Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Tedenski horoskop

Predvsem si v tem tednu vzemite čas zase in videli boste, kako hitro se boste počutili bolje. Na splošno vas bo v tem tednu odlikovala precejšnja predrznost. Skorajda ne bo naloge, ki je ne bi znali opraviti. Nadvse pogumni boste, vse težave in ovire pa boste premagovali z optimizmom in dobro voljo. Tak pristop skušajte obdržati tudi v drugi polovici tedna, ko se vam nakazujejo težave na čustvenem področju.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste v tednu, ki je pred vami, skušali dojeti bistvo ljubezni. PZelo boste motivirani, da boste želeli odkriti neko davno skrivnost. Samski lahko tokrat pričakujete novo ljubezensko romanco ali strastno, vzburljivo vezo. Določena oseba se vam enostavno ne bo mogla upreti, še posebno v prvi polovici tedna, ko bo prisoten tudi erotičen naboj.

Erotični horoskop

V življenju in pri seksu boste grabili vse, za kar boste mislili, da vam pripada. Zelo boste samozavestni, a se ne boste hitro zaljubljali. Bolj boste nagnjeni k staromodnemu zapeljevanju. Tako na profesionalnem kot na intimnem področju boste ženske pripadnice z lahkoto premagale moške v njihovi igri dominacije.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano