Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Največji izziv ta mesec bo usmerjanje pozornosti. Vaša domišljija bo bujna že sama po sebi, občasno vas lahko popelje tudi v zablode. Sploh na poslovnem področju nikar ne verjemite vsemu. Če bo videti prelepo, da bi bilo res, ste lahko prepričani, da ni res. Sreča bo sicer na vaši strani, vendar ne pri špekulacijah in brezglavem tveganju. Vam bo pa priskočila na pomoč v marsikakšni situaciji, kjer boste na podlagi lastnega truda že tik pred ciljem. Sicer pa bo vaša pozornost razdrobljena med mnogo vsakdanjih malenkosti, načrte za prihodnost in še neuresničeno željo iz preteklosti. Okoli sredine meseca pričakujte kratkotrajno obdobje melanholije.

Ljubezenski horoskop

Vezani se boste nekoliko težje usklajevali s partnerjem, vendar vaju zapleti začuda ne bodo pripeljali v prepire. Nekako se bosta uspela navsezadnje vsemu skupaj smejati. Skupni cilji vaju bodo oba navdajali s pozitivno energijo. Samski boste polni nekakšnega vznemirjenja, vendar bo trajalo kar precej časa, preden boste ugotovili, za kaj gre. V prvi polovici meseca vas bo mamilo marsikaj, proti zadnjemu tednu pa vam bo vedno bolj jasno, da gre za določeno osebo ali pa določeno ljubezensko željo, ki jo tokrat preprosto morate uresničiti.

Erotični horoskop

Vezani boste zelo skrivnostni, zato bo partnerju težko ugotoviti, kaj vam pravzaprav najbolj ugaja. Samski boste v tem mesecu popolni ljubimci, uživali boste celo v seksualnih igricah, ki ste se jih do sedaj uspešno izogibali. Največ priložnosti za seks brez obveznosti se vam obeta v prvi polovici.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano