Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Letni horoskop

Vstop Marsa v strelca in Saturna v 7. hišo na začetku leta 2022 ne bo najboljša popotnica za rake, ki jih v prihajajočem letu čaka mešanica najrazličnejših izidov. Več težav se bo pojavilo, ki vas bodo hotele podreti na tla, a vam bo z neomajno držo uspelo vse odbiti in obdobje slabe sreče boste zaključili še močnejši. Neporočenim lahko zazvonijo poročni zvonovi. Vaši izdatki se utegnejo po marcu močno povečati. Mars v hiši vašega prostega časa ima lahko slab vpliv na zdravje vaše matere, zato bodite pozorni in vzdržujte nadzor nad njeno prehrano in življenjskim slogom.

Ljubezenski horoskop

Lahko se zgodi, da vam začetek leta razburka zvezo, od katere ste si veliko obetali. A ne sekirajte se preveč, četudi se boste v pomlad podali samski, imate jeseni velike možnosti za nove priložnosti, ki bodo trajnejše in bolj prave za vas. Vezani pazite na ljubosumje, saj pretirana obsedenost s partnerjem ne prinaša nič dobrega. Kljub siceršnji previdnosti imate veliko možnost, da zveza obrodi sadove in da še pred koncem leta zaslišita otroški jok.

Erotični horoskop

Zadržani boste, a brez pravega razloga, kar bo partner takoj začutil, zato se vama obeta nekaj suše. Ko boste spoznali, da se morate samo predati trenutku in zbistriti svoje misli, pa bo šlo skokovito navzgor in posteljnim vragolijam ne bo videti konca. Od erotičnih masaž do novih posteljnih trikov, kako najbolje podaljšati partnerjevo pričakovanje.

O znamenju

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.

Znane osebnosti

Pamela Anderson, Bill Cosby, Tom Cruise, Vin Diesel, Tom Hanks, Ernest Hemingway, Jessica Simpson, Sylvester Stallone, Meryl Streep, Princ William

Astrološki znak

Rak

Datumi

22.6. - 22.7

Ozvezdje

Rak

Element

voda

Latinsko ime

Cancer

Vladajoči planet

Luna

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

srebrna, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano