Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Mesečni horoskop

V tem mesecu boste polni energije. Energija ljubezni vas bo prebudila, zabavati pa se boste znali kot le malokdo drug, pri čemer pa boste pokazali tudi veliko mero empatije in razumevanja za tuje težave. V drugi polovici meseca boste sicer manj zagnani, vendar še vedno precej radoživi in veseli. V službi bo vse potekalo tekoče, saj se boste z nadrejenimi odlično razumeli, s sodelavci pa boste lahko sklenili mnogo koristnih dogovorov. Pazite se le prenagljenosti na finančnem področju, ki ji boste izpostavljeni še posebej v zadnjem tednu, saj se zaradi nepremišljenosti lahko pojavijo prevare ali izdaje. Bolj ko boste pohlepni po denarju, večja možnost obstaja, da se boste znašli na finančnem dnu.

Ljubezenski horoskop

Samskim ta mesec prinaša nova in zanimiva dogajanja v ljubezenskem življenju pa tudi v odnosu z osebo, ki vam je že dlje časa všeč. Za razliko od preteklosti, vam bo tokrat uspelo pridobiti njeno pozornost. Vezani se potrudite in osrečite ljubljeno osebo. Včasih je tako zelo enostavno izpolniti želje ali pričakovanja svojega partnerja, če le ne pozabite na tiste prave in najlepše stvari, ki vaju združujejo v ljubezenski vezi.

Erotični horoskop

Vezani boste želeli uresničiti partnerjeve fantazije, vendar preko svojih meril vseeno ne boste šli. Treba je priznati, da vseeno ne boste preveč svobodomiselni. Samski pa se boste pri seksu izkazali kot hitri, nežni, strastni, romantični in predvsem na vse pripravljeni ljubimci.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano