Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Tedenski horoskop

Izredno boste prepirljivi in nervozni. Ker pa to lahko močno vpliva na vaše počutje, bo najbolje, da se sprostite v naravi, najbolje kar v gozdu ob kakšni reki. Še posebej v sredini tedna bo bolje, da se izognete tistim, s katerimi bi se hitro lahko zapletli v konflikt, saj bi to že hitro lahko obžalovali. Kot strela z jasnega pa se vam lahko na poslovnem področju zgodi sprememba, ki vam lahko spodnese tla pod nogami. Bodite trdni, odločitve vam ni potrebno sprejeti takoj. O vsem skupaj razmislite preden boste ukrepali, tudi če bodo drugi na vas pritiskali. Poskusite najti pozitivne stvari v tem tednu, ki bo malce manj ugoden. Poiščite starega prijatelja.

Ljubezenski horoskop

Vezanim splet nepričakovanih dogajanj v tem tednu prinaša najlepše zadovoljstvo v ljubezenskem življenju, prav tako pa v odnosu z osebo, ki vam je zelo blizu. Izkoristite drugo polovico tedna. Medtem samski ne boste imeli neke posebne sreče. Oseba, okrog katere ste se dolgo trudili, se je naveličala vašega oklevanja. Čas je za spremembe in bolj pogumne poteze – z vaše strani seveda!

Erotični horoskop

Samski boste v tem tednu spoznali osebo, ki bo postala vaš partner v postelji. Z vsem se sicer ne boste strinjali, bo pa glede na pretekle dni to zelo prijetna sprememba. Vezani se posvetite partnerju in vajino spolno življenje malce popestrite. Do predigre vam v tem tednu ne bo, zato boste tudi partnerja priganjali, naj preide od besed k dejanjem.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano