Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

V neugodnih trenutkih se obrnite na najbližje, saj vam bodo vedno stali ob strani. Spravili vas bodo v dobro voljo in vam na ustnice ponovno narisali nasmeh, svet pa se vam bo v trenutku zazdel lepši. Mesec, ki je pred vami, vam namreč prinaša tako prijetne kot manj prijetne trenutke, vsi pa se vam bodo vtisnili v spomin zaradi svoje edinstvenosti. Dnevi, ki so pred vami, bodo nadvse dinamični, obetate si lahko celo drastične spremembe.

Ljubezenski horoskop

V tem mesecu se boste predvsem posvečali obstoječemu partnerstvu. To bo namreč precej kritičen čas zanj. Čustva se bodo morda ohladila celo do mere, da partnerstva ne bo več moč postaviti nazaj na pravo mesto. Vendar ni razloga, da vržete puško v koruzo. Če sledite sebi in svojim čustvom, nimate razloga za strah. Pravzaprav se bo zgodilo, kar boste želeli. Za samske to ni primerno obdobje za kakršnekoli začetke na tem področju. Bolje je, da se posvetite sebi in karieri, saj boste na tem področju neprimerno bolj uspešni.

Erotični horoskop

Zelo boste romantični in težko boste ločili seks od ljubezni. Pri seksu boste zelo vzdržljivi in občasno boste tudi sami sebe presenetili s svojo seksualno energijo. Želeli boste doživeti nekaj novega in tega vas ne bo strah. Partner bo na začetku presenečen, potem pa navdušen nad dejstvom, da ste nadvse strastna oseba.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano