Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7.

Rak 22.6. - 22.7

Čutili boste, da ste pod stresom. Prav je, da se nadzirate. Umirite svojo živčnost, saj vaše zdravstveno stanje v nasprotnem primeru ne bo najboljše. Tudi danes se boste znašli pred novo preizkušnjo, ki bo prej zaskrbljujoča kot navdušujoča. Vsekakor je prav, da ohranite mirno kri.

 • Zdravje 55%

 • Ljubezen 85%

 • Posel 38%

Srečne številke

17 35 100

Pozitivni znaki

Dvojčka Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Bik Devica Vodnar

Ljubezenski horoskop

Ne boste več mogli ignorirati odgovornosti, ki jo imate do sebe, partnerja in odnosa, potrebno bo poravnati račune in odnos postaviti na bolj zdrave, stabilne noge. Če ste v odnosu, v katerem vam že dalj časa ne cvetijo rože, pričakujte dokaj izzivalen dan. Ne bojte se, saj boste končno izvedeli pri čem ste, po tem pa bo vse lažje in enostavneje.

Erotični horoskop

Vzburjalo vas bo, če se boste znašli nadrejeni vlogi pri seksu. Znali boste najti pravo mero ukazovalnosti za obojestranski užitek.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Pri delu boste tudi danes povsem žareli. V današnjem dnevu ne boste pokazali slabe volje in utrujenosti. Polni energije se boste lotevali delovnih nalog, zato boste navduševali sodelavce. Prav tako boste izjemno radovedni. Hlastali boste za novim znanjem in novimi spoznanji. Delovni dan bo zato minil hitro. Pred vami je pester večer, ki ga boste preživeli v zelo dobri družbi.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes boste spoznali, kaj pomeni napredovanje in premik naprej. Na delovnem mestu boste priča povsem novim nalogam. Morda boste postali celo desna roka nadrejenega. Vsekakor boste dosegli uspeh, po katerem ste hrepeneli dalj časa, na kar morate biti zelo ponosni. Večer bo več kot primeren za proslavo in zabavo!

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  V današnjem večeru lahko pričakujete ogromno druženja. Najverjetneje se boste srečali s prijatelji, ki jih že dolgo niste videli. Počutili se boste odlično, želeli boste nadoknaditi vse za nazaj. Dialog in komunikacija vam ne bosta tuja. V dopoldnevu boste prisluhnili osebi, ki vam je blizu. Ponudili ji boste svojo pomoč. Zdravje: ne pozabite na počitek!

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Čutili boste, da ste pod stresom. Prav je, da se nadzirate. Umirite svojo živčnost, saj vaše zdravstveno stanje v nasprotnem primeru ne bo najboljše. Tudi danes se boste znašli pred novo preizkušnjo, ki bo prej zaskrbljujoča kot navdušujoča. Vsekakor je prav, da ohranite mirno kri.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes boste zelo dobre volje. Čustveno zadovoljstvo vam bo pričaralo nasmeh na obraz. Vsem bo jasno, kako zaljubljeni ste v resnici. Pri delu boste zagnani, čeprav bodo vaše misli uhajale k partnerju. Danes boste morali malce bolj paziti na zdravje. Zavarujte svoja dihala. Obstaja verjetnost suhega kašlja.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Končno boste odkrili mir, po katerem ste tako hrepeneli. Prav je, da izkoristite to obdobje za večje podvige. Pri delu lahko pričakujete ogromno priložnosti, ki jih v preteklosti niste opazili, saj niste izrazili interesa za napredovanje. Ne bodite tako ravnodušni. Čas je, da ukrepate. Samo razmišljanje o tem, kako bi bilo, če bi bilo, vas ne bo pripeljalo daleč!

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Pri delu je čas, da se pričnete osredotočati na konkretne zadeve in cilje. Zavedajte se, da boste le tako lahko prišli daleč. Ohranite ambicioznost in željo po napredovanju, toda zavedajte se cene, ki jo boste morali za to plačati. Priložnost se skriva pred vašim nosom, vi pa je ne vidite. Odprite oči in jo izkoristite! Videli boste, da nič ni nemogoče.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Danes bodite previdni. Pri delu se bodo lahko pojavile razne govorice o vas, zato se izogibajte napakam. Čas je, da vzamete vajeti v svoje roke in se osredotočite le na delo, saj vam tako nihče ne bo mogel očitati prav nič. Prav je, da se umirite in se potrudite po svojih najboljših močeh. Pazite na svoje zdravje in odženite živčnost s fizično aktivnostjo.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Pravna vprašanja bodo lahko danes zakomplicirala vaš delovni dan. Zdelo se vam bo, da se celo dopoldne ukvarjate z njimi, kar vam zagotovo ne bo po godu. Delo vas bo čakalo, zato boste na delovnem mestu vse do večernih ur. Privoščite si dovolj počitka in bodite pripravljeni, saj je pred vami zares naporen delovnik.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Mnoge bo lahko prav danes razveselila novica o novem službenem potovanju ali priložnosti, ki se bo pojavila znotraj vaših delovnih okvirov. Morda boste danes predlagani za nov, višji položaj. Pustite se pozitivno presenetiti. Zdravje: pazite na svoje počutje, kajti v poznem popoldnevu se bo lahko pojavil zelo močan glavobol, zato previdnost ne bo odveč.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes boste obkroženi z ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti prinesli veliko dobrega. Bodite previdni, če bo šlo za nova poznanstva, saj bodo ta lahko obetajoča. Na delovnem mestu boste tudi danes uspešni, čeprav se vam bo zazdelo, da je vaše delo rutina. Vsekakor je čas, da vnesete na delovno mesto malce razvedrila. Poskusite in videli boste, da je lahko zabavno.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Danes boste razmišljali o novih finančnih načrtih. Dobili boste idejo, kako oplemeniti svoja sredstva. Danes bo pravi dan za to, tako da boste aktivno pričeli delati na tem. Kaj kmalu lahko pričakujete finančno rast, ki vam bo na obraz pričarala nepozaben nasmeh. Zdravje: pazite se temperaturnih sprememb in prehlada.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano