Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2.

Vodnar 21.1. - 19.2

Danes boste morali biti na delovnem mestu zelo previdni. Vzpostavili boste nek odnos, ki bi lahko škodil vašemu ugledu. Delovne okoliščine bodo rahlo napete, zato previdno. Ne bodite kritični le na račun drugih, tudi sami pri sebi premislite, ali obstaja kaj, kar bi lahko izboljšali. Priliv, ki ga pričakujete, ne bo prišel pravočasno, zato bodite danes zelo pazljivi z denarjem!

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 70%

 • Posel 75%

Srečne številke

3 5 38

Pozitivni znaki

Bik Rak Devica

Negativni znaki

Oven Lev Kozorog

Ljubezenski horoskop

Ljubljena oseba, otroci in drugi ljudje, ki so vam pri srcu, dajejo poudarek vaši energiji. Da ste cenjeni in občudovani, zaradi vaših daril ali pa talentov, je za vas močna nuja. S tem sicer ni nič narobe, če si želite samo, da vas nekdo potreplja po rami. Samo ne pretiravajte. Sprejmite priložnosti, ki se vam bodo ponudile, saj bodo dobre za vas in za druge vpletene.

Erotični horoskop

Vaše erotično življenje bo zaznamovalo veliko nežnosti in strastnih besed. Uživali boste v vsakem trenutku intimnosti.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes bodite še posebej varčni, ne posojajte denarja in odložite nenačrtovane stroške. Določenih stvari ne boste jasno videli, obstaja pa tudi nevarnost lahkomiselnih in hitrih odločitev. Bodite vztrajni in ne odnehajte tudi, ko boste izgubili upanje. Primanjkovalo vam bo gotovosti in zaupanja vase.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Posamezniki se boste odločili za vlaganje v nepremičnine. Preden pa boste sprejeli dokončno odločitev, najprej razmislite o vseh aspektih in možnostih. V kolikor boste še vedno malce negotovi, se posvetujte s finančnim strokovnjakom. Z okolico boste imeli zelo turbulentne odnose.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Na področju dela pričakujte zelo pomembne novice, za katere ni nujno, da bodo pozitivne. Ne ustrašite se jih, saj boste kmalu dosegli tisto, kar si želite. Pazite se pasti, ki vam jih bodo nastavljali drugi. Kot glavni razlog bi se lahko izkazala nevoščljivost. V naslednjem tednu pričakujte izboljšanje delovnih okoliščin. Pazite na finance in bodite previdni pri zapravljanju denarja. Načrtujte svojo porabo.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Zdelo se vam bo, da pričakujete preveč. Na področju poslovanja ste si zadali cilj, ki trenutno ni uresničljiv. Spoznanje bo danes morda malce boleče. Ne obupajte. Pred vami je odlično obdobje, zato poizkušajte še naprej. Na področju dela lahko kmalu pričakujete mamljivo ponudbo. Svetujemo vam, da jo podrobno pregledate. Vsekakor jo boste sprejeli, toda le zato, ker boste želeli nekomu ustreči.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  V teh dneh boste morali priskočiti na pomoč družini. Bližnji družinski član bo imel težave z zdravjem ali s financami. Bodite pripravljeni. Vaša pomoč bo prišla še kako prav. Na delovnem mestu pričakujte zmedo. Pojavila se bo oseba, ki bo skušala prevzeti vaše ideje. Zaščitite svojo intelektualno lastnino, saj vam ta lahko omogoči plodnejšo prihodnost.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Pričakujte dober dan na področju financ. Danes si lahko privoščite več zapravljanja. Prav tako boste danes v sebi sprejeli odločitve, ki vam bodo omogočile osebno rast. Na profesionalnem področju si boste zastavili nove cilje, ki vas bodo spremljali celo leto. Zdravje: ne pozabite na fizično aktivnost.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Dobili boste ponudbo za službeno potovanje. Obstaja celo verjetnost dolgoročnega sodelovanja s tujino, zato bodite pripravljeni. V vaše delo bosta zagotovo vstopila aktivnost in razburljivost. Ponujeni vam bodo boljši pogoji, nad katerimi boste navdušeni že danes. Izkušnja vam bo prinesla osebno rast in rast na profesionalnem področju. Dan zagotovo ne bo naklonjen ljubezni. Privoščite si večer s prijatelji, saj boste tako pozabili na vsakdanje težave.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Vplivna oseba vam lahko pomaga. Vzpostavite stik z njo, saj vam lahko omogoči boljšo prihodnost in finančno varnost. Če razmišljate o menjavi dela, je sedaj čas, da pomislite na vse osebe, na katere se lahko obrnete. Možnosti so vse okoli vas, zato spreglejte! Razmišljali boste o preteklosti. Čutili boste, da pretekle odločitve niso bile najpametnejše. Ne jemljite stvari tako resno. Osredotočite se na prihodnost in svoje zmožnosti!

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  V financah boste na tesnem. Razmišljajte z glavo, ko zapravljate denar, sicer se boste morali kaj kmalu obrniti na bližnjo osebo. Ne področju dela boste tudi danes zasuti z delom. Predali se boste delovnim nalogam, zato pričakujte maksimalni uspeh. Rezultat bo viden že naslednji teden. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Nasvet: ne belite si glave s podrobnostmi, saj boste zanje že našli čas. Počutje: čutili boste adrenalin.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes in v prihajajočih dneh lahko pričakujete izboljšanje na področju financ. Vidna je oplemenitev premoženja, zato boste navdušeno zapravljali denar. Omejite se in ne pretiravajte, saj vam bo dodaten denar v prihodnosti prišel zelo prav. Na področju dela boste danes razmišljali o tem, kako omejeni ste v resnici. Če želite pomembnejše delo, je sedaj pravi čas, da pokažete zagon in voljo.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes boste morali biti na delovnem mestu zelo previdni. Vzpostavili boste nek odnos, ki bi lahko škodil vašemu ugledu. Delovne okoliščine bodo rahlo napete, zato previdno. Ne bodite kritični le na račun drugih, tudi sami pri sebi premislite, ali obstaja kaj, kar bi lahko izboljšali. Priliv, ki ga pričakujete, ne bo prišel pravočasno, zato bodite danes zelo pazljivi z denarjem!

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Imate naravne sposobnosti za vodjo in danes bo idealni dan, da izkoristite ta talent. V preteklosti ste oklevali, da bi stopili naprej in realizirali vaše ideje. A uspeh, ki ste ga doživeli pred kratkim, vam je vrnil samozavest. Sledite svojim ciljem. Opazili boste, da visoki cilji podpirajo vaša prizadevanja. Izkoristite današnji dan.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano