Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Mesečni horoskop

Pred vami je nekaj težav. Ne bo smiselno čakati, ker čas ne bo prinesel bistvenih sprememb. Zdelo se bo zapleteno, a sprejmite izhodiščno situacijo kot dano in zavihajte rokave. Aktiven pristop bo najboljši. Tekom vaših prizadevanj boste našli prave rešitve. Nekdo je že bil v podobni situaciji. Vprašajte ga za nasvet. Ker zadnje čase niste preveč pazili nase, vaše telo hlepi po tem, da bi se očistilo in okrepilo. Namenite posebno pozornost prehrani: izogibajte se težkim jedem in kaloričnim prigrizkom. Poskrbite, da boste uživali dovolj tekočine. Najbolje bo poseči po vodi, da se je ne naveličate prehitro pa občasno popestrite izbiro z nesladkanim čajem.

Ljubezenski horoskop

Zahvaljujoč novim prijetnim dogajanjem v vašem privatnem življenju boste samski izžarevali pozitivno energijo. Zaradi novih priložnosti se boste morali prilagajati različnim situacijam. Vezani boste na veliko stvari začeli gledati z drugačnimi očmi, kar bo zelo negativno vplivalo na skupno življenje. Ne pozabite, da pozornost in nežnost krepita ljubezensko romanco. Nestrinjanja bodo zahtevala od vas, da poiščete nežen pristop s poudarkom na čustvih.

Erotični horoskop

Vezani boste pričakovali romantiko in nežnost, dobili pa nekaj bolj intenzivnega, kar vas bo še bolj navdušilo. Samske bodo vzburjali nekoliko grobi komplimenti in položaji, a če boste našli pravega partnerja ne bo ovir. Igro boste želeli voditi sami, zato bo vaš najljubši položaj takšen, da ste vi zgoraj.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano