Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11.

Škorpijon 24.10. - 22.11

Danes se boste odločili za nove načrte, ki bodo bolj preprosti in zato lažje uresničljivi. Spet boste zelo ustvarjalni in polni nove samozavesti. Popoldan se boste lotili iskanja finančnih virov, saj bi vam vsak denar še kako prav prišel.

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 62%

 • Posel 94%

Srečne številke

5 18 23

Pozitivni znaki

Devica Tehtnica Vodnar

Negativni znaki

Oven Lev Škorpijon

Ljubezenski horoskop

Soočili se boste z nečim, kar je bilo pred vami skrito. Na dan bodo prišle boleče ali problematične teme. Vsekakor se s težavami spoprimite. Poskušajte se pomiriti, to vas bo pripeljalo dlje, kot če bi izgubili živce. Poslušajte, kaj vam hočejo povedati in se tudi prisilite, da boste stvari popolnoma razumeli.

Erotični horoskop

Med stvarmi, ki vas bodo danes najmanj zanimale, bo seks na visokem položaju. Zna biti, da vam bo kasneje še žal za nekatere priložnosti, ki jih boste zamudili.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Morda se stvari resda ne bodo razvile tako, kot ste pričakovali, vendar nič zato. Prej ali slej boste tudi vi prišli na svoj račun, zato le potrpežljivo počakajte na ta dan. Na splošno pa bo današnji dan primeren za udejanjanje na vseh področjih, zato jasno predstavite svoje ideje in želje.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes se bo lahko v vas naselil čustveni hlad. To bo še posebej nelagodno za vašega partnerja, ki bo ravno danes od vas pričakoval nekaj več pozornosti. Potrudite se in mu jo namenite kljub temu, da bi se raje posvetili bolj praktičnim zadevam. Delo vas bo počakalo.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Že zjutraj boste polni energije, ta pa se bo preko dneva le še stopnjevala. Obveznosti in naloge v službi boste hitro zaključili, na žalost pa vas bo obremenjevalo dogajanje na zasebnem področju. Napetosti v odnosu z osebo, s katero že dalj časa ne najdete skupnega jezika, se bodo stopnjevale.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Pred vami je konstruktiven in pester dan, v katerem boste lahko povsem spremenili potek dogodkov, v kolikor boste le dovzetni za spremembe, ki se bodo nakazovale. Nikar si ne zapirajte vrat, saj bi s tem povsem brez potrebe povzročil zastoj. Četudi vam nekaj ne bo všeč, boste hitro prepoznali prednosti.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Prav gotovo ste na pravi poti do uspeha in današnji dan vas bo napolnil z občutkom, da ste naredili pomemben korak naprej. Ne belite si glave z razmišljanjem o tem, kako bi se lahko rešili iz zapletene finančne situacije. Rešila se bo sama.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Današnji dan bo najbolj stresen v tem tednu, zato bi bilo dobro, da bi čim prej razmislili, kako bi lahko pridobili nekaj več časa za dokončanje pomembne zadeve. Čeprav morda še vedno upate na čudež ali na levji delež sreče, pa vam česa takšnega horoskop za danes žal ne napoveduje.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Sklenili boste kompromis, ki pa bo veliko stvari postavil na glavo. Kljub vsemu jih boste uspešno rešili in jih po svojih najboljših močeh postavili nazaj na svoje mesto. Nagradili se boste s tem, da boste zapravljali. Denar bo težko ostal v vaši denarnici.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Danes se boste odločili za nove načrte, ki bodo bolj preprosti in zato lažje uresničljivi. Spet boste zelo ustvarjalni in polni nove samozavesti. Popoldan se boste lotili iskanja finančnih virov, saj bi vam vsak denar še kako prav prišel.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Zavedli se boste, da ste se predolgo skrivali v meglici neopazne sivine, kjer niste mogli pokazati, kakšne talente in priložnosti lahko nudite drugim. Kot prerojeni boste. Vaša pozitivna energija bo dobro vplivala na druge ljudi ali na okolico. Verjetno se bo vaše finančno stanje spet izboljšalo.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes bodite na finančnem področju pripravljeni dati več. Morali boste vnesti nekaj sprememb na poslovno področje ali v zvezi s svojimi rednimi finančnimi prilivi. To, kar ste pred kratkim začeli na novo, bo danes zahtevalo veliko potrpljenja in odrekanja.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Današnji dan vas bo popolnoma izčrpal, zato boste zelo utrujeni. Nič vam ne bo prinašalo pravega zadovoljstva. Vsaj nekoliko lažje vam bo popoldne, saj vam bo nekdo pomagal glede financ ali pa vam bo ponudil sodelovanje. Poskrbite za počitek.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Danes boste končno pokazali svoje skrite adute. Zadnji čas je že, da naredite konec stagniranju. Na finančnem področju bodo prilivi, pa čeprav manjši, a kljub temu zelo dobrodošli. Nepričakovano boste naleteli na zanimivo idejo ali teorijo.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano