Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9.

Devica 23.8. - 23.9

Danes bo uspešen dan na vseh življenjskih področjih, še posebej pa boste blesteli v službi in pri interesnih dejavnostih. Po končanih službenih obveznostih se boste z veseljem prepustili svojemu konjičku, ne glede na to, ali gre za šport, zbirateljstvo ali pa brskanje po internetu. Vedno znova uživate in se sproščate ob konjičkih, ki jih ohranjate še iz mladostniških let.

 • Zdravje 92%

 • Ljubezen 34%

 • Posel 45%

Srečne številke

2 22 88

Pozitivni znaki

Dvojčka Lev Škorpijon

Negativni znaki

Rak Tehtnica Ribi

Ljubezenski horoskop

Danes bodo vidni premiki na bolje. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, pričakujte izboljšanje in razumevanje med vama s partnerjem. Razjasnili boste težave, ki so se pojavile v vajinem razmerju. Čutili boste olajšanje. Prenašanje bremena na partnerja se ne bo izkazalo kot dobro, zato se temu v prihodnje skušajte izogniti. Samski boste s svojimi misli daleč proč. Razmišljali boste o osebi, ki vam je izkazala pozornost.

Erotični horoskop

Če si boste danes začinili svoje seksualno življenje s samozadovoljevanjem v taki ali drugačni različici, bo to briljantna odločitev! Le sami boste znali najti svoje najbolj vroče točke.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  S poslovnimi partnerji se nikakor ne morete uskladiti, saj ste si preveč različni. Spraševali se boste, kaj ste razmišljali, ko ste se odločili skleniti posel z njimi. Ne glede na začetna nestrinjanja, se boste na koncu umirili. Profesionalno boste dokončali začeto delo. Drugič bi bilo bolje, da bi kar sami vse vnaprej pripravili in uredili.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Odnosi v službi bodo napeti, zato se nikar ne šopirite in ne vmešavajte tam, kjer to ne bo potrebno. Svoje mnenje zadržite zase in spregovorite le, če boste popolnoma prepričani v svoj prav. Vsi okrog vas bodo zelo na koncu z živci in zato se raje umaknite v svoje delovno okolje in tam postorite svoje delo. Pridite ven, ko se bodo čustva malo umirila.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Polni boste energije in zanosa, pripravljeni na nove podvige in načrte in nič vas ne bo moglo zaustaviti. Nadrejeni bodo zelo navdušeni nad vašo delovno vnemo, zato ne bodite presenečeni, če vam bodo ponudili celo napredovanje ali pa nadzor nad določenim projektom. Potrudili se boste po svojih najboljših močeh in prav gotovo jih ne boste razočarali.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Ne boste imeli toliko dela v pisarni, zato boste dan izkoristili za prijetne pogovore s sodelavci. Beseda bo tekla o željah in načrtih za naprej, kam bi se podali in kaj počeli. Lahko boste opazilo, da vam v kolektivu manjka druženja. S tem bi lahko zelo popravili napeto vzdušje, ki drugače vlada med nekaterimi.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Pestijo vas finančne težave in nikakor ne vidite izhoda iz te situacije. Razmišljali boste, kaj bi lahko še storili, da bi prišli do dodatnega zaslužka. Morda bi morali poprijeti za honorarno delo ali pa delo za polovični delovni čas. Sedaj nikar ne izbirajte, kajti denar nujno potrebujete. Mogoče imate sorodnika, ki bi vam lahko pomagal in ima za to vsa sredstva.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Danes bo uspešen dan na vseh življenjskih področjih, še posebej pa boste blesteli v službi in pri interesnih dejavnostih. Po končanih službenih obveznostih se boste z veseljem prepustili svojemu konjičku, ne glede na to, ali gre za šport, zbirateljstvo ali pa brskanje po internetu. Vedno znova uživate in se sproščate ob konjičkih, ki jih ohranjate še iz mladostniških let.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Sestanki in dogovori bodo danes potekali v mirnem in sproščenem tonu, kajti zadovoljni boste s seboj in delom, ki ga boste opravljali. Nadrejenim boste tako pokazali, da ste prava oseba za njih in njihove bodoče načrte. Predstavili se boste kot nekdo vreden zaupanja in spoštovanja. Skratka, kot oseba, ki jih ne bo nikoli pustila na cedilu.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Privoščili si boste neobvezujoč klepet s starim znancem, s katerim bosta morda sklenila zelo zanimiv posel. Predložil vam bo smiselno in izvedljivo zamisel, ki bi jo lahko vi s svojim znanjem in sposobnostmi zlahka pretočili v realnost. Dobro premislite in izračunajte, kaj boste vi od tega lahko imeli. Če prijatelja dobro poznate in mu zaupate, sprejmite predlog.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Vaše počutje bo spremenljivo, vi sami pa boste raztreseni in razdraženi. Pazite, kje boste puščali dragocene predmete, da ne boste kaj od tega izgubili ali pa nekje pozabili. Vaša raztresenost vam tudi v službi ne bo veliko pomagala, saj se boste težko znašli med papirji in obrazci, ki jih boste morali izpolnjevati. Pomembnejše posle tako rajši pustite za kdaj drugič.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes boste pripravljeni na nov delovni dan. V službi boste hitro poprijeli za delo, prav tako pa boste pri delu izredno produktivni. Sodelavci bodo občudovali vašo delovno vnemo, mnogi vam bodo zavidali. Delo boste danes opravili odlično. Na področju zdravja pa bodite še vedno previdni. Izogibajte se prepihu, saj bi lahko škodoval vašim sklepom.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes boste malce leni. Potrebovali bi še nekaj prostih dni, da bi si v resnici oddahnili. Pričakujete lahko naporen delovnik, saj nanj ne boste pripravljeni. Ko boste prišli domov, si odpočijte. Privoščite si kopel ali odidite na sprehod v naravo, saj vaše telo hrepeni po sproščanju. Vzemite si čas za nekoga, ki vam je blizu in videli boste, da bo čar današnjega dne izvrsten.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Pri delu boste danes zares uspešni, toda pazite, saj vam bodo lahko mnogi zavidali vaš uspeh. Vsega se boste lotili s posebnim navdušenjem, prav tako pa boste pri opravljanju delovnih nalog zares iznajdljivi. Bodite ponosni sami nase, saj boste delo opravili izvrstno. Zdravje: bodite pozorni na bolečine, ki se bodo lahko pojavile v ledvenem predelu.

  več

Popularno