Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

Ta mesec vam prinaša priložnosti za nove začetke. Imeli boste obdobja, v katerih boste začenjali več stvari naenkrat, in druga, ko boste morali hočeš nočeš spravljati stvari v red za naprej in za nazaj. Ob mlaju boste imeli precej zmešnjave. Če se boste potrudili in jo temeljito razčistili, boste že kmalu zelo zadovoljni. Površnost v tem obdobju pa bi se vam maščevala še posebno na finančnem področju. Ker to že tako ne bo ravno vaša močna točka, se raje potrudite. Odlivi bodo presegali prilive in le dobra strategija vas lahko reši pred luknjo v denarnici. Predvsem pa nikar ne posojajte denarja, saj še za manjše zneske ni rečeno, da bi se vam pravočasno vrnili.

Ljubezenski horoskop

Samski boste s svojimi čustvenimi izbruhi delovali zelo izzivalno ali nerazumljivo za okolico. Zaradi napačnih besed, izjav in nepremišljenih dejanj lahko padete v konfliktne situacije. Ne glede na priljubljenost, ki jo uživate v družbi nasprotnega spola, se izogibajte spogledovanju. Vezani pa boste želeli spremeniti tako partnerja kot tudi vajin način življenja. Prav v tem mesecu boste spoznali, da ga večno ne boste vrteli okoli prsta, tokrat se vam bo postavil po robu.

Erotični horoskop

Samski boste na erotičnem področju želeli biti nekaj posebnega in to boste znali tudi sami pokazati. Največ možnosti imate v tretjem tednu meseca. Vezani pa boste radi »poskrbeli« sami zase – s partnerjem ali brez. Pravzaprav boste želeli poskusiti vse, kar lahko nudi seksualni užitek.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano