Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Mesečni horoskop

Ne zadržujte se v preteklosti, temveč poskrbite najprej za sedanjost, potem pa še prihodnost. Bodite podjetni, saj se vam obetajo sijajne priložnosti. Ne zatiskajte si oči pred ovirami, saj jih boste zlahka rešili. Ta mesec bo zaradi vaše slabe volje nekoliko težje biti v vaši družbi. Potrudite se biti prijetnejši do svojih bližnjih in poskusite popraviti morebitne napake, da ne bodo po nepotrebnem pustile trajnih posledic v odnosih.

Ljubezenski horoskop

V kolikor nimate resnega partnerja se lahko, še posebej v drugi polovici meseca, zgodi, da se vaša simpatija oddalji od vas. Nikar ne izgubljajte dragocenega časa za objokovanje in obžalovanje, ampak se raje posvetite novim podvigom. Vezani pa boste morali premagati neke prepreke, ki vam jih postavljajo drugi. Zelo pomembno je, da se s partnerjem uskladita, preden se lotita sprememb.

Erotični horoskop

Za vašim urejenim videzom se bo skrivala nepotešena žival, ki bo vedno pripravljena prevzeti seksualno pobudo. Svoj seksualni nagon boste poskušali zadovoljiti kjerkoli, kadarkoli in s komerkoli. Za vas bodo ljubimci predvsem seksualni objekt. Ne načrtujete zaljubljenosti, temveč se celo zelo trudite, da do česa takšnega ne bi prišlo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano