Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Letni horoskop

Pred vami je nadvse zanimivo, a po drugi strani tudi umirjeno leto. Neki dogodki vam bodo dali misliti, da ste pravzaprav zelo zadovoljni s svojim življenjem in da vam prav nič ne manjka. To bo v vaše mirno leto prineslo še zadovoljstvo in srečo. Izkoristite te trenutke za stvari in ljudi, ki jih imate radi. Pričakujete lahko kakšno sladko spogledovanje, a vseeno ne delajte prehitrih zaključkov. Na splošno pa bo leto za vas zelo romantično in zaradi tega bo počutje krasno. Izkoristite to! Vzemite si čas za vaše ljubljene in jih peljite na romantično večerjo. Razmislite preden rečete kaj nesmiselnega, mogoče bi okolica to lahko narobe razumela.

Ljubezenski horoskop

Ljubezensko življenje samskih bo v začetku leta teklo po utečenih tirnicah. Drveli boste iz ene veze v drugo, a življenjskega sopotnika še ne boste našli. Mnogi med vami boste spoznali, da niste na pravi poti in da lahko še vedno spremenite začrtane tokove. Nenadno srečanje z osebo, v katero se boste zagledali med potovanjem, bo prijetno in za marsikoga tudi usodno. Letos nikakor ne podcenjujte ljubezni na prvi pogled. Razkritje napetosti v zakonskem življenju bo za vezane stresno, vendar boste s strpnostjo, razumevanjem in umirjenostjo težave s partnerjem tudi rešili. Ljubezensko področje bo v začetku leta izpostavljeno mnogim izzivom, težave vas čakajo na vseh straneh. Druga polovica leta vam prinaša predvsem neodločnost pri odločitvi ali vztrajati v zvezi ali ne. Situacija bo zelo napeta in obremenjujoča, z odločitvijo pa boste presenetili celo sami sebe.

Erotični horoskop

Pogosto bodo vaše fantazije vključevale tretjo ali celo četrto osebo. Svinganje vam bo bližje kot kdaj prej, predvsem druga polovica leta bo ugodna, če bi radi to fantazijo tudi uresničili. Sploh v prvi polovici leta boste manj izražali kaj si želite in se bolj prepuščali dogajanju, se odločali bolj spontano. To bo pripeljalo do tega, da bodo vaše spolne aktivnosti potekale večkrat izven spalnice, kot pa v njej.

O znamenju

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.

Znane osebnosti

Pamela Anderson, Bill Cosby, Tom Cruise, Vin Diesel, Tom Hanks, Ernest Hemingway, Jessica Simpson, Sylvester Stallone, Meryl Streep, Princ William

Astrološki znak

Rak

Datumi

22.6. - 22.7

Ozvezdje

Rak

Element

voda

Latinsko ime

Cancer

Vladajoči planet

Luna

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

srebrna, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano