Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Tedenski horoskop

Končno boste stopili na realna tla in veliko časa boste posvetili prav družini, partnerju ali prijateljem. Na splošno boste ves čas v družbi pozitivno naravnanih ljudi. To sedaj najbolj potrebujete, da lahko dosežete še zadnje cilje. V kratkem boste tudi spoznali, kdo je vaš pravi prijatelj. Bolj se osredotočite na tiste, ki so, in ne na tiste, ki niso pravi prijatelji. V službi pa vam ne bo šlo tako, kot ste načrtovali. To vas bo malo žalostilo in spravljalo v slabo voljo. Pred vami je velika odločitev, ki jo boste sprejeli odgovorno in prav zaradi tega vas čaka pohvala. Čakanje ne obrodi vedno sadov - stopite v akcijo! Bolj lahkotno vzdušje pa bo zavladalo proti koncu tedna.

Ljubezenski horoskop

V začetku tedna boste imeli vezani občutek, da se vam partner premalo posveča. Žrtvujete se za nekoga, ki vam ljubezni, nežnosti in naklonjenosti ne vrača. V drugi polovici tedna se bodo zadeve že uredile. Ponovno boste našli stik z njim in si privoščili več romantike v dvoje. Samski boste izredno sproščeni, saj se boste ljubezenskih zadev lahko lotili tako kot vam bo najbolj ustrezalo, predvsem pa brez ovinkarjenja. Vse bo na vaši strani, na vas bo le, da se boste dokončno odločili.

Erotični horoskop

Vezani na erotičnem področju ne boste imeli pretirane domišljije, vaš seks pa bo precej dolgočasen in primaren. Veliko bolj romantični boste samski pripadniki tega znamenja. Proti koncu tedna se boste samski zapletli z neko osebo, ki bo izpolnila vsa vaša pričakovanja.

Popularno