TELEKOM SLOVENIJE

Dnevni horoskop devica

Devica

Devica 23.8. - 23.9.

  • Zdravje 90%

  • Ljubezen 65%

  • Posel 40%

Devica 23.8. - 23.9

Zdelo se vam bo, da vam nekaj leži na duši, pa tega ne boste zmogli povedati najbližjim. Prav je, da razmislite, komu lahko dejansko zaupate. Pogovor in izpoved vam bosta dobro dela. Previdni pa bodite na zdravstvenem področju. Zdravje vas bo namreč prav danes lahko pustilo na cedilu! Poskrbite zase in se razvajajte!

Srečne številke

2 11 30

Pozitivni znaki

Lev Lev
Tehtnica Tehtnica
Vodnar Vodnar

Negativni znaki

Bik Bik
Rak Rak
Škorpijon Škorpijon

Ljubezenski horoskop

Dojeti morate, kaj si želite in s čim v obstoječi zvezi niste zadovoljni. V številnih pogovorih s partnerjem boste to tudi spoznali. Naredite prvi korak, nastopite iskreno in odprto, povejte vse, kar je bilo do sedaj neizrečenega. Sprejmite dejstva. Težko bo, a ne obremenjujte se več s težo vajinega odnosa.

Erotični horoskop

Vezani boste imeli bolj šibek spolni nagon. V tem tednu boste bolj kot seks ljubili udobje in romantiko, zato nekih zelo vročih trenutkov in scen ne pričakujte. Samski pa boste imeli v drugi polovici tedna,več sreče. Le pogumno!

O znamenju

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.

Znane osebnosti

Agatha Christie, David Copperfield, Cameron Diaz, Hugh Grant, Tommy Lee Jones, Pink, Ronaldo, Keanu Reeves, Claudia Schiffer, Amy Winehouse

Astrološki znak

Devica

Datumi

23.8. - 23.9

Ozvezdje

Devica

Element

zemlja

Latinsko ime

Virgo

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

siva, svetlo modra, bela