Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11.

Škorpijon 24.10. - 22.11

Zbrano se soočate s težavami in stvari vidite jasno. Danes bodo vaše ideje nekoliko v sporu z realnimi možnostmi, kar vas bo po eni strani oviralo, po drugi pa navdihovalo. Če boste iznajdljivi, lahko zelo dobro združite nasprotja in presenetite z nečim popolnoma novim. Zelo pomembno bo, kako boste predstavili svoje ideje, zato ne hitite.

 • Zdravje 65%

 • Ljubezen 50%

 • Posel 49%

Srečne številke

6 19 21

Pozitivni znaki

Bik Rak Ribi

Negativni znaki

Dvojčka Tehtnica Vodnar

Ljubezenski horoskop

Prvi del dneva bo prinesel nesporazume, ki jih boste poskušali rešiti s pogovorom, morda tudi s prepirom. Za partnerja boste menili, da je neobjektiven in da se ne trudi razumeti vašega mnenja in stališč. Tudi samski ne boste občutili pravega razumevanja, še najmanj s strani svoje simpatije. Ozirali se boste po morebitnih novih poznanstvih.

Erotični horoskop

Če v neki situaciji ne bo nič novega ali presunljivega, potem za vas v njej tudi ne bno nič erotičnega. Poigrajte se s kakšnim erotičnim pripomočkom.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Še vedno boste zelo navdušeni nad včerajšnjim dnevom. V ljubezni vam bo današnji dan res naklonjen. Danes lahko pričakujete veliko ljubezni in predanosti. Danes boste na zdravstvenem področju še posebej občutljivi. Bodite pozorni, saj se bodo lahko pojavile bolečine v sklepih. Pri delu se bodo lahko danes pojavile napake! Previdno, saj ne želite, da bi napake zasenčile vse vaše uspešno delo v preteklosti.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Počutje bo danes zelo dobro. Dan bo pravi za vse vrste fizične aktivnosti, zato ne odlašajte. Popestrite si ga s svojimi najljubšimi športi. Telesna vadba vam bo vrnila vitalnost in energičnost, ki se bo poznala na vseh področjih. Na delovnem mestu lahko pričakujete pozitivne spremembe. Poslušajte tudi nasvete svojih kolegov, ki vam bodo lahko še kako pomagali pri vašem novem projektu.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Veliko se boste ukvarjali s poslovnim življenjem, vendar ne delajte dolgoročnih načrtov. Naj vse poteka po ustaljenih tirih. Vse preveč se po nepotrebnem obremenjujete s finančnim položajem, ki je v resnici boljši, kot pa menite sami. Z vedrim razpoloženjem vam bo danes uspelo pregnati malodušje. Sprostite se!

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Danes se boste zavzeli za nek projekt, saj boste upali, da vam bo prinesel masten zaslužek. Čez dan bo kazalo zelo dobro, toda proti večeru pričakujte preobrat v negativno smer. Finančno stanje bo žal ostalo nespremenjeno, na vašem bančnem računu pa bo tudi v prihodnje minus. Pojavile se bodo lahko težave s kožo, ne pozabite na redno nego.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Posvečali se boste organizaciji projektov in vsi izzivi, ki jih boste deležni na tej poti, vas bodo navdihovali in polnili z novo energijo. Mnenja drugih vam ne bodo pomenila nič, če ne bodo podkrepljena z dokazi. Zelo zahtevni boste. Vašo strogost in delovno zagnanost bodo drugi cenili in tudi vaš ugled v delovnem okolju bo temu primerno rastel.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Končno boste razpoloženi za eksperimentiranje in pripravljeni, da se boste naučili nekaj novega. Nevsakdanje in rahlo čudaške ideje vas navdihujejo in zaželeli si boste družbe ljudi, ki bi uživala v podobnih stvareh. Vsekakor boste danes hoteli pobegniti od predvidljivega vsakdanjika in rutine.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes se boste znašli v situaciji, ki bo od vas zahtevala izjemno zbranost in pogum. Poskušajte se obvladati in se izogibajte konfliktom ter čustvenim izbruhom. Držite glavo pokonci in sprejemajte vse z dostojanstvom in mirno. To bo ključ do uspeha. Vse, kar je negativno, bo hitro minilo in če boste sedaj naredili pravi korak, bo prihodnost še bolj svetla.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Zbrano se soočate s težavami in stvari vidite jasno. Danes bodo vaše ideje nekoliko v sporu z realnimi možnostmi, kar vas bo po eni strani oviralo, po drugi pa navdihovalo. Če boste iznajdljivi, lahko zelo dobro združite nasprotja in presenetite z nečim popolnoma novim. Zelo pomembno bo, kako boste predstavili svoje ideje, zato ne hitite.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Poskrbite za sproščanje. Vaša delovna motivacija bo zelo visoka, prav tako bo povečan občutek dolžnosti in odgovornosti. Kar prelahko vas bo prepričati, da bi delali več ali kako drugače odrinili zasebno življenje na stranski tir. Če imate občutek, da se že nekaj časa nelagodno počutite v družbi določene osebe, se danes pripravite na soočenje.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Na vaši poti se bodo pojavljale nepričakovane ovire, kar vas bo nekoliko vrglo iz tira in vaše potrpljenje bo zato na preizkušnji. V dvomih boste. Spraševali se boste o nekaterih načrtih, ki ste jih skovali pred kratkim. Počakajte na bolj ugodne trenutke. Odložite načrte za teden ali dva in se jim kasneje posvetite.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes boste potrebovali ogromno dobre volje, če se boste želeli uspešno prebiti skozi dan. Stvari so precej napete, kar sicer ne bo nič presenetljivega, še posebej glede na vse okoliščine in zahteve. Če bo zaradi napetosti prihajalo do nesporazumov, nikar ne dovolite, da bi vam popustili živci.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Navzven boste delovali, kot da je vse v redu, vendar bo resnična situacija popolnoma drugačna. Ne potlačite čustev in dvomov. Pokažite se v pravi luči in se pogovorite z nekom, ki mu zaupate. Morda bosta skupaj našla rešitev. Nikar se ne prepuščajte samopomilovanju.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano