Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Na splošno boste ta mesec precej bolj umirjeni kot navadno, saj boste končno našli neko ravnovesje. Poskrbeli boste tudi za dovolj fizične aktivnosti, kar bo dodatno utrdilo vašo voljo, posledično pa boste imeli tudi več energije. V službi bo vse potekalo po dogovorih, večkrat pa vas bo razjezil nek sodelavec, ki se bo nenehno vtikal v vaše delo. Morda je čas, da mu končno poveste, kar mu gre.

Ljubezenski horoskop

V tem mesecu se vam obetajo težave na ljubezenskem področju. Vi ali vaš partner bosta spremenljiva in neodločna, kar lahko povzroči kar nekaj škode v partnerstvu. Poleg tega bo v vaši zvezi prevladovalo pomanjkanje obzirnosti in prilagodljivosti. Lahko da se nekateri celo odločite za prekinitev ljubezenskega razmerja. Samski ne pozabite na svoje prijatelje. Nekaj ljubezenskih iskric je možnih z osebo, ki jo že poznate.

Erotični horoskop

Na prvo mesto boste postavili lahkotnost in zabavo, a tudi daljših posteljnih aktivnosti se ne boste ustrašili. Privlačile vas bodo osebe s tradicionalnimi stališči, ki bodo pripravljene v postelji z vami prekršiti vsa svoja stališča. Radi boste presenečali s porednimi domislicami, pa tudi s kakim nagajivim erotičnim pripomočkom.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano