TELEKOM SLOVENIJE

Dnevni horoskop strelec

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12.

  • Zdravje 35%

  • Ljubezen 40%

  • Posel 85%

Strelec 23.11. - 21.12

Današnji dan bo idealen za spremembo. To boste tudi začutili, ker se boste zavedli duševnih in čustvenih prednosti. Naš psihološki obraz zahteva, da se od časa do časa podamo v nove izkušnje, saj bi drugače obstali na mestu. Če ste deloholik, obstaja nevarnost, da boste pregoreli. Morali bi si vzeti tudi malo časa zase, preden bo prepozno.

Srečne številke

1 3 9

Pozitivni znaki

Oven Oven
Dvojčka Dvojčka
Strelec Strelec

Negativni znaki

Tehtnica Tehtnica
Škorpijon Škorpijon
Ribi Ribi

Ljubezenski horoskop

Samski danes pazite na svoja sporočila in elektronsko pošto, da ne bo kaj romalo na napačen naslov. Tako bi si namreč nakopali kar nekaj težav. Vezani pa boste danes na vsak način poskušali dokazati svoj prav, vendar vam to ne bo uspelo. Prihranite energijo raje za kaj drugega.

Erotični horoskop

Pri seksu se osredotočite na gibanje. Spreminjanje hitrosti, globine in smeri vam bo prineslo veliko več užitka kot nenehno menjavanje seksualnega položaja.

O znamenju

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

Znane osebnosti

Christina Aguilera, Kim Basinger, Walt Disney, Jimi Hendrix, Katie Holmes, Bruce Lee, Ozzy Osbourne, Frank Sinatra, Britney Spears, Steven Spielberg

Astrološki znak

Strelec

Datumi

23.11. - 21.12

Ozvezdje

Strelec

Element

ogenj

Latinsko ime

Sagittarius

Vladajoči planet

Jupiter

Kompatibilen z

oven, lev, tehtnica, vodnar

Barva

vijolična, purpurna, roza, rdeča