Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Letni horoskop

V začetnih mesecih leta 2020 se bodo okoliščine tako sprostile, da boste počeli marsikaj, česar že dolgo niste. Poslovne priložnosti pridejo v ospredje šele sredi pomladi in če razmišljate o menjavi službe, bo to tudi najboljši čas. Ugodno obdobje za denar vas čaka tudi v začetku jeseni. Sicer pa bo počutje tisto osrednje področje, okoli katerega se bodo dogajale velike spremembe. Tekom leta boste vedno bolj občutljivi na to, kaj vam koristi in kaj škoduje. Vse največje odločitve leta 2020 bodo na nek način povezane s tem. Vendar pazite, sredi leta je možnost napak precejšna.

Ljubezenski horoskop

Čaka vas ugodno leto za ljubezen in romantiko. Če ste samski, se pripravite na druženje z zanimivo osebo že pred poletjem. V drugi polovici leta so možne celo zaroke, tisti, ki si boste v tem času ravno celili ranjeno srce, pa boste našli novo ljubezen. Mnogi se boste prav to jesen naučili izražati svoja čustva in uživali boste v udobju in čustveni svobodi. Med vezanimi lahko že v prvih mesecih pride do trenj in prepirov z boljšo polovico, za kar bo kriv vaš nemiren temperament. Še pred koncem pomladi boste v dobrih odnosih z družino, ki vas bo navdajala z blaginjo in udobjem v zasebnem življenju. Domače obveznosti bodo visoko na spisku opravil. Druga polovica leta je predvidena za objemanje, razvajanje, druženje, izlete in piknike v dvoje in z družinskimi člani.

Erotični horoskop

Nujno si boste želeli sprememb na seksualnem področju. Nekateri boste to dosegli s preizkušanjem novih in nenavadnih položajev, lokacij in uporabo erotičnih pripomočkov. Tudi kakšen pornografski film ali erotična literatura vam zna razburkati fantazije. V realnosti pa bodo spremembe potekale veliko počasneje kot v vaši glavi. To leto vas bo vendarle spodbudilo, da prevzamete pobudo.

O znamenju

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.

Znane osebnosti

Pamela Anderson, Bill Cosby, Tom Cruise, Vin Diesel, Tom Hanks, Ernest Hemingway, Jessica Simpson, Sylvester Stallone, Meryl Streep, Princ William

Astrološki znak

Rak

Datumi

22.6. - 22.7

Ozvezdje

Rak

Element

voda

Latinsko ime

Cancer

Vladajoči planet

Luna

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

srebrna, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano