Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

V neugodnih trenutkih se obrnite na najbližje, saj vam bodo vedno stali ob strani. Spravili vas bodo v dobro voljo in vam na ustnice ponovno narisali nasmeh, svet pa se vam bo v trenutku zazdel lepši. Mesec, ki je pred vami, vam namreč prinaša tako prijetne kot manj prijetne trenutke, vsi pa se vam bodo vtisnili v spomin zaradi svoje edinstvenosti. Dnevi, ki so pred vami, bodo nadvse dinamični, obetate si lahko celo drastične spremembe.

Ljubezenski horoskop

Ta mesec je čas za nove ljubezenske začetke, zato nikar ne bodite čakajte doma. Odpravite se na kam in osvajajte, kot to znate le vi. Sramežljivost pa v tem mesecu le puščajte doma. Ponudilo se vam bo mnogo novih priložnosti in obžalovali boste, v kolikor jih ne boste izkoristili. Vezani pa zgrabite partnerja in ga odpeljite neznano kam. Nujno potrebujeta čas zase, ki vama bo pomagal zakrpati luknje, nastale v odnosu.

Erotični horoskop

Vezani boste pri seksu zelo previdni in ne boste želeli pretiravati. Samski, vam je najbolj pomembno, da partnerja dobro spoznate, preden z njim stopite v intimen odnos. Ko se to zgodi, pa se spremenite v seksualno nenasitno osebo. Spoznali boste posebno, drugačno osebo, od katere se ne boste mogli ločiti. Popolnoma se boste sprostili, tako da bo tudi seks popoln.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano