Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2.

Vodnar 21.1. - 19.2

Ne zavedate se, da je igranje z ognjem res lahko zelo nevarno. Ne vtikajte svojega nosu tja, kamor ne sodi, saj utegnete utrpeti neljube posledice. Raje se držite zase in opravljajte svoje dolžnosti, nikar pa ne pojdite preko svojih pristojnosti. Čez dan vas bo bolela glava, tako da si zvečer privoščite sproščujočo kopel z eteričnimi olji.

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 80%

 • Posel 40%

Srečne številke

1 14 21

Pozitivni znaki

Dvojčka Škorpijon Kozorog

Negativni znaki

Bik Devica Ribi

Ljubezenski horoskop

Partnerja vam ne bo uspelo v celoti osrečiti. Vajina svetova se razlikujeta, občasno pa so te razlike žal nepremostljive. Držite se dogovorov in pokažite predanost. Morda boste tako nagrajeni z občasnimi srečnimi trenutku in kakšno lepo besedo. A vprašajte se, ali je vse to resnično vredno vašega truda!

Erotični horoskop

Najbolj vas bo vzburjalo igranje vlog, pri tem pa boste pripravljeni biti tako nastopajoči kot tudi igralec. če imate možnost, se nikar ne skrivajte le v spalnici.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes boste razmišljali predvsem o tem, kaj vse želite spremeniti. Čas je, da ukrepate. Odlašanje vas ne bo pripeljalo prav daleč. Danes bodite pozorni na finance. Sedaj ni čas, ko bi si lahko privoščili prekomerno trošenje denarja. Bodite razumski. Danes bo vaš srečen dan, zato vas lahko čaka mnogo prijetnih trenutkov. Prepustite se lepotam življenja.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Dan bo minil bolj ali manj ravnodušno, vzdušje pa bo pesimistično. Pričakujte težave v družini. Bližnjih danes ne pustite na cedilu, saj bodo potrebovali vaš nasvet. Težave skušajte odpraviti čimprej. Začnite s pogovorom. Zapleti bodo negativno vplivali na vaše počutje. Zaupajte svoje občutke najbližjemu. Počutje: čutili boste pomanjkanje delovnega elana.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Lahko da bo prišlo do frustracije in nezmožnosti, da bi se premaknili naprej. Ko bo prišel ta čas, bo še najbolje, če boste ostali tam, kjer boste. To bo čas, ko vam ne bo potrebno narediti čisto nič. Pustite, da gre vse mimo. Mirno čakajte, dokler se situacija ne bo spremenila. Vsekakor pa tudi poslušajte vašo intuicijo.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  V zadnjem času ste malo osamljeni. Izbira prave hrane bo lahko danes pripeljala do spremembe pri vašem počutju. Zdrava hrana, ki je nepredelana, ima naravne lastnosti in lahko pomaga pri preprečevanju bolezni. Joga in meditacija sta tudi dovolj močni za pozitivne spremembe, ki jih boste naredili.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes boste delovni. Dan boste izkoristili za to, da boste nadoknadili zamujeno čez teden. Ni vam uspelo narediti vseh zastavljenih nalog, zato ste si delo pustili za danes. To vam sicer ni po godu, pa vendar vam ni preostalo drugega. Če se želite izkazati pred nadrejenim, si ne morete privoščiti napake, saj jih je bilo dovolj že v preteklosti.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Čakate na razplet zadeve, ki se vleče že zelo dolgo časa. Glede na vložen trud ste mnenja, da bi se danes moral odraziti rezultat vsega skupaj. Glede tega ste že kar obupani in vas rezultat niti ne zanima več, ampak vam je pomembno le to, da se bo zadeva končno razrešila. Čez dan boste napeti in slabe volje, zato boste tudi razdražljivi.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Nikar ne bodite razočarani nad odločitvami drugih. Kljub temu, da vplivajo tudi na vas, ne pozabite, da se vse stvari zgodijo z razlogom. Konec koncev boste z rezultatom zelo zadovoljni, prijateljem pa hvaležni. Počutje bo danes slabo, saj se bo pojavil glavobol, imeli pa boste tudi težave s prebavo. Poskrbite, da boste zaužili dovolj tekočine.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Počutite se osamljene. Čutite, da si s prijatelji niste več blizu in ne znate si razložiti, kdaj se je to zgodilo, sploh pa ne, zakaj se je to zgodilo. Vzemite si čas zase, razmislite, kaj si želite in v ozir vzemite tudi spremembe. Mogoče je čas, da se preselite ali zamenjate službo. Sprememba vam bo dobro dela.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Čutili boste, da je danes pravi dan, ko lahko pričnete na novo. Razrešili ste težave, ki vam niso dopuščali mirnega spanca, zato boste čutili, da se vam je odvalil kamen od srca. Na delovnem mestu boste danes pokazali, iz kakšnega testa ste v resnici. Znašli se boste pred novim izzivom, ki se ga boste lotili nemudoma in zato boste nadvse uspešni. Bravo!

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Pri delu boste tudi danes povsem žareli. V današnjem dnevu ne boste pokazali slabe volje in utrujenosti. Polni energije se boste lotevali delovnih nalog, zato boste navduševali sodelavce. Prav tako boste izjemno radovedni. Hlastali boste za novim znanjem in novimi spoznanji. Delovni dan bo zato minil hitro. Pred vami je pester večer, ki ga boste preživeli v zelo dobri družbi.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Ne zavedate se, da je igranje z ognjem res lahko zelo nevarno. Ne vtikajte svojega nosu tja, kamor ne sodi, saj utegnete utrpeti neljube posledice. Raje se držite zase in opravljajte svoje dolžnosti, nikar pa ne pojdite preko svojih pristojnosti. Čez dan vas bo bolela glava, tako da si zvečer privoščite sproščujočo kopel z eteričnimi olji.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Danes boste ponovno postavljeni pred dejstvo. Odločiti se morate sami, saj le vi veste, kaj si zares želite. Vaša odločitev vam bo korenito spremenila življenje, ne bo pa vplivala na življenja ljudi okrog vas. Odločitve vam ni treba sprejeti takoj, zato si vzemite čas za premislek. Pojdite v naravo in bodite sami s seboj, da boste prišli do pravega odgovora.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano