Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Tedenski horoskop

Naveličani boste službene rutine. Na trenutke se vam bo celo zdelo, da ne živite svojih sanj, ampak sanje nekoga drugega. Če boste menili, da je razlog temu v ožji družini, se zna zgoditi, da boste sprožili prepir, a ne boste ničesar dosegli. Če ste se odločili za spremembo, ste le vi tisti, ki jo lahko sprožite. Morda boste šli skozi težak proces, ker se boste zavedli določenih napak, vendar bo to edina pot. Bodite pogumni in vztrajni in uspelo vam bo. Vezani se boste z nekom spogledovali. Ne predajajte se prepovedanim užitkom, saj vam kazen za to ne bi ušla. Ostanite v mejah dovoljenega. Samski pa si z osebo, ki se vam zdi neznansko privlačna, le privoščite veliko mero spogledovanja ali še kaj več. To bo vaš teden.

Ljubezenski horoskop

Tokrat bo v vezanih eksplodirala radovednost in želja po nasprotnem spolu. Seveda boste ostali zvesti svojemu partnerju, nekaj grešnih misli si pa vseeno lahko privoščite. Vezani si boste »tolažbo« iskali med prijatelji. Postelja se bo do jutra le s težavo ohladila, glava in misli pa bodo razvnete še do konca tedna. Lahko se zgodi, da boste morda le odkrili osebo, ki vam je usojena.

Erotični horoskop

Ne bo vas težko preklopiti misli na seks. Čeprav boste zelo aktivni na vseh področjih, boste takorekoč vedno pripravljeni tudi skočiti med rjuhe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano