Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Tedenski horoskop

V nasprotju s prejšnjim tednom, ko so vas čustva kar prevzemala, se boste v tem stvari lotevali precej bolj razumsko in premišljeno. Na stran boste dali svojo intuicijo, kar morda v tem primeru sploh ni slabo. Še posebej v službi boste sposobni zaplete in izzive reševati z večjo učinkovitostjo, saj boste že vnaprej predvideli, kaj se bo dogajalo. Zaradi svoje učinkovitosti si lahko morda celo priborite višje mesto med vašimi sodelavci. Pri financah pa še ne bo prišlo do kakšnih izboljšav.

Ljubezenski horoskop

Z ljubeznijo v tem tednu ne bo težav, kakšnih večjih napredkov pa tudi ne. Največ težav vam bodo povzročale negativne misli, ki vas bodo kar nekako zasledovale. Pomagalo vam bo, če se potrudite za več optimizma in boljšo komunikacijo z ljubljeno osebo.

Erotični horoskop

Odpravite se v mesto, navezujte stike z ljudmi in prav lahko boste doživeli zelo strasten teden. Vaš naravni dar za govor in zanimanje za najrazličnejše stvari vam bosta pomagala, da boste še hitreje sklepali poznanstva. Okolica vas bo z veseljem poslušala, kar bo vodilo do nove romance. Sprostite se in vse bo potekalo tako, kot je treba.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano