TELEKOM SLOVENIJE

Letni horoskop dvojčka

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6.

Dvojčka 21.5. - 21.6

Z letošnjim vstopom Jupitra v vaše znamenje vas čaka vesel nov začetek. Vaša samozavest se bo povečala, vaša sposobnost, da v svoje življenje pritegnete, kogar in kar si želite, pa je močna. Jupiter vsakih približno dvanajst let preide enega od dvanajstih zodiakalnih znamenj, običajno za približno eno leto. Za vas se to zgodi konec letošnjega maja in traja do začetka junija 2025. Junija boste pripravljeni zahtevati, kar si zaslužite. Zlasti avgusta lahko to povzroči nekaj trenj, morda zato, ker so se drugi navadili na vaše "umirjanje".

Ljubezenski horoskop

Pri vezanih bo vstop v novo leto zaznamovalo romantično in nežno partnersko vzdušje, ki bo v vas spodbudilo še večjo željo po partnerjevi družbi. Hitro se bodo pojavile vsakodnevne, delovne in druge obveze, ki bodo od vaju zahtevale, da preživita manj časa skupaj. Takrat ne vihajte nosu in ne obtožujte partnerja. Samskim začetek novega leta ne prinaša bistvenih sprememb. Zimsko enoličnost si boste sprva začinili z romantičnimi izleti v preteklost, ki vas bodo za hip ogreli, vendar bo to premalo. Če ne prej, se boste meseca maja zagotovo zaljubili. Preostanek leta bo umirjen, a zelo romantičen.

Erotični horoskop

V vaši postelji od začetka leta še ne bo kakšnih bistvenih novosti. Čeprav vam bo na tihem to kar všeč, boste najkasneje do sredine pomladi že zahrepeneli po spremembi in vznemirjenju. Najslabše jo boste odnesli tisti, ki boste v želji po novem skočili čez plot. Veliko varneje in bolj priporočljivo bo, da preizkusite kakšno eksotično lokacijo ali pa preprosto večkrat sami daste pobudo za seks.

O znamenju

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

Znane osebnosti

Naomi Campbell, Johnny Depp, Clint Eastwood, Colin Farrell, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Kanye West

Astrološki znak

Dvojčka

Datumi

21.5. - 21.6

Ozvezdje

Dvojčka

Element

zrak

Latinsko ime

Gemini

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

oven, lev, tehtnica, vodnar

Barva

rumena, oranžna, modra, siva