Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Tedenski horoskop

V prvih dneh tedna bo vaše razpoloženje še precej umirjeno, sčasoma pa boste vse bolj nemirni. Na žalost pa temu stanju ne boste mogli določiti vzroka, zato boste še bolj zbegani. Ne trudite se biti dobre volje, saj bi na ta način nezadovoljstvo tlačili še bolj globoko vase. Počnite stvari, ki vas razvedrijo in se ne ukvarjajte s tistimi, ki v vas kopičijo še več slabe volje. Tudi v službi bo situacija sila napeta, vendar pa boste lahko sprejeli kompromis, če boste le pripravljeni nanj. Če vas na čustvenem področju obremenjujejo določene nedokončane zadeve, nima smisla, da bi jih še naprej držali v sebi. Dajte jih iz sebe, vendar na miren in ljubeč način. V trenutku se boste počutili bolje.

Ljubezenski horoskop

Samski izkoristite teden za uresničevanje zastavljenih ciljev. Seveda pa morate najprej vedeti, kaj sploh želite. Vezani se tokrat skušajte nekoliko umiriti. Če mislite nadaljevali s takšnim tempom, vas partner ne bo mogel in vas niti ne bo želel dohitevati.

Erotični horoskop

Ta teden boste hedonist, ki ne mara hiteti. Radi imate božanje. Torej, predigra bo pri vas trajala tudi po nekaj ur. Pomagali si boste s kremami, lubrikanti in ostalimi pripomočki. Na partnerja boste želeli narediti dober vtis. Orgazem partnerja bo torej največja nagrada za vaš vloženi trud.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano