Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Letni horoskop

Preizkušnje na področju financ in zdravja, ki so vam ponagajale lani, se bodo končno končale in v letu 2023 si boste lahko oddahnili. Sicer se še ne bo končalo pestro obdobje v službi, a z vso dodatno energijo, ki bo vrela iz vas, vam bo uspelo vse postaviti na svoje mesto. Obeta se vam tudi novo sodelovanje in dobro delovanje v ekipi, ki vam jeseni utegne prinesti napredovanje ali nagrado za dobro opravljeno preteklo delo.

Ljubezenski horoskop

Ljubezen bo za strelce glavna tema leta 2023 in v vseh pogledih vam bo postregla z romantičnimi doživetji, še posebno v prvi polovici leta. Veselite se lahko vsi, ki si že dolgo želite naraščaja ali se sprehoditi pred oltar. Če ne načrtujete nosečnosti, pa le pazite, s kom se zapletate.

Erotični horoskop

Med rjuhami bo kar pokalo od veselja, saj tako samskim kot vezanim strelcem mamljivih ponudb ne bo manjkalo. Le pripravite se, saj bo vaš pogum neizmeren, in čeprav radi govorite, tokrat ne bo ostalo le pri besedičenju. Bujna domišljija vas bo gnala skozi leto 2023, ne bo se vam težko preleviti v romantičnega zapeljivca ali neutrudljivega ljubimca. Retrogradni Mars v vaši hiši odnosov bo oktobra poskrbel, da bo spolnost prioriteta med pari, kar bo dobro vplivalo na srečno in izpolnjujoče razmerje.

O znamenju

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

Znane osebnosti

Christina Aguilera, Kim Basinger, Walt Disney, Jimi Hendrix, Katie Holmes, Bruce Lee, Ozzy Osbourne, Frank Sinatra, Britney Spears, Steven Spielberg

Astrološki znak

Strelec

Datumi

23.11. - 21.12

Ozvezdje

Strelec

Element

ogenj

Latinsko ime

Sagittarius

Vladajoči planet

Jupiter

Kompatibilen z

oven, lev, tehtnica, vodnar

Barva

vijolična, purpurna, roza, rdeča

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano