Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Na začetku meseca vam bo primanjkovalo idej, česar niste vajeni. Občutek boste imeli, da ste se znašli v črni luknji brez izhoda. Vendar se ne bojte, kajti v sredini meseca boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi plodnimi idejami vred. Neplodni čas pa poskusite čim bolj izkoristiti za sprostitev oziroma opravite praktična dela, kjer ne boste potrebovali svoje domišljije.

Ljubezenski horoskop

Na ljubezenskem področju boste brez dvoma prišli na svoj račun. Samski boste morali le poskrbeti, da vas opazijo. Vse ostalo se bo odvijalo kot po maslu. Priložnosti za spoznavanje in romantičnih trenutkov vam ne bo manjkalo. Tudi vezani boste imeli precej sreče, čeprav bodo že v začetku meseca vseeno prišli na dan nekateri stari konflikti. Skupni cilji bodo vseeno močnejši in bodo hitro prevladali.

Erotični horoskop

Privlačili vas bodo zelo samostojni ljudje, ki se bodo lahko kosali z vami in s katerimi boste lahko živeli v harmoniji. V zvezi se boste obnašali nekonvencionalno. Radi imate priložnostni seks, toda, ko ste resni, od ljubimca zahtevate popolno predanost. Ne bodite preveč posesivni. Uživali boste v jutranjem seksu, zato ga čim večkrat uresničite.

Popularno