Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Zabavali se boste v družbi prijateljev, kar bo prava osvežitev. Spoznali boste, da se znate še vedno do solz nasmejati, če le želite. Saj veste, da s kuhanjem mule ne naredite usluge niti sebi niti drugim. V službi boste razmišljali o spremembi, vendar pa ne boste vedeli, kako jo sprožiti. Morda čas zanjo še ni primeren, najboljše priložnosti so vam še skrite. Imate pa v bližini neko osebo, ki vam lahko odpre vrata do izboljšanja. Najbolj spontane ideje vam bodo prinesle največ zadovoljstva.

Ljubezenski horoskop

Pretekli meseci niso bili tako vroči, kot bo ta, zato se kar pripravite na vroče dogajanje. Zabave in druženja vseh vrst vam ne bo manjkalo, pravzaprav boste uživali v pravem pomenu besede. Prejemali boste nadpovprečno veliko pozornosti nasprotnega spola, kar bo ugodno vplivalo tudi na vašo samopodobo. Končno boste po dolgem času zadovoljni sami s seboj, na življenje pa boste gledali z optimizmom in vero.

Erotični horoskop

Ljubezen vam bo najbolj pomembna, toda niti seksualni izleti vam ne bodo tuji. Zelo boste radovedni in ne boste obremenjeni s predsodki ter boste iskreno verjeli, da je pri seksu vse dovoljeno. Vezani, pogovorite se s partnerjem o njegovih potrebah. Morda njemu niti ni tako prijetno v položajih, v katerih vi uživate. Potrudite se ga osrečiti.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano