Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Mesečni horoskop

Na trenutke ne boste vedeli, kje se vas drži glava, toliko se bo dogajalo okoli vas. Mesec vam prinaša obilo sreče, kar bo vse skupaj vsaj malo omililo, le na svoj ugled v javnosti pazite. Tudi, če se boste izvlekli iz škripcev, pa si bo morda kdo ustvaril tudi mnenje, ki vam ne bo koristilo. Na službenem področju bo precej pestro, saj vas bo zamikalo, da bi se lotili večjih sprememb, kot na primer novega projekta ali celo menjave delovnega mesta. Držite se svojih načel in bodite previdni, da ne boste česa obžalovali. V financah se bo položaj izboljšal, če le ne boste delali večjih napak.

Ljubezenski horoskop

To, kar boste vezani sejali v začetku meseca, boste tudi želi, in to najverjetneje ne samo na kratki rok. To je odlična novica za vse tiste, ki ste že pred tedni sklenili, da si boste prizadevali za boljšo zvezo in globljo povezanost med vama. Sredi meseca se vam obeta romantično presenečenje. Samski pa boste po nadvse umirjenem začetku meseca stopnjevali svoj tempo. Prišli boste celo do točke, ko vam bodo začele stvari na veliko uhajati izpod nadzora. To, kar ste v preteklih tednih napletli, pa niste mislili iskreno, boste morali pred koncem meseca pojasniti.

Erotični horoskop

Samski boste v sredini meseca naleteli na idealnega seksualnega partnerja, ki se vam ne bo takoj odprl in bo na začetku med seksom celo nekoliko zadržan. Ko pa boste lupino odprli, ga ne boste mogli nasititi. Tudi vezani boste radi sanjali in svoje fantazije uresničevali s partnerjem.

Popularno