Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Letni horoskop

Z dobrimi zamislimi in predvsem izrazito podjetnostjo si boste utirali pot v poslu ter vse bolj prodirali na sam vrh. Leto 2019 bo za vas nadvse uspešno obdobje, vendar se boste kljub temu morali soočiti z velikimi izzivi in preizkušnjami, prek katerih se boste učili. Nekateri izmed vas pa bodo v tem letu posegli tudi po bolj humanitarno usmerjenem delu. morda v smislu prostovoljstva ali donacij. Sredi leta boste v svoje življenje poskušali vpeljati pomembno spremembo. Čas zanjo še ne bo primeren, kar boste spoznali na boleč način. A naj vas to ne zaustavi, da ne bi tik pred koncem leta poskusili še enkrat. Takrat bodo okoliščine boljše, prav tako pa lahko računate na izdatno pomoč določene osebe.

Ljubezenski horoskop

Na ljubezenskem področju boste morali biti previdni. Če se boste zapletli v ljubezenski trikotnik, boste iz njega le stežka odšli brez strtega srca, zato ne bi bilo slabo, da bi tudi na čustvenem področju delovali z veliko mero razuma in preudarnosti. Še posebno v začetku jeseni mirite svoje strasti, saj se pretirani čustveni odzivi ne bodo končali s pozitivnimi rezultati.

Erotični horoskop

Ni vse samo v orgazmu, to boste ugotovili predvsem v prvih mesecih leta. Več pozornosti boste usmerili v malenkosti in vaše seksualne izkušnje se bodo močno poglobile, izboljšale, spremenile. O seksu boste sanjarili včasih tudi med službo in potešitev vaše spolne sle se lahko celo zgodi tudi v poslovnih prostorih. Neustavljivi boste in tako se boste tudi počutili. Sploh v drugi polovici leta boste pripravljeni na vse. Ne bo meja!

O znamenju

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.

Znane osebnosti

Pamela Anderson, Bill Cosby, Tom Cruise, Vin Diesel, Tom Hanks, Ernest Hemingway, Jessica Simpson, Sylvester Stallone, Meryl Streep, Princ William

Astrološki znak

Rak

Datumi

22.6. - 22.7

Ozvezdje

Rak

Element

voda

Latinsko ime

Cancer

Vladajoči planet

Luna

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

srebrna, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano