Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

Vaše misli bodo v tem tednu napete kot že dolgo ne. Nenehno boste tuhtali, kaj vse morate še postoriti. Tako na zasebnem kot na poslovnem področju se boste obremenjevali s situacijami vseh vrst. Morali se boste poskusiti sprostiti in dopustiti, da bo energija naredila svoje. S svojimi mislimi boste le zavirali potek dogodkov, zato boste morali vse negativne misli odgnati iz glave ter jih nadomestiti s pozitivnimi. Videli boste, kako hitro boste prejeli pozitivne rezultate. Samski si boste vse skupaj dodatno oteževali z nenehnim razmišljanjem o ljubezni iz preteklosti. Te osebe ni več v vašem življenju, zato je čas, da prekinete z razmišljanjem, ki vam ne koristi. Prava in iskrena ljubezen vas že čaka za vogalom, le pripraviti se morate nanjo.

Ljubezenski horoskop

Pred vezanimi so pomembne odločitve. Zaradi različnih stališč lahko pride do nezadovoljstva, če se bosta s partnerjem lotila ocenjevanja vajinega odnosa. Samski pa prihajate pred izziv, ki bo veliko obetal, a bolj malo ponudil. Lahko si priigrate nekaj strastnih trenutkov, vendar bodite pripravljeni na morebitne izgube na področju samozavesti.

Erotični horoskop

Vaš spolni libido bo v tem tednu povsem zadovoljiv. Samskim bo uspelo najti enakovrednega partnerja za seks, zato boste lahko v postelji uživali brez sramu. Vezani pa boste čutili, da je v vas izbruhnil vulkan. Zelo boste temperamentni in za vas ne bo ovir, ki jih ne bi zmogli premagati.

Popularno