Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2.

Vodnar 21.1. - 19.2

Danes boste veliko razmišljali o zamenjavi službe, saj ste ponovno dobili priložnost nekje, kjer ste jo nekoč že odklonili. Dobro bi bilo, da bi razmislili, zakaj je nazadnje niste sprejeli in kaj vas je takrat motilo. Morda bi bilo bolje, da bi poiskali povsem novo, če v trenutni službi niste zadovoljni.

 • Zdravje 42%

 • Ljubezen 60%

 • Posel 33%

Srečne številke

12 24 36

Pozitivni znaki

Lev Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Oven Dvojčka Škorpijon

Ljubezenski horoskop

V sledečih dneh se bo lahko pojavila nostalgija po določenem razmerju. Če bo šlo za že končani odnos, potem se vprašajte, ali bi bila njegova obuditev zares koristna. Objektiven pogled na situacijo bo zagotovo nujen. Predstavnice nežnejšega spola si vzemite prost večer. Preživite ga s prijateljicami, saj potrebujete malce razvedrila.

Erotični horoskop

Pri seksu boste preveč površni, da bi vam lahko ponudil tiste vrhunske užitke, kakršnih ste bili vajeni. Predigra je pomembna!

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Hitre in bistre misli vam bodo danes pomagale, da boste hitro prišli do dna v vsaki zadevi. Skoraj nemogoče vas bo potegnili za nos. Edino na laskanje bi utegnili nasesti, saj boste imeli tudi povečano potrebo po pozornosti in po tem, da bodo drugi opazili vaše dobre lastnosti.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes se boste lahko prepričali, da še zdaleč niste edini z določenim zanimanjem ali hobijem. Našli boste skupino somišljenikov, kjer se boste v hipu počutili kot doma. V kakšnih boljših časih bi takoj odhiteli na zborovanje, a v okoliščinah, kakršne so, boste izkoristili razpoložljive možnosti, da se vključite v skupino.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Spretni boste z ljudmi, ki jih bodo mučila nihanja v razpoloženju. Znali jih boste zamotiti in razvedriti. Tako se boste tekom dneva uspešno izmikali večjim konfliktom, vendar bo uspeh terjal svoj davek. Še bolj kot fizično boste psihično utrujeni od nenehnega stanja pripravljenosti.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Izkoristite možnosti, ki so na voljo, in pridobite nove kontakte. Najboljše priložnosti, ki bodo vplivale tudi na posel in denar, so danes povezane z novimi kontakti in projekti, v katere bo še potrebno vlagati precej dela.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes je dober dan, če si želite nekoliko popestriti svojo vsakdanjo rutino. Idej vam ne bo manjkalo, iznajdljivosti pa tudi ne. Finančno stanje vam ne omogoča ravno vsega, kar bi si utegnili zaželeti, vendar boste precej spretni tudi pri iskanju poceni in improviziranih rešitev.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Ne sklepajte prehitro. Danes se vam hitro lahko zgodi kakšna zavrnitev, ki vas bo zabolela na osebni ravni, vendar utegne biti v resnici samo posledica razmer. Zlahka boste užaljeni, vendar boste tudi hitro odpuščali, saj vas bodo tehtni argumenti vedno znova prepričali.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Intuicija in domišljija danes ne bosta ravno vaši močni točki. Še več. Ob priložnostih, ko bi upravičeno lahko največ pričakovali od sebe, boste izpadli nekam medlo in neprepričljivo. Ne skrbite, to ni noben začetek osebne krize, pač pa samo prehoden vpliv.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Vzemite se v roke. Če ne boste pazili na besede in dejanja, boste po neumnosti zapravili veliko priložnosti za poslovni uspeh. Pazite, da ne boste naredili usodne napake, zato se že prej pripravite. Zavedajte se, da je včasih bolje molčati. Jezo, ki jo držite v sebi, sprostite na miren način. Potrpežljivo!

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Danes boste imeli v mislih predvsem obveznosti do družine. Stopite do sorodnika, od katerega ste se oddaljili. Čas bo pravi za pogovor, lahko bosta sklenila kompromis in lahko bosta vzpostavila harmonijo v odnosu. Odkrit pogovor ne bo pretežak za vaju, saj se brezpogojno spoštujeta in cenita. Nesporazumi so vaju oddaljili – rešita jih!

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Če čutite, da je trenutno okoli vas preveč omejitev, ukrepajte. Vse ovire so pred vami zato, ker niste dovolj močni, da bi se borili proti njim. Morate pokazati malce več! Tako se boste tudi počutili bolje. Drugim pa boste dali vedeti, da jim ni potrebno ves čas gledati preko vaših ramen.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes boste veliko razmišljali o zamenjavi službe, saj ste ponovno dobili priložnost nekje, kjer ste jo nekoč že odklonili. Dobro bi bilo, da bi razmislili, zakaj je nazadnje niste sprejeli in kaj vas je takrat motilo. Morda bi bilo bolje, da bi poiskali povsem novo, če v trenutni službi niste zadovoljni.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Če se vam bo zdelo, da vas ljudje ne razumejo, ko boste govorili, ne postanite zaradi tega slabe volje. Drugi si bodo morda samo narobe razlagali vaše besede, a vas bodo vsaj poslušali. Poskušajte jim objasniti zadeve. Če občasno niste močno usklajeni z drugimi ljudmi, nič zato. Pomembno je, da na koncu to razčistite.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano