Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

Ne bodite prezahtevni do drugih, ravno tako pa ne do sebe. Občasno boste opažali, da se vaša priljubljenost nekoliko zniža, kadar jasno postavite svoje zahteve. Vendar ta mesec res ne boste imeli prave sreče s tem, saj se boste večkrat znašli ob napačnem trenutku v napačnih okoliščinah. Kakšnih večjih konfliktov vendarle ni na vidiku, predvsem pa se vam ni treba obremenjevati z občasno slabo voljo. Ne jemljite vsega tako osebno in pred vami je dober mesec. Vse kaže, da bi vam moralo izboljšanje na finančnem področju omogočiti nekaj posebno prijetnega, kar boste pograbili z obema rokama. Sredi meseca boste imeli še posebno veliko energije za obnavljanje in urejanje doma.

Ljubezenski horoskop

Vezani se boste znašli v popolnem naletu in vse se vam bo zdelo enostavno. Tokrat imate tudi nekaj idealnih priložnosti, da s partnerjeve strani slišite pozitivne komentarje na vaše obnašanje in videz ali celo na dejanja, kjer ste pustili velik pečat. Samski bodite taktični in počakajte na novo ljubezensko priložnost, ki bo prišla v drugi polovici meseca. Pustite se presenetiti!

Erotični horoskop

Vezani boste veliko časa namenili partnerju in njegovemu užitku, saj mu boste na vsak način želeli ustreči. Samski boste v postelji zelo energični in strastni. Seks boste radi začeli z igro in sicer tako, da boste partnerju določili vlogo, ki jo bo moral zaigrati pred vami.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano