Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7.

Rak 22.6. - 22.7

Komaj ste čakali, da si boste lahko oddahnili in današnji dan bo več kot primeren za to. Posvetite se družbi, ki jo že dolgo pogrešate in se nasmejte ob dobrem vinu. Na ljubezenskem področju se vam bodo morda danes uresničile skrite želje. Stopite korak naprej in naredite nekaj v tej smeri.

 • Zdravje 48%

 • Ljubezen 35%

 • Posel 71%

Srečne številke

4 8 16

Pozitivni znaki

Lev Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Oven Škorpijon Kozorog

Ljubezenski horoskop

Na ljubezenskem področju vezanih se bo danes dogajalo nekaj, kar ne boste povsem razumeli. Zaradi čudne energije, ki jo boste oddajali, bo tudi partner muhast. Samski pa se boste danes zavedli, da bi morali ohraniti stike z nekom, ki vam je izredno pri srcu. Nobenega razloga nimate, da bi skrivali čustva, zato zberite pogum in se mu zaupajte!

Erotični horoskop

Vaša vroča kri se bo na seksualnem področju izražala v vaše največje zadovoljstvo. Vaš ljubimec bo lahko vesel, da vas ima.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes bo na preizkušnji vaša samozavest. Izzval vas bo nekdo, ki v sebi skriva odlične adute. Predvsem bo spreten pri komunikaciji, zato pazite, da ne bo pridobil prevelike prednosti. Nato bi ga težko ujeli. Lahko pa računate na to, da so konec koncev dejanja tista, ki povedo največ.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Za vašim hrbtom se dogaja marsikaj, o čemer se vam niti ne sanja, zato danes namenite nekaj časa raziskovanju ozadja. Zelo verjetno se boste dokopali do zanimivih podatkov. Marsikateri vas bo zelo ujezil ali celo prizadel. Spoznali boste, kaj vse so ljudje sposobni narediti za slavo in dobiček.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes boste nadvse romantični. Vse se bo vrtelo okoli ljubezni in romantike. Danes se boste samski lahko zaljubili ali pa boste začeli novo ljubezensko razmerje. Vezani se ne boste mogli upreti intimnim trenutkom in strastnim poljubom, pa četudi vam čas tega ne bo dopuščal. Pozabite na vse ostalo.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Komaj ste čakali, da si boste lahko oddahnili in današnji dan bo več kot primeren za to. Posvetite se družbi, ki jo že dolgo pogrešate in se nasmejte ob dobrem vinu. Na ljubezenskem področju se vam bodo morda danes uresničile skrite želje. Stopite korak naprej in naredite nekaj v tej smeri.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes se boste posvetili nekemu odnosu, ki je bil zadnje čase močno izpostavljen vzponom in padcem. Bodite topli in nežni, ne pa zahtevni in pokroviteljski. To v vsakem človeku vzbudi strah in pritisk. Ne bojte se pokazati svoje nežne plati. Ta odnos boste zagotovo izboljšali, prijateljstvo pa boste še poglobili.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Skorajda ne boste mogli verjeti, kako vam bodo šle stvari danes odlično od rok. Česarkoli se boste lotili, vam bo uspelo. Uspeh boste doživeli celo pri tistih zadevah, ki vam sicer res niso pisane na kožo. Vzemite partnerja in pobegnita daleč proč od množice in vrveža. Poglobila bosta odnos.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Lahko da vas bo nekdo napeljeval k temu, da bi kupili nekaj dragega. Četudi si trenutno to lahko privoščite, dobro razmislite, kaj boste storili. Bolje bi bilo namreč, da bi imeli nekaj denarja privarčevanega, kot da bi ga zapravili za nepotrebne stvari. Na zasebnem področju se bodo pojavile neke blokade.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Zadnje čase se obnašate pretirano sebično in malenkost razvajeno. Vašemu partnerju pa je vaše obnašanje zraslo že čez glavo, zato razmislite, kako se ga boste otresli. Ne mislite, da mora biti vedno vse po vašem. On ima drugačne želje in prav bi bilo, da bi jih upoštevali. Danes vas bo nekaj vrglo iz tira.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Če boste naleteli na zaprta vrata, jih ne odpirajte na silo, ker ne boste ničesar dosegli. Varujte se tudi lastne strogosti in pesimizma, h katerima boste danes še posebno nagnjeni. Potrudite se in ostanite pozitivni, saj boste danes tako največ dosegli. Zaključite že tisto, kar vas preganja.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Partner vam bo predlagal novost, nad katero boste sprva naravnost navdušeni, vendar pa se zna zgoditi, da jutri ne boste več tako močno, zato danes izkoristite svojo odprtost za nove stvari. V nekem odnosu boste danes zaradi svojih komunikacijskih sposobnosti uspešno prebili led.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Izredno intuitivni boste, kar le s pridom uporabite. To vam bo pomagalo pri reševanju vsakodnevnih težav tako na ljubezenskem kot na poslovnem področju. Poleg tega vam bo intuicija pomagala pri kovanju načrtov, za kar boste danes porabili kar nekaj časa. Izredno delovno bo.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Na delovnem mestu se prepustite toku in videli boste, kam vas bo prinesel. Nikar ne rinite z glavo skozi zid, saj bi vam to nakopalo le nove težave. Vrata se vam bodo odprla, ko boste pripravljeni na to. Danes bodite še posebno osredotočeni na malenkosti, saj bodo ravno te najpomembnejše. Zvečer se posvetite partnerju.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano