Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Tedenski horoskop

V tem tednu boste s strani sodelavcev in nadrejenih poželi veliko odobravanja, kar vam bo nadvse godilo. Uspešno boste zaključili s projekti, s katerimi ste se ukvarjali v preteklem tednu. Ponosni boste nase in na svoje sposobnosti. Le tako naprej! Nikar ne bodite tako skromni, ampak vedite, da ste si pošteno zaslužili slavo. V prvi polovici tedna boste bolj kot ne zaposleni s službenim področjem, kar se bo proti koncu tedna počasi umirjalo. Končno se boste lahko posvetili svojim najbližjim, ki ste jih v zadnjem času postavili na stranski tir. Uživajte v družbi najdražjih in ne razmišljajte, kaj vse morate še postoriti. Vse bo storjeno ob svojem času. Za konec tedna boste vezani s svojim partnerjem skočili na krajši izlet, kjer boste lahko utrdili odnos, poln lukenj.

Ljubezenski horoskop

Vezane bo partner tokrat spravljal ob pamet. Pogosto ga ne boste razumeli ali pa mu ne boste mogli ustreči. Ne obupajte prehitro, pred vami je čas preizkušenj, ki jih boste morali rešiti. Sobotni večer bo prinesel bolj sproščeno vzdušje. Samski ste se v minulem tednu naužili priložnosti, ki so se pojavljale na ljubezenskem in na partnerskem področju. Nekateri med vami ste jih dobro izkoristili, drugi ne. Konec tega tedna vam bo prinesel ohladitve.

Erotični horoskop

Vaš erotični temperament bo v tem tednu močan in dolgotrajen. Kot ljubimci se boste izvrstno izkazali predvsem v drugi polovici tedna, a boste še prej morali potruditi za zapeljevanje. Pripravljeni boste ustreči marsikateri partnerjevi želji.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano