Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

Čeprav ste v zadnjem času spet precej samozavestni, se bodo v tem mesecu pojavile majhne prepreke v obliki nekih informacij. Na nekoga boste jezni, toda to vas bo spodbudilo k novi akciji in vlaganju več energije v svoje početje, rezultati pa tudi ne bodo izostali. Na finančnem področju pa bo za vas precej ugodno obdobje in razmišljali boste celo o vlaganjih. Pazite, kaj boste naredili s tem denarjem, možnost napačnega vlaganja je velika. Ne nasedajte ljudem, ki obljubljajo hitre zaslužke. Tudi v srčne zadeve se bo v tem mesecu mešal denar. Veliko prepirov bo, kateri se bodo nanašali prav na nepravilne odločitve o vlaganju. Morda pa je bolje, da ga za kakšen mesec še spravite v nogavico in tehtno premislite.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste zaradi nerazumljenih besed in prepirov s partnerjem delovali zaskrbljeno. Vsak problem ima tudi rešitev in lahko predstavlja koristno izkušnjo. Ne smete se naslanjati na neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti. Pomembno je, da povlečete koristno in poučno izkušnjo iz skupnega življenja. Samski boste v tem mesecu doživeli svoj trenutek. Ob nekom boste začutili čustveno toplino, obojestranska simpatija pa bo dober povod za korak naprej.

Erotični horoskop

Vezani boste veliko časa namenili partnerju in njegovemu užitku, saj mu boste na vsak način želeli ustreči. Samski boste v postelji zelo energični in strastni. Seks boste radi začeli z igro in sicer tako, da boste partnerju določili vlogo, ki jo bo moral zaigrati pred vami.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano