Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Mesečni horoskop

Na zasebnem področju boste v tem prazničnem mesecu dobro vedeli, kam plujete. Veste, kaj si želite, zato boste odločno napredovali proti svojemu cilju. Na žalost bo slika precej manj jasna na poslovnem in službenem področju. Tu se vam bo zdelo, da ste se izgubili v megli, ki se kar noče razkaditi. Pomembno je, da v tem obdobju ne sprejemate pomembnih odločitev, saj vaša presoja ne bo objektivna. Raje počakajte do prihodnjega leta, ko bodo prazniki za vami in boste lahko spet trezno razmišljali z lastno glavo. Ta vmesni čas bo skušal nekdo izkoristiti, saj boste neprimerno bolj občutljivi kot običajno. Ne dovolite, da vam kdorkoli vsiljuje svoja lastna prepričanja. Srečo imate, da ste dobro poskrbeli vsaj za svoje finance, ki vztrajno rastejo v neki naložbi. To vas bo pomirjalo, dajalo vam bo občutek varnosti, ko ga boste najbolj potrebovali.

Ljubezenski horoskop

Ljubezen vas ne bo pustila na cedilu. Ne glede na to, ali jo boste iskali ali ne, bo sama našla vas. To lahko pomeni nepričakovano iskrico v obstoječih razmerjih ali pa vročo avanturo za samske. Kaj se bo razvilo iz tega, pa še vse do konca meseca ne bo jasno, saj bodo vaša čustva precej zbegana.

Erotični horoskop

Pri seksu boste zelo temperamentni. Zahvaljujoč svojim veščinam in vzdržljivosti boste znani kot izvrsten ljubimec. Seksa vam prav gotovo ne bo primanjkovalo. Vezani lahko pričakujete zelo strastne trenutke. Samski, pred vami je zanimiv teden. Izžarevali boste seksualno energijo, ki bo osvajala vse, ki se bodo znašli v vaši družbi.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano