Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1.

Kozorog 22.12. - 20.1

Današnja energija se bo lahko obrnil stran od vaših želja in proti tistim, ki jih bodo imeli ljudje okoli vas. Prijatelj vas bo povabil k sodelovanju. Ne boste hiteli z odločitvijo, da bi odšli na svoje, čeprav se vam bo zdela ideja zelo privlačna. Ne pozabite, da niste najbolj spretni pri ocenjevanju ljudi, bodite še posebej pozorni pri izbiri poslovnega partnerja.

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 60%

 • Posel 70%

Srečne številke

12 19 25

Pozitivni znaki

Oven Strelec Ribi

Negativni znaki

Bik Devica Vodnar

Ljubezenski horoskop

Danes boste čutili potrebo po druženju. Vezani se lahko pripravite, saj bo partner načrtoval večer, ki bo namenjen le vama. Skušajte se pogovoriti, saj se boste samo tako izognili prepiru. Prav je, da prisluhnite sebi in svojim potrebam. Samski boste danes v središču pozornosti. K vam bo lahko pristopil nekdo, ki vas bo povsem očaral.

Erotični horoskop

Vaš seksualni tempo bo danes počasen in uživaški. Morda se vam bo celo zdelo, da vsak dotik občutite drugače, pristneje in bolj erotično.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Počutje bo tudi danes neverjetno. Zdelo se vam bo, da ste se zbudili kot novi. Čaka vas naporen dan, še posebej na delovnem mestu. Pazite na stres, saj bo na vas vplival predvsem zvečer. Popoldan si privoščite druženje s prijatelji, ki jih že dolgo niste videli. Naporen delovnik vam je v zadnjem času to preprečeval, zato je skrajni čas, da se jim posvetite.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes boste pričeli uresničevati nove vizije na delovnem področju. Sprva preučite delovne obveznosti in šele nato pričnite z delom. Načrtovanje bo nujno, saj se boste drugače znašli v popolni zmedi. Delo bo od vas zahtevalo veliko truda, toda uspelo vam bo. Počutje bo danes malce slabše, potrebna bo dodatna motivacija, še posebej dopoldan, ko boste delali načrt za svojo delovno nalogo.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes boste čutili veliko delovnega elana. Ponovno se boste vrnili na ustaljene tirnice, saj ste bili prejšnji teden še povsem zmedeni. Naj vam delo predstavlja nov izziv. Uspešno se boste spopadli z nalogami, ki vam jih bodo naložili nadrejeni. Tudi uspeh bo kmalu viden, zato ne skrbite. Energijo boste prav gotovo vlagali v pravo smer.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Na delovnem mestu boste danes zasanjani. To bo lahko tudi posledica zaljubljenosti. Dela ne boste smeli odmisliti, saj drugače ne boste opravili vseh nalog v dogovorjenih rokih. Vaše misli bodo nenehno bežale proč od dela, zato se boste morali res potruditi, da jih boste lahko nadzorovali. Zdravje vam bo naklonjeno, bolj pa se boste morali osredotočiti na finance, saj trenutno niso na trdnih temeljih.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Pričakujte zaplet na delovnem mestu. Spori med sodelavci bodo nekaj povsem običajnega. Naj vas to ne zmoti. Sledite izpolnitvi svojih delovnih obveznosti in bodite osredotočeni predvsem na svoje delo, saj boste na koncu vi odgovarjali zanj. Fizično počutje bo zelo dobro. V sebi boste imeli dovolj energije in zagona za prihodnost tako na delovnem mestu kot na osebnem področju.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Ne belite si las zaradi odnosov. Planeti vam ne morejo biti nenehno naklonjeni. Premislite o tem, ali ste morda rekli kaj takega, s čimer bi lahko užalili sodelavca ali sorodnika. Premislek bo tu nujno potreben. Odmislite težave in se zatopite v delo! Delovne obveznosti boste opravili brez posebnih težav, prav tako boste v službi zelo dobre volje.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes se bodo pojavili prepiri tako z družinskimi člani kot z osebami na delovnem mestu. Dan poskusite nameniti samo sebi. Na področju dela boste danes res zadovoljni. Zdelo se vam bo, da opravljate svoje delo uspešno in da v njem uživate. Pokazali boste predanost, ki je do sedaj še niste. To bodo opazili tudi nadrejeni. Počutje bo stabilno!

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Danes boste optimistični, a na novo odkrit optimizem bo lahko bil za vas prevelik zalogaj. Drugi ne bodo več želeli poslušati vaših pravljic o tem, kako je vaše življenje dobro. Kontrolirajte vaše navdušenje z visoko mero sočutja do ostalih. Že če boste malo znižali vaše navdušenje, se bodo razmerja uravnotežila.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Ne boste sramežljivi, ker boste želeli poglobiti stopnjo čustvenega razkritja vašemu najbližjemu prijatelju ali intimnemu partnerju. Vaš enostavni pristop bo lahko presenetil druge, ki bodo lahko bili odprti za vaše ideje, enkrat ko se bodo privadili na vaš stil direktnega komuniciranja.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Današnja energija se bo lahko obrnil stran od vaših želja in proti tistim, ki jih bodo imeli ljudje okoli vas. Prijatelj vas bo povabil k sodelovanju. Ne boste hiteli z odločitvijo, da bi odšli na svoje, čeprav se vam bo zdela ideja zelo privlačna. Ne pozabite, da niste najbolj spretni pri ocenjevanju ljudi, bodite še posebej pozorni pri izbiri poslovnega partnerja.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Želeli se boste zabavati, čeprav ne boste dokončali vaših obveznosti. A neizpolnjene obveznosti vam ne bodo preprečile, da bi vaše misli odtavale. Celo tako boste navdušeni, da si boste raje napletali načrte kot pa da bi se zares posvetili svojim današnjim zadolžitvam. Če boste že morali nekaj opravil pustiti nedokončanih, vsaj obvestite ljudi, ki so z njimi povezani.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Dan bo minil bolj ali manj ravnodušno, vzdušje pa bo pesimistično. Pričakujte težave v družini. Bližnjih danes ne pustite na cedilu, saj bodo potrebovali vaš nasvet. Težave skušajte odpraviti čimprej. Začnite s pogovorom. Zapleti bodo negativno vplivali na vaše počutje. Zaupajte svoje občutke najbližjemu. Počutje: čutili boste pomanjkanje delovnega elana.

  več

Popularno