Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Tedenski horoskop

V poslovnem, službenem in javnem življenju boste zaželeni in uspešni. Pazite le na pretirana in neopazna finančna zapravljanja. Hitro bi lahko prestopili mejo. Prav tako pa se boste rešili tesnobe in notranjega nemiru. Bodite pozitivni, le tako bodo pozitivni tudi rezultati. Vsaka najmanjša napaka vas bo sicer vrgla iz tira, vendar boste stvari videli precej slabše, kot so v resnici.

Ljubezenski horoskop

Na ljubezenskem področju se vam bo veliko dogajalo, pomembno pa bo le, da boste ostali pozitivno in optimistično naravnani. Obetajo se vam novi izzivi in tudi nekaj težav. Globoko v sebi boste začutili dodatno energijo, ki vas bo gnala v nove podvige. Vzemite si čas in ga delite z ljubljeno osebo.

Erotični horoskop

Najbolj vam bo naklonjena sredina tega tedna. Takrat boste partnerju lahko zaupali vse poredne želje, ki jih imate. V ostalih dneh pa bo vaš libido nekoliko nižji, saj boste močno obremenjeni z ostalimi zadevami. Zavedajte pa se, da se v najbolj stresnih trenutkih prileže kakšna dobra sprostitev. Vseeno posvetite nekaj časa samo odnosu in seksu.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano