Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Letni horoskop

Saturn v svojem znamenju v 8. hiši naznanja, da bo treba popaziti na zdravje in finance, zato med februarjem in aprilom poskrbite za dodatno previdnost na teh dveh področjih. Kakršnokoli negotovost boste čutili v prvi četrtini leta, se bo aprila razjasnila. Mars bo s premikom v 10. hišo dal prednost brezposelnim, ki jih bo čakalo obilo priložnosti. Dvojčkom se v 2022 lahko zamajejo temelji v odnosih s sorojenci.

Ljubezenski horoskop

Letos boste imeli poudarjeno željo po resni zvezi, zato boste vse leto iskali svojo sorodno dušo. Čeprav se vam bo zdelo, da iščete že celo večnost, se vam bo od poletja naprej sreča vendarle nasmehnila. Poletje vam namreč prinašata veliko priložnosti, da spoznate pravega partnerja zase, najverjetneje se bo to zgodilo v prijateljskem krogu. Vezani boste spomladi in poleti še bolj povezani s partnerjem in imeli boste občutek, da skupaj zmoreta vse.

Erotični horoskop

V spalnici bo vroče. Odkrivali boste nove strasti in s partnerjem vama ne bo zmanjkalo idej, kako si popestriti vsakdan. V predigro lahko vključite tudi različne erotične igrice, kot sta slači poker in resnica ali izziv, saj je kombinacija zabave in užitka prava stvar za vaše zračno znamenje.

O znamenju

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

Znane osebnosti

Naomi Campbell, Johnny Depp, Clint Eastwood, Colin Farrell, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Kanye West

Astrološki znak

Dvojčka

Datumi

21.5. - 21.6

Ozvezdje

Dvojčka

Element

zrak

Latinsko ime

Gemini

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

oven, lev, tehtnica, vodnar

Barva

rumena, oranžna, modra, siva

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano