Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

V službi boste želeli prevzeti nadzor nad položajem, če pa ne bo šlo, se boste morali tudi prilagodili. Vaša želja po informacijah, s pomočjo katerih naj bi postali še močnejši in uspešnejši, bo v tem tednu velika. Razmišljali boste o vsem mogočem in neskončnih možnostih razvoja. Zelo dobro boste izkoristili vašo sposobnost zapeljevanja in zato se boste lahko tudi strastno zaljubili.

Ljubezenski horoskop

Na ljubezenskem področju se vam bo veliko dogajalo, pomembno pa bo le, da boste ostali pozitivno in optimistično naravnani. Obetajo se vam novi izzivi in tudi nekaj težav. Globoko v sebi boste začutili dodatno energijo, ki vas bo gnala v nove podvige. Vzemite si čas in ga delite z ljubljeno osebo.

Erotični horoskop

Sicer boste čez teden precej zaposleni, vendar pa boste zato vse zamujeno nadoknadili kasneje. Konec tedna bo namreč še kako pester in preživeli ga boste med rjuhami. Že v naprej pripravite različne igre in ideje, ki jih bosta kasneje z boljšo polovico lahko uresničila. Na dan naj pridejo vaše najbolj skrite fantazije, naj vas ne bo strah.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano