Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2.

Vodnar 21.1. - 19.2

Današnji dan vas bo popolnoma izčrpal, zato boste zelo utrujeni. Nič vam ne bo prinašalo pravega zadovoljstva. Vsaj nekoliko lažje vam bo popoldne, saj vam bo nekdo pomagal glede financ ali pa vam bo ponudil sodelovanje. Poskrbite za počitek.

  • Zdravje 85%

  • Ljubezen 25%

  • Posel 94%

Srečne številke

5 18 23

Pozitivni znaki

Devica Tehtnica Vodnar

Negativni znaki

Oven Lev Škorpijon

Ljubezenski horoskop

Čas čustvene rasti bo danes v ospredju, saj se boste zelo navezali na nekatere teme in večja čustva. Na splošno boste bolj odprtega srca. V mislih potujte čez meje normalnega in mentalnega, bodite pripravljeni obiskati neznane kraje, pa čeprav samo v mislih. Spoznali boste neko osebo, ki vas bo popolnoma prevzela.

Erotični horoskop

Vaše intimno življenje se bo pletlo nekje med željami in realnostjo. Morda se vam bo zdelo, da si želite novih razsežnosti užitka.

Ostala znamenja

  • Oven

    Oven 21.3. - 20.4.

    Morda se stvari resda ne bodo razvile tako, kot ste pričakovali, vendar nič zato. Prej ali slej boste tudi vi prišli na svoj račun, zato le potrpežljivo počakajte na ta dan. Na splošno pa bo današnji dan primeren za udejanjanje na vseh področjih, zato jasno predstavite svoje ideje in želje.

    več
  • Bik

    Bik 21.4. - 20.5.

    Danes se bo lahko v vas naselil čustveni hlad. To bo še posebej nelagodno za vašega partnerja, ki bo ravno danes od vas pričakoval nekaj več pozornosti. Potrudite se in mu jo namenite kljub temu, da bi se raje posvetili bolj praktičnim zadevam. Delo vas bo počakalo.

    več
  • Dvojčka

    Dvojčka 21.5. - 21.6.

    Že zjutraj boste polni energije, ta pa se bo preko dneva le še stopnjevala. Obveznosti in naloge v službi boste hitro zaključili, na žalost pa vas bo obremenjevalo dogajanje na zasebnem področju. Napetosti v odnosu z osebo, s katero že dalj časa ne najdete skupnega jezika, se bodo stopnjevale.

    več
  • Rak

    Rak 22.6. - 22.7.

    Pred vami je konstruktiven in pester dan, v katerem boste lahko povsem spremenili potek dogodkov, v kolikor boste le dovzetni za spremembe, ki se bodo nakazovale. Nikar si ne zapirajte vrat, saj bi s tem povsem brez potrebe povzročil zastoj. Četudi vam nekaj ne bo všeč, boste hitro prepoznali prednosti.

    več
  • Lev

    Lev 23.7. - 22.8.

    Prav gotovo ste na pravi poti do uspeha in današnji dan vas bo napolnil z občutkom, da ste naredili pomemben korak naprej. Ne belite si glave z razmišljanjem o tem, kako bi se lahko rešili iz zapletene finančne situacije. Rešila se bo sama.

    več
  • Devica

    Devica 23.8. - 23.9.

    Današnji dan bo najbolj stresen v tem tednu, zato bi bilo dobro, da bi čim prej razmislili, kako bi lahko pridobili nekaj več časa za dokončanje pomembne zadeve. Čeprav morda še vedno upate na čudež ali na levji delež sreče, pa vam česa takšnega horoskop za danes žal ne napoveduje.

    več
  • Tehtnica

    Tehtnica 24.9. - 23.10.

    Sklenili boste kompromis, ki pa bo veliko stvari postavil na glavo. Kljub vsemu jih boste uspešno rešili in jih po svojih najboljših močeh postavili nazaj na svoje mesto. Nagradili se boste s tem, da boste zapravljali. Denar bo težko ostal v vaši denarnici.

    več
  • Škorpijon

    Škorpijon 24.10. - 22.11.

    Danes se boste odločili za nove načrte, ki bodo bolj preprosti in zato lažje uresničljivi. Spet boste zelo ustvarjalni in polni nove samozavesti. Popoldan se boste lotili iskanja finančnih virov, saj bi vam vsak denar še kako prav prišel.

    več
  • Strelec

    Strelec 23.11. - 21.12.

    Zavedli se boste, da ste se predolgo skrivali v meglici neopazne sivine, kjer niste mogli pokazati, kakšne talente in priložnosti lahko nudite drugim. Kot prerojeni boste. Vaša pozitivna energija bo dobro vplivala na druge ljudi ali na okolico. Verjetno se bo vaše finančno stanje spet izboljšalo.

    več
  • Kozorog

    Kozorog 22.12. - 20.1.

    Danes bodite na finančnem področju pripravljeni dati več. Morali boste vnesti nekaj sprememb na poslovno področje ali v zvezi s svojimi rednimi finančnimi prilivi. To, kar ste pred kratkim začeli na novo, bo danes zahtevalo veliko potrpljenja in odrekanja.

    več
  • Vodnar

    Vodnar 21.1. - 19.2.

    Današnji dan vas bo popolnoma izčrpal, zato boste zelo utrujeni. Nič vam ne bo prinašalo pravega zadovoljstva. Vsaj nekoliko lažje vam bo popoldne, saj vam bo nekdo pomagal glede financ ali pa vam bo ponudil sodelovanje. Poskrbite za počitek.

    več
  • Ribi

    Ribi 20.2. - 20.3.

    Danes boste končno pokazali svoje skrite adute. Zadnji čas je že, da naredite konec stagniranju. Na finančnem področju bodo prilivi, pa čeprav manjši, a kljub temu zelo dobrodošli. Nepričakovano boste naleteli na zanimivo idejo ali teorijo.

    več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano