Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Mesečni horoskop

V pomembne stvari se bo vmešala tretja oseba in vam do neke mere vsilila svoje mnenje. Kmalu boste tudi sami prišli do tega, da vpliva ne bo mogoče zaobiti, zato boste pač zaplavali s tokom. Horoskop vam svetuje, da ne popuščajte že od samega začetka, saj imate vse možnosti, da si izborite drobne, a pomembne prednosti v nastali situaciji. Predvsem v financah imate veliko potenciala za nepričakovane vire prihodkov ali povečanje obstoječih. Pa tudi na vseh drugih področjih boste funkcionirali po načelu ponudbe in povpraševanja, pri tem pa precej varčevali s svojo energijo. Znali boste ločiti, kaj je vredno truda in kdaj se nima smisla truditi.

Ljubezenski horoskop

To, kar boste vezani sejali v začetku meseca, boste tudi želi, in to najverjetneje ne samo na kratki rok. To je odlična novica za vse tiste, ki ste že pred tedni sklenili, da si boste prizadevali za boljšo zvezo in globljo povezanost med vama. Sredi meseca se vam obeta romantično presenečenje. Samski pa boste po nadvse umirjenem začetku meseca stopnjevali svoj tempo. Prišli boste celo do točke, ko vam bodo začele stvari na veliko uhajati izpod nadzora. To, kar ste v preteklih tednih napletli, pa niste mislili iskreno, boste morali pred koncem meseca pojasniti.

Erotični horoskop

Vezani boste pričakovali romantiko in nežnost, dobili pa nekaj bolj intenzivnega, kar vas bo še bolj navdušilo. Samske bodo vzburjali nekoliko grobi komplimenti in položaji, a če boste našli pravega partnerja ne bo ovir. Igro boste želeli voditi sami, zato bo vaš najljubši položaj takšen, da ste vi zgoraj.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano