Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Tedenski horoskop

Ves čas se boste obremenjevali s tem, kaj vse morate še storiti in kaj vse bi moralo biti drugače, kot je. Obremenjeni boste tako v zasebnem življenju kot tudi zaradi svojih ambicij. Največ bo pravzaprav odvisno od tega, če boste znali izbrati pravo priložnost. Razne podrobnosti bodo imele veliko manjšo težo, kot se vam bo zdelo. Ne pretiravajte z načrtovanjem.

Ljubezenski horoskop

Vezanim splet nepričakovanih dogajanj v tem tednu prinaša najlepše zadovoljstvo v ljubezenskem življenju, prav tako pa v odnosu z osebo, ki vam je zelo blizu. Izkoristite drugo polovico tedna. Medtem samski ne boste imeli neke posebne sreče. Oseba, okrog katere ste se dolgo trudili, se je naveličala vašega oklevanja. Čas je za spremembe in bolj pogumne poteze – z vaše strani seveda!

Erotični horoskop

Vezani boste zelo nežni in pozorni, zato boste zelo popustljivi in prilagodljivi ljubimci. Z veseljem boste ustregli vsem partnerjevim željam, nase pa boste pridno pozabljali. Medtem se boste samski še naprej »igrali« z neko nedolžno osebo, ki ne razume, da ste zelo egoistični!

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano