iskali in našli na vsakem koraku.

O znamenju

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

Znane osebnosti

Monica Bellucci, Hilary Duff, Zac Efron, Eminem, John Lennon, Luciano Pavarotti, Susan Sarandon, Gwen Stefani, Kate Winslet, Catherine Zeta-Jones

Astrološki znak

Tehtnica

Datumi

24.9. - 23.10

Ozvezdje

Tehtnica

Element

zrak

Latinsko ime

Libra

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

modra, zelena, rožnata

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano