Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

Stvari odločno vzemite v svoje roke in kmalu se bo vaše življenje pričelo spreminjati, kot si želite. V sredini tedna ali v drugi polovici vas utegnejo čakati neke birokratske zadeve, ki vas ne bodo razveseljevale, še posebej, če se vse skupaj vleče že dolgo časa. Bodite potrpežljivi in jih skušajte na vsak način odpraviti. Pomembne spremembe pa vas čakajo tudi na službenem področju. Lahko, da se boste odločili za nadaljnje izobraževanje ali prejeli nagrado.

Ljubezenski horoskop

Če v začetku tedna še ne boste vedeli, kako rešiti nastalo situacijo na ljubezenskem področju, ne skrbite. Verjemite, da se vam bo v pravem trenutku utrnila rešitev, ali pa se bo vse skupaj rešilo samo od sebe. Pomembno je le, da ohranite optimizem in se ne predajate negativnim mislim. Saj veste, da kar mislite, to ste, zato pazite, kaj se vam podi po glavi. Vezani, s partnerjem se za konec tedna odpravita nekam, kjer se bosta temeljito sprostila.

Erotični horoskop

V tem tednu se boste izkazali kot seksualni mojstri. Vaši boljši polovici ne bo jasno, od kod vam ti novi prijemi in nove ideje. Svoje skrivnosti obdržite zase, poskrbite le, da bosta oba uživala. Za vajine aktivnosti si vzemite čas, boste videli, da boste še kako potrebovali udoben prostor in veliko časa, saj vaše ideje tokrat ne bodo poznale meja.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano