Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Tedenski horoskop

Imeli boste občutek, kot da se nikamor ne premaknete. Priložnosti za ljubezen se vam bodo ponudile konec tedna. Čez teden se boste namreč zatekali predvsem v krog družine. Teden bo na splošno zelo primeren mesec za ustvarjanje dolgoročnih načrtov za prihodnost in za reorganizacijo stvari. Celo za prenavljanje doma ali okolice. Zadeve povezane z delom, ki ste jih do sedaj zavlačevali, bodo šle v tek. Napetost zaradi intimnih stvari in financ pa bo počasi izginila. Finančno bo teden za vas zelo uspešen. Nek prijatelj vas bo potreboval in vi mu boste več kot radi pomagali. Zaradi tega boste malce utrujeni, a na koncu več kot zadovoljni zaradi samih rezultatov.

Ljubezenski horoskop

Samski poskušajte v tem tednu vzpostaviti stik s prijateljem, ki gre skozi težke čase. Vaše besede bo cenil bolj kot si lahko mislite. Vaše prijateljstvo mu zelo veliko pomeni in je zdaj ena redkih svetlih točk v njegovem življenju. Vezani boste partnerjevo podporo v tem tednu občutili kot pritisk, vendar temu ne bo tako. Prav on je tista oseba v vašem življenju, ki vas iskreno spodbuja in vam resnično želi le dobro, pa čeprav boste postali boljši kot je on.

Erotični horoskop

Vaš spolni libido bo v tem tednu povsem zadovoljiv. Samskim bo uspelo najti enakovrednega partnerja za seks, zato boste lahko v postelji uživali brez sramu. Vezani pa boste čutili, da je v vas izbruhnil vulkan. Zelo boste temperamentni in za vas ne bo ovir, ki jih ne bi zmogli premagati.

Popularno