Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Tedenski horoskop

Začetek tedna bo nadvse naporen, saj boste na ramenih nosili težko breme, ki se ga kar ne boste mogli znebiti. Morda se vam bo celo zdelo, da vsak dan postaja večje in večje in vam jemlje vedno več energije. K sreči pa vam ga bo, najkasneje do sredine tedna, uspelo odpraviti in kar naenkrat se boste počutili neprimerno lažje. Končno se boste lahko posvetili tudi ostalim zadevam, začeli pa boste v službi.

Ljubezenski horoskop

Če v začetku tedna še ne boste vedeli, kako rešiti nastalo situacijo na ljubezenskem področju, ne skrbite. Verjemite, da se vam bo v pravem trenutku utrnila rešitev, ali pa se bo vse skupaj rešilo samo od sebe. Pomembno je le, da ohranite optimizem in se ne predajate negativnim mislim. Saj veste, da kar mislite, to ste, zato pazite, kaj se vam podi po glavi. Vezani, s partnerjem se za konec tedna odpravita nekam, kjer se bosta temeljito sprostila.

Erotični horoskop

Ne bodite presenečeni, če vas bo partner malce izkoristil. To bo pravzaprav le poklon. Čaka vaju strasten in vroč teden, bila bosta brez kakršnihkoli zadržkov. Prepustite se in uživajte. Potrudite se, da boste vse, kar boste prejeli, v enaki meri tudi vrnili. To bo partnerja bolj vzburilo, kot si lahko mislite.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano