Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7.

Rak 22.6. - 22.7

Končno boste dobili vse odgovore, ki ste jih želeli izvedeti že dolgo nazaj. Zadnje dni ste bili zelo obremenjeni z delom, zato pazite na to, koliko časa in pozornosti boste namenili bližnjim. V primeru, da si za najbližje niste vzeli dovolj časa, se bodo trenja lahko pojavila že danes. Ne bodite samo ambiciozni, saj bi na koncu ostali sami in brez podpore. Premislite o prioritetah, ki si jih postavljate!

 • Zdravje 75%

 • Ljubezen 89%

 • Posel 50%

Srečne številke

17 35 100

Pozitivni znaki

Dvojčka Tehtnica Strelec

Negativni znaki

Bik Devica Vodnar

Ljubezenski horoskop

Samski boste dobro sprejeti, vendar vas bo neodločnost zaustavila pred kakšnim večjim napredkom. Možnosti imate odprte na več straneh. Vezani ste pred kratkim ljubezen postavili nekoliko v ozadje, saj ste imeli veliko drugega dela. Danes lahko nadoknadite. Dan bo spodbujal naklonjenost in pozitivna čustva, morda celo romantiko!

Erotični horoskop

Na erotičnem področju boste mojstri tehnike. Pozorni boste na vse najpomembnejše erogene cone, za kar vam bo vaš partner izjemno hvaležen.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Potrebovali boste posvet. Pomagala vam bo oseba, ki bo lahko pogledala na stvari z razdalje, zato bo tudi bolj optimistična, kot bi lahko bili vi. Na denarnem področju vam dobro kaže. Če razmišljate o večjem nakupu, bo morda zdaj pravi čas.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Tole obdobje ni šala, zato vam bo danes koristilo malo razvedrila. Vse, kar ni nujno, preložite na kakšen drug dan in počnite kaj, kar vas zares veseli. Dan bo nekoliko umetniško obarvan. Horoskop vam svetuje, da se spomnite na svoje talente in jih obudite.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Veliko se boste ukvarjali s tem, kaj si kdo misli vas in če vas dovolj cenijo. Tudi malo nečimrni boste, zato se vam lahko zgodi, da boste užaljeni, čeprav bo imel nekdo čisto lepe namene. Glede denarnih prilivov, obresti ali prihrankov se pripravite, da bodo morda manjši, kot ste si preračunali.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Končno boste dobili vse odgovore, ki ste jih želeli izvedeti že dolgo nazaj. Zadnje dni ste bili zelo obremenjeni z delom, zato pazite na to, koliko časa in pozornosti boste namenili bližnjim. V primeru, da si za najbližje niste vzeli dovolj časa, se bodo trenja lahko pojavila že danes. Ne bodite samo ambiciozni, saj bi na koncu ostali sami in brez podpore. Premislite o prioritetah, ki si jih postavljate!

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  V kolikor boste na spremembe pripravljeni, se vam bodo te v kratkem zgodile na nepričakovan način. Ne obremenjujte se zaradi nepomembnih komentarjev na svoj račun, zaupajte vase in se ne ozirajte na druge. Odpirajo se vam vrata honorarnega dela, lahko boste počeli nekaj zabavnega. Nekdo si bo od vas želel sposoditi denar.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Delo, ki ste ga dolgo opravljali, boste danes tudi uspešno končali. Povsem nenadoma boste morda izgubili manjšo vsoto denarja. Naredili boste popoln načrt in program za začetek nekega novega projekta. Edino, kar vam bo manjkalo, bo finančna podpora, a tudi to boste kmalu dobili. Odlično se boste počutili in to bo vaša motivacija za vse nadaljnje naloge.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Na vašem finančnem področju se je pojavilo preveč težav in tudi preveč nepredvidenih situacij v zelo kratkem času. Vso to dogajanje okrog vas vam še dodatno prinaša nervozo, zato boste tudi danes vse domače obveznosti in naloge opravljali popolnoma brez volje. Občutek boste imeli, da je treba veliko in da bo zelo zahtevno preobrniti tok dogajanja. A v resnici potrebujete samo kanček sreče.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Uspeli boste, a le zahvaljujoč vašim čvrstim stališčem in prepričanjem. Dobili boste tudi veliko podpore in razumevanja. Malo več časa posvetite domačim, zaradi načrtov in poslovnih obveznosti ste zadnje čase pogosto prisotni le na pol. Današnji dan izkoristite za vse, česar v zadnjem času niste mogli početi na račun cene za vaš uspeh.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Finančna situacija je povsem zadovoljujoča in vi se boste počasi začeli sproščati in uživati. Sedaj še ni pravi čas, da bi si dovolili kakšen luksuz, kajti pred vami je obdobje polno vzponov in padcev. Bodite bolj gotovi vase, brez tega ne bo uspeha. Večer preživite v sproščenem vzdušju in se posvetite svojim najbližjim. Napolnili se boste s pozitivno energijo.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Razburjalo vas bo vse, kar boste danes delali in česar se boste lotili, saj boste imeli občutek, da morate vse delati ponovno od začetka. Enostavno vam nič ne bo šlo od rok, zato se umirite, globoko dihajte in določene naloge preložite za drugič. Obveznosti ne bodo nikamor pobegnile in vi boste tudi bolj zadovoljni, če se boste sprostili in se posvetili družini.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Kar naenkrat vas bo vse začelo skrbeti in obremenjevati. Obveznosti in naloge stojijo na mestu, konflikti se zapletajo, priložnosti od nikoder in nič se nikamor ne premakne. Finančna situacija je nestabilna, vi pa razmišljate o večjih nakupih in investicijah. S takim načinom razmišljanja se boste le vrteli v krogu. Izklopite glavo. Jutri bo s kančkom optimizma vse videti bolje.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Polni boste energije, le usmerite jo k nečemu koristnemu. Horoskop vam svetuje, da se ne zaletavajte z glavo ob zid pri stvareh, ki očitno ne gredo nikamor. Vse se bo zgodilo ob svojem času. Medtem ko čakate, pa se vam ponuja veliko manjših priložnosti, ki bodo pozitivno vplivale na vaše dnevne finančne tokove, družinske odnose in splošno počutje. A seveda le v primeru, če jih boste opazili in izkoristili.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano