Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Tedenski horoskop

Spoznanje bo resda boleče, vendar za vas nadvse koristno. Bodite pozitivni in verjemite, da je življenje lepo. S takim pristopom se boste najlažje rešili bolečine, ki se vas oklepa. Če boste negativni, pa se bodo na vas lepili le negativni ljudje in dogodki, česar niste vredni. Zaslužite si veliko več kot to. V službi boste v tem tednu nadvse produktivni, saj vam nobeno delo ne bo težko. Vse, česar se boste lotili, vam bo uspelo še pravočasno opraviti. Na vas se bodo zanašali tudi sodelavci.

Ljubezenski horoskop

Z ljubeznijo v tem tednu ne bo težav, kakšnih večjih napredkov pa tudi ne. Največ težav vam bodo povzročale negativne misli, ki vas bodo kar nekako zasledovale. Pomagalo vam bo, če se potrudite za več optimizma in boljšo komunikacijo z ljubljeno osebo.

Erotični horoskop

V prihodnjih dneh se boste precej posvečali sami sebi. Pomemben vam bo le lastni užitek, zato se bosta s partnerjem težko ujela med rjuhami. Ne bi bilo slabo, če bi poskrbeli za užitek obeh, saj je tudi vaša boljša polovica zelo pomembna. Ko boste spregledali, da ni vse v vašem užitku, se bosta ponovno ujela več kot odlično.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano