Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Tedenski horoskop

V sredini tedna vas čaka nadvse ugoden čas, ki ga boste lahko izkoristili na poslovnem ali službenem področju. To bo čas napredka, ki vam bo prinesel kar nekaj sprememb, tako pozitivnih kot negativnih. V drugi polovici tedna pa se bosta vaša optimizem in zanos spreobrnila v negativnost in zamerljivost. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami ter ne izzivajte dodatnih sporov.

Ljubezenski horoskop

Vezanim splet nepričakovanih dogajanj v tem tednu prinaša najlepše zadovoljstvo v ljubezenskem življenju, prav tako pa v odnosu z osebo, ki vam je zelo blizu. Izkoristite drugo polovico tedna. Medtem samski ne boste imeli neke posebne sreče. Oseba, okrog katere ste se dolgo trudili, se je naveličala vašega oklevanja. Čas je za spremembe in bolj pogumne poteze – z vaše strani seveda!

Erotični horoskop

Čustva vas bodo begala, zato boste držali previdno razdaljo v odnosih. V zvezo boste vstopili le, če boste imeli popoln nadzor nad celotno situacijo. V postelji boste znali pokazati neverjetno znanje, saj se boste vživeli v seksualne potrebe partnerja. Ženske se boste do svojih moških vedle kot do gospodarjev, še posebej, če bodo izpolnili vaše visoke seksualne kriterije.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano