Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

V tem mesecu bo vroče na več področjih. Obetajo se vam pestre dogodivščine, ki vas nikakor ne bodo pustile ravnodušnih. Prebudili se boste tudi vsi tisti, ki ste v zadnjem času izgubili upanje za določene cilje. Največ težav pa se vam v prihajajočem mesecu obeta na družinskem področju. Najverjetneje se bo nekdo nenehno vtikal v vas, kar bo velikokrat povzročilo, da boste izgubili potrpljenje in se ostro odzvali. Začnite postavljati meje, če želite, da vas pustijo na miru.

Ljubezenski horoskop

V ljubezni se vam obeta preobrat. Vezani boste morda razočarani nad partnerjem, vendar morate najprej premisliti o svojem delovanju, preden se lotite kakršnegakoli obtoževanja. Veste, da partnerja ne boste spremenili, zato pri sebi odpravite tisto, česar ne želite imeti v življenju. Samskim pa se bo ponudila priložnost za avanturo, če že ne za resnejšo zvezo. Sprostite se in naj bo ta mesec res vaš mesec ljubezni.

Erotični horoskop

Pri seksu boste zelo temperamentni. Zahvaljujoč svojim veščinam in vzdržljivosti boste znani kot izvrsten ljubimec. Seksa vam prav gotovo ne bo primanjkovalo. Vezani lahko pričakujete zelo strastne trenutke. Samski, pred vami je zanimiv teden. Izžarevali boste seksualno energijo, ki bo osvajala vse, ki se bodo znašli v vaši družbi.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano