Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

Pri delu, dogovorih ali rokih se boste soočali z zamudami. Zelo boste nervozni in obremenjeni. Posebno v službi se lahko zapletete v nepotrebne in nekoristne spore. Zaradi tega bi lahko celo izgubili službo. Raje se pomirite, bodite ponižni in čakajte na novo priložnost. Zaradi dejanj in besed neke osebe boste popolnoma zmedeni. Nekdo vam bo pokazal, da obstaja tudi lepši in srečnejši pogled na svet. Na čustvenem področju pa bo zelo zmedeno, saj ne boste vedeli, kaj si sploh želite. Izogibajte se hitrim in prenagljenim odločitvam o razvezi zakona ali partnerskega razmerja. Kasneje vam bi lahko bilo žal, če boste zvezo zaključili v tem mesecu.

Ljubezenski horoskop

Čustva vezanih bodo monotona, z njimi boste deloma zadovoljni, ne boste pa zmožni globljega proučevanja in analiziranja, kar bo želela vaša boljša polovica. Negativna energija, ki se je v zadnjem času dotikala samskih, pa se bo v tem tednu počasi umaknila stran.

Erotični horoskop

Iz dneva v dan boste bolj razpoloženi in energični. Osebe nasprotnega spola bodo za vas pokazale ogromno zanimanja in marsikatero prijateljstvo lahko tokrat preraste v tudi v razmerje.

Hitro in diskretno do odgovorov na vprašanja, ki te mučijo. Sms vedeževanje 6116. Pošlji sms TAROT9 na 6116 in dopiši svoje vprašanje. * Vaša prihodnost, 6116

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano