Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7.

Rak 22.6. - 22.7

Veliko ste delali in tudi precej služili, kar se je pokazalo tudi na vašem bančnem računu. Po drugi strani pa se denar ne bo prav dolgo zadrževal v vaših rokah, saj se bodo povečali tudi vaši stroški in potrebe. Vseeno lahko pričakujete nove vire zaslužka, kar bo vaš finančni položaj še dodatno stabiliziralo in utrdilo. Usmerite se na vlaganje v nepremičnine.

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 60%

 • Posel 50%

Srečne številke

4 20 34

Pozitivni znaki

Oven Dvojčka Ribi

Negativni znaki

Devica Škorpijon Kozorog

Ljubezenski horoskop

Tisti, ki niste v razmerju, boste danes v prijateljskih in ljubezenskih razmerjih precej neučakani, želeli boste vse in takoj, čeprav dobro veste, da to ni mogoče. Vezani pa boste morda imeli občutek, da se približuje konec še ene propadle ljubezenske zveze. Ne glede na vse bodite veseli, da se je sploh zgodila.

Erotični horoskop

Že zjutraj boste vedlei, kakšne posteljne vragolije bi si radi danes privoščili. Nekateri boste ves dan po malem vzburjali svojega ljubimca s seksi namigi.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Napake, ki se ponavljajo, morate popraviti brez dramatičnega prizvoka in odvečnih besed. Držite se določenega protokola, toda bodite odločni. Okoliščine se hitro menjajo, vi pa se še kar niste pripravljeni soočiti z dilemami, ki vas mučijo. Nezavestno odlašate in prelagate trenutek odločitve. Potrebujete psihološki mir.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Zelo boste napeti, a boste dokončali posle, ki jih ne boste želeli prepustiti naključju in jih boste želeli dokončati še pred koncem dneva. Šele, ko bo narejeno, se boste tudi vi prepustili uživanju in dobremu razpoloženju. Posebno zadovoljstvo boste čutili zaradi odličnega zaslužka in začetkov obetavnih poslovnih projektov v začetku naslednjega tedna.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Nepričakovane družinske težave bodo ogrozile načrt za potovanje ali proslavo. Vse, kar boste načrtovali, najprej pravočasno pripravite, toda ne pričakujte, da se bodo partner, starši, otroci ali prijatelji prilagajali vašim željam. Dobra organizacija bo vse zadovoljila. Kljub vsem spremembam, ki jih boste doživeli, pa vam bo družinsko srečanje pripravilo zelo veliko prijetnih doživetij.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Veliko ste delali in tudi precej služili, kar se je pokazalo tudi na vašem bančnem računu. Po drugi strani pa se denar ne bo prav dolgo zadrževal v vaših rokah, saj se bodo povečali tudi vaši stroški in potrebe. Vseeno lahko pričakujete nove vire zaslužka, kar bo vaš finančni položaj še dodatno stabiliziralo in utrdilo. Usmerite se na vlaganje v nepremičnine.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Želje uresničujte potrpežljivo in umirjeno, ne sanjajte o uspehu čez noč. Vaš odnos do denarja se bo menjal, apetiti bodo naraščali. Občutek, da drugi služijo na podlagi vašega dela, vas bo prisilil v dokaj tvegane odločitve. S svojimi sposobnostmi boste uspeli znatno izboljšati prihodke. Ne pozabite pa, da večji zaslužek prinaša tudi večje stroške.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Podpora prijateljev in bližnjih sodelavcev vam bo zelo veliko pomenila, čeprav vam bo težko narediti prvi korak in zbrati toliko moči, da jih boste prosili za pomoč. Če vam bo kdo od sodelavcev povzročal glavobol, boste potrebovali tudi pravnega strokovnjaka, da se ga boste rešili. V vsakem primeru vsako težavo sprejmite resno.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Obremenjeni boste z delom in pripravami za konec tedna, mnogi pa boste izgubili voljo za druženje. Zmanjšajte obveznosti in razmislite, s kom želite preživeti ostanek dneva. Če vam bo udobno in prijetno v intimnem krogu, potem ne pustite, da bi vas kdorkoli odvrnil od tega. Stvari se bodo odvijale počasneje, kot ste pričakovali, toda ne boste se pritoževali.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Izmenjavale se bodo poslovne in družinske priložnosti. V kolikor se ukvarjate z družinskim poslom, boste zelo težko povlekli črto med razumom in čustvi, zato bo tudi vsako nesoglasje vplivalo na delo. Če želite služiti in uspešno poslovati, se boste morali oddaljiti od posameznikov in okoliščin, ki vas razburjajo. Dolžnostim dajte maksimalno prednost, privatna nesoglasja pa rešujte znotraj štirih sten.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Dan bo s seboj prinesel olajšanje in želeni odmor od določenih zapletov. Poslovne obveznosti bodo krenile navzgor, pri čemer vam bodo prijatelji nudili nesebično in neprecenljivo podporo. Proti večeru se boste bolj intenzivno vključili v družabno dogajanje. Pogostejše druženje s prijatelji bi vam zelo godilo. Začnite se zabavati.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Radi ste obkroženi z dragimi ljudmi in osama vam nikakor ne prija. Toda trenutki razmišljanja, spraševanja, analiziranja in načrtovanja vam bodo zelo koristili in se izkazali za pravo odločitev. Zvečer pa se zabavajte in uživajte, slabo razpoloženje pa zdravite z nasmehom in dobro družbo.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  V vse, kar boste delali, boste vložili veliko energije in strasti. Tisti, ki ste pred novim poslovnim začetkom, boste popolnoma pripravljeni na nov izziv. Nosile vas bodo močne želje, toda vaši postopki ne bodo tako zelo premišljeni. Načrti, ki ste jih uresničevali do sedaj, se bodo še naprej odvijali brez težav, kar vam bo dalo potrebno energijo.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Polni boste pozitivne energije, želeli se boste dokazati. Nikar ne izpustite določene odlične priložnosti, kajti nahajate se v zelo dobrem položaju. Pozorni bodite na nepričakovano srečanje, nekdo vas bo navdušil za bolj aktivno vlogo. Začutili boste nov zanos, ki vas bo pripravil k svobodnejšemu izražanju misli, in čustveno radost.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano