TELEKOM SLOVENIJE

Dnevni horoskop dvojčka

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6.

  • Zdravje 48%

  • Ljubezen 25%

  • Posel 77%

Dvojčka 21.5. - 21.6

Površinski odnosi s prijatelji in družinskimi člani se bodo izboljšali, zahvaljujoč predvsem vaši pripravljenosti na pogovore. Prenehajte trmasto vztrajati pri svojih stališčih. Enostranski pogled na dogajanje vam ni prinesel nič dobrega in koristnega, samo dodatno ste se izolirali od družine in družbe. Bodite bolj popustljivi in ljudje vas bodo raje sprejeli medse.

Srečne številke

3 5 38

Pozitivni znaki

Bik Bik
Rak Rak
Devica Devica

Negativni znaki

Oven Oven
Lev Lev
Kozorog Kozorog

Ljubezenski horoskop

Današnji dan bo zelo naklonjen vezanim, saj se vam obetajo zanimiva srečanja. Samski pa bodite danes zelo previdni pri pogovoru z neko osebo, ki misli da ve vse in še več. Čeprav se vam ta nekdo ne bo zdel najbolj simpatičen, se mu le nasmehnite. Trdno stojte za svojimi prepričanji.

Erotični horoskop

Če seksu ne bo dodan vsaj kanček vznemirjenja, bo za vas izgubil ves čar. Strah, da bi vas lahko zasačili, bo vaš najmočnejši afrodiziak.

O znamenju

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

Znane osebnosti

Naomi Campbell, Johnny Depp, Clint Eastwood, Colin Farrell, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Kanye West

Astrološki znak

Dvojčka

Datumi

21.5. - 21.6

Ozvezdje

Dvojčka

Element

zrak

Latinsko ime

Gemini

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

oven, lev, tehtnica, vodnar

Barva

rumena, oranžna, modra, siva