Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

V začetku tedna boste precej nejevoljni zaradi financ, ki nikakor ne bodo rasle, kot ste načrtovali. Tuhtali in ocenjevali boste stanje, vendar bo vse zaman. Bodite potrpežljivi in počakajte, da bo prišel bolj primeren čas, medtem pa svoje misli preusmerite drugam. Pri delu boste uspešni in nasploh zadovoljni s svojim napredkom. Čeprav vam bo šlo ta teden skoraj vse kot po maslu, pa se bo pojavilo nekaj, kar bo od vas zahtevalo precej poguma in potrpežljivosti.

Ljubezenski horoskop

Potreba po spremembah na ljubezenskem področju bo še posebej v sredini tedna nadvse izrazita, vendar pa kar ne boste vedeli, kaj storiti, da bi jih sprožili. Prav hitro boste spoznali, da to pravzaprav ni v dosegu vaših rok. Vse se bo odvijalo samo od sebe, ne da bi morali za to kaj posebnega storiti. Vaša čustva bodo stanovitna, zato tudi občasni viharji ne bodo razburkali njihovih globin.

Erotični horoskop

Diskretni boste in ne bo vam do vročih igric kje zunaj. Toda znotraj štirih sten boste z zadovoljstvom pokazali, kaj znate. Partnerju se boste usedli v naročje in se spremenili v nedolžno bitjece. Ne bodite sebični. Vse boste delali po predpisih, počasi, umirjeno, vodila vas bo logika.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano