Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Tedenski horoskop

Na področju dela, službe in posla je pred vami teden za spremembe. Morali boste ažurno spremljati dogajanje, sploh če imate kakšno ponudbo ali pogajanja že v teku. Ker je od tega odvisno marsikaj na finančnem področju, boste precej napeti. A če pomislite iskreno, vaša finančna situacija ta teden vendarle ne bo tako slaba, da bi si zaradi nje pulili lase.

Ljubezenski horoskop

Tisti, ki niste v razmerju, se boste v tem tednu na službenem področju zapletli z nekom, ki vas bo očaral in naredil dober vtis. Predvsem v drugi polovici tedna imate zelo dobre možnosti. Vseeno bodite pazljivi, saj lahko tvegate tudi službo. Vezani boste teden začeli povsem običajno, v drugi polovici pa se lahko med vami in partnerjem pojavijo nesporazumi. Več previdnosti bo potrebne v petek.

Erotični horoskop

Samski boste zelo čustveni in ustvarjalni, zaželeli si boste nagajivega seksa brez obveznosti. Če niste najbolj iznajdljivi, boste o tem na žalost le premlevali, saj bo za pravo akcijo potrebno vložiti veliko truda. Vezani boste imeli več sreče, saj bo v spalnici partnerjeva sramežljivost končno izpuhtela.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano