Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Tedenski horoskop

Ta teden na službenem področju sreča ne bo ravno na vaši strani. Čeprav boste polni novih idej in načrtov, vam čas nekako ne bo naklonjen. Morali boste biti tudi bolj previdni kot običajno, saj boste nagnjeni k napačnim poslovnim in službenim odločitvam. Izogibajte se vlaganju denarja, da ga ne boste izgubili. Prav tako ne posojajte denarja, saj ga po vsej verjetnosti ne boste dobili nazaj.

Ljubezenski horoskop

Nekdo vam bo pokazal, da obstaja tudi lepši in srečnejši pogled na svet. Prepustite se toku dogajanja, a še vseeno vsakič premislite, preden boste ukrepali. Ne bodite trmasti in ne silite nikamor. Prav zaradi vseh ljubezenskih težav pa boste veliko razmišljali o potovanju, na katerem bi se sprostili. Kmalu boste pripravljeni na nov ciklus, ki vam bo bolj naklonjen.

Erotični horoskop

Naglo menjavanje razpoloženja bo prišlo do izraza tudi v postelji. Ko bo partner že mislil, da ve, kaj vam paše, boste v trenutku spet spremenili mnenje. To bo naporno zanj in prej ali slej se bo nehal truditi, da bi vas zadovoljil. Skušajte biti vsaj malce bolj stanovitni, tako pri čustvih kot na ostalih področjih.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano