Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

Vaše razpoloženje bo v tem mesecu precej nihalo, česar niste vajeni. Na splošno bo vaše počutje sicer dobro, le vmesna obdobja melanholije vas bodo malenkost iztirila. Pestro dogajanje vas čaka predvsem na službenem področju. Tu boste še posebej v prvi polovici meseca močno želeli novosti in izboljšave, na primer višjo plačo, napredovanje, drugo službo. Z lahkoto boste dosegli pozornost in ustvarili visoka pričakovanja. Lahko pa se vam zaplete, ko jih bo potrebno upravičiti. V komunikaciji boste namreč ta mesec dobri, če ne kar izjemni, v organizaciji pa ne boste tako zelo blesteli. Marsikaj vam bo lahko šlo narobe.

Ljubezenski horoskop

Samski izkoristite mesec za uresničevanje zastavljenih ciljev. Oseba, ki jo že dlje časa želite povabiti ven, vam bo v drugi polovici meseca, dala znak za korak naprej. Vezani se tokrat skušajte nekoliko umiriti. Če mislite nadaljevali s takšnim tempom, vas partner ne bo mogel in vas niti ne bo želel dohitevati. V zadnjem času ste nekoliko pozabili na njegove potrebe in želje, zato bo med vama tudi tokrat prihajalo do konfliktov.

Erotični horoskop

Samski boste poleg tolažbe tokrat iskali tudi popolnega partnerja, ki bi lahko izpolnil vsako vašo seksualno željo, ki pa jih ni malo. Prva polovica meseca bo nadvse ugodna. Vezani se boste navduševali nad na novo odkritim položajem – to je sedeči, ko se lahko tesno privijete k partnerju.

Popularno