Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1.

Kozorog 22.12. - 20.1

Neki dogodki, ki se bodo zvrstili že na samem začetku dneva, bodo v vaše življenje vnesli dodaten nemir in negotovost. Umirite svoje strasti in danes nikar ne sprejemajte velikih odločitev. Boste pa zvečer veliko bolj sproščeni in mirni. Ne belite si glave s stvarmi, na katere nimate vpliva.

 • Zdravje 38%

 • Ljubezen 35%

 • Posel 35%

Srečne številke

7 26 123

Pozitivni znaki

Bik Devica Strelec

Negativni znaki

Devica Škorpijon Kozorog

Ljubezenski horoskop

Če nekatere stvari v zvezi ne izpolnjujejo vajinih pričakovanj, jih boste vezani danes lahko uspešno spremenili. Potrpežljivi boste in razumevajoči, kot že dolgo ne. Samski pa imate danes dobre možnosti, da bi našli ljubezen tam, kjer je ne pričakujete. Vaše čustveno življenje bo kot vrtiljak.

Erotični horoskop

Nadvse razburljivo dogajanje na seksualnem področju boste znali začiniti. Nekateri samo z domišljijo, marsikdo pa tudi z erotičnimi pripomočki!

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes boste precej čustveni. Pazite, da ne boste povsem po nepotrebnem izzvali prepirov doma. Poskusite svoja negativna čustva zadržati zase. V nasprotnem primeru bi lahko hitro prišlo do obtoževanja in prepirov. Raje se osredotočite na pozitivne stvari in čim manj razmišljajte o sebi.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Pri iskanju določenih informacij se boste morali zanesti predvsem nase. Nihče vam ne bo novic prinesel kar na pladnju. Nekdo bo od vas zahteval, da se o nečem končno odločite. Nikar ne hitite, sploh če sta dogovorjena drugače. Prepričajte se o dejanskem dogajanju na tem področju.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Zelo organizirani ste pri različnih projektih, pa kljub temu čutite določeno nezaupanje okolice. Najbolje vam bo šlo, ko se boste zanesli predvsem nase. Izogibajte se konfliktnim situacijam. Ne obremenjujte se preveč z drugimi in njihovim mnenjem. Vse delate le zase.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Danes boste nekoliko razočarani, saj se vaši načrti nikakor ne bodo odvijali v pravo smer. Prepustite se dogajanju. Spomnite se, da so lahko zelo osrečujoče tudi stvari in priložnosti, ki popolnoma nič ne stanejo. Pokličite prijatelje in skupaj preživite večer. Večer pa bo ugoden tudi za sklepanje novih prijateljstev.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Tisto, o čemer ste dolgo samo sanjali, se bo danes končno začelo uresničevati. Bodite pozitivno naravnani. Blokade v komunikaciji vam bodo povzročile nemalo težav. Naj vas preteklost, ki bo potrkala na vaša vrata, ne vrže iz tira. Kar je bilo, je bilo. Odpravite se naprej.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Danes boste z vsemi ponovno na isti valovni dolžini. Drugi bodo prijazni in vas bodo podpirali. Hvaležni vam bodo za vašo pomoč in prijaznost. Če želite okrepiti stike s sorodniki ali prositi nekoga za uslugo, bo današnji dan pravi za to. Tudi v službi bodo odnosi zelo pozitivno naravnani.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes se pripravite na nadvse pozitiven dan. Imeli boste srečo pri vseh zadevah, povezanih s kariero in financami. Poslovneži boste deležni dobička in uspeha, ostali pa lahko pričakujete najmanj javno pohvalo ali napredovanje. Postavite se v ospredje in pokažite, da si tega želite.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Vajeti boste vzeli v svoje roke in se podali novim izzivom naproti. Običajno se vse preveč prepuščate naključjem, zato ne pride do nobenih sprememb! Veliko boste razmišljali tudi o družabnih stikih in potepanju s prijatelji. Ob vsem tem ne pozabite na najboljšega prijatelja, saj se že dalj časa počuti odrinjenega.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Vse, česar se boste lotili, vam bo prineslo želene rezultate. Čutili boste tudi nek neprijeten vpliv osebe, ki vam bo skušala vsiliti svoje mnenje. Vi pa se temu ne boste mogli dovolj odločno upreti. Razmišljali boste, da bi naredili presek s preteklim življenjem, da bi lahko bolj sproščeno razmišljali o prihodnosti.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Neki dogodki, ki se bodo zvrstili že na samem začetku dneva, bodo v vaše življenje vnesli dodaten nemir in negotovost. Umirite svoje strasti in danes nikar ne sprejemajte velikih odločitev. Boste pa zvečer veliko bolj sproščeni in mirni. Ne belite si glave s stvarmi, na katere nimate vpliva.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Dobili boste nek nepričakovan obisk, ki vas bo pozitivno presenetil. Dan bo ravno zaradi tega poln pozitivnosti in dobre volje. Že zvečer pa boste razmišljali, kako bi tudi vi vrnili to sladko presenečenje. Idej boste imeli veliko, le še uresničiti jih bo potrebno. Dan bo kot nalašč za poglobitev medsebojnih odnosov.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Znašli se boste v situaciji, ko se boste morali odločiti. Kadar predolgo vztrajate v nekem stanju, niste več tako kreativni in hitro nazadujete. Sprejeti boste morali neke nove možnosti, ki pa bodo lahko celo rizične, a še kako pomembne za uspeh. Potrudite se, ne spustite vsega iz rok.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano