Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Tedenski horoskop

V tem tednu boste večkrat zasanjani in razmišljali, kam vas vodijo življenjske poti po katerih stopate. Morda nad vsem ne boste najbolj navdušeni in zadovoljni z rezultati, vendar se morate zavedati, da ste vedno ravno na pravšnjem položaju. Ne mislite, da bi v tem trenutku morali biti nekje drugje, ali pa početi nekaj drugega. Vse, kar se dogaja, se mora in je za nekaj dobro, četudi morda tega še ne vidite. Pomembno je, da vztrajate in ste potrpežljivi.

Ljubezenski horoskop

Samski izkoristite teden za uresničevanje zastavljenih ciljev. Oseba, ki jo že dlje časa želite povabiti ven, vam bo v drugi polovici tedna, dala znak za korak naprej. Vezani se tokrat skušajte nekoliko umiriti. Če mislite nadaljevali s takšnim tempom, vas partner ne bo mogel in vas niti ne bo želel dohitevati. V zadnjem času ste nekoliko pozabili na njegove potrebe in želje, zato bo med vama tudi tokrat prihajalo do konfliktov.

Erotični horoskop

Računov ne boste polagali nikomur razen sebi. Nič vas ne bo obremenjevalo, niti čustveno niti psihološko. Hitro se boste vzburili, čeprav boste drugače zelo močni in čvrsti. Privlačili vas bodo krhki, nezreli moški, a ustalile se boste poleg nekoga, ki se bo do vas vedel kot do princeske in vam bo nudil čustveno ter materialno varnost.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano