Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

Sanjali boste uresničljive sanje, zato jih nikar že vnaprej ne obsodite na propad, četudi vas ostali ne bodo podpirali. Zavihajte rokave in se čim prej posvetite njihovemu uresničevanju. Že v prvih dneh tega tedna boste dobro pripravili teren, ki vam bo omogočal nagle spremembe in hitre ter trezne odločitve. Pazite se le nekoga, ki vam bo vztrajno metal polena pod noge. Morda bo šlo ravno za nekega sodelavca, ki ste mu do sedaj neizmerno zaupali. Če boste še pravi čas spregledali njegove namere, si boste prihranili nadaljnje zagovarjanje pri nadrejenih. Če boste iskreni in če bo vaša igra pravična, se tako ali tako nimate česa bati. V zasebnosti se boste posvečali manj občutljivim zadevam, saj niti ne boste imeli dovolj energije za naporne pogovore.

Ljubezenski horoskop

Za ljubezen vam ne bo ostajalo prav dosti časa in energije vse do konca tedna. A če se bo našla kakšna ljubezenska minuta, jo boste znali izkoristiti! Vezani boste v odnos prinašali veliko pozitivne energije. Samski pa se boste znašli pred čustveno dilemo, ki se ta teden še ne bo dokončno razrešila.

Erotični horoskop

Za posteljne užitke bo najbolje, da takoj zavzamete položaj, ki jamči seksualno intimnost in zadostno količino romantike. Vezani se boste potrudili, da boste svojega partnerja zadovoljili in storili boste vse, da ga boste pripeljali do orgazma. Pri seksu vam je on na prvem mestu.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano