Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

Zamislite se, če morda včasih res ne pretiravate in se nad vsem pritožujete. Če se boste prevečkrat ponavljali, vas na koncu ne bodo več jemali resno. Otresite se bremen, ki vas ovirajo pri napredku. Naredite to na vseh področjih. Najprej pa se morate znebiti prepričanja, da nečesa ne zmorete in nikoli ne boste zmogli – na primer prekiniti s škodljivimi navadami. Konec tedna bo za vas že veliko bolj ugoden in boste zadovoljni.

Ljubezenski horoskop

Samski lahko pričakujete povabilo na dvojni zmenek. Čeprav ponudba ne bo ravno obetavna, jo sprejmite, saj se vam obeta nekaj zanimivih doživetij. Tisti, ki ste v razmerju, pa bodite pozorni na svoje obnašanje in razvajenost. Vsega ne morete dobiti v danem trenutku, pa tudi vašega partnerja to že pošteno moti.

Erotični horoskop

V tem tednu ne boste znali povedati, kaj točno želite od partnerja. To bo v vajin odnos prineslo nekaj zmede. Vsaj dva dni v celem tednu posvetite temu, da bosta s partnerjem ugotovila, česa vam primanjkuje. Zagotovo vama bo skupaj uspelo najti odgovor, ki vaju bo zbližal in kasneje popeljal do užitkov, ki si jih lahko nudita le vidva.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano