Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6.

Dvojčka 21.5. - 21.6

Končno boste odkrili mir, po katerem ste tako hrepeneli. Prav je, da izkoristite to obdobje za večje podvige. Pri delu lahko pričakujete ogromno priložnosti, ki jih v preteklosti niste opazili, saj niste izrazili interesa za napredovanje. Ne bodite tako ravnodušni. Čas je, da ukrepate. Samo razmišljanje o tem, kako bi bilo, če bi bilo, vas ne bo pripeljalo daleč!

 • Zdravje 45%

 • Ljubezen 62%

 • Posel 77%

Srečne številke

1 3 9

Pozitivni znaki

Rak Tehtnica Vodnar

Negativni znaki

Oven Dvojčka Strelec

Ljubezenski horoskop

Ne bodite užaljeni, če partner ne bo imel toliko časa za vas kot običajno. Njegove misli bodo usmerjene predvsem na delo in zaslužek, saj vam želi nuditi več ugodja. Razumite ga in mu ponudite podporo ter tolažbo, saj se bodo stvari kmalu vrnile na svoje mesto. Ljubezen med vama ni vprašljiva.

Erotični horoskop

Vezani boste danes nagnjeni k prepirom. Zdelo se bo, da se upirate vsaki situaciji in da svojega partnerja namenoma odbijate. Iskali boste razloge za spor, kar vaju danes zagotovo ne bo pripeljali daleč. Samski se boste v svoji koži počutili zelo dobro, saj boste pri delu žareli. Ljubezen bi vas na tej točki ovirala, zato se za zaljubljenost v tem časovnem obdobju zagotovo ne boste odločili.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Bodite previdni. Poskrbite za pravo prehrano in zaužijte dovolj vitaminov. Napor na delovnem mestu bi se lahko namreč kaj kmalu odrazil pri vašem počutju. Ne pozabite na tople obroke in počitek, ki si ga po včerajšnjem delovniku zagotovo zaslužite. Večer namenite sami sebi, saj boste začutili, da potrebujete čas in prostor zase. Postavite sebe na prvo mesto. Pri delu ne pretiravajte

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes boste zelo dobre volje. Čustveno zadovoljstvo vam bo pričaralo nasmeh na obraz. Vsem bo jasno, kako zaljubljeni ste v resnici. Pri delu boste zagnani, čeprav bodo vaše misli uhajale k partnerju. Danes boste morali malce bolj paziti na zdravje. Zavarujte svoja dihala. Obstaja verjetnost suhega kašlja.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Končno boste odkrili mir, po katerem ste tako hrepeneli. Prav je, da izkoristite to obdobje za večje podvige. Pri delu lahko pričakujete ogromno priložnosti, ki jih v preteklosti niste opazili, saj niste izrazili interesa za napredovanje. Ne bodite tako ravnodušni. Čas je, da ukrepate. Samo razmišljanje o tem, kako bi bilo, če bi bilo, vas ne bo pripeljalo daleč!

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Planeti vam bodo tudi danes naklonjeni. Občutki zmedenosti in negotovosti bodo danes mimo, zato se boste lahko osredotočili na delo, ki bo danes izrednega pomena. Nove delovne obveznosti vas bodo presenetile že v dopoldnevu. Ne odlašajte! Lotite se jih čim prej. Pazite na odnose znotraj doma. Danes se boste lahko sporekli z družinskim članom.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes boste spoznali, kaj pomeni napredovanje in premik naprej. Na delovnem mestu boste priča povsem novim nalogam. Morda boste postali celo desna roka nadrejenega. Vsekakor boste dosegli uspeh, po katerem ste hrepeneli dalj časa, na kar morate biti zelo ponosni. Večer bo več kot primeren za proslavo in zabavo!

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  V današnjem večeru lahko pričakujete ogromno druženja. Najverjetneje se boste srečali s prijatelji, ki jih že dolgo niste videli. Počutili se boste odlično, želeli boste nadoknaditi vse za nazaj. Dialog in komunikacija vam ne bosta tuja. V dopoldnevu boste prisluhnili osebi, ki vam je blizu. Ponudili ji boste svojo pomoč. Zdravje: ne pozabite na počitek!

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Čutili boste, da ste pod stresom. Prav je, da se nadzirate. Umirite svojo živčnost, saj vaše zdravstveno stanje v nasprotnem primeru ne bo najboljše. Tudi danes se boste znašli pred novo preizkušnjo, ki bo prej zaskrbljujoča kot navdušujoča. Vsekakor je prav, da ohranite mirno kri.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Čutili boste, da je danes pravi dan, ko lahko pričnete na novo. Razrešili ste težave, ki vam niso dopuščali mirnega spanca, zato boste čutili, da se vam je odvalil kamen od srca. Na delovnem mestu boste danes pokazali, iz kakšnega testa ste v resnici. Znašli se boste pred novim izzivom, ki se ga boste lotili nemudoma in zato boste nadvse uspešni. Bravo!

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Danes se boste posvečali samo delu. Bodite previdni, da se ne boste opekli pri odnosih z bližnjimi, ki menijo, da jih zanemarjate. Res je tako. Danes se boste vrgli v delo, saj boste želeli napredek takoj, morda že danes. Ne hitite. Včasih ste preveč zaletavi. Prav je, da se zavedate, da vsaka sprememba potrebuje svoj čas.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes boste razmišljali o svoji prihodnosti in o tem, kaj v življenju želite ustvariti. Želeli boste slediti svojim ciljem, toda žal boste že danes naleteli na ovire. Sprijaznite se, da se je potrebno boriti, zato ne vrzite puške v koruzo. Čutili boste, da se znova premikate nazaj. Ohranite svoj optimizem in postavite negativno mišljenje v ozadje. Spodbujajte sami sebe.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Pazite na svoje zdravje. Že ko se boste zbudili, boste čutili, kako šibki ste. Primanjkuje vam spanca. Morda se vas loteva tudi utrujenost. Lahko celo, da se vas nevede loteva virusno obolenje, zato pazite na to, da si boste danes zagotovili dovolj počitka. Pri delu vam bodo danes okoliščine bolj naklonjene.Po delovniku si privoščite malce lenarjenja.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Bodite danes previdni pri poslovanju in financah. Danes se boste lahko ušteli. Če se boste zapletli v kakšno večje poslovanje, se boste lahko danes znašli na izgubi, zato pazite. V službi se izogibajte napakam, kajti prav danes boste podvrženi nepremišljenosti in površnosti. Ostanite zbrani. Zdravje: počutili se boste odlično. Vseeno namenite telesu več fizične aktivnosti.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano