Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

V tem mesecu se boste najbolje počutili doma, kjer se boste tudi uspešno sprostili. Za vami je naporno obdobje, tako na zasebnem kot na poslovnem področju, zato je skrajni čas, da poskrbite zase in si privoščite oddih. Naučite se reči ne, tako v službi kot doma, saj se na trenutke zdi, da ste na meji izkoriščanja. Nima več smisla, da igrate žrtev, saj s takšnim pristopom ne boste dosegli duhovnega razvoja. Osamljeni boste morda spoznali sorodno dušo, razvije pa se lahko celo novo prijateljstvo. Ne postanite ravnodušni zaradi preteklih slabih izkušenj in ponovno poiščite zaupanje v ljudi. Vsak majhen napredek, ki vam ga ta mesec vsekakor prinaša, bo prinesel razbremenitev in več optimizma.

Ljubezenski horoskop

Vezani poskusite odpreti oči. Čas je, da spregledate partnerjevo spremenjeno vedenje. Niste edini, ki sem ter tja vrže oči na koga zunaj svojega doma, tudi vašega partnerja to včasih zamika. Glejte le, da skušnjava ne bo trajala predolgo. Za samske se bo mesec začel s kratko, a nadvse viharno energijo. V ljubezni boste brez težav dosegli vse, kar si boste želeli, še posebno pri nasprotnem spolu. Druga polovica meseca vam bo prinesla nove priložnosti na ljubezenskem področju, izkoristite jih.

Erotični horoskop

Samski boste imeli možnost za seks, a boste pri tem tako neizvirni in mlačni, da soudeleženec ne bo imel nobene potrebe po tem, da bi z vami to še kdaj ponovil. Vezani boste ljubili drugačnost, hitro se boste naveličali monotonosti. Med seksom boste zelo glasni!

Ali bo drugo leto z denarjem kaj bolje? Pošlji sms DENAR17 na 6116. Vedeževanje preko sms, ki mu lahko zaupate! 6116

Popularno