Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

V prvi polovici meseca boste veliko pozornosti namenili svojemu zasebnemu življenju. Poglabljali se boste vase ali pa iskali najboljši možen način, da nekaj dosežete. Kljub vašim pripravam pa bo dejanska situacija izbrala svojo pot in vas več kot le enkrat presenetila že pred sredino meseca. V tem obdobju se s poslovnim področjem ne boste kaj prida ukvarjali, saj bo delo teklo utečeno, deloma celo rutinsko. Se boste pa zato službi bolj posvečali proti koncu meseca, ko boste osebne zadeve postavili na stranski tir. V tem času si boste močno zaželeli napredovanja in tudi večjega dotoka financ, saj se vam bo zdelo, da vašega truda ne cenijo dovolj.

Ljubezenski horoskop

Vezani poskusite odpreti oči. Čas je, da spregledate partnerjevo spremenjeno vedenje. Niste edini, ki sem ter tja vrže oči na koga zunaj svojega doma, tudi vašega partnerja to včasih zamika. Glejte le, da skušnjava ne bo trajala predolgo. Za samske se bo mesec začel s kratko, a nadvse viharno energijo. V ljubezni boste brez težav dosegli vse, kar si boste želeli, še posebno pri nasprotnem spolu. Druga polovica meseca vam bo prinesla nove priložnosti na ljubezenskem področju, izkoristite jih.

Erotični horoskop

Samski se boste pri seksu izkazali kot hitri, nežni, strastni, romantični in predvsem na vse pripravljeni ljubimci. Vezani boste želeli uresničiti partnerjeve fantazije, vendar preko svojih meril vseeno ne boste šli.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano