Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

V tem tednu ne boste točno vedeli, kaj si želite in to vas bo spravljalo ob živce. Pomirite se in si vzemite nekaj več časa za meditacijo, s pomočjo katere boste našli odgovore na vsa vprašanja. Ostanite potrpežljivi in naj vas nihče ne zmede. Prepiri v tem času ne bodo obrodili nikakršnih sadov, ampak si boste z njimi le kratili energijo. Na čustvenem oziroma zasebnem področju bo situacija malenkost bolj umirjena. S partnerjem bosta brez večjih težav našla skupni jezik. Ob vsem tem ostanite zvesti sami sebi in večkrat prisluhnite svojemu notranjem glasu, saj vam bo sporočal prave stvari. V službi pa le dajte vse od sebe.

Ljubezenski horoskop

Pred samskimi je povsem običajen teden, zato večjih sprememb ne pričakujte. V drugi polovici tedna, se vam bo nasprotni spol zdel preglasen, preveč naporen in celo zoprn, zato se ga boste izogibali.  Vezani boste preživeli nadvse prijeten teden, v katerem se vam bo partner posvečal bolj kot po navadi. Če mu boste vračali čustva, se bo med vama spet vnela iskrica ljubezni. Konec tedna zna biti nepozaben.

Erotični horoskop

Žal v tem tednu kakšnega posebnega spolnega nagona ne boste imeli, prej nasprotno. Spolnosti se boste lotevali zelo površno. Sredi tedna lahko pričakujete nekaj več akcije, vendar se boste glede na svojo splošno nezainteresiranost morali kar potruditi, da bo kaj iz tega.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano