Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Tedenski horoskop

Kljub vsemu malodušju boste imeli razlog za veselje. Vaša potrpežljivost se vam bo končno obrestovala, vendar pazite, da ne boste storili usodne napake. Še naprej boste vztrajali pri nečem, a ni nujno, da bo to pokazalo pozitivne rezultate. Razmislite, če je sploh dobro nadaljevati. Morda bo potrebno iti naprej in trud vložiti drugam.

Ljubezenski horoskop

Pred vezanimi so pomembne odločitve. Zaradi različnih stališč lahko pride do nezadovoljstva, če se bosta s partnerjem lotila ocenjevanja vajinega odnosa. Samski pa prihajate pred izziv, ki bo veliko obetal, a bolj malo ponudil. Lahko si priigrate nekaj kratkoročnega ljubezenskega vznemirjenja, vendar bodite pripravljeni na morebitne izgube na področju samozavesti.

Erotični horoskop

Prekipevali boste od energije. Veliko truda boste posvečali ohranjanju mladostnega videza in ponosni boste na svoje telo. Vaša spolna moč, ki jo bo že od daleč čutiti, bo privlačna kot magnet. Ne bo je sile, ki bi vas tokrat lahko ustavila. Kot ljubimec pa boste strastni in vzdržljivi ter ves čas v središču pozornosti.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano