Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

To bo za vas teden velikih delovnih obveznosti in materialnih dosežkov. Materialna vrednost bo na prvem mestu. Lahko pričakujete uspeh in vzpon na področju kariere ter mnogo drugih prijetnih stvari. Na primer naklonjenost šefa, napredovanje, povišanje plače ali poslovna potovanja. V službi boste tudi vedno bolj priznani, ker vedno radi pomagate drugim. Čas bo ugoden za ambiciozne načrte, dosežke in nove projekte.

Ljubezenski horoskop

V tem tednu bo potreba po razjasnitvi čustvenih zadev zelo močna. V vašem življenju se bo lahko pojavila oseba, ki bo v vas prebudila novo hrepenenje. Ta oseba bo imela vlogo pokazatelja, kaj je za vas v čustvenem pogledu pomembno in kaj ne. Tu bo potrebno pretrgati vzorce čustvene zaprtosti.

Erotični horoskop

V tem tednu ne boste znali povedati, kaj točno želite od partnerja. To bo v vajin odnos prineslo nekaj zmede. Vsaj dva dni v celem tednu posvetite temu, da bosta s partnerjem ugotovila, česa vam primanjkuje. Zagotovo vama bo skupaj uspelo najti odgovor, ki vaju bo zbližal in kasneje popeljal do užitkov, ki si jih lahko nudita le vidva.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano