Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

Bolj ko se boste zapirali pred samim seboj in pred drugimi, večje težave si boste povzročili. Čas je, da se ozrete vase in ugotovite, kje tiči razlog vsemu. V sebi skrivate kup preživetih vzorcev in načel, ki povzročajo, da se nenehno vrtite v začaranem krogu. Na službenem in finančnem področju pa se vam obeta zadovoljstvo. Z denarnim pritokom boste dokaj zadovoljni, če si želite spremembe, pa odločno ukrepajte.

Ljubezenski horoskop

Samski boste proti koncu tedna spoznali osebo, ki bi lahko bila vaša sorodna duša. Pustite ji dovolj svobode in ne komplicirajte, saj lahko s tem ugasne tudi čar v vaših očeh. Tudi vezanim ne bo šlo vse po načrtih. Oba bosta prezaposlena in preobremenjena, ljubezen in intimnost bosta v drugi polovici tedna postavljala na stranski tir. Konec tedna bosta delovala na meji svojih zmogljivosti.

Erotični horoskop

V začetku tedna boste preveč zaverovani sami vase, osredotočali se boste samo na svoje potrebe. Tudi med posteljnimi aktivnostmi se boste bolj posvečali sami sebi in ne toliko partnerju. To bo lahko prineslo nekaj napetosti med vaju. Poskusite narediti nekaj lepega tudi za vašo boljšo polovico. Verjemite, da je lepše, če v seksu uživata oba, ne samo vi.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano