Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Tedenski horoskop

Idealen čas, da stopite med ljudi, kajti prav v tem boste najbolj vidni in privlačni. Mnogi vaši oboževalci bodo pokazali romantično zanimanje za vas. Zbližajte se z ljubljeno osebo, pokažite prijateljem in sorodnikom, česa ste sposobni. Razmerja se bodo okrepila. Nasvet: bodite iskreni in potrpežljivi, zdaj ni čas za trmo in togost. Dobro bi bilo, da se za trenutek ustavite in premislite o svojih potrebah in poželenjih. Tako fizično, čustveno kot finančno raje počasi in previdno napredujte, vsaj dokler ne boste šli skozi to fazo. To je dober čas za zgladitev nesporazumov, ki so se morda pojavili že pred časom. Uporabite prosti čas za premislek o svojem življenju, nekaj bo potrebno spremeniti.

Ljubezenski horoskop

Vezani izkoristite prve pomladne dni, ko se bo pojavilo več priložnosti za izkazovanje ljubezni, nežnosti in druge vrste naklonjenosti. Čeprav je vašemu odnosu zdaj primešano nekaj posesivnega in ga spremljajo ljubosumni izbruhi, bosta lahko v tem času vajino razmerje še poglobila. Samski se v tem tednu večkrat odpravite po zabavah in na razne druge družabne dogodke, saj boste le tako lahko spoznali sorodno dušo ali pa vsaj nekoga, ki vam bo všeč.

Erotični horoskop

Vezani boste želeli na hitro preiti na stvar, saj vam ne bo veliko do dolge predigre ali pretiranega fantaziranja. Si boste pa za razliko od tega privoščili maratonsko ljubljenje. Samski se boste bolj kot na sam spolni odnos osredotočali na globino čustev, zato nekih posebnih izkušenj ne boste doživeli.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano