Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Mesečni horoskop

V tem mesecu bo vroče na več področjih. Obetajo se vam pestre dogodivščine, ki vas nikakor ne bodo pustile ravnodušnih. Prebudili se boste tudi vsi tisti, ki ste v zadnjem času izgubili upanje za določene cilje. Največ težav pa se vam v prihajajočem mesecu obeta na družinskem področju. Najverjetneje se bo nekdo nenehno vtikal v vas, kar bo velikokrat povzročilo, da boste izgubili potrpljenje in se ostro odzvali. Začnite postavljati meje, če želite, da vas pustijo na miru.

Ljubezenski horoskop

Ljubezni ne boste posvečali posebne pozornosti, še najmanj v začetku meseca. Kasneje vas bo bodisi spomnil vaš partner ali pa se bo pojavila nova oseba, ki bo pritegnila vašo pozornost. Prave predanosti kljub temu ne boste pokazali vse tja do zadnjega tedna. Takrat pa bo že skrajni čas, da v čustvih nadoknadite zamujeno.

Erotični horoskop

Vi niste tip osebnosti, ki je vsem všeč, niti ne želite to biti. Zavedate se, da ste posebni in specifični. Radi zapeljujete, toda najsrečnejši ste, kadar zapeljujejo vas. Vezani boste od partnerja zahtevali kraljevsko razvajanje med rjuhami. Ne boste imeli predsodkov in vedno boste proti ustaljenim in veljavnim pravilom vedenja.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano