Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Mesečni horoskop

V tem mesecu boste pričeli nekaj novega na zasebnem ali na poslovnem področju. Pomembno je, da upoštevate svoje želje in ne dovolite zavistnim ljudem, da krojijo vašo usodo. Zavedali se boste, da morate biti pogumni, če želite doseči svoj cilj na čustvenem področju, zaradi česar bo malce lažje narediti odločilen korak. V službi bo precej pestro, saj bodo od vas nenehno pričakovali več, kot jim v tem trenutku lahko daste. Vedite, da se vam splača potruditi, saj bo nagrada bogata.

Ljubezenski horoskop

Prva polovica meseca bo še posebej razburkana na čustvenem področju. Nakazuje se celo nevarnost zmede ali izgube. Vezani morda ne boste več točno vedeli, kakšnega partnerja si želite ob sebi, zato boste resno razmišljali o razhodu. Samski pa boste pozornost namenjali osebi, ki bo ob vsem tem ostala hladna. Več sreče v ljubezni se vam obeta v drugi polovici meseca.

Erotični horoskop

Privlačile vas bodo dominantne osebe, ki bodo z vami ravnale kot s trofejo in bodo zadovoljevale vaše otročje želje. Prav zapeljivi boste in svojega dragocenega časa ne boste trošili za tiste osebe, ki bi vas znale na koncu odbiti. Ženske boste od moških zahtevale vse, predvsem pa to, da se vam bodo posvečali brez postanka in povsod.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano