Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Tedenski horoskop

Tako psihične kot fizične moči vam v tem tednu ne bo zmanjkalo. Še posebej za dosego ciljev na zasebnem področju ju boste še kako potrebovali, saj boste morali pokazati precejšnjo mero čustvene zrelosti. Če boste trmasto silili v nekaj, kar vam ni dosegljivo, ne boste ničesar dosegli. Raje stopite korak nazaj in počakajte, da energija naredi svoje. Prej ali slej se vam obetajo pozitivne spremembe. Lahko pa se tudi zgodi, da boste neodločni in spremenljivi. V tem primeru pa nikar ne sprejemajte nikakršnih odločitev, saj se utegnete zmotiti in kasneje celotno situacijo močno obžalovati. Najkasneje do konca tedna pa vas čaka umiritev in razrešitev situacije ter ponovno boste lažje zadihali. Morda boste za konec tedna prejeli prav poseben klic.

Ljubezenski horoskop

V ljubezenskem življenju vam zaenkrat še ne kaže na kakšne večje spremembe. Imate pa prave energije, če si želite utrditi in izboljšati obstoječe čustvene povezave, pa naj bo to trajna ljubezen, prijateljstvo ali pa zgolj simpatija.

Erotični horoskop

Ne bodite presenečeni, če vas bo partner malce izkoristil. To bo pravzaprav le poklon. Čaka vaju strasten in vroč teden, bila bosta brez kakršnihkoli zadržkov. Prepustite se in uživajte. Potrudite se, da boste vse, kar boste prejeli, v enaki meri tudi vrnili. To bo partnerja bolj vzburilo, kot si lahko mislite.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano