Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Tedenski horoskop

Začutili boste negotovost, ko se boste morali prilagajati velikim spremembam in premikom, ki vam jih bo prinesel ta teden. Upirali se boste spremembam, a žal se jim ne boste mogli izogniti. Kljub temu pa lahko pričakujete, da bo vaše življenje živahnejše, morda celo preveč. Zna se zgoditi, da boste komaj sledili vsemu, kar se bo dogajalo z vami in okoli vas.

Ljubezenski horoskop

Prijateljska razmerja bodo pri samskih zelo napeta. Končno boste odkrili tudi resnico in jasno vam bo, s kom ste imeli opravka. Če boste sprejeli opravičilo, se vam obeta pozitiven razplet dogodkov. Vezani pa boste bili preveč zahtevni, motila vas bo vsaka najmanjša partnerjeva napaka ali napačna beseda. Veliko lažje vam bo, če ga boste sprejeli takšnega, kot je.

Erotični horoskop

Da se boste ogreli, boste potrebovali harmonijo in ravnovesje. Vsakršna naglica, improvizacija ali nered vas bodo v trenutku ohladili. Vaše spolno življenje v tem tednu ne bo poznalo vzponov ali padcev. Ves čas bo nekje na sredini, med vročim in hladnim, med telesom in duhom.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano