Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Mesečni horoskop

Marsikdo se bo čudil, od kod vam energija! Ta mesec je boste imeli resnično na pretek, zato se bo okoli vas stalno veliko dogajalo. Večinoma boste sposobni doseči svoje, vendar se boste sposobni tudi sprijazniti s kakšno drugačno rešitvijo, če vas bodo prepričali, da je to smiselno. V komunikaciji ne boste posebno spretni, vendar boste zaplete reševali z veliko mero optimizma. Če ste čutili, da vam zamera ali splošna nenaklonjenost neke osebe zapira pot na poslovnem ali finančnem področju, je zdaj čas, ko se boste lahko izmaknili njenemu vplivu. Vendarle imate precej zvez, ta mesec pa se lahko zanesete tudi na to, da bo vaš ugled poudarjen zaradi vidnih dosežkov.

Ljubezenski horoskop

Vezani se boste nekoliko težje usklajevali s partnerjem, vendar vaju zapleti začuda ne bodo pripeljali v prepire. Nekako se bosta uspela navsezadnje vsemu skupaj smejati. Skupni cilji vaju bodo oba navdajali s pozitivno energijo. Samski boste polni nekakšnega vznemirjenja, vendar bo trajalo kar precej časa, preden boste ugotovili, za kaj gre. V prvi polovici meseca vas bo mamilo marsikaj, proti zadnjemu tednu pa vam bo vedno bolj jasno, da gre za določeno osebo ali pa določeno ljubezensko željo, ki jo tokrat preprosto morate uresničiti.

Erotični horoskop

Vezani boste veliko sanjarili o seksu in svoje fantazije tudi uresničevali. Samski pa boste v sredini meseca naleteli na idealnega seksualnega partnerja, ki se vam ne bo takoj odprl in bo na začetku med seksom celo nekoliko zadržan. Ko pa boste lupino odprli, ga ne boste mogli nasititi.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano