Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

Spoznanje bo resda boleče, vendar za vas nadvse koristno. Bodite pozitivni in verjemite, da je življenje lepo. S takim pristopom se boste najlažje rešili bolečine, ki se vas oklepa. Če boste negativni, pa se bodo na vas lepili le negativni ljudje in dogodki, česar niste vredni. Zaslužite si veliko več kot to. V službi boste v tem tednu nadvse produktivni, saj vam nobeno delo ne bo težko. Vse, česar se boste lotili, vam bo uspelo še pravočasno opraviti. Na vas se bodo zanašali tudi sodelavci.

Ljubezenski horoskop

Vezani se poskusite v prvi polovici tedna potruditi in partnerju pokazati, česa si želite. Če tega ne boste storili, ne boste nikoli izkusili, kakšno je res kakovostno razmerje. Sreča bo na vaši strani. Samskim bo za razliko od prejšnjega tedna, tokrat uspelo pridobiti pozornost neke osebe, ki bo v vaše življenje vnesla novo strast, v vaše razpoloženje pa tople barve. Pazite le, da ne boste prehitevali dogodkov.

Erotični horoskop

Vezani boste imeli bolj šibek spolni nagon. V tem tednu boste bolj kot seks ljubili udobje in romantiko, zato nekih zelo vročih trenutkov in scen ne pričakujte. Samski pa boste imeli v drugi polovici tedna,več sreče. Le pogumno!

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano