Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6.

Dvojčka 21.5. - 21.6

Pomembnost delovnih obveznosti bo velika psihična obremenitev za vas in se bo poznala tudi na medsebojnih odnosih. Morda boste prav zaradi tega bolj ležerni in se boste težje razvedrili. Ne skrbite, po opravljenih obveznostih bo sledilo veliko pohval in nagrad, videli boste, da ves ta čas obremenitev ne bo zaman.

 • Zdravje 88%

 • Ljubezen 32%

 • Posel 80%

Srečne številke

14 23 28

Pozitivni znaki

Devica Tehtnica Kozorog

Negativni znaki

Bik Dvojčka Strelec

Ljubezenski horoskop

Samskim se bodo danes na ljubezenskem področju dogajale same pozitivne stvari. Ne glede na to, da boste precej zaposleni, si vzemite trenutek in razmislite o možnostih, ki se vam ponujajo. Vezani pa boste prišli do sklepa, da ste dovolj dolgo čakali. Sedaj je čas, da stopite v akcijo in naredite, kar mora biti narejeno.

Erotični horoskop

Vaš najljubši položaj danes bo misijonarski, pa ne zato, ker bi bili dolgočasni. Majhne variacije vam bodo prinesle velike užitke.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Naslednjih nekaj dni se kažejo spremembe, ki bodo pomenile vidno prelomnico. Če torej načrtujete spremembo življenjske situacije, kot je recimo selitev ali preurejanje doma, bodite pripravljeni pognati kolesje. Ker boste deležni dodatnih obveznosti, je čas, da se oddaljite od elementov, ki grozijo, da bodo spodkopali vaše načrte za nadaljevanje.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Vaš znanec ali prijatelj se utegne spremeniti v objekt poželenja, kar bo v vas prebudilo zmedenost. Bolj kot videz vas bodo privlačili skupni interesi in tako vas bodo morda pritegnile tudi osebe, ki opravljajo podobno delo kot vi ali imajo podobne hobije. Zaradi tega boste lahko še utrdili obstoječo zvezo ali pa boste začeli popolnoma novo.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Pomembnost delovnih obveznosti bo velika psihična obremenitev za vas in se bo poznala tudi na medsebojnih odnosih. Morda boste prav zaradi tega bolj ležerni in se boste težje razvedrili. Ne skrbite, po opravljenih obveznostih bo sledilo veliko pohval in nagrad, videli boste, da ves ta čas obremenitev ne bo zaman.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Če že ne morete odpotovati iz mesta, vsaj delno spremenite običajno delovno rutino, če želite tudi na ta način začiniti svoje zasebno življenje. Običajna družba ljudi in dogodkov v vas ne prebuja več vznemirjenja, zato potrebujete nove izzive. Poskusite tudi navezati stike z ljudmi drugačne kulture in drugačnih nazorov.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Ključ do uspeha v odnosih z ljudmi je v malih podrobnostih. Bodite pozorni na te male stvari in si vzemite čas za poslušanje ter razumevanje. Na ta način boste vaši prihodnosti še bolj na široko odprli vrata. V določenih trenutkih boste delovali preveč napeto. Če bo to opazil tudi vaš partner in vas o tem povprašal, se ne sprenevedajte in mu izpovejte svoje težave. Pomagal vam bo.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Skrbi zaradi financ vam bodo lahko vzbudile občutek, da če ste prezaposleni s služenjem denarja, boste prezaposleni tudi, da bi ga zapravili. Če pa ste preveč zaposleni z delom, boste težko našli prave priložnosti za sprostitev. Morda se boste vprašali tudi, če si morda vaša želja po svobodi in neodvisnosti sama ustvarja omejitve.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes se boste znašli na prvi veliki prelomnici. Po nekaj zelo intenzivnih poslovnih tednih boste danes lažje zadihali. V vas se bo vrnilo poželenje in energičnost. Vaše želje bodo močnejše in tudi zvezde vam bodo bolj naklonjene. Vsekakor si boste privoščili malo več sprostitve.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Vaše počutje še vedno ne bo idealno. Prav bi bilo, da bi si privoščili počitek, saj je ta res nujen. Bolečine v hrbtenici se bodo lahko povečale, možno je poslabšanje katerih koli obstoječih težav. Čeprav boste čutili duševno moč, vam horoskop svetuje, da ne pretiravajte. Tokrat prisluhnite svojemu telesu. Delo bo počakalo, v ospredje postavite sebe.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Tudi danes se boste utapljali v delu. Čutili boste, kako vam odteka energija. Bodite previdni, saj se bodo lahko pojavile nevšečnosti pri počutju. Izognite se okoliščinam, ki bi lahko spodbudile kkakršna koli poslabšanja! Pazite na dogajanje v službi. Med nadrejenim in vami se bo lahko pojavilo nasprotovanje. Ne vztrajate predolgo, raje izkažite spoštovanje in uslužnost. Obetaven čas na področju financ je skorajda že tu.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Pazite nase in na svoje telo, prav tako premislite o telesni dejavnosti. Naj bo vaše vodilo zmernsot in uravnotežen pristop. Na področju dela se bodo lahko prav danes pojavijo spori. Nesoglasja med sodelavci so vsakdanja stvar, zato poskušajte uveljaviti svojo vlogo popolnega diplomata. Finančne težave vam bodo še vedno kratile spanec. Previdno!

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Tudi danes boste pri delu zelo zagnani. Pričakujete lahko nove obveznosti in ideje, ki jim boste brez ugovarjanja le prikimali. Ker niste stroj, bodite pazljivi, da se ne bo vaše počutje obrnilo na slabše. Z dobro organizacijo vam lahko uspe! Konflikti v službi bodo mimo, zato bo vzdušje prijetnejše, pa tudi bolj produktivni boste.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Danes se boste osredotočili na svoje finance, saj boste opazili možnosti za izboljšanje. Že se vam bo zdelo, da ste na konju, ko se bodo pojavile nepričakovane ovire. Odnosi v službi vam bodo danes nadvse naklonjeni. Pričakujete lahko novo priložnost, ki bo vsem prinesla velike prednosti, če boste dobro sodelovali.

  več

Popularno