Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Tedenski horoskop

Uspešno boste prekinili neke odnose z osebo, ki vam je jemala notranjo moč s svojimi nadležnimi vplivi. Že takoj boste lažje razmišljali o novih načrtih. Uspešno boste rešili ali dokončali pomembno dejanje. Počutili se boste kot prerojeni. Dobro razmislite, komu in čemu boste namenili največ energije in pozornosti. Med vsemi se bo našel nekdo, ki bo vzbudi vašo pozornost.

Ljubezenski horoskop

Če ste še vedno samski, bi bilo dobro razmisliti o trajnem razmerju, kajti zdaj bi bil skrajni čas, da razmišljate o stvareh v dvojini in ne v ednini. Sklenili boste veliko dobrih odnosov in pridobili veliko novih izkušenj. Zelo boste občutljivi, zato vas zna to malce zmesti glede čustev. Ne boste si na jasnem, kaj si sploh želite in morda boste nekoga tudi prizadeli. Bodite previdni!

Erotični horoskop

V tem tednu boste zmedeni, igrice v postelji pa vam bodo predstavljale le način sprostitve. Nikakor se ne boste mogli povezati s partnerjem na čustvenem nivoju, kakor je pri vama v navadi. Nič ne bo narobe, če si bosta privoščila nekaj zabave izven odnosa, a nikakor ne smete pozabiti na čustva vaše boljše polovice. Najti bosta morala neko vmesno pot.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano