Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7.

Rak 22.6. - 22.7

Dobili boste vznemirjajočo novico glede vaše službe. Prišlo bo do spremembe v hierarhiji ali pa bo nekdo na poziciji avtoritete nenadoma odšel. S sodelavci se boste sicer sprva zbali za varnosti vaše službe, a bodo strahovi neupravičeni. Vaša varnost bo preživela te dogodke in imeli se boste boljše kot prej.

 • Zdravje 85%

 • Ljubezen 28%

 • Posel 33%

Srečne številke

12 24 36

Pozitivni znaki

Lev Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Oven Dvojčka Škorpijon

Ljubezenski horoskop

Vezani boste imeli občutek, da partner bere vaše misli. Če boste imeli občasne napade ljubosumja, jih bo celo doživljal kot izpovedi ljubezni! Samski pa boste znali tudi nalašč vzbujati ljubosumje, če se vam bo zdelo, da se nekdo ni dovolj potrudil za vas. Zahtevali boste pozornost in jasne dokaze naklonjenosti.

Erotični horoskop

Če seksu ne bo dodan vsaj kanček vznemirjenja, bo za vas izgubil ves čar. Strah, da bi vas lahko zasačili, bo vaš najmočnejši afrodiziak.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Dan izkoristite za potovanje ali odhod na krajši oddih, še posebej z otroki in prijatelji. K situacijam začnite pristopati na nov, svež način. Poslovne zadeve bodo zahtevale večjo posvečenost, ki bo obrodila sadove. Zdravje in forma bosta podlegli vzponom in padcem. Imunski sistem bo oslabljen, aktivirale se bodo kronične bolezni in alergije.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes se posvetite svojemu domu in nekaj vložite vanj. Če načrtujete prenovo stanovanja ali hiše, boste zapravili več od načrtovanega oziroma več, kot sploh imate. A ne oklevajte in si denar izposodite od družine ali prijateljev, saj se vam bo takšna investicija izplačala. Izpolnite dano obljubo.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Širili boste idejo o tem, kako se da zaslužiti nekaj dodatnega denarja. Dan bo dober, da poberete svinčnik in pričnete pisati o vaših izkušnjah. Prelijte vaše misli na papir. Tisti, ki berejo vaše zgodbe, so nenavadno navdušeni nad vašo poštenostjo in naravnim načinom pisanja.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Dobili boste vznemirjajočo novico glede vaše službe. Prišlo bo do spremembe v hierarhiji ali pa bo nekdo na poziciji avtoritete nenadoma odšel. S sodelavci se boste sicer sprva zbali za varnosti vaše službe, a bodo strahovi neupravičeni. Vaša varnost bo preživela te dogodke in imeli se boste boljše kot prej.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes se boste zaljubili na prvi pogled. Spoznali boste neko novo osebo in takoj vas bo privlačila. Kakorkoli se bo obrnilo, v nekaj trajajočega ali ne, to osebo si boste zapomnili za dolgo časa. Imeli boste tudi nenaden interes, da bi se umetniško izrazili in želeli se boste učiti video obdelave in računalniške grafike.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  V vaš dom bodo prišla čudesa tehnologije. Kupili boste nekaj nove opreme, morda računalnik ali telefon. Morda boste obiskali kakšen zabaviščni center. Karkoli že bo, pričakujte veliko aktivnosti, saj bodo prijatelji prišli na ogled vaših novih igrač. Družinski člani pa se jih bodo učili uporabljati. Bilo bo razburljivo za vse.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Dobili boste dragoceno in zanimivo novico, preko moderne tehnologije. Odkrili boste tudi novo informacijo, ki vam bo obudila razburljiv interes, mogoče bo povezan z znanostjo, okultnim ali metafizičnim. Lahko boste odkrili tudi, da ste nadarjeni za astrologijo. Tudi skupinske aktivnosti bodo za vas privlačne, še posebej tiste, povezane s humanitarnostjo.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Vaše finančno področje se bo znašlo v novi dimenziji. Odločili se boste za novo tehnologijo, ki vam bo pomagala povečati vaše bančno stanje. Morda boste investirali na internetu ali pa boste poskusili nove načine evidentiranja. Karkoli boste poskusili, bo dobro za vašo finančno prihodnost. Pričakujte srečen preboj.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Bizarno, nepričakovani dogodki bodo vaše življenje obrnili na glavo. Vključene bodo lahko tudi finance. Prišli bodo novi ljudje, ki bodo odprli vrata, kar bo sčasoma vodilo v novo življenje. Lahko se boste celo na prvi pogled zaljubili. Ni enostavno predvideti tako čudnega dneva, kot bo današnji. Zavedajte se, da ko boste odšli v posteljo, ne boste več ista oseba.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes boste očarani nad filmi, glasbo in videi. Odkrili boste nov interes, in sicer vas bo začela zanimati video produkcija ali pa zvočni inženiring. Odločili se boste prebrati nekaj stvari o tem področju. Ko boste prepričani, da bi se radi učili o tem, tudi začnite, saj boste neznansko uživali.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Imeli boste priložnost nekomu pomagati, a se boste temu želeli izogniti. Ne bo šlo za to, da ne bi bili prijazna oseba. Enostavno pa ne želite več, da bi vas ljudje izkoriščali, saj vas potem ne cenijo zaradi vaših dejanj. Pomoč nekomu vam drugače da dober občutek. Zapomnite si, večina bo vaš trud cenila. Naredite nekaj dobrega.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  To bo čas, ko bo komunikacija med sodelavci nadvse pomembna. Čeprav se bo morda zdelo, da vas drugi ne poslušajo, se izogibajte uporabi sarkazma ali drugih obrambnih taktik in bodite preprosto prijazni. Potrudite se in bodite jasni, to se bo poznalo in bo ekstremno dragoceno na dolgi rok.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano