Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

Boljši dnevi prihajajo ob koncu tedna. Začetek vam bo prinesel nekaj situacij, ki jih bo treba čim prej razrešiti. Če mislite, da lahko pobegnete pred pozornostjo, to ni pravi teden za to. Je pa idealen teden, da si priborite zasluge za pretekla dejanja. Denarno stanje se vam bo začelo spreminjati na bolje. Začutili boste, da ste polni energije in poguma.

Ljubezenski horoskop

Tisti, ki niste v razmerju, se boste v tem tednu na službenem področju zapletli z nekom, ki vas bo očaral in naredil dober vtis. Predvsem v drugi polovici tedna, imate zelo dobre možnosti. Vseeno bodite pazljivi, saj lahko tvegate tudi službo. Vezani boste teden začeli povsem običajno, v drugi polovici pa se lahko med vami in partnerjem pojavijo nesporazumi. Več previdnosti bo potrebne v petek.

Erotični horoskop

S partnerjem bosta z erotičnega vidika res doživela nek kratek stik, ki pa ne bo trajal dolgo. Vaše doživljanje seksa bo zelo globoko in želeli si boste več. Spravni seks je najboljši in v vašem rpimeru vse kaže, da ga boste želeli še večkrat ponoviti.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano