Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6.

Dvojčka 21.5. - 21.6

Danes se boste ujeli v mrežo. Nekaj boste morali sprejeti od nekoga in to boste počeli le zato, ker se vam bo zdelo politično pravilno. Čeprav cenite, kar je ta oseba naredila za vas, vas bo obremenjevala. Ljudje okoli vas mislijo, da preveč izpostavljate samo dobro. V tem primeru pozabite, kaj si mislijo, ker največ šteje, kaj mislite vi.

 • Zdravje 48%

 • Ljubezen 25%

 • Posel 77%

Srečne številke

3 5 38

Pozitivni znaki

Bik Rak Devica

Negativni znaki

Oven Lev Kozorog

Ljubezenski horoskop

Sedaj je dober čas, da ustvarite dober vtis. Oddajali boste toplino v pravih okoliščinah in dovolili ljudem, da vas bodo videli kot pristno in skrbno osebo. Osebna razmerja bodo še posebej zadovoljujoča skozi to obdobje, ker bodo tisti, ki so vam blizu, hitro očarani zaradi vaše privrženosti in drže.

Erotični horoskop

Če vam bo ljubimec predlagal kaj nenavadnega, boste reagirali precej nzadržano. Nekaj časa bo trajalo, da se sprostite, a potem boste neustavljiv ljubezenski stroj!

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Imate nerealna pričakovanja, ki vas zadržujejo v stanju nesreče. Danes boste končno spoznali, da zahtevate preveč od ljudi okoli vas. Malo boste morali popustiti, saj z vašimi prevelikim zahtevami niso preveč zadovoljni. Poiščite pot, kako boste to popravili in bolje se boste razumeli.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Že dolgo niste srečni, ker niste vodja v trenutni situaciji in ker vajeti ne držite v svojih rokah. Ne boste se mogli usesti in uživati, zato bo dan enkraten, da premislite o vsem skupaj in naredite načrt, kako boste vzeli nazaj, kar vam pripada. Najprej preštudirajte celotno situacijo, ki je nastala, šele potem ukrepajte.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes se boste ujeli v mrežo. Nekaj boste morali sprejeti od nekoga in to boste počeli le zato, ker se vam bo zdelo politično pravilno. Čeprav cenite, kar je ta oseba naredila za vas, vas bo obremenjevala. Ljudje okoli vas mislijo, da preveč izpostavljate samo dobro. V tem primeru pozabite, kaj si mislijo, ker največ šteje, kaj mislite vi.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  V ospredju bo potovanje. Ali se odpravljate na pot ali pa planirate večje počitnice? Čas bo idealen za spremembo. Stvari se bodo premikale po načrtu. Vsekakor si morate vzeti nekaj časa za oglede, kar vam bo razkrilo kar nekaj prijetnih presenečenj. Uživajte v vsem, dokler boste le lahko.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Vaša zaščitniška narava bo danes na višku. Večkrat boste dvomili v druge, hoteli se boste prepričati, da vaši bližnji niso v kakšni nevarnosti. Občasno ste preveč previdni, preveč vas skrbi za druge. Imejte malo več zaupanja v njihove sposobnosti in dopustite, da določene stvari ugotovijo sami. Vsak vaš nasvet je dragocen, a zapomnite si – manj je več.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Razmisliti morate o tem, kako boste zmanjšali čas, ki ga porabite za vsakdanje stvari v vašem življenju. To vam bo prineslo več dragocenega časa, da boste lahko postavili stvari nazaj na pravo pot. Pomanjkanje organizacije je dober znak, da ste pod prevelikim stresom. Čim prej ga odpravite, poskrbite za sprostitev.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Današnji dan za vas ne bo toliko pomemben, bo pa kar precej naporen. Utrujeni boste zaradi vsega porabljenega časa za določeno osebo. Do sprememb sicer ne boste prišli, a vsekakor se boste morali s težavami soočiti. Poslušajte svojo intuicijo, na koncu se bo vse dobro rešilo.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Vsi prvi vtisi bodo pravilni. Tratili boste čas, če boste naredili naknadno še kaj raziskav glede stvari, ki jih boste že takoj intuitivno zaznali. Raje se zanesite na vaš dober občutek in manj na to, kaj bodo govorili drugi. Tako boste veliko bolj uspešni. Če ne boste nič občutili, pa boste seveda morali pristopiti do stvari malo drugače.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Vesolje vas bo iskalo, kar vam bo tudi zelo očitno pokazalo. Nikoli niste ponudili roke drugim, a ste sedaj vi tisti, ki mu drugi pomagajo rešiti nastalo situacijo. Seveda so prijatelji zato, da pomagajo. Samo nikar, ko bo vse rešeno, ne pozabite, kaj so storili za vas. Nikar ne pozabite na njih, ko bodo potrebovali vašo pomoč.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  V današnjem dnevu boste precej zmedeni. Današnji dan bo tak, da dogodki ne bodo potekali po načrtu. To pa zaradi dejstva, ker imate številne nedokončane obveznosti in bi morale biti že vse končane. Delali boste več opravil hkrati, skakali boste med projekti in vse skupaj boste poskušali končati. Ne bojte se vprašati za pomoč, saj jo boste nujno potrebovali.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Nekdo, ki vam je blizu, vam zavida. Vse skupaj je zelo nedolžno, a vseeno bodite malo pozorni na nenadne komplimente in lepe besede. Oseba želi biti v vaših čevljih, a najverjetneje ne bi mogla narediti vsega tega, kar ste vi do sedaj dosegli. Brez pretiranih skrbi nadaljujte svojo pot.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Stvari se bodo počasi spremenile, ne spreglejte namigov. Vse, kar je nekoč bilo trdno in stabilno, bo sedaj majavo. Vsi imamo radi, da so stvari predvidljive v večini primerov, a je včasih dobra tudi kakšna sprememba. V vašem življenju se bo pojavi nekdo, ki bo vse postavil na glavo. Le tako boste spoznali, ali ste z življenjem zadovoljni.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano