Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Tedenski horoskop

V službi ne bo prav nič dolgočasno, čeprav ste si morda obetali miren teden. Dela boste imeli čez glavo, poleg tega pa se kažejo tudi neke napetosti v kolektivu. Pazite, kaj govorite, predvsem pa komu zaupate, saj morda oseba, ki se izdaja za vašega prijatelja, to ni! Vedite, da bo prej ali slej na dan prišla vsakršna resnica, zato se ji ne bo mogel nihče skriti.

Ljubezenski horoskop

Samski boste proti koncu tedna spoznali osebo, ki bi lahko bila vaša sorodna duša. Pustite ji dovolj svobode in ne komplicirajte, saj lahko s tem ugasne tudi čar v vaših očeh. Tudi vezanim ne bo šlo vse po načrtih. Oba bosta prezaposlena in preobremenjena, ljubezen in intimnost bosta v drugi polovici tedna postavljala na stranski tir. Konec tedna bosta delovala na meji svojih zmogljivosti.

Erotični horoskop

V tem tednu boste imeli v sebi veliko poželenja. Je pa res, da boste malce raztreseni in ne boste točno vedeli, kako bi uresničili vse vaše želje in potrebe. Le povejte partnerju, kaj točno si želite, pa bosta že skupaj našla pot do užitka. Pred vami je sicer naporen teden, tako da si vsak večer vzemite nekaj časa za sprostitev s partnerjem.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano