Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

V tednu, ki je pred vami, nikar ne pozabite na vaše najbližje. Še posebej, če se vam v krogu družine obeta neko praznovanje ali podoben dogodek, glejte, da ne boste stisnili repa med noge. Oseba bi vam namreč utegnila precej zameriti. Na zasebnem področju se boste soočili z neko spremembo, ki vam bo nadvse ugajala, saj ste si je že dolgo želeli. Uživajte v vsem, kar vam prinaša življenje in ne pozabite izkazovati hvaležnosti za vse, kar imate.

Ljubezenski horoskop

Samski izkoristite teden za uresničevanje zastavljenih ciljev. Oseba, ki jo že dlje časa želite povabiti ven, vam bo v drugi polovici tedna, dala znak za korak naprej. Vezani se tokrat skušajte nekoliko umiriti. Če mislite nadaljevali s takšnim tempom, vas partner ne bo mogel in vas niti ne bo želel dohitevati. V zadnjem času ste nekoliko pozabili na njegove potrebe in želje, zato bo med vama tudi tokrat prihajalo do konfliktov.

Erotični horoskop

V tem tednu boste zmedeni, igrice v postelji pa vam bodo predstavljale le način sprostitve. Nikakor se ne boste mogli povezati s partnerjem na čustvenem nivoju, kakor je pri vama v navadi. Nič ne bo narobe, če si bosta privoščila nekaj zabave izven odnosa, a nikakor ne smete pozabiti na čustva vaše boljše polovice. Najti bosta morala neko vmesno pot.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano