Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Tedenski horoskop

Še v prvi polovici tedna se vam bo zdelo, da se ne boste nikoli naveličali dela, ki ga opravljate, vendar vam bo na žalost že kaj kmalu pričelo pošteno presedati. Kljub temu veste, da morate začeto opraviti do konca, zato čim bolj zavzeto vzemite stvari v svoje roke in trud se vam bo obrestoval. Na splošno je pred vami dokaj prijeten teden, v katerem se bo vaše razpoloženje končno pričelo izboljševati. Spet boste ugledali luč, ki vam bo svetila v prihodnosti, k vam pa se bosta vrnila tudi upanje in vera. Če imate težave na finančnem področju, bodo tudi te počasi odpravljene, vendar boste morali biti pazljivi v prihodnosti, saj bi se lahko ponovile. Samske čaka neko prijetno presenečenje.

Ljubezenski horoskop

Če je na vašem ljubezenskem področju prišlo do razhajanj, je skrajni čas, da se pogovorite in postavite stvari nazaj na svoje mesto. Dobro veste, da se ne boste mogli v nedogled izogibati nastali situaciji. Soočite se sami s seboj in s partnerjem. Ko se bo situacija razjasnila, vam bo odleglo. Tudi za samske bo ta teden na čustvenem področju precej napet. Določene situacije vas bodo prisilile, da se boste lotili razreševanja starih ljubezenskih vzorcev.

Erotični horoskop

Vaše glavne značilnosti bodo spontanost, zapeljivost in zahtevnost. V postelji ste poskusili skoraj vse, zato boste radi prevzeli vodstvo in partnerja kaj naučili. Ženskim pripadnicam bo odgovarjal položaj, kjer bodo one zgoraj, saj bodo tako same naredile večino dela. Bolj se boste osredotočali na svoj vrhunec, kot pa na partnerjevega.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano