Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Tedenski horoskop

Tudi če se vam zdi, da točno veste, kako in kaj, morda to ni res. Pazljivo! Na splošno boste v polnem naletu in na začetku se vam bo vse zdelo enostavno. V službi boste precej energični in zato boste dobili neko pohvalo in pozitivne komentarje. Ne le na vaš videz in pozitivnost, tudi na dejanja, saj boste pustili velik pečat. V družbi boste kljub obveznostim samozavestni in pozitivni.

Ljubezenski horoskop

Želja po igrivosti bo pri vas prisotna ves teden. To vas bo naredilo še bolj privlačne. Vaša kreativnost bo kar silila iz vas in razveseljevali boste okolico, še posebej pa vašo ljubljeno osebo. Dovolj dolgo ste se zadrževali, zdaj pa se odprite in poskusite nove stvari. Uporabite svoj navdih in bodite spontani. Začinite svoje življenje, toda ne pretiravajte in se držite zarisanih mej.

Erotični horoskop

Vaš spolni libido bo v tem tednu povsem zadovoljiv. Samskim bo uspelo najti enakovrednega partnerja za seks, zato boste lahko v postelji uživali brez sramu. Vezani pa boste čutili, da je v vas izbruhnil vulkan. Zelo boste temperamentni in za vas ne bo ovir, ki jih ne bi zmogli premagati.

Popularno