Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6.

Dvojčka 21.5. - 21.6

Pred vami so prijetne urice, ki vam bodo prinesle uspeh in zadovoljstvo na vseh področjih. Ta čas bo še posebej primeren za nežnejši spol, ki se bo lahko brez slabe vesti predajal nakupovanju in vsem razvajanjem. Nekaj stresa vas čaka le na službenem področju, kjer ne podlezite kritikam.

 • Zdravje 30%

 • Ljubezen 70%

 • Posel 60%

Srečne številke

3 24 36

Pozitivni znaki

Oven Dvojčka Tehtnica

Negativni znaki

Bik Rak Lev

Ljubezenski horoskop

Samski boste tudi danes ravnodušnega razpoloženja. Prav bi bilo, da bi namenili več pozornosti svojim čustvom, saj na tem mestu prevladuje ogromno zmedenosti. Vezani boste zmedeni in zadržani. Čutili boste, kako vam notranji glas govori ne. Prisluhnite mu! Pazite na ljubezenske izpovedi, s katerimi lahko delujete vsiljivo.

Erotični horoskop

Za dober seks bo nujno potrebno zelo svetlo čustveno ozadje. Če se vam bo zdelo, da svojega ljubimca ne ljubite brezpogojno, boste morali spet hliniti orgazme.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Dan boste izpolnili z vedrimi in raznovrstnimi aktivnostmi. Izzivalni dogodki vas bodo polnili z nervozo, zmanjšali bodo vašo odpornost na stres, a če se boste dovolj dobro angažirali in boste hkrati vpeljali redno telovadbo, se boste izognili večjim težavam. Če kadite, prenehajte! To boste izpeljali lažje, kot mislite.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Vaše družabno življenje bo pestro in bogato. Ljudje, ki jih osebno ne poznate, a jih poznajo vaši prijatelji, vam bodo prihajali nasproti. Prepričali se boste, da obstajajo situacije, v katerih je učinkovitejše poznati kot imeti. Včlanite se v družabne skupine. Poleg izboljšanja kakovosti prostega časa bo to pripomoglo tudi k vašemu družabnemu in kariernemu statusu.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Pred vami so prijetne urice, ki vam bodo prinesle uspeh in zadovoljstvo na vseh področjih. Ta čas bo še posebej primeren za nežnejši spol, ki se bo lahko brez slabe vesti predajal nakupovanju in vsem razvajanjem. Nekaj stresa vas čaka le na službenem področju, kjer ne podlezite kritikam.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Dan utegnete pričeti z nekim prepirom, ki utegne povzročiti kar nekaj slabe volje, predvsem pa zapletov na poslovnem področju. Poskušajte se kar najbolj brzdati, da ne boste povzročili še večje škode v kolektivu. Spoštujte mnenja drugih. V partnerstvu pa danes ne bo težav.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Ne bodite tako strogi in zahtevni do vaših sodelavcev, še posebej, če trenutno niste na vodilnem položaju. Prilagodite se in se potrudite za skupinski dogovor, ki bo vsem prinesel določene koristi. V zadnjem času premalo naredite za svoje zdravje. Odpravite se v naravo in sprostite odvečno energijo.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Morda boste prehitro pritrdili v nekaj, le nekaj trenutkov pozneje pa boste celotno situacijo že močno obžalovali. V celoti sprejmite dejstva in se ne obremenjujte, saj se bo konec koncev morda izteklo čisto drugače. Če boste ohranili pozitiven pristop, se nimate česa bati.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Čisto kratka pot vas še loči od zmage, zato nikar ne obupajte. Morda še vedno niste odkrili prave poti do cilja, vendar se mu kljub temu vztrajno približujete. Obstaja velika verjetnost, da se boste danes zagledali v neko osebo, ki vam utegne povsem zmešati glavo. Še posebej vezani se pazite dejanj.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Pred vami je konstruktiven in pester dan, v katerem boste lahko povsem spremenili potek dogodkov, v kolikor boste le dovzetni za spremembe, ki se bodo nakazovale. Nikar si ne zapirajte vrat, saj bi s tem povsem brez potrebe povzročil zastoj. Četudi vam nekaj ne bo všeč, boste hitro prepoznali prednosti.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Že zjutraj boste polni energije, ta pa se bo preko dneva le še stopnjevala. Obveznosti in naloge v službi boste hitro zaključili, na žalost pa vas bo obremenjevalo dogajanje na zasebnem področju. S partnerjem že dalj časa ne najdeta skupnega jezika, zato bodo prepiri še vedno pogosti.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Pošteno se potrudite in rezultati bodo veliko boljši od pričakovanih. Lahko pričakujete tudi komplimente oziroma iskreno pohvalo domačih in prijateljev. V svoje življenje sprejmite ljubezen in dobro zabavo. Več pozornosti posvetite svojemu telesu, ki bo nekoliko bolj. Pazite tudi na svoje finance, možen je nepričakovan izdatek.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Razmislite, če bi se lotili spremembe, po kateri hrepenite. Imate dobre možnosti in obdajajo vas ljudje, ki jim lahko zaupate. Namesto besed, načrtov in idejnih okvirjev zavihajte rokave in se lotite konkretnega dela. Pazite tudi na svoje dobro počutje. Če so se pokazale kakšne težave, je zdaj pravi čas, da se jih lotite.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  V kolikor se boste kmalu usmerili na spremembe v karieri ali širitev lastnine, boste dokaj hitro spoznali, da to zahteva določene žrtve. Lahko se bodo pojavile težave zaradi nerazjasnjenih odnosov znotraj družine. Če živite s starši ali ste na katerikoli drug način pod njunim močnim vplivom, boste potrebovali še tem več prilagodljivosti in domiselnih rešitev.

  več

Popularno