Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2.

Vodnar 21.1. - 19.2

Prišli boste do pomembnih spoznanj, ki jih boste želeli čim prej uresničiti v praksi. Vsega seveda ne boste mogli danes, se pa velja potruditi, saj bo raven vaše energije te dni precej nihala. Danes vam bo sicer manjkalo potrpljenja, boste pa namesto tega tem bolj iznajdljivi.

 • Zdravje 85%

 • Ljubezen 35%

 • Posel 60%

Srečne številke

3 8 16

Pozitivni znaki

Oven Dvojčka Škorpijon

Negativni znaki

Bik Rak Strelec

Ljubezenski horoskop

Vezani danes ne boste deležni prave harmonije, samski pa ne pozornosti, ki bi si je želeli. Vendar pa bo danes vaše ljubezensko življenje bolj v ozadju, zato se niti ne boste preveč obremenjevali s tem. Tudi če boste poskušali kaj spremeniti, rezultat ne bo najboljši.

Erotični horoskop

Pripravite si erotični kino – sami ali v dvoje. Velja katerikoli film, pomembno je le eno: da se bo srečno končal! Seveda ne samo za igralce, ampak tudi za vas.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes je čas za spremembe, zato naj vas nikar ne bo strah v življenje priklicati vsega tistega, kar si že dolgo želite. Bodite pogumni in verjemite, da se vam bodo vaša mala tveganja bogato obrestovala. Svoje misli naravnajte na pozitivno in prav takšni bodo v tem primeru tudi vaši rezultati.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Ugotovili boste, da ni važno, kaj si mislijo ljudje okoli vas. Vse, kar je pomembno, je le to, kar občutite vi, saj gre za vaše življenje. Sami si ga krojite. Sprejmite odgovornost le za svoja dejanja. Utegne se zgoditi, da se boste na zasebnem področju znašli pred prelomnico, ki vam ne bo dala spati.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Pred vami je čudovit dan, prežet z veseljem in radostjo. Polni boste navdiha, vse vam bo šlo odlično od rok. Z malo sreče se vam obeta ponudba, s katero utegnete povečati denarno stanje. Ko boste razmišljali o tem, bodite razumni in potisnite čustva na stran.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Na čustvenem področju se boste oprijeli trhlega upanja, vendar je to največ, kar v tem trenutku lahko naredite. Kljub vsemu skušajte ostati kar se da realni, da razočaranje ne bo preveliko. Čakajo vas novi izzivi. Danes se bo nekaj že začelo odpirati, vendar zaenkrat še ne hitite.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Če vam čas dopušča, počnite kaj prijetnega in umirjenega. V vsakem primeru pa danes poskrbite za sproščanje – tudi tisti, ki hodite v službo! Te dni se vam kaže povečana možnost konfliktov. Bolje, ko boste poskrbeli zase, lažje jim boste kos.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Nekdo vam bo priredil prav zanimivo predstavo, vendar nikar ne bodite naivni. Ne veste, kaj se skriva v ozadju, zato se najprej prepričajte o verodostojnosti. Če boste naivni, se utegnete kaj hitro opeči, kar bo pustilo določene posledice. Še posebej se pazite dogajanja na finančnem področju.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Ovira ali neke vrste prepreka se utegne danes pojaviti na področju odnosov, kar vam bo vzelo precej dragocene energije. Težave boste imeli tako z vzpostavljanjem odnosov kot tudi s samo komunikacijo, vendar nikar ne skrbite. Danes se raje posvetite bolj praktičnim opravilom.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Prišli boste do razpotja, kjer se boste odločali med vsaj tremi različnimi možnostmi. Gledali boste v prihodnost in skušali najti pravo pot. Vedite, da so vse pravilne, saj vas bodo vse pripeljale do vašega cilja. Pomembno je le, kako se boste sproti odzivali na situacije, saj bo od tega odvisno, ali bo pot lažja ali težja.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Začutili boste pritok nove sveže energije, ki jo v tem trenutku močno potrebujete. Prišla bo ravno ob pravem času, zato nikar ne skrbite. Uspešno boste opravili vse tisto, kar vas skrbi. Na zasebnem področju se danes pazite povečane mere sebičnosti.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes vam bo vroče na vsakem koraku, saj boste kar prekipevali od energije. Dan bo izredno primeren, da se lotite vseh tistih obveznosti, ki vam sicer delajo težave. Ker boste dobre volje in polni optimizma, vam bo uspelo marsikaj, kar vam do sedaj ni šlo od rok. Čim prej se lotite dela.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Prišli boste do pomembnih spoznanj, ki jih boste želeli čim prej uresničiti v praksi. Vsega seveda ne boste mogli danes, se pa velja potruditi, saj bo raven vaše energije te dni precej nihala. Danes vam bo sicer manjkalo potrpljenja, boste pa namesto tega tem bolj iznajdljivi.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Ne obremenjujte se s provokacijami in nasploh z drugimi ljudmi. Imate svoje načrte in najbolje bo, da se jih držite. Ne boste sicer prekipevali od sreče, a tekom dneva se bo vaše razpoloženje izboljševalo. Če pa boste nenehno razmišljali, kako je drugim boljše in lažje, to seveda ne bo pomagalo.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano