Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

Iskali boste neke ideale in zopet ugotovili, da bo to nemogoče. Bodite previdni in ne pretiravajte, drugače boste razočarani. Popolnoma drugače pa bo, če se boste zadovoljili s stanjem in se ne boste pritoževali. Zagotovo se bo obrnilo na bolje. Tudi v službi vam ne bo šlo najbolje, a dobra stran vsega tega bo vaš prijatelj, ki vam bo ves čas stal ob strani.

Ljubezenski horoskop

V sredini tedna se boste samski zagledali v neko osebo, ki vam ne bo dala miru. Bolj ko si jo boste skušali spraviti iz glave, več misli vam bo vzela. Bolje bo, če se prepustite dogajanju in preprosto ugotovite, kaj vam bo prinesel čas. Nedvomno med vama obstaja neka privlačnost, ki je v tem trenutku še ne zaznate, saj ste preveč vpleteni v vrtinec svojih čustev. Seveda pa boste imeli vezani bistveno več težav s tem kot samski.

Erotični horoskop

Pri spolnosti si boste vendarle vzeli dovolj časa za spoznavanje in raziskovanje partnerjevih želja. Ne le na telesni, tudi na duhovni ravni. To vama bo pomagalo, da bosta res uživala drug z drugim. Prekrasno se bosta počutila v družbi drug drugega, saj bosta uskladila vajine želje in pričakovanja. Čudovito!

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano