Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

Na začetku meseca vam bo primanjkovalo idej, česar niste vajeni. Občutek boste imeli, da ste se znašli v črni luknji brez izhoda. Vendar se ne bojte, kajti v sredini meseca boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi plodnimi idejami vred. Neplodni čas pa poskusite čim bolj izkoristiti za sprostitev oziroma opravite praktična dela, kjer ne boste potrebovali svoje domišljije. Če imate partnerja, vas bo zaradi obilice dela obtoževal, da ga zanemarjate. In ne bo se motil. Če se le da, se mu vsaj med prazniki bolj posvetite. Saj veste, kako hitro se lahko odnos ohladi in kako težko je spet vzpostaviti ravnovesje. V kolikor partnerja nimate, boste spoznali neko novo osebo, na katero boste neprestano mislili. Če boste potrpežljivi, boste dočakali še kaj več.

Ljubezenski horoskop

Če vam ljubljena oseba ne bo v oporo, se boste sposobni precej znašati nad njo. Še posebno v začetku meseca boste težko ločili, katere težave zares izvirajo iz ljubezenskega življenja, katere pa iz kakega drugega področja. Na splošno vas bo marsikaj motilo, zelo kritični boste do ljudi. Za samske to lahko pomeni, da na obzorju ne bo nikogar, ki ne bi imel kakšne usodne napake. V drugi polovici meseca se bodo čustva postopoma umirjala.

Erotični horoskop

Zelo boste romantični in težko boste ločili seks od ljubezni. Pri seksu boste zelo vzdržljivi in občasno boste tudi sami sebe presenetili s svojo seksualno energijo. Želeli boste doživeti nekaj novega in tega vas ne bo strah. Partner bo na začetku presenečen, potem pa navdušen nad dejstvom, da ste nadvse strastna oseba.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano