Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

Ta mesec boste imeli nemalo težav v družinskih odnosih. Pazite, da vaša nastrojenost ne bo imela posledic, ki bi jih pozneje obžalovali. Čeprav se radi zanašate na svojo spontanost, ki pogosto reši situacijo, si bo dobro narediti finančni načrt, da ne boste zaradi nepričakovanih izdatkov konec meseca zdrsnili v rdeče številke.

Ljubezenski horoskop

V kolikor nimate resnega partnerja se lahko, še posebej v drugi polovici meseca, zgodi, da se vaša simpatija oddalji od vas. Nikar ne izgubljajte dragocenega časa za objokovanje in obžalovanje, ampak se raje posvetite novim podvigom. Vezani pa boste morali premagati neke prepreke, ki vam jih postavljajo drugi. Zelo pomembno je, da se s partnerjem uskladita, preden se lotita sprememb.

Erotični horoskop

V postelji boste zelo romantični in odkrito boste kazali svoja čustva. Privlačili vas bodo popolni partnerji in to jim boste tudi jasno povedali. Moški boste imeli radi nadzor nad situacijo med rjuhami. Ženske pa boste hrepenele po močnih, odločnih moških, ki bodo ugodili vsem vašim pravljičnim željam. Poskusite erotično masažo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano