Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Tedenski horoskop

Želeli boste upočasniti dogajanja okoli sebe, ampak razum bo odpovedal in namesto njega bo govorilo srce. Storili boste marsikaj, kar niti sami od sebe ne bi pričakovali. Pa vendar, zakaj bi morali biti vedno vi tisti, ki drži čustva v sebi. Povejte jih na glas, počutili se boste svobodno. Če boste vedno mislili na to, kaj bodo rekli drugi, potem boste ves čas nekje v ozadju. Ne boste imeli več moči, da bi se ukvarjali z nekom, ki je za vas preveč zahteven in naporen. Zato se danes izogibajte srečanju, ki bi se utegnilo spreobrniti v velik prepir. Na finančnem področju pa se boste odločili za velik korak, ki vam bo prinesel dodaten zaslužek. Razmislite o varčevanju.

Ljubezenski horoskop

Samski izkoristite teden za uresničevanje zastavljenih ciljev. Oseba, ki jo že dlje časa želite povabiti ven, vam bo v drugi polovici tedna, dala znak za korak naprej. Vezani se tokrat skušajte nekoliko umiriti. Če mislite nadaljevali s takšnim tempom, vas partner ne bo mogel in vas niti ne bo želel dohitevati. V zadnjem času ste nekoliko pozabili na njegove potrebe in želje, zato bo med vama tudi tokrat prihajalo do konfliktov.

Erotični horoskop

Vezani boste v družbi partnerja uživali brez vsakršnih skrbi. Izkoristite teden, ki vama bo na področju ljubezni in spolnosti naklonjen. Med rjuhe vnesita nekaj svežine in preizkusita nove položaje. Samski boste ta teden iskali predvsem romantično sorodno dušo. Spolnost sama vas ne bo pretirano privlačila.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano