Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Letni horoskop

V letu 2021 boste velikokrat ugotovili, da ni vse zlato, kar se sveti. V skladu s tem tudi vaš vsakdanjik ne bo vedno takšen, kot si ga boste zamišljali. Toda vi ste pravzaprav optimist – kljub temu, da boste imeli tekom leta tudi nekatera bolj pesimistična obdobja. Vaše življenje bo še posebno od jeseni naprej vendarle umirjalo in stabiliziralo. Izkoristite priložnosti, da začnete ponovno graditi na odnosih, ki imajo sedaj veliko več možnosti, da trajajo in se razvijajo v prihajajočih letih. Pri znancih pričakujte določeno stopnjo nepopustljivosti, včasih tudi neiskrenosti. Ključna strategija je, da so vaša sporočila jasna in nedvoumna in da strogo določite meje.

Ljubezenski horoskop

Na čustvenem področju boste izjemno dovzetni za ljudi, ki bodo sami v fazi nekih večjih sprememb in bodo vplivali na vašo željo, da bi jim pomagali. Žal se bo najpogosteje izkazalo, da niso vredni vaše skrbi in nege, a ko boste to uvideli, bo večinoma že prepozno. Z malo spretnosti pa boste imeli vendarle veliko podpore, da bi našli in prepoznali vse tiste vzorce, ki vam izpodbijajo samozavest. Če to pomeni, da se boste morali sem in tja nekoliko bolj odločno postaviti zase, pa vam bo to tudi na dolgi rok le koristilo!

Erotični horoskop

Bolj kot v dolgih in lenobnih seansah boste uživali v hitrem, intenzivnem seksu. Vaš idealni partner v letu 2021 bo v hipu vzburil vse vaše čute in vam razburkal fantazije. Če ne boste takoj dobili tega, kar se vam bo zahotelo, se bo vaše pričakovanje le še stopnjevalo in se potem tudi tem bolj strastno izpolnilo. Uživali boste v vlogi lovca, zato boste imeli samski še kako pestro seksualno življenje. Pa tudi vezani se ne boste pritoževali, vsekakor bo vroče!

O znamenju

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

Znane osebnosti

Christina Aguilera, Kim Basinger, Walt Disney, Jimi Hendrix, Katie Holmes, Bruce Lee, Ozzy Osbourne, Frank Sinatra, Britney Spears, Steven Spielberg

Astrološki znak

Strelec

Datumi

23.11. - 21.12

Ozvezdje

Strelec

Element

ogenj

Latinsko ime

Sagittarius

Vladajoči planet

Jupiter

Kompatibilen z

oven, lev, tehtnica, vodnar

Barva

vijolična, purpurna, roza, rdeča

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano