Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Letni horoskop

Leto 2021 za vas ne bi moglo biti bolj jasno: začeli ga boste na enak način, kot ga nameravate končati, držali boste stalen tempo in odlično izkoristili svojo neverjetno odpornost pri premagovanju ovir, ki vas čakajo na poti. Za vas bo dovolj dobro le, če boste najboljši. To pa bo hkrati tudi glavni vir razočaranj za vas v tem letu. Občasno se bo namreč vendarle našel kdo, ki vas bo prekašal, pa če se boste še tako trudili. Takrat se bodo vaša nakopičena čustva znala zelo burno izraziti.

Ljubezenski horoskop

Občasno se bodo sicer pojavljale dileme, pa tudi ugodne priložnosti za povezovanje ljubezenskega življenja in finančnih ali drugih praktičnih koristi. Dokler pri tem ne bodo zapostavljena niti čustva niti vaši praktični interesi, bo seveda vse lepo in prav. Še zlasti v začetku in na koncu leta pa vendarle pričakujte nekaj težav iz tega naslova. Po svoje boste v teh obdobjih odkrivali nov pomen skupnosti in skupne koristi. Čeprav bodo samskim prvi poskusi lahko prinesli kakšno razočaranje, ki vam bo poleg ljubezenskih podrlo tudi poslovne načrte, pa vam še na misel ne bo prišlo, da bi kar obupali

Erotični horoskop

Če bo že pot do vašega srca strma in ovinkasta, pa bodo vrata v vašo spalnico večino leta na široko odprta. Vezani ne boste imeli nič proti, če boste kakšen vroč prepir poravnali med rjuhami namesto s pogovorom in pojasnili. Samski pa boste bolj nagnjeni k avanturam, ki ne bodo imele potenciala za dolgoročni odnos. Vam bodo pa zato ponudile ekskluzivne čutne užitke. Vaš največji adut bo senzualna masaža celega telesa.

O znamenju

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.

Znane osebnosti

Pamela Anderson, Bill Cosby, Tom Cruise, Vin Diesel, Tom Hanks, Ernest Hemingway, Jessica Simpson, Sylvester Stallone, Meryl Streep, Princ William

Astrološki znak

Rak

Datumi

22.6. - 22.7

Ozvezdje

Rak

Element

voda

Latinsko ime

Cancer

Vladajoči planet

Luna

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

srebrna, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano