Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7.

Rak 22.6. - 22.7

Skorajda ne boste mogli verjeti, kako vam bodo šle stvari danes odlično od rok. Česarkoli se boste lotili, vam bo uspelo. Uspeh boste doživeli celo pri tistih zadevah, ki vam sicer res niso pisane na kožo. Vzemite partnerja in pobegnita daleč proč od množice in vrveža. Poglobila bosta odnos.

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 35%

 • Posel 50%

Srečne številke

8 12 144

Pozitivni znaki

Bik Rak Strelec

Negativni znaki

Oven Dvojčka Tehtnica

Ljubezenski horoskop

Dan bo za samske precej pester, morda celo nor. Na vsake toliko je dobro, da se zdivjate, kajne? Nič ne bo narobe, če boste naredili kakšno neumnost. Verjemite, da se ji boste kasneje še smejali. Vezani pa boste danes pokazali veliko strasti. Sicer bo partner malce presenečen, vendar v pozitivno smer. Zato le v akcijo!

Erotični horoskop

Vaše erotično življenje bo zaznamovalo veliko nežnosti in strastnih besed. Uživali boste v vsakem trenutku intimnosti.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes boste nadvse romantični. Vse se bo vrtelo okoli ljubezni in romantike. Danes se boste samski lahko zaljubili ali pa boste začeli novo ljubezensko razmerje. Vezani se ne boste mogli upreti intimnim trenutkom in strastnim poljubom, pa četudi vam čas tega ne bo dopuščal. Pozabite na vse ostalo.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Komaj ste čakali, da si boste lahko oddahnili in današnji dan bo več kot primeren za to. Posvetite se družbi, ki jo že dolgo pogrešate in se nasmejte ob dobrem vinu. Na ljubezenskem področju se vam bodo morda danes uresničile skrite želje. Stopite korak naprej in naredite nekaj v tej smeri.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes se boste posvetili nekemu odnosu, ki je bil zadnje čase močno izpostavljen vzponom in padcem. Bodite topli in nežni, ne pa zahtevni in pokroviteljski. To v vsakem človeku vzbudi strah in pritisk. Ne bojte se pokazati svoje nežne plati. Ta odnos boste zagotovo izboljšali, prijateljstvo pa boste še poglobili.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Skorajda ne boste mogli verjeti, kako vam bodo šle stvari danes odlično od rok. Česarkoli se boste lotili, vam bo uspelo. Uspeh boste doživeli celo pri tistih zadevah, ki vam sicer res niso pisane na kožo. Vzemite partnerja in pobegnita daleč proč od množice in vrveža. Poglobila bosta odnos.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Lahko da vas bo nekdo napeljeval k temu, da bi kupili nekaj dragega. Četudi si trenutno to lahko privoščite, dobro razmislite, kaj boste storili. Bolje bi bilo namreč, da bi imeli nekaj denarja privarčevanega, kot da bi ga zapravili za nepotrebne stvari. Na zasebnem področju se bodo pojavile neke blokade.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Zadnje čase se obnašate pretirano sebično in malenkost razvajeno. Vašemu partnerju pa je vaše obnašanje zraslo že čez glavo, zato razmislite, kako se ga boste otresli. Ne mislite, da mora biti vedno vse po vašem. On ima drugačne želje in prav bi bilo, da bi jih upoštevali. Danes vas bo nekaj vrglo iz tira.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Če boste naleteli na zaprta vrata, jih ne odpirajte na silo, ker ne boste ničesar dosegli. Varujte se tudi lastne strogosti in pesimizma, h katerima boste danes še posebno nagnjeni. Potrudite se in ostanite pozitivni, saj boste danes tako največ dosegli. Zaključite že tisto, kar vas preganja.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Partner vam bo predlagal novost, nad katero boste sprva naravnost navdušeni, vendar pa se zna zgoditi, da jutri ne boste več tako močno, zato danes izkoristite svojo odprtost za nove stvari. V nekem odnosu boste danes zaradi svojih komunikacijskih sposobnosti uspešno prebili led.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Izredno intuitivni boste, kar le s pridom uporabite. To vam bo pomagalo pri reševanju vsakodnevnih težav tako na ljubezenskem kot na poslovnem področju. Poleg tega vam bo intuicija pomagala pri kovanju načrtov, za kar boste danes porabili kar nekaj časa. Izredno delovno bo.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Na delovnem mestu se prepustite toku in videli boste, kam vas bo prinesel. Nikar ne rinite z glavo skozi zid, saj bi vam to nakopalo le nove težave. Vrata se vam bodo odprla, ko boste pripravljeni na to. Danes bodite še posebno osredotočeni na malenkosti, saj bodo ravno te najpomembnejše. Zvečer se posvetite partnerju.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Občutek boste imeli, da ste se znašli v stiski. Vse vam bo šlo narobe. Najbolj od vsega pa bo trpela ravno ljubezen. Če imate partnerja, se lotita izčrpnih pogovorov, saj vaju bo le to rešilo. Samski pa boste danes še malce nemirni. Potrpite, kmalu se bo vse obrnilo na bolje.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Že zjutraj se posvetite obveznostim ali aktivnostim, ki vas pomirjajo. Z malo sreče vam bo danes uspelo ohraniti vedro počutje, čeprav se stvari ne bodo odvijale tako, kot si boste želeli. Spoznali boste, da s pozitivnim pristopom tudi neželene situacije niso tako tragične. Zvečer boste nenavadno čutni.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano