TELEKOM SLOVENIJE

Tedenski horoskop devica

Devica

Devica 23.8. - 23.9.

Devica 23.8. - 23.9

V svoje življenje morate vključiti več sprostitve, saj ste zadnje čase zelo napeti. Če na nekaterih področjih stvari ne potekajo po načrtih, se morate vprašati, ali je težava morda v vas. S svojo energijo namreč usmerjate potek dogodkov. Z negativnim pristopom v svoje življenje kličete le negativne ljudi in dogodke. Na splošno bo v prihajajočem tednu prevladovalo dobro počutje. V službi boste z veseljem opravljali vsakodnevne obveznosti, dobro pa se boste razumeli tudi s sodelavci in nadrejenimi. Če se vam bo zdelo, da ste nepotrpežljivi, bi bilo dobro, da bi vsakič globoko vdihnili, preden bi izrekli določene besede. Imeli boste malce slabše obdobje na prijateljskem področju, saj se vam bo zdelo, da vas družba ne razume popolnoma.

Ljubezenski horoskop

Samski poskušajte v tem tednu vzpostaviti stik s prijateljem, ki gre skozi težke čase. Vaše besede bo cenil bolj kot si lahko mislite. Vaše prijateljstvo mu zelo veliko pomeni in je zdaj ena redkih svetlih točk v njegovem življenju. Vezani boste partnerjevo podporo v tem tednu občutili kot pritisk, vendar temu ne bo tako. Prav on je tista oseba v vašem življenju, ki vas iskreno spodbuja in vam resnično želi le dobro, pa čeprav boste postali boljši kot je on.

Erotični horoskop

Tako kot na splošno si boste tudi v postelji ta teden želeli raznolikosti, kar najverjetneje pomeni, da se večinoma sploh ne boste ljubili v postelji! Čas in kraj bosta ključnega pomena. Ob večerih bo vaš libido najnižji.

O znamenju

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.

Znane osebnosti

Agatha Christie, David Copperfield, Cameron Diaz, Hugh Grant, Tommy Lee Jones, Pink, Ronaldo, Keanu Reeves, Claudia Schiffer, Amy Winehouse

Astrološki znak

Devica

Datumi

23.8. - 23.9

Ozvezdje

Devica

Element

zemlja

Latinsko ime

Virgo

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

siva, svetlo modra, bela