Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

Čeprav ne napredujete preveč hitro, se vam v ozadju pripravljajo neki dogodki, ki vas bodo spravili spet nazaj v polni pogon. Vaša kariera se vam bo začela precej popravljati, ampak poslovne priložnosti še ne bodo potrkale na vaša vrata. V tem tednu bodo prevladovala predvsem partnerstvo in medsebojna pogajanja. Romanca bo poglobljena prav tako kot intimnost. Zaposleni boste tudi z ustvarjanjem finančnih načrtov in razporejanjem virov. Idealna priložnost je tudi za začetek zveze ali pa za obnovitev obstoječe. Spoznali boste, da ste na nek način odvisni od partnerja in da se z njim vaše življenje premika naprej. Zaupajte mu in se pogovorita.

Ljubezenski horoskop

Vezani imate pred sabo ugoden teden, saj boste zgladili spore iz preteklih dni in po dolgem času več dni zapored preživeli mirno. Zadnji čas je že, da tako vi kot tudi vaš partner pozabita na določene zadeve iz vajine preteklosti. Samski boste ta konec tedna iskali nekaj več, ne le bežno in neobvezno avanturo. V soboto, se pustite zapeljati romantiki nekega novega občudovalca, ki se že dlje časa trudi okrog vas. Presenečeni boste nad njegovo očarljivostjo.

Erotični horoskop

Samski boste imeli v tem tednu manj sreče kot običajno in tudi konec tedna vam ne bo najbolj naklonjen. Vezani pa boste svojo seksualnost izražali zelo preprosto in prvinsko. Ne boste potrebovali dolge predigre, da bi se ogreli in pustili pripeljati do vrhunskega užitka.

Popularno