Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

Delo v službi vam bo šlo odlično od rok v prvih dveh tednih meseca, medtem ko se v drugi polovici nakazujejo neke spremembe, nad katerimi se ne boste kaj prida navduševali. Ostanite v koraku s časom, saj vas nekateri sodelavci ali tekmeci utegnejo prehiteti z naprednejšimi idejami. Pri denarju bodite previdni.

Ljubezenski horoskop

Na ljubezenskem področju boste brez dvoma prišli na svoj račun. Samski boste morali le poskrbeti, da vas opazijo. Vse ostalo se bo odvijalo kot po maslu. Priložnosti za spoznavanje in romantičnih trenutkov vam ne bo manjkalo. Tudi vezani boste imeli precej sreče, čeprav bodo že v začetku meseca vseeno prišli na dan nekateri stari konflikti. Skupni cilji bodo vseeno močnejši in bodo hitro prevladali.

Erotični horoskop

Seks bo za vas velika zabava. Raziskovali boste vsak kotiček partnerjevega telesa in njegovo seksualnost ter ga prisilili, da bo priznal in preizkusil svoje najbolj nore želje. Uživali boste pri eksperimentiranju, saj sovražite rutino. Vaša največja potreba so različne izkušnje, ne pa tudi partnerji. Znate biti zvesti.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano