Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12.

Strelec 23.11. - 21.12

Danes lahko pričakujete umirjen pričetek dneva. V dopoldanskih urah si boste odpočili, nato si privoščite fizično aktivnost in sproščanje adrenalina. Vaše počutje bo boljše, saj mu boste namenili več pozornosti. Bližnja oseba vas bo presenetila s povabilom, ki bo popestril vaš nedeljski večer. Sprejmite ga!

 • Zdravje 30%

 • Ljubezen 90%

 • Posel 35%

Srečne številke

1 28 36

Pozitivni znaki

Oven Dvojčka Strelec

Negativni znaki

Rak Lev Strelec

Ljubezenski horoskop

Vezani boste danes osredotočeni predvsem na neke službene zadeve, nad čimer pa vaš partner ne bo najbolj navdušen. Zvečer se mu poskusite odkupiti. Samski boste še naprej zasanjani. Nekih zadev ne vidite v pravi luči, domišljiji in sanjam pa puščate vse preveč prostora. Previdno!

Erotični horoskop

Če vam bo ljubimec predlagal kaj nenavadnega, boste reagirali precej nzadržano. Nekaj časa bo trajalo, da se sprostite, a potem boste neustavljiv ljubezenski stroj!

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes bo pri vas prisoten občutek, da se vaše želje na poslovnem področju ne bodo nikoli uresničile. A zagotovo ne bo tako, samo malo morate počakati na obdobje, ki vam bo bolj naklonjeno, pa boste dosegli zadane cilje. Danes res nič ne bo potekalo po načrtu, a že jutri boste začutili novo moč in energijo.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Vaše počutje bo danes malce slabše kot prejšnje dni. Dobro bi bilo, da bi si za reševanje zadev najprej vzeli čas za razmislek in šele nato še čas za samo reševanje. Tako bi vse lažje rešili. Previdni bodite, saj vam dan ne bo preveč naklonjen. Danes ne sprejemajte odločitev, raje počakajte na jutri.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes boste ves čas preskakovali z ene teme na drugo in tako boste zamudili marsikatero priložnost, da bi se česa naučili od drugih in jih razumeli. Danes bo vaša živahnost bolj slabost kot prednost, zato bodite previdni in vsaj občasno pustite, da bodo tudi drugi povedali svoje do konca. Zahtevni boste do sebe in do drugih.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Danes se boste prepustili pristnim čustvom in inspiraciji. Če se boste vsaj malo potrudili, boste lahko naredili pozitiven vtis na okolico. Neki dogodki na začetku dneva bodo sicer prinesli slabo voljo ali celo jezo, vendar boste hitro umirili razgrete strasti. Kljub vsemu ne boste naredili ničesar, kar bi kasneje obžalovali.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes bo možno prehodno nezadovoljstvo. Dan boste začeli povsem običajno, a se boste po dolgem poležavanju le odpravili ven med ljudi. Srečali boste neko osebo, ki bo v vaše srce ponovno vnesla toplino in nežnost. Prav zaradi tega pa bo vaše razpoloženje zvečer že veliko boljše.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Nepričakovan dobiček bo kmalu izboljšal vaše finančno stanje. Za uspeh v vaši karieri držite svoje zasebno življenje stran od poslovnega prostora. Izogibajte se opravljanju in pogovorom s sodelavci, da ne boste pokvarili svojega ugleda. Podvrženi boste napredovanju, težkim nalogam in obveznostim.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Občutili boste neprijeten vpliv neke osebe, ki vam bo skušala na vsak način vsiliti svoje mnenje, vi pa se ne boste mogli temu dovolj odločno upreti. Pazite, da zaradi svoje neodločnosti ne boste nato koga prizadeli, ko vam bo hotel dati dobronameren nasvet. Dobro premislite, preden boste izrekli kakšne besede.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Danes boste nekoliko odmaknjeni, kajti veliko časa boste razmišljali o določenih preteklih dogodkih, ki vam še vedno ne dajo miru. Če ste komu kaj zamerili ali so vas užalile določene besede, danes vse to dokončno razčistite in pustite za seboj. Ne prenašajte tega bremena, ampak se pogovorite z osebo, ki vas je užalila.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Danes lahko pričakujete umirjen pričetek dneva. V dopoldanskih urah si boste odpočili, nato si privoščite fizično aktivnost in sproščanje adrenalina. Vaše počutje bo boljše, saj mu boste namenili več pozornosti. Bližnja oseba vas bo presenetila s povabilom, ki bo popestril vaš nedeljski večer. Sprejmite ga!

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes boste premišljevali o svojem delu, saj s poslovnim področjem niste najbolj zadovoljni. Ne boste se predajali pesimizmu, saj vas bo gnala sla po izboljšanju trenutne situacije. Premislite in jutri ravnajte taktično. Zaupajte svoje predloge nadrejenemu. Četudi vam bo spodletelo, vsaj ne boste obžalovali ničesar. Domači bodo čutili vašo zmedenost, zato jim zaupajte svoje skrbi in težave.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Pri telesnih aktivnostih bodite danes še posebej pozorni, da ne bi prišlo do raznih poškodb ali ureznin. Pazite tudi pri vožnji, prilagodite hitrost na cesti in bodite še dodatno pozorni v naseljih in v bližini otrok. Avto prej preglejte, da se vam ne bo kaj na poti pokvarilo, saj bi si ustvarili samo dodatne stroške. Pazite tudi na hrano in pijačo.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Sonce vas bo dokaj utrudilo, zato boste začeli razmišljati o tem, da bi preostanek dneva enostavno prespali. Utrujenost vas sicer daje že dalj časa in imate občutek, kot da se nikakor ne morete naspati. Izkoristite dan za to, da si boste povrnili malo moči. Naspite se in se tako spočijte.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano