Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Tedenski horoskop

Tedna ne boste začeli v skladu s svojimi željami. Nekaj se bo za vedno končalo in to ne nujno po vaši volji. Čeprav bo sprva težko za vas, boste kmalu sprejeli dejstva in nemoteno nadaljevali svojo pot. Še pred sredino tedna boste dosegli uspeh na nekem področju, kar vas bo pozitivno presenetilo. To vam bo povrnilo izgubljeno voljo. Z gmotnim stanjem boste le delno zadovoljni, lahko pa se celo zgodi, da si boste morali sposoditi nekaj denarja. Konec tedna bo vesel in sproščen.

Ljubezenski horoskop

Tokrat bo v vezanih eksplodirala radovednost in želja po nasprotnem spolu. Seveda boste ostali zvesti svojemu partnerju, nekaj grešnih misli si pa vseeno lahko privoščite. Vezani si boste »tolažbo« iskali med prijatelji. Postelja se bo do jutra le s težavo ohladila, glava in misli pa bodo razvnete še do konca tedna. Lahko se zgodi, da boste morda le odkrili osebo, ki vam je usojena.

Erotični horoskop

Vaš spolni libido bo v tem tednu povsem zadovoljiv. V postelji boste uživali brez sramu. Zelo boste temperamentni in za vas ne bo ovir, ki jih ne bi zmogli premagati. Všeč vam bo, če boste med ljubljenjem glasni, tudi umazano govorjenje vas bo zelo vzburjalo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano