Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Tedenski horoskop

Pred vami je izredno pester teden. Imate ogromno načrtov, ki bi jih radi uresničili, saj na priložnosti že dolgo čakate. Četudi se bo že v prvih dneh tedna nekaj zataknilo, nikar ne izgubite upanja, saj se bodo stvari same postavile nazaj na svoja mesta. Morda jim boste morali urediti le nekaj malenkosti, kar pa vam ne bo vzelo veliko energije.

Ljubezenski horoskop

Srce samskih bo v tem tednu divje utripalo. Vaš seksapil bo neverjeten, zato boste za nasprotni spol prava paša za oči. Če boste le želeli, boste lahko zapeljali več ljudi naenkrat. Medtem se boste vezani navduševali nad partnerjevo pozornostjo. Že v začetku tedna vam bo podelil kompliment, zaradi katerega vas bo še nekaj prihodnjih dni prijetno grelo in ščemelo v srcu. Pa ste mislili, da ni romantičen!

Erotični horoskop

Ta teden na erotičnem področju ne boste imeli pretirane domišljije, vaš seks pa bo precej dolgočasen in enoličen. Veliko bolj romantični boste pri predigri, za sam seks pa vam bo kar nekako zmanjkalo idej. Idealno bi bilo, če bi partner poskrbel za popestritev.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano