Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

Zapletli se boste z nekom, kar naenkrat pa ne boste vedeli, kako se izmotati iz vsega skupaj. Uporabite kar se da razumski pristop, predvsem pa drugim ne počnite tistega, kar ne želite, da bi oni počeli vam. Saj veste, da se vedno vse povrne. V službi v prihodnjih dneh ne bo nikakršnih težav, saj bo delo rutinsko in prav na tak način ga boste tudi opravljali. Čeprav boste z nadrejenimi prišli do nekega nesoglasja, ga boste rešili, še preden bi se lahko zares zapletlo, kar bo občudovanja vredno. Uporabili boste pristop navdihnjen s humorjem. Z nasmehom na obrazu boste lahko dosegli vse. Glejte pa, da v prihodnosti ne bo več prišlo do podobnih zapletov, saj morda ne boste imeli vedno take sreče. Za konec tedna si boste zaželeli samote.

Ljubezenski horoskop

V začetku tedna boste imeli vezani občutek, da se vam partner premalo posveča. Žrtvujete se za nekoga, ki vam ljubezni, nežnosti in naklonjenosti ne vrača. V drugi polovici tedna se bodo zadeve že uredile. Ponovno boste našli stik z njim in si privoščili več romantike v dvoje. Samski boste izredno sproščeni, saj se boste ljubezenskih zadev lahko lotili tako kot vam bo najbolj ustrezalo, predvsem pa brez ovinkarjenja. Vse bo na vaši strani, na vas bo le, da se boste dokončno odločili.

Erotični horoskop

S partnerjem bosta z erotičnega vidika res doživela nek kratek stik, ki pa ne bo trajal dolgo. Vaše doživljanje seksa bo zelo globoko in želeli si boste več. Spravni seks je najboljši in v vašem rpimeru vse kaže, da ga boste želeli še večkrat ponoviti.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano