TELEKOM SLOVENIJE

Tedenski horoskop kozorog

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1.

Kozorog 22.12. - 20.1

V tem tednu boste doživeli velike spremembe v vašem videzu in količini samozavesti, ki jo imate trenutno. Predstavili se boste v drugi luči. Za odkrivanje drugih novih stvari pa enostavno ne bo časa. Prijateljske vezi bodo prijetne, partner pa bo potreboval vašo pozornost in podporo. Vzemite si čas tudi zase in bodite ustvarjalni. Čisto tako, za svojo dušo. Počutili se boste veliko bolje. Vaš šarm pa se bo prepletal z razumsko platjo in bo izjemen. Kljub temu, da vaša čustva do neke osebe niso več tako intenzivna, boste v to vložili veliko truda in napora. Kar se vam bo tudi obrestovalo. Pazite tudi, da ne boste prehitro podajali vašega mnenja.

Ljubezenski horoskop

V začetku tedna vas bo razočaranje na ljubezenskem področju postavilo na realna tla, vendar pa se vam izboljšanje obeta že v drugi polovici, zato potrpežljivost ne bo odveč. Bolj ko se boste sposobni vživeti v čustva drugih ljudi, hitreje boste zgladili nesoglasja. Pri samskih se prav lahko zgodi, da se bo slab začetek v sredini tedna nadvse ugodno razpletel.

Erotični horoskop

V tem tednu se posvetite vašemu partnerju. Poskusita nove položaje, začinita stvari. Bodite pobudnik in vse se vam bo povrnilo. Vključite tudi vaša čustva, čeprav bi znalo biti to za partnerja strašljivo, vendar verjemite, da boste tako zagotovo uspešni. Samski se boste zapletli z neko osebo, vendar na spolnost še ne boste pripravljeni.

O znamenju

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.

Znane osebnosti

David Bowie, Nicolas Cage, Jim Carrey, Kevin Costner, Anthony Hopkins, Ricky Martin, Kate Moss, Elvis Presley, Denzel Washington, Tiger Woods

Astrološki znak

Kozorog

Datumi

22.12. - 20.1

Ozvezdje

Kozorog

Element

zemlja

Latinsko ime

Capricornus

Vladajoči planet

Saturn

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

rjava, siva, črna