Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

Razlog za vaše slabo razpoloženje se skriva na čustvenem področju, saj vam tu situacija v zadnjem času nikakor ni naklonjena. Pravzaprav se vam zdi, da se vse odvija ravno obratno od želenega. Ta teden vas bo spodbudil, da pobrskate globoko po vaši notranjosti in spoznate stare in preživete vzorce, ki vas vedno znova pripeljejo do istih težav. Prej ko se boste soočili sami s sabo in razumeli razlog vašemu delovanju, prej boste pripravljeni na novo življenje. S financami v teh dneh delajte preudarno, saj boste nagnjeni k naivnosti.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste veliko razmišljali o vaših dosedanjih dosežkih in morda celo prišli do zaključka, da sta se s partnerjem nekje na tej poti popolnoma oddaljila. Nikar še ne vrzite puške v koruzo! Na drugi strani pa se vašim samskim kolegom obeta srečanje z nekom, zaradi katerega se vam bodo šibila kolena in zaradi katerega iz sebe ne boste spravili niti ene besede. Pomislite na svojo najbolj izrazito lastnost – neposrednost in mu naravnost povejte, kaj čutite. Izgubiti ne morete ničesar!

Erotični horoskop

Za vašim urejenim videzom se bo skrivala nepotešena žival, ki bo vedno pripravljena prevzeti seksualno pobudo. Svoj seksualni nagon boste poskušali zadovoljiti kjerkoli, kadarkoli in s komerkoli. Za vas bodo moški predvsem seksualni objekt. Ne načrtujete zaljubljenosti, temveč se celo zelo trudite, da do česa takšnega ne bi prišlo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano