Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Letni horoskop

Največje spremembe se vam obetajo na področju doma in družine. Že v letu 2019 so bili narejeni pomembni koraki, od katerih ste pričakovali, da bodo dolgoročno vplivali na vaš vsakdanjik. To seveda drži, vendar vam bo šele leto 2020 razkazalo vse možnosti, za kakšne vplive gre. Čaka vas precej nihanj, zato je nemogoče reči, kateri bo vaš najboljši in najslabši mesec leta. Po malem vsak, največ pa bo pravzaprav odvisno od vsakega dneva posebej in od tega, kakšne volje se boste zbudili. Zamenjali boste nekatere ljudi, ki so ta hip še pomembno vpleteni v vašo vsakdanjo rutino.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste v razmerju s partnerjem občutili monotonijo, zato boste sami poskrbeli za potrebne spremembe. Zasebno razmerje z družinskimi člani in znanci bo zadovoljivo. Pazite na svoje prioritete in videli boste uspeh na hišnem pragu. Še pred poletjem se bo vaša zveza korenito izboljšala in napredovala kot po tekočem traku. Navdušeni boste nad brezpogojno ljubeznijo vašega partnerja. Kakorkoli že, ljubezen in romanca bosta po nekoliko težjem začetku preostanek leta na vrhuncu. Za samske pa je leto 2020 idealno, da se vpletete v novo razmerje. V prvi polovici leta bodo manjše tegobe izhajale tudi iz občutka osamljenosti in nerazpoloženosti, a kljub temu stanje ne bo tako zelo porazno. Že poleti se vam obetajo srečni preobrati in mnogi med vami boste spoznali svojo sorodno dušo. Redke srečneže že letos čaka poroka.

Erotični horoskop

V vaše seksualne fantazije se bo naselila neka nova oseba, s katero najverjetneje v resnici sploh ne boste dosti v stikih. Vaša sanjarjenja bodo razkrila nekatere najgloblje intimne želje, ki jih doslej še niste odkrili. Vse kaže, da boste v letošnjem letu vendarle zbrali pogum in vsaj nekatere med njimi tudi uresničili, pa se če vam bodo sprva zdele še tako poredne. Vaš partner bo navdušen!

O znamenju

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

Znane osebnosti

Naomi Campbell, Johnny Depp, Clint Eastwood, Colin Farrell, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Kylie Minogue, Marilyn Monroe, Kanye West

Astrološki znak

Dvojčka

Datumi

21.5. - 21.6

Ozvezdje

Dvojčka

Element

zrak

Latinsko ime

Gemini

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

oven, lev, tehtnica, vodnar

Barva

rumena, oranžna, modra, siva

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano