Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Na trenutke ne boste vedeli, kje se vas drži glava, toliko se bo dogajalo okoli vas. Mesec vam prinaša obilo sreče, kar bo vse skupaj vsaj malo omililo, le na svoj ugled v javnosti pazite. Tudi, če se boste izvlekli iz škripcev, pa si bo morda kdo ustvaril tudi mnenje, ki vam ne bo koristilo. Na službenem področju bo precej pestro, saj vas bo zamikalo, da bi se lotili večjih sprememb, kot na primer novega projekta ali celo menjave delovnega mesta. Držite se svojih načel in bodite previdni, da ne boste česa obžalovali. V financah se bo položaj izboljšal, če le ne boste delali večjih napak.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste imeli občutek, da nekdo spletkari za vašim hrbtom. Seveda boste najprej obtožili partnerja, a se bo kaj kmalu izkazalo, da ste reagirali prehitro. Izkoristite konec meseca za romantiko. Samski se boste v tem mesecu znašli v trenutnem naletu strasti, a boste tudi hitro ugotovili, da se pravzaprav ne želite čustveno vezati. V zadnjem času ste spoznali, da naravnost uživate v samskem stanu.

Erotični horoskop

Samski se boste pri seksu izkazali kot hitri, nežni, strastni, romantični in predvsem na vse pripravljeni ljubimci. Vezani boste želeli uresničiti partnerjeve fantazije, vendar preko svojih meril vseeno ne boste šli.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano