Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Tedenski horoskop

Teden vam bo prinesel veliko osebnih sprememb. Začutili boste potrebo po večjem zadovoljstvu na vašem delovnem mestu ter potrebo po spremembi zunanjega videza. Ponovno ocenite vaše delovne navade, ker boste po tem bolj odločni. Ker so spremembe neizogibne, pustite stvarem čas, da se odvijejo po naravni poti preden skočite v nepremišljene odločitve. Neka romanca bi lahko razburkala vaše razmerje, zato premislite, če ste na to pripravljeni. Pokazali boste tudi vašo umetniško žilico in začeli uresničevati vaša prizadevanje. Imeli boste tudi potrebo po podprtju drugih ljudi, ki bo vsekakor vplivala na ljudi okoli vas. Partnerski odnosi se bodo razvili.

Ljubezenski horoskop

V ljubezni ne kaže kakšnih večjih sprememb. Vezani boste vsaj za nekaj časa rešili težave, ki so se pojavile, samski pa boste ves čas namenili prijateljem, saj se boste v njihovi družbi počutili naravnost odlično.

Erotični horoskop

Teden bo enkraten za ljubezen in nekaj vročih noči, ki jih bosta preživela s parterjem. Erotično perilo tokrat ne bo potrebno, partnerja boste razorožili že z enim samim pogledom. Čeprav bo spolnost v osredju, pa vas hiter seks ne bo zanimal. Želeli si boste veliko predigre in poljubov, temu pa bo sledila strast.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano