Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1.

Kozorog 22.12. - 20.1

Dan bo minil bolj ali manj ravnodušno, vzdušje pa bo pesimistično. Pričakujte težave v krogu ljudi, ki jih najpogosteje vidite. Bližnjih danes ne pustite na cedilu, saj bodo potrebovali vaš nasvet. Težave skušajte odpraviti čimprej, vendar ne po najlažji možni poti. Začnite s pogovorom. Zapleti bodo negativno vplivali tudi na vaše splošno počutje.

 • Zdravje 92%

 • Ljubezen 85%

 • Posel 73%

Srečne številke

5 15 55

Pozitivni znaki

Bik Lev Strelec

Negativni znaki

Dvojčka Devica Ribi

Ljubezenski horoskop

Vezani boste morali narediti nekaj glede te situacije, okoli katere se vrtita že nekaj dni. Zresnita se in pogovorita, drugače zadevi nikakor ne bosta prišla do dna. Samski pa boste polni dvomov in skrbi glede osebe, ki je pred kratkim vstopila v vaše življenje. Prav je, da ji ne zaupate kar na lepe oči, a tudi pretiravati ni treba.

Erotični horoskop

Če vas bo še sprva vse motilo, boste lahko že z malo daljšo predigro dosegli vrhunsko vzburjenje. Če le imate dovolj vztrajnega ljubimca, vas čaka odličen seks.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Če načrtujete potovanje, se najprej dobro pripravite na morebitne zaplete in zastoje. Preglejte avtomobil, da ne bo na poti prišlo do neprijetnih presenečenj, ki bi vam pokvarila izlet. Na pot se odpravite tudi prej, da se boste izognili gneči na cestah in s seboj vzemite tudi dovolj tekočine, kajti močno sonce zna kar precej izčrpati.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Največ nemira in nezadovoljstva vas danes čaka na čustvenem področju. Vezani se nikakor ne boste mogli uskladiti s partnerjem, samski pa boste zaman pogledovali za osebo, ki vam je ukradla srce. Najbolje bi bilo, da vezani in samski stopite korak nazaj in počakate na razplet okoliščin.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Bolj ko se boste otepali nekih novosti, bolj vam jih bodo vsiljevali, zato bi bilo najbolje, da se prepustite in pustite presenetiti. Morda navsezadnje sploh ne bo tako slabo kot si mislite. Na splošno je danes pred vami sila uspešen dan, če boste le prisluhnili nasvetu neke osebe, ki se spozna na posel.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Doživeli boste pravi intelektualni preboj, ki vam bo na poslovnem področju prinesel izjemne uspehe. Uspešni boste tako na individualni ravni kot tudi pri delu v skupini. V drugi polovici dneva pa si le privoščite težko zasluženi oddih. Brez slabe vesti lahko ugasnete telefon in se predate tišini.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  V današnjem dnevu lahko pričakujete nenaden preobrat, ki bo odločilno vplival na nadaljnji potek dogajanja. Morda vam celotna situacija sprva ne bo najbolj všeč, vendar se boste prej ali slej navadili nanjo. Nekje v sebi se zavedate, da je dolgoročno za vas tako najbolje. Obvarujte se pred trmo.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha. Ne pozabite tega. Nima smisla, da zganjate kakršnokoli dramo, saj se bo situacija uredila sama od sebe. Medtem pa se posvetite stvarem, ki jih imate radi, saj vam bodo ponovno privabile nasmeh na obraz. Na splošno boste današnji dan preživeli umirjeno.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Sprejeli boste izziv, ki vam ga bodo ponudili v službi. Od njega si lahko obetate kar nekaj izkušenj, predvsem pa bo to priložnost za napredek in razvoj, tako na poslovni kot zasebni ravni. Delo pa vam žal ne bo dovoljevalo, da bi že danes uživali v družbi najdražjih. Morda boste imeli več sreče jutri.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Na zasebnem področju se danes ne boste mogli izogniti nekemu razočaranju, ki bo zaznamovalo velik del dneva. Kljub temu poskušajte pregnati slabo voljo in se skušajte prepričati v to, da se bo na koncu vse dobro izteklo. Saj veste, da velikokrat stvari navsezadnje niso takšne, kakršne se zdijo.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Nimate razlogov za skrbi. Vaša največja sovražnika bosta živčnost in vihravost, predvsem kot posledica vaših prevelikih pričakovanj in težnje po popolnosti. Želeli boste zablesteti, saj imate uspeh že na dosegu roke. Edina ovira na poti do cilja bodo nekateri težki trenutki, ko vas bo zamikalo, da bi kar obupali.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Dan bo minil bolj ali manj ravnodušno, vzdušje pa bo pesimistično. Pričakujte težave v krogu ljudi, ki jih najpogosteje vidite. Bližnjih danes ne pustite na cedilu, saj bodo potrebovali vaš nasvet. Težave skušajte odpraviti čimprej, vendar ne po najlažji možni poti. Začnite s pogovorom. Zapleti bodo negativno vplivali tudi na vaše splošno počutje.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Ustvarjalne urice, ki so pred vami, bodo poživile vašega duha, zato le pogumno naprej. Ideje, ki se vam bodo porajale na poslovnem področju nikar ne zadržujte le zase, saj bi si s tem prikrajšali uspeh. Tudi v zasebnosti jasno in odločno povejte, kaj mislite. Nihče vam ne bo zameril.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Če boste danes potrebovali pomoč, naj vas nikar ne bo strah zaprositi zanjo, saj jo boste brez dvoma tudi prejeli. Prisluhnite nasvetu neke starejše, bolj izkušene osebe, ki vam utegne še kako koristiti. Proti večeru vas lahko popade nek strah, za katerega pa pravzaprav ne boste imeli prave podlage.

  več

Popularno