Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6.

Dvojčka 21.5. - 21.6

Nikar ne hitite preveč in ne poskušajte vsega doseči takoj. To vam ne bo prineslo pravega zadovoljstva, zato glejte, kako se boste stvari lotili. Danes boste potrebovali veliko potrpljenja. Še posebej v drugi polovici dneva utegne priti do nekega nesporazuma, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

 • Zdravje 92%

 • Ljubezen 34%

 • Posel 75%

Srečne številke

5 8 13

Pozitivni znaki

Bik Devica Strelec

Negativni znaki

Dvojčka Tehtnica Škorpijon

Ljubezenski horoskop

Samski boste iskali novega prijatelja ali novo ljubezen. Pričnite pogovor z nekom, ob katerem ste že od nekdaj malce sramežljivi. Vezanim se obetajo težave, ki jih boste z nekaj dobre volje lahko hitro rešili. Redki boste tako vzkipljivi, da kompromisov ne bi mogli skleniti.

Erotični horoskop

Svojo seksualno rutino boste popestrili na način, ki vam bo omogočil največji možen užitek. Tisti najbolj svobodomiselni boste morda celo načrtovali seks v troje!

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Na vso moč si boste želeli nekaj doseči, vendar vam okoliščine danes ne bodo naklonjene. Slabe novice boste doživljali zelo osebno. Vseeno pa danes ničesar ne počnite na silo, saj boste s tem povzročili le škodo. Raje mirno in potrpežljivo počakajte na razplet dogodkov. Družini namenite več pozornosti.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Prestrogi ste do ljudi, ki jih imate okoli sebe. Če boste še naprej tako ukazovalni, vas utegne nekdo zapustiti, saj enostavno ne bo zdržal pritiska, ki ga izvajate. Omehčajte se, preden bo prišlo do večjih konfliktov. Vaše trenutno finančno stanje vam ne dopušča prevelike svobode, vendar bo kmalu drugače.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Nikar ne hitite preveč in ne poskušajte vsega doseči takoj. To vam ne bo prineslo pravega zadovoljstva, zato glejte, kako se boste stvari lotili. Danes boste potrebovali veliko potrpljenja. Še posebej v drugi polovici dneva utegne priti do nekega nesporazuma, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Današnja nenadna odkritja vam lahko prinesejo določeno srečo na denarnem področju. Če se vam bo utrnila neka posebna ideja, je nikar ne spustite iz glave. Zapišite si jo. Z bližnjimi ali s starejšo osebo se pogovorite o njenih možnostih in ne dovolite, da vam nekdo zavistno prepreči njeno uresničitev.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Čeprav tega ne boste pričakovali, bo danes ugoden dan za poslovni napredek. Vaša zbranost bo dosegla vrhunec, zato bodo naloge za vas pravi mačji kašelj, poleg tega pa lahko uvedete tudi neke pomembne spremembe. Danes bodite tudi v zasebnosti pripravljeni na vse.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  V vas bo danes prevladoval globok notranji mir, srečo in zadovoljstvo pa boste izžarevali že samo s svojo energijo. V družinskem krogu boste izredno zaželena družba. Pričakujte, da boste ravno vi poskrbeli za dobro voljo. Ker boste utrujeni, poskrbite, da boste nabrali dovolj moči za jutrišnji dan.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Še posebej v prvi polovici dneva se vas utegneta polotiti neprilagodljivost in trma. Partner ne bo nič kaj navdušen nad vašim obnašanjem, zato dobro premislite o vsaki besedi, ki jo boste izrekli. V sebi boste odločni in močni, nasprotovanje vas ne bo ustavilo. Uspešno boste izpeljali vse, kar si boste zadali. Odlično!

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Danes bodite samoiniciativni in pogumni.V službi samozavestno predstavite ideje, ki so se rodile v vaši glavi, saj se vam lahko nasmehne sreča. Uspeh, ki ga lahko dosežete z njimi, bo ogromen, predvsem pa vam bo prinesel pozitivne spremembe na finančnem področju. V zvezi bodite potrpežljivi.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Delo bo za vas danes popolnoma postranska dejavnost, saj si boste želeli najti le mir v sebi. Ljudem okoli vas ne boste posvečali pozornosti, saj se vam bo zdelo, da vam samo jemljejo energijo. Poiščite prostor v naravi, kjer se boste sprostili in pozabili na vsakdanje skrbi. Oddahnili si boste.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes boste imeli opravka z neko sposobno, odločno in iznajdljivo osebo, ki vam bo pomagala najti pot iz zagate ali pa se bosta skupaj lotila neke večje zadeve. Čeprav na daljavo, bo sodelovanje nadvse uspešno, zato lahko postavite vse svoje dvome na stran. Položaj boste popolnoma obvladovali.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Težko se boste otresli nekaterih predsodkov. V tej fazi pa je to nujno, saj boste le tako lahko napredovali. Omejujejo vas in onemogočajo vaš osebnostni razvoj. Z njimi ne morete doseči višje stopnje.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Današnji dan bo primeren za izražanje sočutja in občutkov vseh vrst. Nadvse intuitivni boste, kar vam bo močno pomagalo pri razumevanju ljudi okoli vas. Tudi sami boste prejeli pomoč, v kolikor jo boste potrebovali. Nikar ne držite svojega nezadovoljstva v sebi, saj si boste nakopali zdravstvene težave.

  več

Popularno