Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Tedenski horoskop

V prihajajočih dneh bodite kar se da potrpežljivi, če si ne želite nakopati novih zamer. V zadnjem času namreč niste pretirano pazili na svoje besede in prve posledice se že kažejo. Zavedajte se, da za opravičilo ni nikoli prepozno, zato pogoltnite ponos, v kolikor vam ta povzroča težave in izrecite čarobno besedo. Tudi v prihodnje se večkrat opravičite in hitro boste spoznali, da se bremena kar valijo iz vaših ramen. Sredi tedna vas utegnejo v službi seznaniti z novim načinom dela, kar vas bo malenkost pretreslo. Kljub temu boste poslušno sledili spremembam in to vam utegne kaj kmalu prinesti nekaj novosti pri financah. Na čustvenem področju se spremembe obetajo predvsem samskim. Bodite pozorni.

Ljubezenski horoskop

Zlasti sredi tedna boste nekoliko težje izražali svoja čustva in občutke. Na trenutke se vam bo zdelo, da so vaša pričakovanja zelo očitna, vendar temu ne bo niti približno tako. Dobro bi bilo, da si ta teden zastavite jasne cilje na ljubezenskem področju in nekoliko poenostavite svoje čustveno življenje. Če boste konec tedna naleteli na zaprta vrata pri ljubljeni osebi, jih nikar ne poskušajte odpreti na silo.

Erotični horoskop

Vaš erotični temperament bo v tem tednu močan in dolgotrajen. Kot ljubimci se boste izvrstno izkazali predvsem v drugi polovici tedna, a boste še prej morali potruditi za zapeljevanje. Pripravljeni boste ustreči marsikateri partnerjevi želji.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano