Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Mesečni horoskop

V tem mesecu vam nikakor ne bo dolgčas. Sedaj je čas, da pokažete kako resno ste mislili z najnovejšimi zaobljubami. Morda boste presenetili celo sebe. Morda ne bo čisto vse, kar boste delali ta mesec, v duhu pravil ali vsaj morale. Ko se boste enkrat zagnali, vas bo težko ustaviti. Še najbolj pa bo pomembna usmeritev k novim idejam, saj po navadi le pogrevate stare in varne variante. V ljubezenskih zadevah bo pestro. Videti je precej gledanja skozi prste, pometanja pod preprogo, lažne solidarnosti in podobne krame, ki se naposled praviloma sprevrže v kaj neprijetnega. Potrebno bo ukrepati in stvari razčistiti. Tudi preproga enkrat tega ne bo več prenesla.

Ljubezenski horoskop

Vezani se boste znašli v popolnem naletu in vse se vam bo zdelo enostavno. Tokrat imate tudi nekaj idealnih priložnosti, da s partnerjeve strani slišite pozitivne komentarje na vaše obnašanje in videz ali celo na dejanja, kjer ste pustili velik pečat. Samski bodite taktični in počakajte na novo ljubezensko priložnost, ki bo prišla v drugi polovici meseca. Pustite se presenetiti!

Erotični horoskop

Samski boste poleg tolažbe tokrat iskali tudi popolnega partnerja, ki bi lahko izpolnil vsako vašo seksualno željo, ki pa jih ni malo. Prva polovica meseca bo nadvse ugodna. Vezani se boste navduševali nad na novo odkritimi položaji.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano