Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Letni horoskop

Za močen in stabilen finančni položaj boste morali malo popaziti na proračun in ga hitro prilagoditi novi shemi ter potrebam. Pri tem vam bo v veliko pomoč vaša sposobnost eksperimentiranja, saj boste na daleč zavohali priložnosti, ki vam lahko napolnijo denarnico in bančni račun. Ne odlašajte preveč, ko bo čas za akcijo.

Ljubezenski horoskop

Na vidiku je veliko svežih romanc, saj Jupiter, vladar strelcev, vstopa v hišo ljubezni. Vsi si bodo želeli vaše pozornosti, zato bo izbira velika in raznolika, vi pa sploh ne boste imeli težav z odločanjem. Vezanim se obeta mirno morje, po katerem bosta s partnerjem plula brez večjih težav ali jih uspešno reševala. Tako samske kot strelce v zvezi pa lahko osreči naraščaj.

Erotični horoskop

Svojo inovativnost boste s pridom izkoristili v posteljnih radostih, v katerih boste uživali kot že dolgo ne. Čeprav ste odprti in pripravljeni na vse, pa vas utegne tudi kdo presenetiti, zato previdno, s kom se igrate igrico, kdo si upa več.

O znamenju

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

Znane osebnosti

Christina Aguilera, Kim Basinger, Walt Disney, Jimi Hendrix, Katie Holmes, Bruce Lee, Ozzy Osbourne, Frank Sinatra, Britney Spears, Steven Spielberg

Astrološki znak

Strelec

Datumi

23.11. - 21.12

Ozvezdje

Strelec

Element

ogenj

Latinsko ime

Sagittarius

Vladajoči planet

Jupiter

Kompatibilen z

oven, lev, tehtnica, vodnar

Barva

vijolična, purpurna, roza, rdeča

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano