Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Tedenski horoskop

Sicer boste v tem tednu odlično razpoloženi, a boste imeli nekaj težav na finančnem področju. Zdaj je pravi čas, da poiščete preverjene informacije in enkrat za vselej razčistite s preteklostjo. Neke malenkosti vas bodo resno skrbele, zato se čim prej posvetujte s strokovnjakom. V službi boste imeli precej dela, poleg tega pa se bo nekdo nenehno vtikal v vaše zadeve. Temu ne namenjajte prevelike pozornosti, ampak preprosto nadaljujete svojo pot. Sami dobro veste, kako se stvarem streže, zato nikar ne podvomite v svoje delo. Proti koncu tedna bodo stvari malenkost bolj umirjene, zato se boste lahko brez slabe vesti posvetili družini. Veliko novega boste izvedeli. Še posebej pozorno prisluhnite otrokom.

Ljubezenski horoskop

Vezani bodite pozorni, da ne boste zabredli v kakšno nepričakovano burno ljubezensko avanturo, ki bi jo kasneje lahko obžalovali. Obstaja namreč nevarnost, da se boste strastno zaljubili v popolnoma napačno osebo! Samski pa boste določenim ljudem končno postavili meje. S tem se boste osvobodili bremen in vdihnili zrak svobode, kar vas bo osrečilo.

Erotični horoskop

Za posteljne užitke bo najbolje, da takoj zavzamete položaj, ki jamči seksualno intimnost in zadostno količino romantike. Vezani se boste potrudili, da boste svojega partnerja zadovoljili in storili boste vse, da ga boste pripeljali do orgazma. Pri seksu vam je on na prvem mestu.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano