Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Mesečni horoskop

Ta mesec vam dobro kaže na poslovnem in finančnem področju. V službi bo dogajanje precej umirjeno, vse bo stremelo k točno določenemu cilju. Dajte vse od sebe, saj se vam obeta vzpon. Hladna logika bo vaš najboljši zaveznik, čustva pa vam bodo večinoma povzročala zaplete. Ne dajte se pregovoriti, da bi vas kdo na podlagi čustev speljal v kaj, kar bo že na prvi pogled katastrofa.

Ljubezenski horoskop

Na čustvenem področju se bodo poznale posledice dobrih odločitev v zadnjem obdobju. Če boste jasno vedeli, kaj bi radi dosegli, imate prav vse možnosti, da vam to tudi uspe! Vezani boste lahko naredili pomemben korak naprej ali dobre dolgoročne načrte. Samski pa boste zapeljivi in tudi spogledljivi, kot že dolgo ne.

Erotični horoskop

Izbirali boste sumljive ljubimce. Privlačile vas bodo predvsem osebe, ki jim bo manjkalo smisla za ljubezen in nežnost. Kolikor se bo grob ali celo brezoseben seks v vaši domišljiji zdel zanimiv in vas bo vzburjal do skrajnosti, pa vam v praksi ne bo pretirano odgovarjal. Večinoma boste že po prvem poskusu ugotovili, da so fantazije eno, realnost pa drugo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano