Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

Ta teden je ustvarjen za gradnjo nečesa novega, naj si bo to na družinskem ali poslovnem področju. Če že dalj časa resno razmišljate o selitvi, novi službi, izobraževanju ipd., je sedaj pravi čas, da se pozanimate o možnostih, ki jih imate. Vezanim bo vse lažje, saj bo tudi partner pomagal pri zbiranju informacij. Konec tedna pa bo tokrat nekaj posebnega in nepozabnega. Čaka vas prijetna izkušnja.

Ljubezenski horoskop

Na ljubezenskem področju bodo v tem tednu na dan prihajale razlike. Sproti se boste najbolje odločali, katere med njimi so nepremostljive in katere samo popestrijo vaš vsakdanjik. Sredi tedna boste precej kritični, predvsem do drugih seveda, a tudi do sebe. Takrat bo najtežje vzpostaviti ljubezensko harmonijo, saj vam bo vsaka misel o vaših napakah prinesla določeno grenkobo.

Erotični horoskop

Samski se izogibajte hitrim seksualnim zvezam, saj bi lahko odnesli kakšne neprijetne zdravstvene posledice. Držite se raje ustaljenih in poznanih poti. Vezani pa lahko na erotičnem področju pričakujete uspeh in dinamiko. Nabiti boste s spolno energijo, porabili jo boste v eksploziji strasti!

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano