Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11.

Škorpijon 24.10. - 22.11

Danes se pripravite na nadvse pozitiven dan. Imeli boste srečo pri vseh zadevah, povezanih s kariero in financami. Poslovneži boste deležni dobička in uspeha, ostali pa lahko pričakujete najmanj javno pohvalo ali napredovanje. Postavite se v ospredje in pokažite, da si tega želite.

 • Zdravje 88%

 • Ljubezen 29%

 • Posel 85%

Srečne številke

2 15 29

Pozitivni znaki

Oven Škorpijon Ribi

Negativni znaki

Dvojčka Strelec Ribi

Ljubezenski horoskop

Dojeti morate, kaj si želite in s čim v obstoječi zvezi niste zadovoljni. V številnih pogovorih s partnerjem boste to tudi spoznali. Naredite prvi korak, nastopite iskreno in odprto, povejte vse, kar je bilo do sedaj neizrečenega. Sprejmite dejstva. Težko bo, a ne obremenjujte se več s težo vajinega odnosa.

Erotični horoskop

Če ste že nekaj časa razmišljali, da bi si ogledali kakšen erotičen film, bo nocoj pravi večer. Če ga boste gledali skupaj z ljubimcem, bo vroče!

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Če čutite, da je trenutno okoli vas preveč omejitev, ukrepajte. Vse ovire so pred vami zato, ker niste dovolj močni, da bi se borili proti njim. Morate pokazati malce več! Tako se boste tudi počutili bolje. Drugim pa boste dali vedeti, da jim ni potrebno ves čas gledati preko vaših ramen.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes boste veliko razmišljali o zamenjavi službe, saj ste ponovno dobili priložnost nekje, kjer ste jo nekoč že odklonili. Dobro bi bilo, da bi razmislili, zakaj je nazadnje niste sprejeli in kaj vas je takrat motilo. Morda bi bilo bolje, da bi poiskali povsem novo, če v trenutni službi niste zadovoljni.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes boste brez večjega napora naredili tisto, kar si boste zadali, čeprav nihče ne bo verjel v to. Zaradi tega boste dobili tudi neko pohvalo, ki vam bo veliko pomenila. Pripravljeni pa boste tudi nekomu pomagati in izkazali se boste kot dober pomočnik. Ne bo vam žal.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Če se vam bo zdelo, da vas ljudje ne razumejo, ko boste govorili, ne postanite zaradi tega slabe volje. Drugi si bodo morda samo narobe razlagali vaše besede, a vas bodo vsaj poslušali. Poskušajte jim objasniti zadeve. Če občasno niste močno usklajeni z drugimi ljudmi, nič zato. Pomembno je, da na koncu to razčistite.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes boste nekoliko razočarani, saj se vaši načrti nikakor ne bodo odvijali v pravo smer. Prepustite se dogajanju. Spomnite se, da so lahko zelo osrečujoče tudi stvari in priložnosti, ki popolnoma nič ne stanejo. Pokličite prijatelje in skupaj preživite večer. Večer pa bo ugoden tudi za sklepanje novih prijateljstev.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Tisto, o čemer ste dolgo samo sanjali, se bo danes končno začelo uresničevati. Bodite pozitivno naravnani. Blokade v komunikaciji vam bodo povzročile nemalo težav. Naj vas preteklost, ki bo potrkala na vaša vrata, ne vrže iz tira. Kar je bilo, je bilo. Odpravite se naprej.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes boste z vsemi ponovno na isti valovni dolžini. Drugi bodo prijazni in vas bodo podpirali. Hvaležni vam bodo za vašo pomoč in prijaznost. Če želite okrepiti stike s sorodniki ali prositi nekoga za uslugo, bo današnji dan pravi za to. Tudi v službi bodo odnosi zelo pozitivno naravnani.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Danes se pripravite na nadvse pozitiven dan. Imeli boste srečo pri vseh zadevah, povezanih s kariero in financami. Poslovneži boste deležni dobička in uspeha, ostali pa lahko pričakujete najmanj javno pohvalo ali napredovanje. Postavite se v ospredje in pokažite, da si tega želite.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Danes se boste soočali s kariernimi izzivi. Naj vas to ne skrbi preveč, saj boste premagali vse težave. Zaradi tega pa boste imeli dovolj časa tudi za družino, s katero boste preživeli nekaj čudovitih trenutkov. Na finančnem področju se vam obeta varnost. Tisto, za kar ste se do sedaj trudili, bo končno poplačano.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  O denarju ne boste veliko razmišljali, saj ste zadovoljni s stanjem. Morda boste celo podarili nekaj prihrankov. Če si želite napredovanja na delovnem mestu, se vam bo ponudilo veliko možnosti za to. Samo zgrabite jih! Dejansko boste lahko dokazali vse svoje sposobnosti.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Na poslovnem področju boste pogumno tipali za novimi posli, ki bi vas dvignili v nebo. Če boste vztrajni, boste zagotovo kaj našli. Pomoč lahko pričakujete s strani starejše osebe, ki vam bo ponudila nekaj novega. Sprejmite izziv in dokažite, da lahko obvladate tudi stvari, ki vam niso ravno domače.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Danes boste izpostavljeni fizičnim ali psihičnim obremenitvam in problemom. Morda boste razočarani nad neko osebo ali dogodkom. Ponudila se vam bo priložnost, katere razvoj bo popolnoma odvisen od vas samih. Zvečer se boste spet bolje počutili, vaša ustvarjalna žilica bo povrnila potrebno ravnovesje.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano