Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

Prijateljska razmerja pri samskih bodo zelo napeta. Končno boste odkrili tudi resnico in jasno vam bo, s kom ste imeli opravka. Če boste sprejeli opravičilo, se vam obeta pozitiven razplet dogodkov. Vezani pa boste znali biti naravnost obsesivni, motila vas bo vsaka najmanjša partnerjeva napaka ali napačna beseda. Veliko lažje vam bo, če ga boste sprejeli takšnega kot je. Še imate možnosti, da rešite težave. V poslovnem, službenem in javnem življenju pa boste zaželeni in uspešni. Pazite le na pretirana in neopazna finančna zapravljanja. Hitro bi lahko prestopili mejo. Prav tako pa se boste rešili tesnobe in notranjega nemiru. Bodite pozitivni, le tako bodo tudi rezultati.

Ljubezenski horoskop

V ljubezni se ne bo vse odvijalo, kot bi si želeli, vendar se ne pustite zmesti. Ne pozabite, da ste pomembni le vi. Najprej morate osreči sebe, šele nato lahko osrečite tudi druge. V obstoječih zvezah se boste morali potruditi, da si boste ustvarili romantične priložnosti. Samski pa boste čakanje na pravega znali dobro izkoristiti zase in za svoj osebnostni razvoj.

Erotični horoskop

Pred vami je naporen teden, ki bo odvrnil vaše misli od vsega drugega. Ne glede na to, kako radi imate partnerja, bo v tem tednu žal pristal na drugem mestu. Če bo vaš partner vztrajen, vas bo lahko spravil v boljšo voljo in med rjuhe, vendar pa ne boste uživali tako kot običajno. Zato bi bilo še najbolje, da bi najprej rešili druge težave, preden se boste spustili v seks.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano