Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

Zamislili ste si drugače, kot se je na koncu vse skupaj izšlo, vendar nimate razloga za slabo voljo. Izkoristite situacijo takšno, kakršna je, in skušajte iz nje potegniti le najboljše. Tako ali tako pa boste imeli v prihajajočem mesecu veliko možnosti za popravke. Prva dva tedna v mesecu vam bosta nadvse naklonjena, saj se vam obeta uspeh na vseh področjih. Če v financah ne boste razsipni in nepremišljeni, boste ta mesec lahko privarčevali lepo vsoto. Pomembno je le, da vas ne bodo premamile hipne želje po luksuzu in težko dosegljivih užitkih. V službi boste še posebej v sredini meseca zelo občutljivi in konfliktni. Zapletli se boste v nek prepir, nato pa stisnili rep med noge. Raje se pogovorite in stvari pridite do dna.

Ljubezenski horoskop

Samskim ta mesec prinaša nova in zanimiva dogajanja v ljubezenskem življenju pa tudi v odnosu z osebo, ki vam je že dlje časa všeč. Za razliko od preteklosti, vam bo tokrat uspelo pridobiti njeno pozornost. Vezani se potrudite in osrečite ljubljeno osebo. Včasih je tako zelo enostavno izpolniti želje ali pričakovanja svojega partnerja, če le ne pozabite na tiste prave in najlepše stvari, ki vaju združujejo v ljubezenski vezi.

Erotični horoskop

Vezani boste veliko sanjarili o seksu in svoje fantazije tudi uresničevali. Samski pa boste v sredini meseca naleteli na idealnega seksualnega partnerja, ki se vam ne bo takoj odprl in bo na začetku med seksom celo nekoliko zadržan. Ko pa boste lupino odprli, ga ne boste mogli nasititi.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano