Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

Počutili se boste ujete in potisnjene v kot. Vedite, da imate vedno svobodno voljo, da prekinite z nečem, kar vam ni všeč in vas v to prisilijo drugi. V tem tednu bo čas za zaključke nečesa, kar vam v življenju ni več potrebno. Vsemu temu boste naredili konec in počutje bo naravnost fantastično. Tisti, ki ste v ljubezenskem razmerju, ne dolivajte olja na ogenj. Vsaka partnerjeva malenkost vas bo ganila in iz tega bo spet nastala drama. Zberite se in skušajte težave reševati po razumni poti. Samski pa boste prišli do zaključka, da ste nekatere svoje »prijatelje« napačno presodili. Nič hudega, to ste morali spoznati, da boste naslednjič bolj previdni.

Ljubezenski horoskop

Veselili se boste vsake malenkosti in z lahkoto boste pometli s konkurenco, ki ne bo maloštevilna. V sredini tedna, poskusite biti bolj tolerantni, saj se vam bo v prihodnosti to obrestovalo v pozitivni luči. Samski bodite previdni, da ne zabredete v prepovedane vode, saj bi si s tem umazali ime.

Erotični horoskop

Seks vezanih bo počasen in nežen, potrebovali pa boste tudi več časa in motivacije, da se boste zanj ogreli. Ko se bo v vas prižgal ogenj, boste partnerja navdušili s strastno seanso. Samski boste intimnega partnerja, ob katerem bi svoja čustva spustili na plan, tokrat težje našli.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano