Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Tedenski horoskop

Nekaj na področju posla oziroma službe v tem tednu ne bo potekalo, kot ste pričakovali. To vas utegne malenkost zmesti, zaradi česar vam bo lahko padla koncentracija. Čim hitreje se vrnite na začetni položaj in škoda ne bo velika. Nikar ne dopustite, da bi vas nekdo potegnil za seboj na dno, saj bi lahko bilo usodno. Vaše zdravje je trenutno stabilno, vendar pa morda ne bo zdržalo vsega psihičnega pritiska. Če se vam bo zdelo, da vam skuša situacija uiti izpod nadzora, se brez skrbi odmaknite in vrnite, ko se bo malenkost pomirila. Na zasebnem področju pa bo še posebej od sredine tedna naprej ravno obratno. Vezani boste uživali in se sprostili ob podpori partnerja, ki vam pomeni vse na svetu, samski pa si boste večere krajšali v družbi simpatije, s katero se boste do solz nasmejali. Malce boste pozabili na moreče skrbi.

Ljubezenski horoskop

Ljubezenska soočenja ta teden vam bodo v glavnem neprijetna, prav tako pa tudi v nedogled razvlečeni pogovori o čustvih in drugih neoprijemljivih stvareh. Če se bo vaša ljubljena oseba želela pogajati z vami glede zadolžitev in razdelitve dela, pa boste z veseljem sedli za pogajalsko mizo. Povsod, kjer bodo prisotni tehtni argumenti, boste pripravljeni krepko zavihati rokave in veliko doprinesti k skupnim ljubezenskim ciljem.

Erotični horoskop

S partnerjem bosta z erotičnega vidika res doživela nek kratek stik, ki pa ne bo trajal dolgo. Vaše doživljanje seksa bo zelo globoko in želeli si boste več. Tisti samski, ki ste bili do sedaj bolj na suhem, pa boste v tem tednu dobro preskrbljeni in lahko se boste ljubili do nezavesti, če boste le želeli.

Popularno