Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Mesečni horoskop

Čeprav ste v zadnjem času spet precej samozavestni, se bodo v tem mesecu pojavile majhne prepreke v obliki nekih informacij. Na nekoga boste jezni, toda to vas bo spodbudilo k novi akciji in vlaganju več energije v svoje početje, rezultati pa tudi ne bodo izostali. Na finančnem področju bo za vas precej ugodno obdobje in razmišljali boste celo o vlaganjih. Pazite, kaj boste naredili z denarjem. Možnost napačnega vlaganja bo velika. Ne nasedajte ljudem, ki obljubljajo hitre zaslužke. Tudi v službenih zadevah bo v tem mesecu vladal denar. Veliko prepirov bo, nanašali pa se bodo prav na nepravilne odločitve pri vlaganju. Morda pa bi bilo bolje, da denar še za kakšen mesec spravite v nogavico.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste v razmerju naleteli na nekaj težav. Na voljo boste imeli veliko nasvetov, a naposled boste prišli do tega, da prava rešitev izhaja iz vas samih, iz tega kar čutite in si želite. Ta mesec bo velik poudarek na vsem podzavestnem, zato boste morali še enkrat premisliti odločitve, ki so se vam doslej zdele samoumevne. Samski si boste močno želeli ljubezni, vendar boste zelo skromni glede tega, kaj bi sami doprinesli za uspešen odnos. Trdnjava okoli vašega srca bo še posebno okoli sredine meseca izjemno utrjena.

Erotični horoskop

Samski boste imeli možnost za seks, a boste pri tem tako neizvirni in mlačni, da soudeleženec ne bo imel nobene potrebe po tem, da bi z vami to še kdaj ponovil. Vezani boste ljubili drugačnost, hitro se boste naveličali monotonosti. Med seksom boste zelo glasni!

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano