Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12.

Strelec 23.11. - 21.12

Začutili boste pritok nove sveže energije, ki jo v tem trenutku močno potrebujete. Prišla bo ravno ob pravem času, zato nikar ne skrbite. Uspešno boste opravili vse tisto, kar vas skrbi in se že jutri odpravili novim dogodivščinam naproti. V zasebnosti se danes pazite povečane mere sebičnosti.

 • Zdravje 65%

 • Ljubezen 33%

 • Posel 94%

Srečne številke

5 18 23

Pozitivni znaki

Devica Tehtnica Vodnar

Negativni znaki

Oven Lev Škorpijon

Ljubezenski horoskop

Samski boste spoznali, da se z ljubeznijo ne gre igrati. Če vaši nameni do neke osebe niso iskreni, potem prijateljstvo raje prekinite, dokler je še čas. Vezani boste dan začeli sproščeno, nato pa vas bo zmedla partnerjeva nepričakovana odločitev. Čeprav se z njim ne boste strinjali, poskusite ohraniti mirne živce. 

Erotični horoskop

Spontan seks bo danes za vas vir največjih užitkov. Manj ko boste komplicirali, bolj se boste zabavali in bolj boste občutili erotične iskrice.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  V službi bo nastopilo za vas zlato obdobje. Dobro se boste odrezali pri nekem projektu, vaša popularnost v službi pa bo začela strmo naraščati. Spet boste precenili lastne zmožnosti in boste preveč zapravljali, luknje pa nato še dolgo ne boste mogli zapolniti.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Pri delu ne dovolite, da bi vam škodoželjni sodelavci zameglili um. Sami ste dovolj iznajdljivi in napredni, da veste, kako se doseže visoke cilje. Glede finančnega področja večjih prilivov ne gre pričakovati, se vam pa obeta lepa in zadovoljiva denarna nagrada.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes bo okoli vas polno nesoglasij in nesporazumov, vi pa se nikar ne vtikajte vanje. Pustite, naj se ljudje sami zmenijo, vi pa poskrbite za svoje težave, ki jih še posebej na čustvenem področju ne bo manjkalo. S partnerjem se morata nujno pogovoriti, saj se neprestano vrtita okoli istih težav.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Neke skrbi, ki sicer niso najbolj realne, vam ne bodo dale miru. Danes se bo izkazalo, kaj je na tem in presenečeni boste nad izidom. V vsakem primeru boste veseli nekaterih novosti, ki jih boste tudi s pridom uporabljali.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes za vas ne bo najbolj prijeten dan. Še posebej v prvi polovici dneva boste pesimistični, zdelo se vam bo, da vam gre vse narobe. Najbolje bi bilo, da prekinete z vsem, kar počnete, in se odpravite stran od vsega, kjer boste sami s svojimi mislimi. Zbistrili si boste glavo in si odpočili telo.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Delo vam bo šlo bolje od rok zjutraj kot zvečer, zato čim več obveznosti opravite že v jutranjem času. Ko bo sonce zašlo, vas bo začela prevzemati nostalgija po preteklosti. Najverjetneje se bo zgodilo nekaj, kar bo prebudilo stare spomine. Ne imejte slabe vesti, če se boste predali sanjarjenju.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Zaradi nekaterih okoliščin boste danes zelo nesrečni, popoldan pa pričakujte še izčrpanost. Na srečo boste ugotovili, da ste tudi sami pravi čarovnik, ki zmore poskrbeti za pravo ravnovesje. Pravega poguma pa danes še ne boste začutili. Nič za to, vsaka stvar potrebuje svoj čas, da dozori.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Bolj odločno boste morali pokazati svoje sposobnosti in talente. Ves čas boste nervozni in prepirljivi, čeprav za to ne boste imeli posebnih razlogov. S tem si boste nakopali samo dodatne težave. Raje si oddahnite na kakšnem sprehodu. Odpravite se v naravo. Danes vam bo bolj prijala samota.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Začutili boste pritok nove sveže energije, ki jo v tem trenutku močno potrebujete. Prišla bo ravno ob pravem času, zato nikar ne skrbite. Uspešno boste opravili vse tisto, kar vas skrbi in se že jutri odpravili novim dogodivščinam naproti. V zasebnosti se danes pazite povečane mere sebičnosti.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Bolj kot delovnim obveznostim se boste posvetili nekim pričakovanjem ali sanjam. Vse to pa bo morda še najbolj povezano z vašim čustvenim svetom. Razmišljali boste tudi o novih poslovnih načrtih, a naj ne ostane samo pri željah. Naredite korak naprej.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Doživeli boste pravi intelektualni preboj, ki vam bo na poslovnem področju prinesel izjemne uspehe. Uspešni boste tako na individualni ravni kot tudi pri delu v skupini. V drugi polovici dneva pa si le privoščite težko zasluženi oddih. Brez slabe vesti lahko ugasnete telefon in se predate tišini.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Pojavile se bodo neke nove možnosti in zato se bo povrnilo tudi vaše samozaupanje. Sprejeti boste morali neko odločitev, a boste malce razdvojeni. Prosite za več časa, da boste lahko v miru razmislili. Zvečer pa se o tem pogovorite tudi s tistimi, ki jim zaupate.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano