TELEKOM SLOVENIJE

Tedenski horoskop dvojčka

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6.

Dvojčka 21.5. - 21.6

Teden boste pričeli nekoliko negotovo in občutljivo. Obstaja velika verjetnost, da se boste zaprli vase ter kuhali neko zamero. Nikar se ne oddaljite od partnerja, saj je v ponedeljek vajin dan! Naj bo to čas, ko dasta vse zamere na stran in uživata v družbi drug drugega. Vaša dobra volja bo proti sredini tedna rasla, ker vam bo uspelo razčistiti z nekimi obremenjujočimi zadevami na zasebnem področju. V sredini tedna bo tudi nadvse primeren čas za poslovne dogovore in nasploh resno delo, zato se le posvetite pomembnim opravilom.

Ljubezenski horoskop

Pri vezanih se bo napetost v odnosu vlekla še iz prejšnjega tedna in pred petkom, ko bo Luna prešla v vaše sončno znamenje, zagotovo ne bo popustila. Do tedaj boste morali biti zelo strpni in prilagodljivi, le tako se vam bo vaša pozornost obrestovala. Proti koncu tedna vas čaka lep in harmoničen odnos, poln ljubezni in nežnosti. Samski boste ta teden namenili zabavi. Odpravili se boste ven, v družbo. V vas se bo prižgala nova iskrica ljubezni ali pa vsaj želja po osvajalskih podvigih.

Erotični horoskop

Erotičnega uživanja vezanih še zdaleč ne bo konec. Pred vami je nadvse zanimiv teden, ki si ga boste zapomnili po zelo dolgem ljubljenju ali pa po dolgotrajnem mečkanju v postelji. Tudi samski boste nasprotni spol privlačili z neko posebno, magično energijo. Glejte, da jo boste dobro izkoristili.

O znamenju

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

Znane osebnosti

Naomi Campbell, Johnny Depp, Clint Eastwood, Colin Farrell, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Kanye West

Astrološki znak

Dvojčka

Datumi

21.5. - 21.6

Ozvezdje

Dvojčka

Element

zrak

Latinsko ime

Gemini

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

oven, lev, tehtnica, vodnar

Barva

rumena, oranžna, modra, siva