Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Letni horoskop

V letu 2023 se utegnete znebiti večine težav, ki vas pestijo že dlje časa, prelom pa se vam obeta predvsem na področju kariere – pazite se aprilskega sončnega mrka, ki lahko prinese bridek konec. A čeprav se bo zrušilo nekaj, kar ste dolgo gradili, ne obupujte nad situacijo – izkazalo se bo namreč, da se je moralo končati, da se lahko začne nekaj boljšega. Jupiter v ovnu vam od druge četrtine leta naprej prinaša izjemne priložnosti in srečo na vseh področjih. Zamude in zaplete vam lahko prinese le Saturn. Zdelo se bo, da vas le ovira na poti, a v resnici vam bo podaril čas, da razmislite o vseh svojih dejanjih, kar vam bo pomagalo doseči skokovit uspeh.

Ljubezenski horoskop

Ob vseh čustvenih vzponih in padcih, ki jih v letu 2023 vsekakor ne bo manjkalo, se nikar ne zatekajte v samoto, ampak izgubo raje prebolevajte med ljudmi. Družabnosti in priložnosti za spajanje z zanimivimi posamezniki vam namreč letos zagotovo ne bo manjkalo. Tisti, ki ste v zvezi, boste s tranzitom Jupitra dobili priložnost, da svojim najdražjim poveste, kaj čutite, in tako naredite odnos še močnejši in boljši. Iskrenost bo lahko koga stala izgubo partnerja, a se bodo stvari na ljubezenskem prizorišču tudi sveže samskim kmalu izboljšale.

Erotični horoskop

Letos je čas, da pridete z dejanji in besedami na plan – in jih predstavite svojemu partnerju med rjuhami. Kombinacija Venere in Neptuna bo vaši seksualni ustvarjalnosti odprla pot v neslutene višave, zato bo spalnica postala vaš najljubši prostor na svetu, ki ga boste s pridom obiskovali v poletnih nočeh.

O znamenju

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.

Znane osebnosti

Pamela Anderson, Bill Cosby, Tom Cruise, Vin Diesel, Tom Hanks, Ernest Hemingway, Jessica Simpson, Sylvester Stallone, Meryl Streep, Princ William

Astrološki znak

Rak

Datumi

22.6. - 22.7

Ozvezdje

Rak

Element

voda

Latinsko ime

Cancer

Vladajoči planet

Luna

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

srebrna, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano