Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Letni horoskop

Skrivna pričakovanja in različne osebne skrivnosti bodo razkrite še pred koncem marca. Karte bodo padle na mizo in treba se bo prilagoditi novim okoliščinam. Vse skupaj bo imelo tudi nedvomne finančne posledice in to bo hitro postalo najpomembnejše področje v vašem življenju. Čustva boste odrinili na stran in se ukvarjali predvsem s tem, kako bi si organizirali stanje v denarnici. Večino leta bo pravzaprav slabše, kot bi pričakovali, vendar boste presenečeni, ker vam to ne bo zagrenilo življenja. Obeta se vam potovanje, ki vam bo dobesedno spremenilo pogled na svet.

Ljubezenski horoskop

Če ste v ljubezenskem razmerju, obstaja velika možnost, da se boste letos poročili, preselili, se odločili za novega družinskega člana ali kako drugače naredili korak naprej. Vaš partner bo poskušal narediti drastične korake, da pritegne vašo pozornost. Če boste v dvomih ali razpeti med več različnimi občutki, se pogovorite z njim. Ne zapletajte se v spore in zamere, da ne prekinete miru in harmonije, ki vlada v vaši zvezi. Leto 2020 je za vas na splošno zelo ugodno za družino in zadeve, povezane z ljubeznijo. Samski lahko na ljubezenskem področju v prvih mesecih leta 2020 pričakujete nekaj nejasnosti. Na srečo bodo že spomladi ljubezenske energije pred vaša vrata poslale primerno osebo, ki bo pospešila vaš srčni utrip. Poletje bo primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo možnost srečne zveze. Svoj trud in energijo usmerite v odločitev, kaj si želite od svojega življenja.

Erotični horoskop

Glede seksa boste veliko načrtovali, potem pa vas bo zmotila vsaka podrobnost, ki se ne bo ujemala z načrti. To vam lahko pokvari erotično življenje vse do sredine leta. Šele takrat se boste malce sprostili in zamenjali smer. Začeli boste uživati v vsem nepričakovanem in nenavadnem. Priložnostni seks na javnih krajih je lahko le ena od porednosti, ki se jim boste z veseljem prepuščali.

O znamenju

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

Znane osebnosti

Christina Aguilera, Kim Basinger, Walt Disney, Jimi Hendrix, Katie Holmes, Bruce Lee, Ozzy Osbourne, Frank Sinatra, Britney Spears, Steven Spielberg

Astrološki znak

Strelec

Datumi

23.11. - 21.12

Ozvezdje

Strelec

Element

ogenj

Latinsko ime

Sagittarius

Vladajoči planet

Jupiter

Kompatibilen z

oven, lev, tehtnica, vodnar

Barva

vijolična, purpurna, roza, rdeča

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano