Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Mesečni horoskop

Zabavali se boste v družbi prijateljev, kar bo prava osvežitev. Spoznali boste, da se znate še vedno do solz nasmejati, če le želite. Saj veste, da s kuhanjem mule ne naredite usluge niti sebi niti drugim. V službi boste razmišljali o spremembi, vendar pa ne boste vedeli, kako jo sprožiti. Morda čas zanjo še ni primeren, najboljše priložnosti so vam še skrite. Imate pa v bližini neko osebo, ki vam lahko odpre vrata do izboljšanja. Najbolj spontane ideje vam bodo prinesle največ zadovoljstva.

Ljubezenski horoskop

V ljubezni se vam obeta preobrat. Vezani boste morda razočarani nad partnerjem, vendar morate najprej premisliti o svojem delovanju, preden se lotite kakršnegakoli obtoževanja. Veste, da partnerja ne boste spremenili, zato pri sebi odpravite tisto, česar ne želite imeti v življenju. Samskim pa se bo ponudila priložnost za avanturo, če že ne za resnejšo zvezo. Sprostite se in naj bo ta mesec res vaš mesec ljubezni.

Erotični horoskop

Niste tip osebnosti, ki je vsem všeč, niti ne želite to biti. Zavedate se, da ste posebni in specifični. Radi zapeljujete, toda najsrečnejši ste, kadar zapeljujejo vas. Vezani boste od partnerja zahtevali kraljevsko razvajanje med rjuhami. Ne boste imeli predsodkov in vedno boste proti ustaljenim in veljavnim pravilom vedenja.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano