Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2.

Vodnar 21.1. - 19.2

Kjerkoli že boste, boste v središču pozornosti in marsikatere oči bodo uperjene v vas. Finančno stanje bo zadovoljivo, seveda pa nikar ne bodite preveč razsipni z denarjem. Zdravje vam bo še naprej dobro služilo, boste pa vse pogosteje občutili utrujenost. Okrepite svoje telo in duha.

 • Zdravje 42%

 • Ljubezen 60%

 • Posel 30%

Srečne številke

15 23 29

Pozitivni znaki

Bik Lev Tehtnica

Negativni znaki

Dvojčka Rak Devica

Ljubezenski horoskop

Vezane čaka soočenje s partnerjem. Neke zadeve sta dolgo časa odlagala, danes pa bosta svoj odnos lahko izboljšala. Za samske pa bo današnji dan nekoliko bolj ugoden. Veliko bolj umirjeni boste, večer pa boste z veseljem preživeli v domačem naslonjaču.

Erotični horoskop

Malce preveč boste razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite partnerju in njegovim idejam.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Na delovnem mestu boste zaključili nedokončano delo. Določene naloge vam bodo še naprej povzročale preglavice, zato se posvetujte s sodelavci. Imate dovolj denarja in našli boste tudi čas, da se boste lahko nocoj zabavali do zgodnjih jutranjih ur. Ker boste vedri in razposajeni se bo to odražalo tudi na vašem zdravju in počutju.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Na poslovnem področju boste uspeli z vztrajnim naporom. Ker veste, da se nič ne zgodi samo od sebe, boste tudi danes dejavni in se niti ne boste pritoževali. Denar boste danes na hitro zaslužili, a ga boste še hitreje zapravili. Bodite zmerni in varčujte. Nereden spanec bi lahko povzročiti nervozo, zato poskrbite, da bo spanja in počitka dovolj.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Na delovnem mestu boste hitri in učinkoviti. Kljub temu vam bo delo začelo presedati, saj ste potrebni poštenega počitka. Na finančnem področju vam uspeva tisto, o čemer drugi lahko le sanjajo. Le pogumno naprej! Če se bodo vaše zdravstvene težave še naprej kronično pojavljale, se boste morali naročiti na pregled pri zdravniku.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  V delovnem okolju se boste spopadli z vsako nalogo, ki se bo znašla na vaši poti. V mislih imejte dolgoročne načrte in jih počasi ter natančno uresničujte. Občutek, da imate denarja le za sproti, vas vara. Če bi omejili izdatke, bi lahko veliko privarčevali. Z zdravjem ne boste imeli večjih težav, poskrbite pa za dovolj gibanja.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Pri delu boste težko prikrivali svojo razigranost, v delovnem kolektivu vam bo uspelo dvigniti razpoloženje. Na poslovnih sestankih boste polni zanimivih in neobičajnih idej. Kar se finančnega področja tiče, pa bodo prisotni dodatni stroški, a se s tem ne obremenjujete. Strahovi, ki se vas lotevajo, utegnejo negativno vplivati na vaše zdravje.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Danes se boste kopali v pozornosti svojih nadrejenih. Priporočili vam bodo stike z določenimi ljudmi, ki vas bodo popeljali v nov svet poslovanja. Kljub temu, da boste zelo učinkoviti, pa današnji dan ne bo najbolj ugoden za posle z velikimi vsotami denarja, zato se jim izogibajte. Nekaj več pozornosti posvetite tudi svojemu zdravju.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Pri delu bo vse potekalo v skladu z vašimi pričakovanji, saj ste zadeve še pravočasno organizirali. Malo umirite ritem dela. Ne utrujajte si glave z razmišljanjem o tem, kako bi se lahko rešili iz zapletene finančne situacije. Po napornem delovnem dnevu si privoščite dolg spanec in s tem naredite nekaj za svoje zdravje.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Dogodki, ki so vas na delovnem mestu še pred kratkim jezili, bodo danes izgubili težo. Prepustili se boste toku, gluhi boste za vsako kritiko, ki bo prišla s strani sodelavcev. Bolj malo časa boste imeli za razmišljanje o denarnih zadevah, vseeno pa bodite preudarni. Pazite na imunski sistem, saj bo v prihodnjih dneh šibkejši.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Nov delovni dan vam bo prinesel veliko kreativne energije in močno intuicijo. Odločali se boste po občutku in izkazalo se bo, da potujete v pravo smer. Poskrbeli boste za izboljšanje finančne situacije, za katero imate občutek, da se iz dneva v dan slabša. Začnite se ukvarjati s telesno aktivnostjo. Dovolj bo že pol ure hoje vsak večer.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Skrb za družino boste postavili na prvo mesto, ne prevzemite pa vse odgovornosti na svoja ramena. Zaradi denarja pa se nikar preveč ne obremenjujte, saj se bo vaše finančno stanje kmalu bistveno izboljšalo. Tudi počutje bo boljše kot v prejšnjih dneh, a vseeno poskrbite za vnos vitaminov v svoje telo.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Kjerkoli že boste, boste v središču pozornosti in marsikatere oči bodo uperjene v vas. Finančno stanje bo zadovoljivo, seveda pa nikar ne bodite preveč razsipni z denarjem. Zdravje vam bo še naprej dobro služilo, boste pa vse pogosteje občutili utrujenost. Okrepite svoje telo in duha.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Danes boste lahko doživeli kratkotrajno krizo, ki pa vam bo prinesla nov zagon in vrsto novih in koristnih idej. Z denarjem ne boste imeli težav, le ne ukvarjajte se preveč s finančnimi težavami drugih. Morda bi bil že čas, da začnete bolj skrbeti zase. Danes naj bodo vaše misli predvsem pri zdravju.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano