Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

Na zasebnem področju boste v tem mesecu dobro vedeli, kam plujete. Veste, kaj si želite, zato boste lepo napredovali proti svojemu cilju. Na žalost bo slika precej manj jasna na poslovnem in službenem področju. Tu se vam bo zdelo, da ste se izgubili v megli, ki se kar noče razkaditi. Pomembno je, da v tem obdobju ne sprejemate pomembnih odločitev, saj vaša presoja ne bo najbolj objektivna. Proti koncu meseca bo vedno bolje.

Ljubezenski horoskop

Prva polovica meseca bo še posebej razburkana na čustvenem področju. Nakazuje se celo nevarnost zmede ali izgube. Vezani morda ne boste več točno vedeli, kakšnega partnerja si želite ob sebi, zato boste resno razmišljali o razhodu. Samski pa boste pozornost namenjali osebi, ki bo ob vsem tem ostala hladna. Več sreče v ljubezni se vam obeta v drugi polovici meseca.

Erotični horoskop

Na prvo mesto boste postavili lahkotnost in zabavo, a tudi daljših posteljnih aktivnosti se ne boste ustrašili. Privlačile vas bodo osebe s tradicionalnimi stališči, ki bodo pripravljene v postelji z vami prekršiti vsa svoja stališča. Radi boste presenečali s porednimi domislicami, pa tudi s kakim nagajivim erotičnim pripomočkom.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano