Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

Poslovno boste zelo uspešni, delovni boste in nadvse aktivni. Obetajo se vam nova družabništva in poslovna partnerstva. Računajte tudi na to, da se ne bodo vedno vsi strinjali z vami in vašimi načrti. Na splošno boste imeli veliko energije, tako da se boste posvetili vsemu, kar vam nekaj pomeni. Bodite pozorni tudi na telesno kondicijo. Predvsem pa ne bodite preveč strogi do drugih in pokažite ljudem, da jih cenite.

Ljubezenski horoskop

Misli vam bodo okupirala močna čustva. Če se boste prepustili občutkom, vas bo lahko zaneslo, zato poskusite z nogami trdno stati na tleh. Vezane pa bodo neki dogodki napolnili z velikim zadovoljstvom in ljubezensko srečo. Čeprav ste mislili, da tega od svojega partnerja ne morete pričakovati, se bo zgodilo prav to.

Erotični horoskop

Bodite samoiniciativni, drzni in pogumni, saj boste tako hitreje uspeli. V ozračju bo predvsem idealizem, ki bo omogočal rast in razvoj. Ugodno bo za uvajanje novosti in dajanje erotičnih pobud. Počutje bo tako dobro, kot že dolgo ne. Po vročem seksu pa si le privoščite tudi sproščujoč pogovor.

Popularno