Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2.

Vodnar 21.1. - 19.2

Nekaj oziroma nekdo, ki bo danes pritegnil vašo pozornost, bo močno vplival na vaša stališča in način razmišljanja. Dovzetni boste za novosti in ne bo vas težko prepričati. Vseeno pa bo osebna karizmatičnost tista, ki bo na koncu predstavljala jeziček na tehtnici.

 • Zdravje 35%

 • Ljubezen 85%

 • Posel 71%

Srečne številke

17 35 100

Pozitivni znaki

Dvojčka Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Bik Devica Vodnar

Ljubezenski horoskop

Do partnerja boste sprva nezaupljivi, potem pa boste le ugotovili, da je vse tako kot prej in da so vaša sumničenja neutemeljena. Vajin odnos bo postal bolj odkrit in pristen. Samski pa ste se zapletli v nek nenavaden odnos, ki vam povzroča kar nekaj skrbi. Ker ste iznajdljivi, se boste iz težav tudi hitro rešili.

Erotični horoskop

Seksa se boste lotevali brez pravega žara. Tudi če boste preizkusili kakšno novo tehnično spretnost, njen učinek ne bo tak, kot bi lahko bil.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Vaše navdušenje bi se lahko kaj hitro zmanjšalo, če boste izpostavljeni kritičnim očesom ali komentarjem vaših sodelavcev. Bodite bolj aktivni na poslovnem področju in če morate poklicati nekoga, ki odloča o vaši karieri, potem to pogumno storite, še posebej, če ste mladi in talentirani. Mnogim ste všeč, a se tega ne zavedate. Izkoristite svoj šarm.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Niste prepričani, kakšen položaj zavzeti do nadrejenega, za katerega mislite, da zavlačuje s sprejemanjem rešitev v vašo korist. Trudite se, da nihče ne opazi, koliko se razburjate glede stvari, ki se dogajajo mimo vas. Nekdo vas bo zahrbtno ogovarjal, toda ne bo mogel vplivati na ugled, ki ga imate v svoji družbi, službi in med prijatelji.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Zvezde bodo na vaši strani. Če ste kdaj sanjali o tem, da bi postali znani in priljubljeni v športu ali umetnosti, potem se bliža pravi čas za to. V večernih urah boste dobili zanimiv klic, ki bo lepo zaokrožil že tako prijeten dan. S službo in denarjem ne boste imeli posebnih težav. Zelo boste praktični, saj veste, da se brez truda ne da veliko narediti.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Vse zamisli, ne glede na to, koliko so dobre in praktične, mora nekdo podpreti, vi pa nimate veliko takšnih ljudi okrog sebe. Zaradi tega se raje zanesite na lastne izkušnje in občutke. Dan bo lahko bil zelo prijeten, še posebej če boste pripravljeni spregovoriti o svojih čustvih, narediti nekomu uslugo ali pa razumeti družinske člane.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Zelo boste vznemirjeni in nerazpoloženi. Stvari v službi se ne bodo odvijale tako, kot ste si zamislili. Metali vam bodo polena pod noge, a tudi sami ste si zadali veliko preveč dela. Morali se boste bolje organizirati. Nepričakovani opravki vam bodo lahko odvzeli čas, ki ste ga mislili posvetiti sebi, družini in zaostalimi obveznostim.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Čakate, da bo prijatelj ali sodelavec izpolnil obljubo, ki vam jo je dal. Ne glede na vse boste vi tisti, ki si boste morali izboriti svoje mesto pod soncem. Tujina je še vedno zelo aktualna pri vas, v službi in prav tako v zasebnem življenju. Vse, kar boste delali, bo nekdo iz vaše neposredne bližine komentiral. Zadržite se in se ne razburjajte.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes boste v središču pozornosti in čeprav vam razne zgodbice, ki jih boste slišali o sebi, ne bodo škodile, boste zelo razburjeni in večino od njih boste tudi uspešno odpravili. K delu boste pristopili z veliko ambicijami in verjetno boste izpolnili vse svoje obveznosti. Poslušajte svoj šesti čut, zato boste vedno korak pred drugimi.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Kar ste doslej sanjali, boste danes lahko uresničili. Še drugim boste lahko za zgled, kako je z dobro voljo mogoče marsikaj. Imeli boste ugoden vpliv okoliščin in iz vsake najmanjše priložnosti boste sposobni iztržiti kar največ.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Morali boste dodobra raziskati spremembo, za katero boste danes izvedeli. Držite se direktnih ali res dobro obveščenih virov, da vas polresice ne speljejo na napačno pot. Najpomembnejša stvar, ki jo boste s svojim detektivskim podvigom pridobili, pa bo zagotovo notranji mir.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Ne ukvarjajte se z govoricami in domnevami, saj od tega ne boste imeli prav nič drugega kot napete živce. Današnji dan boste najbolje izkoristili, če se boste čim več ukvarjali sami s seboj. Tisti, ki boste utrujeni zaradi službe, se doma brez slabe vesti pustite razvajati.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Nekaj oziroma nekdo, ki bo danes pritegnil vašo pozornost, bo močno vplival na vaša stališča in način razmišljanja. Dovzetni boste za novosti in ne bo vas težko prepričati. Vseeno pa bo osebna karizmatičnost tista, ki bo na koncu predstavljala jeziček na tehtnici.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Horoskop vam za danes odsvetuje pretirano vztrajnost. Že tako bo okolica dokaj slabo reagirala na vaše zahteve, s trmo pa bi vse le še poslabšali. Težko boste tiho in malenkostim boste pripisovali prevelik pomen.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano