Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Tedenski horoskop

V tem tednu boste polni energije, ki jo le s pridom izkoristite. Nagnjeni boste k prenagljenim in zato napačnim odločitvam, zaradi česar utegnete skreniti s prave poti. Vzemite si dovolj časa za premislek, četudi bodo odločitve zahtevali takoj. Življenje je vaše, zato imate vso pravico do tehtnih in globoko premišljenih odločitev. Še posebej v prvi polovici tedna v zasebnosti ne bo prišlo do bistvenih sprememb, čeprav si jih boste močno želeli. Bodite potrpežljivi, saj bo vse prišlo ob svojem času. Medtem pa se posvetite svojemu notranjemu miru in naredite vse, da ga boste dosegli. Zadnje čase ste namreč precej nemirni, kar je posledica stresa, ki počasi načenja vaše zdravje. Za konec tedna se odpravite na izlet v naravo.

Ljubezenski horoskop

Medtem ko boste sledili svojim sanjam, bo vezane partner le začudeno opazoval. Če ste imeli v preteklosti težave zaradi varanja, boste spet na tankem ledu. Če imate čisto vest, imate še možnost, da ne padete v vodo! Samskim pa se bo zdelo, da karkoli naredite, ni dovolj, zato boste hitro pripravljeni vreči svoje ljubezenske puške v koruzo.

Erotični horoskop

Pri vezanih bodo noči nadvse strastne, dnevi pa bodo romantični in polni nežnosti. Z ljubljeno osebo boste močno povezani tudi na seksualni ravni. Samski lahko pričakujete nekaj novosti, morda novega spolnega partnerja, torej novo ljubico ali ljubimca, skratka nekaj, kar bo precej popestrilo vaše erotično življenje.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano