Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

Ogromno energije in časa boste v prihajajočem mesecu namenili službi, ki vam bo nadvse pomembna. Obstaja velika verjetnost za nove priložnosti, ki pa za vas lahko pomenijo tudi veliko stopničko v kariernem vzponu. Izkazali se boste s tem kar znate in tudi s svojimi prirojenimi talenti. Imejte oči na pecljih in ne bojte se izkoristiti priložnosti. Denarno stanje pa vas bo na žalost povečini spravljalo le v slabo voljo. Pravzaprav boste naveličani vedno istih ovir, ki se vam postavijo po robu, kadar želite kaj narediti. Skušajte premagati to negativnost in verjemite, da lahko premagate tudi te ovire.

Ljubezenski horoskop

Medtem ko se leto za vas res ni začelo s kakšnim posebnim pompom, se lahko zdaj pripravite na najbolj vznemirljiv mesec v letošnjem letu. Vse do sredine meseca boste čutili posebno energijo, nagon in potrebo po začetku nečesa novega. To bo mesec odkrivanja, širjenja in novih začetkov. Samski boste začutili močno potrebo po notranji spremembi in fizični preobrazbi. Vaša želja, da se za vselej rešite slabih razvad, bo tokrat močnejša kot kdajkoli.

Erotični horoskop

Samski boste v tem mesecu popolni ljubimci, uživali boste celo v seksualnih igricah, ki ste se jih do sedaj uspešno izogibali. Največ priložnosti za seks brez obveznosti se vam obeta v prvi polovici. Vezani boste zelo skrivnostni, zato bo partnerju težko ugotoviti, kaj vam pravzaprav najbolj ugaja.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano