Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Na trenutke ne boste vedeli, kje se vas drži glava, toliko dogajanja bo okoli vas. Ker vam mesec prinaša obilo zaščite in sreče, bo vse skupaj vsaj malo omililo, le na svoj ugled v javnosti malo pazite. Tudi, če se sicer izvlečete iz škripcev, pa si bo morda kdo ustvaril kako mnenje, ki vam ne bo koristilo. Čeprav je tudi res, da je pogled ranjene srne navadno dovolj, da vam je vse oproščeno. Na čustvenem področju bo precej pestro, saj vas bo zamikalo, da bi se pozabavali s privlačnim sodelavcem ali sodelavko. Držite se svojih načel in previdno, da česa ne boste obžalovali. V financah se bo položaj izboljšal, če le ne boste delali večjih napak.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste zaradi nerazumljenih besed in prepirov s partnerjem delovali zaskrbljeno. Vsak problem ima tudi rešitev in lahko predstavlja koristno izkušnjo. Ne smete se naslanjati na neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti. Pomembno je, da povlečete koristno in poučno izkušnjo iz skupnega življenja. Samski boste v tem mesecu doživeli svoj trenutek. Ob nekom boste začutili čustveno toplino, obojestranska simpatija pa bo dober povod za korak naprej.

Erotični horoskop

Samski boste na erotičnem področju želeli biti nekaj posebnega in to boste znali tudi sami pokazati. Največ možnosti imate v tretjem tednu meseca. Vezani pa boste radi »poskrbeli« sami zase – s partnerjem ali brez. Pravzaprav boste želeli poskusiti vse, kar lahko nudi seksualni užitek.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano