Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1.

Kozorog 22.12. - 20.1

Na delovnem mestu se bo nekaj zapletlo, zato boste morali zaprositi za dodatno pomoč. Glede na to, da ste se v preteklosti že dokazali, vam pomoči ne bodo odrekli. Obstaja možnost nepričakovanega denarnega dobička. Načrt, ki ste ga naredili, boste lahko uresničili in prinesel bo nekaj dobrih rezultatov. Telo vam bo nekaj sporočalo, prisluhnite mu.

 • Zdravje 35%

 • Ljubezen 45%

 • Posel 25%

Srečne številke

4 8 25

Pozitivni znaki

Oven Dvojčka Lev

Negativni znaki

Tehtnica Vodnar Ribi

Ljubezenski horoskop

Samski se boste danes poigravali z mislijo, da bi svoja čustva zaupali osebi, ki vam veliko pomeni. Vsekakor se ne prenaglite in dobro premislite vsak korak. Vezani se boste obnašali, kot da ste edini, ki znate razmišljati, zato boste postavljati pogoje, ki naj bi jih drugi za vas uresničevali. Prav zaradi tega se vam danes obetajo nesoglasja s partnerjem.

Erotični horoskop

Če se že dolgo niste ljubili izven domače spalnice, bo današnji dan kot naročen. Imeli boste veliko idej in tudi veliko priložnosti, da nadoknadite zamujeno.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Razmišljali boste o tem, da vas nadrejeni ne ceni dovolj, čeprav se vi že dalj časa trudite pritegniti njegovo pozornost. Ne obupajte in nadaljujte dobro delo. Ker je bil priliv denarja tokrat manjši, kot ste pričakovali, se vas bo polotila slaba volja. Tudi pozitivnih sprememb na zdravstvenem področju še ne bo, lahko pa proti večeru pričakujete izboljšanje počutja.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Delo v skupini vas bo začelo dušiti, vendar se zavedajte, da je poslovni uspeh potrebno graditi na podpiranju medosebnih odnosov. Pomagajte sodelavcem pri njihovih nalogah. Trenutno vaše finančno stanje blesti, zato se ne obremenjujete z razmišljanjem o varčevanju. Premislite! Zdravje bo še naprej krepko.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  S trdno voljo in z dodatno podporo vaših sodelavcev boste preplezali lestev uspeha in se izkazali pri poslovnem projektu. Izplavali boste iz finančnih težav, saj imate na zalogi dovolj zamisli, kako boste zaslužili denar. Vaše zdravstveno stanje se bo danes spreminjalo z vremenom. Bo pa proti večeru boljše kot zjutraj.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Danega položaja ne boste znali prav oceniti, zato obstaja možnost, da boste naredili napačne korake. Vaš projekt zaradi tega ne bo propadel, boste pa imeli veliko dela s popravki. Danes si boste končno priznali, da ste globoko zabredli v finančne težave. Že nocoj boste lahko zaznali prve znake močnega glavobola.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Na delovnem mestu se prepustite toku in videli boste, kam vas bo ta ponesel. Nikar ne rinite z glavo skozi zid, saj bi vam to nakopalo le nove težave. Vrata se vam bodo odprla, ko boste pripravljeni na to. Danes bodite še posebno osredotočeni na malenkosti, saj bodo ravno te najpomembnejše. Zvečer se posvetite partnerju.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Danes boste še bolj disciplinirani in organizirani kot običajno. Delovne obveznosti vam bodo šle odlično od rok, prav tako vse na zasebnem področju. Priporočljivo je le, da v svoje ljubezensko in partnersko življenje vpeljete več spontanosti. Ta bo prijetno popestrila vsak dan.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  V službi bo nastopilo za vas zlato obdobje. Dobro se boste odrezali na poslovnem sestanku, vaša popularnost v službi pa bo začela strmo naraščati. Spet boste precenili lastne zmožnosti in boste preveč zapravljali, luknje pa nato še dolgo ne boste mogli zapolniti. Poskrbite za svoje zdravje ter se z vitamini okrepite.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Zazdelo se vam bo, da se zadeve na službenem področju ne premaknejo z mrtve točke. Nekaj, kar ste pred kratkim opustili, vam bo prišlo še kako prav. Na finančnem področju si boste lahko kar malce oddahnili, saj vam bo dan prinesel dobre novice in uspeh. Težave z zdravjem so preteklost, se pa malo »držite nazaj« pri uživanju prekomernih količin hrane.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Sodelovanje in delo bosta danes potekala v mirnem vzdušju. Kompromis, ki ga boste danes sklenili, pa bo izrednega pomena. Pravzaprav se boste znašli v položaju, ko boste lahko odplačali vse stare dolgove. Možnost poškodb bo danes nekoliko povečana, zato bodite bolj pazljivi.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Na delovnem mestu se bo nekaj zapletlo, zato boste morali zaprositi za dodatno pomoč. Glede na to, da ste se v preteklosti že dokazali, vam pomoči ne bodo odrekli. Obstaja možnost nepričakovanega denarnega dobička. Načrt, ki ste ga naredili, boste lahko uresničili in prinesel bo nekaj dobrih rezultatov. Telo vam bo nekaj sporočalo, prisluhnite mu.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Delodajalec vas bo danes hvalil na ves glas, v to ste lahko prepričani. Z njegovo pomočjo boste vzpostavili stik s premožnimi in vplivnimi ljudmi. Izkoristite priložnost. Pokazala se bo tudi priložnost za dober zaslužek, zgrabite jo! Ker boste ves dan pod stresom, bo vaše zdravje že pošteno načeto.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Danes boste premišljevali o svojem delu, saj s poslovnim področjem ne boste mogli biti zadovoljni. Ne boste se predajali pesimizmu, saj vas bo gnala sla po izboljšanju trenutne situacije. Premislite in ravnajte taktično. Zaupajte svoje predloge nadrejenemu. Četudi vam bo spodletelo, vsaj ne boste obžalovali ničesar. Domači bodo čutili vašo zmedenost, zato jim zaupajte svoje skrbi in težave.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano