Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12.

Strelec 23.11. - 21.12

Danes boste precej analitično razpoloženi in vsakič boste našli pravi razlog za dogodek, ki se bo pojavil na področju prijateljstva ali ljubezni. V resnici se boste želeli samo zavarovati. Morali bi biti boljši poslušalec kot pojasnjevalec vsega. Dober poslušalec je vedno dobrodošel.

 • Zdravje 33%

 • Ljubezen 67%

 • Posel 89%

Srečne številke

6 16 25

Pozitivni znaki

Bik Dvojčka Rak

Negativni znaki

Oven Bik Tehtnica

Ljubezenski horoskop

Pozitivna energija bo danes vse okoli vas. Počutili se boste odlično! Tako samski kot vezani se danes bojte novih snubcev, saj vas bodo oblegali. Vezani boste žareli od sreče in zadovoljstva, saj vam bo partner nudil tisto, kar potrebujete. Ob svojem partnerju boste dobili občutek varnosti in predanosti. Prepustite se! Če ste samski, boste danes prijatelju izrazili željo po ljubezni.

Erotični horoskop

Uff, vroče! Nenavadne lokacije, izjemno zahtevni položaji in pri nekaterih morda celo malce nenavadna izbira spolnih partnerjev bodo zaznamovali vaše današnje erotično življenje.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Sporočila najverjetneje ne bodo poslana, spletna sporočila ne bodo šla skozi in ljudje si bodo napačno razlagali vaše besede. To bo lahko ustvarilo nered. Z ljudmi boste morali govoriti direktno, podajati boste morali podrobna navodila, uporabljati preproste besede in se prepričati, da si bodo vsi vse zapisali, drugače boste morali sprejeti posledice.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Ljudje okoli vas bodo še posebej kritični do stvari, ki jih boste počeli. To bo rezultat tega, da ne živite tako, kot bi morali. Več pozornosti namenite tudi željam bližnjih, večkrat jim prisluhnite in tudi oni bodo postali bolj razumevajoči do vaših potreb in dejanj. Vsekakor pa poslušajte tudi vašo intuicijo.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Spet boste našli svoj notranji mir in okrepili tudi fizično zdravje. Kar nekako odmaknjeni boste od sveta in razmišljali boste, če smete narediti nov korak. Le s težavo in težkimi koraki se boste podali proti cilju, ki ga nikakor ne morete doseči. Premišljevali boste o nekih novih načrtih.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Dan vas bo navdušil, da boste nekaj naredili drugače. Vaše želje vas bodo lahko tudi malo zanesle. A čas bo idealen, da to tudi dopustite in uživajte, kolikor boste le lahko. Na katerikoli drug dan bi bilo tako vedenje za vas nedopustno in tudi za druge okoli vas, ampak ne danes. Prepustite se in uživajte v vsem, kar se bo zgodilo.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Veliko ljudi bo tekmovalo za vašo pozornost. Vsi bodo potrebovali vaš nasvet ali pomoč. To vam bo laskalo in želeli jim boste pomagati, a vse skupaj bo tudi skrb vzbujajoče, zaradi česar se boste težko osredotočili. Nikar ne dopustite, da bi to vplivalo na vas. Vsako prošnjo obdelajte posebej, ne obljubljate ničesar in naredite, kar boste lahko.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Nastopile bodo težave med vami in vašimi sorodniki ali sosedi. Vsekakor bo potrebna vaša zmožnost uvajanja kompromisov. Če ne boste previdni, se bo to lahko obrnilo v bitko volj. Še isto minuto, ko se bo pojavil spor, se poskusite pogovoriti in obrniti situacijo na boljše. Drugače bodo izrečene stvari, ki ne bi smele biti in čustva bodo še dolgo ranjena.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Finančne zadeve vam bodo povzročile nekaj glavobolov. Raztrgani boste med željo, da bi denar pospravili na stran za prihodnost, in med željo, da bi kupili nekaj, kar si želite že dolgo časa. Obstaja način za oboje. Shranite malo manj in poskusite najti dobro ceno za vaš izdelek. Dobro premislite vse možnosti in jih rešite, preden se boste spravili ob pamet.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Zaradi preveč stroge telovadbe v preteklih dneh boste utrujeni. Znašli se boste v bolečinah. Z živci boste na robu in zato se boste lahko spravili nad nekoga. Poskusite nadzirati živce. Bolečine v mišicah poskusite odpraviti z namakanjem v vroči kopeli. Tudi zeliščni čaj bo pomagal. Sprejmite, da bi morali trenirati malo manj.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Danes boste precej analitično razpoloženi in vsakič boste našli pravi razlog za dogodek, ki se bo pojavil na področju prijateljstva ali ljubezni. V resnici se boste želeli samo zavarovati. Morali bi biti boljši poslušalec kot pojasnjevalec vsega. Dober poslušalec je vedno dobrodošel.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Kljub temu, da ste močni, trmasti in neprilagodljivi, se boste s svojim premišljenim pristopom danes povsod dobro znašli. Del zasluženega denarja naložite za slabše čase, del dobička pa podarite v humanitarne namene. Izdelajte načrt, kako boste izboljšali počutje in zdravje. Zgolj premišljevanje o tem, kaj bi lahko storili, ne bo dovolj.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Željni boste sprememb, saj imate že nekaj časa občutek, da zadeve predolgo stojijo na mestu. Na področju financ vas bodo skrbele dolgoročne zadeve, ki ste jih potiskali nekoliko na stran. V sredini dneva vam bo ponagajala utrujenost, a si boste že zvečer vzeli dovolj časa, da si boste nabrali novih moči.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Zaslužili ste več, kot ste pričakovali, toda ne imejte slabe vesti in ne iščite izgovorov, saj ste pošteno delali. Danes se pogumno in odločno postavite zase, naredite korak naprej. Le zakaj bi še naprej oklevali? Popoldan se bodo lahko pojavili občasni glavoboli, povečana bo živčnost ali pa boste imeli težave s pritiskom.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano