Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Letni horoskop

Izhodiščno stanje se predstavlja s številnimi kvalitetami: dobra sodba, družbena drža, odličen okus, pravičnost in mir. V praksi pa bodo te stvari le redko v ravnotežju. Že celo majhno neravnovesje vas zna spraviti iz tira in tako hitro izgubite pot, po kateri želite hoditi. Vaša kariera se bo v letu 2021 razcvetela, vendar pa to še ne bo prineslo večjih sprememb v domačemu življenju. Lahko bi celo rekli, da se boste skozi vse leto bolj ali manj aktivno ukvarjali s tem, kako bi uravnotežili skrajnosti.

Ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop 2021 vam prinaša spremembe, vezane na partnerstvo. Če že ne govorimo o drugi osebi, pa boste proti koncu leta prav gotovo imeli popolnoma drugačen pogled na ljubezen, skupnost in celo spolnost. Tudi če se leto za vas ne bo začelo najbolj ugodno oziroma če boste še vedno reševali stare stvari, pa bi morali biti vsaj na valentinovo že prave volje bodisi za zmenke ali pa za muckanje s svojim dragim oz. drago. Najbolj zahtevne odločitve vas čakajo konec marca, najbolj produktivno ljubezensko dogajanje pa septembra.

Erotični horoskop

Nekaj časa se bodo vaše misli vrtele samo okoli seksa, znali boste žgečkljivo namigovati v pogovorih in zapeljevati z vročimi dotiki. Vaše želje bodo nadvse razburkane in poredne, nekatere izmed njih pa boste tudi uresničili po hitrem postopki, najraje takoj. Všeč vam bodo nenavadne lokacije, preizkusili boste nekatere, ki jih doslej še niste. Prišla pa bodo tudi sušna obdobja, ko vam še na misel ne bo prišlo, da bi skočili med rjuhe ali kam drugam.

O znamenju

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

Znane osebnosti

Naomi Campbell, Johnny Depp, Clint Eastwood, Colin Farrell, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Kanye West

Astrološki znak

Dvojčka

Datumi

21.5. - 21.6

Ozvezdje

Dvojčka

Element

zrak

Latinsko ime

Gemini

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

oven, lev, tehtnica, vodnar

Barva

rumena, oranžna, modra, siva

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano