Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

Počutili se boste, kot da se vsake oči najprej uprejo v vašo pomanjkljivost, s katero se že nekaj časa pretirano obremenjujete. To bo precej načelo vašo samozavest. Potrudite se za pozitivno mišljenje o sebi in raje poudarite kaj, na kar ste ponosni. Imeli boste poudarjen občutek za detajle, kot so na primer ujemanje barv in izbrani kosi nakita, ki bodo dopolnili vtis dobrega okusa.

Ljubezenski horoskop

V ljubezenskem smislu boste teden zaključili tako, kot ste ga začeli. Res pa je, da boste naredili precejšen krog, preden boste prišli nazaj na izhodišče. Vezani boste morali pri iskanju skupnega jezika s partnerjem morda več poslušati in manj govoriti. Medtem ko pa za samske velja ravno obratno: nehajte že poslušati vse mogoče nasvete in vprašajte sebe, kakšnega partnerja si želite!

Erotični horoskop

Samski boste v tem tednu bolj »športni tipi«, seks bo za vas priljubljeno razvedrilo. A najboljši užitki bodo tisti, ki bodo imeli tudi čustveno ozadje in željo, osrečiti partnerja. Vezani pa boste tokrat veliko bolj spontani kot običajno, a boste kljub temu še vedno precej zahtevni ljubimci.

Hitro in diskretno do odgovorov na vprašanja, ki te mučijo. Sms vedeževanje 6116. Pošlji sms TAROT9 na 6116 in dopiši svoje vprašanje. * Vaša prihodnost, 6116

Popularno