TELEKOM SLOVENIJE

Dnevni horoskop kozorog

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1.

  • Zdravje 80%

  • Ljubezen 60%

  • Posel 50%

Kozorog 22.12. - 20.1

Vaša pozornost se bo avtomatično preusmerila na prihodnost. Iskali boste poti, ki bi vam bile v pomoč pri doseganju zastavljenih ciljev. Odločili se boste, da boste na delovnem mestu stvari vzeli v svoje roke. Zaradi denarnih skrbi boste tudi nocoj slabo spali. Odločno se boste spopadli s svojimi šibkimi točkami na področju zdravja in počutja.

Srečne številke

10 27 29

Pozitivni znaki

Oven Oven
Škorpijon Škorpijon
Ribi Ribi

Negativni znaki

Bik Bik
Rak Rak
Tehtnica Tehtnica

Ljubezenski horoskop

Če se boste odločili za nakup ali boste izdelovali načrt, ki bo vključeval velik kupček denarja, raje prej še malo preverite podrobnosti. Prepričajte se, da sta s partnerjem na isti strani, da bo kasneje življenje potekalo brez večjih problemov. Samski si dajte duška in pojdite ven s prijatelji, saj boste tako lahko spoznali novo osebo.

Erotični horoskop

Če boste danes naleteli na nenavadno spogledovanje, se boste sprva počutili zmedeno, a hitro vas bo prevzela radovednost. Prihaja vam nova dimenzija strasti.

O znamenju

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.

Znane osebnosti

David Bowie, Nicolas Cage, Jim Carrey, Kevin Costner, Anthony Hopkins, Ricky Martin, Kate Moss, Elvis Presley, Denzel Washington, Tiger Woods

Astrološki znak

Kozorog

Datumi

22.12. - 20.1

Ozvezdje

Kozorog

Element

zemlja

Latinsko ime

Capricornus

Vladajoči planet

Saturn

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

rjava, siva, črna