Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9.

Devica 23.8. - 23.9

Nikar ne precenjujte sebe in svojih sposobnosti. Že mogoče, da se vam delo, ki ga opravljate, zdi prelahko, a nikar ga ne opravite hitro in z levo roko. Morebitne napake bi potem še dolgo popravljali, kar bi vam vzelo ogromno dragocenega časa. Raje se danes malo bolj osredotočite in poglobite v celotno zadevo.

 • Zdravje 40%

 • Ljubezen 32%

 • Posel 73%

Srečne številke

5 10 15

Pozitivni znaki

Rak Škorpijon Ribi

Negativni znaki

Dvojčka Lev Devica

Ljubezenski horoskop

Tisti, ki ste ravnokar končali razmerje, si boste želeli le čas za premislek. Spremembe še niso vidne, saj ste v fazi prebolevanja. Umirite svoja čustva, saj bo šele nato možen nov začetek. Danes boste nagnjeni h konfliktom. Motila vas bo partnerjeva služba ali njegov hobi, zato se boste pritoževali. Skušajte razumeti, da ima vse svojo ceno. Večer bo namenjen le vam, zato ohranite mirno kri.

Erotični horoskop

Pri seksu vas bo še posebej vzburjal lep videz. Zelo boste uživali, če si boste med ljubljenjem lahko ogledovali vajin erotični ples v ogledalu.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Okupirani boste z vseh strani, telefon vam bo nenehno zvonil, prijatelji vas bodo pozivali na kavice in druženje. Priljubljenost vam bo narasla, kar vas ne bo motilo. Še več, pozornost vam bo zelo godila, počutili se boste zaželeno. Ne bo vam jasno, s čim ste si zaslužili takšno ravnanje, a nikar se ne obremenjujte s tem. Uživajte v svoji novopečeni priljubljenosti.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Druženje vam bo izjemno koristilo, napolnili si boste baterije in sproščeni opravljali svoje obveznosti in naloge. Obkroženi boste s pozitivnimi in prijaznimi ljudmi, ki vam bodo v veliko podporo in pomoč ter vas bodo obenem spravljali v dobro voljo in veselo razpoloženje. Okolje bo tako predstavljalo vir navdiha in uspeli boste veliko narediti.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  V vas se bodo porajale nove in zanimive zamisli, ki bi jih lahko s pomočjo vplivnih prijateljev pretočili v izjemno uspešen projekt. Razmislite, komu bi lahko predlagali sodelovanje. Bodite vztrajni in prepričljivi, verjemite vase in v svoje sposobnosti, tako bodo tudi drugi verjeli v vas. Če ne boste danes uspeli, pa zamisel zapišite na list papirja in se k njej vrnite, ko boste imeli več možnosti.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Kronična utrujenost in nejevolja se vam bosta danes zelo poznali, zato boste neučinkoviti in počasni, kar določenim ljudem ne bo ustrezalo. Ne razburjajte se, da ne boste povzročili nepotrebnih sporov in prepirov, saj jim ne bi bili kos in bi samo slabo vplivali na vaše ambicije in odnose.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Finančno stanje se izboljšuje, a vseeno ne pretiravajte z nakupovanjem in nepotrebnim razsipanjem. Če že, rajši plačujte z gotovino, tako boste vsaj natančno vedeli, koliko ste porabili in boste imeli mejo. Shranjujte račune, kajti lahko se vam zgodi, da boste prekoračili dovoljen proračun in boste morali določene stvari vrniti.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Nikar ne precenjujte sebe in svojih sposobnosti. Že mogoče, da se vam delo, ki ga opravljate, zdi prelahko, a nikar ga ne opravite hitro in z levo roko. Morebitne napake bi potem še dolgo popravljali, kar bi vam vzelo ogromno dragocenega časa. Raje se danes malo bolj osredotočite in poglobite v celotno zadevo.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Preživeti čas za računalnikom vas bo utrudil, močno bo zmanjšal vašo koncentracijo, zato se boste odpravili na krajši sprehod, kjer si boste razbistrili misli. Nikar se toliko ne trudite dokazovati, vaši nadrejeni že vedo, da ste dober in poslušen uslužbenec. S pretirano ambicioznostjo si boste le načeli zdravje, umirite se.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Razdajali se boste na vse strani, a ne boste dosegli pravega učinka. Kljub trudu in vztrajnosti boste precej neopaženi, kar vas bo zelo motilo in vam bo kradlo energijo za dodatno delo. Ne bodite presenečeni, če bodo v prihajajočem tednu na čelo določenega projekta postavili nekoga drugega namesto vas.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Vse bo v vaših rokah, le odločiti se boste morali sebi v prid. Danes zanemarite sodelavce, prijatelje in tuja čustva, ampak mislite le nase in na svoje potrebe. Čeprav se sliši zelo sebično, boste samo na ta način končno ujeli svoje sanje, dosegli cilj in napredovali. Ljudje vas bodo sicer gledali postrani in z zavistjo, a malce konkurence še nikomur ni škodilo.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Ko boste enkrat spoznali, da nimate več kaj izgubiti, boste šli na vse ali nič. Tveganje se vam bo izplačalo, a le pod pogojem, da boste o vsem temeljito premislili. Za nič se ne odločite, če ne boste prej pretehtali vseh argumentov za in proti. Razumna in natančna odločitev vam bo prinesla uspeh in poželi boste slavo. Kar pogumno naprej.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Družabni dogodki vam bodo ukradli veliko prostega časa, a boste našli način, da boste združili prijetno s koristnim. Potrudite se, da vaše družinsko življenje zaradi tega ne bo trpelo. Morda vašemu partnerju ne bodo všeč bučne zabave, a ga boste uspeli nagovoriti, da se vam bo pridružil. Ob koncu dneva boste tudi sami utrujeni od druženja in telefonskih pogovorov.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Domači bodo živeli svoje življenje in zdelo se vam bo, da v njem ni veliko prostora za vas. Srečali se boste s staro družbo. Dobre okoliščine bodo podpirale vaše poslovne in finančne ambicije, čeprav boste notranje nezadovoljni. Padla bo delovna motivacija in določene ovire bodo blokirale uresničitev vaših poslovnih zamisli. Vse to bo le prehodna kriza.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano