Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3.

Ribi 20.2. - 20.3

Danes vas bo vse zelo osrečevalo. Zdelo se vam bo, da ljudje okoli vas nadvse pozitivno vplivajo na vašo kreativnost. Manjše skrbi vam bodo povzročale le finance, vendar ne po vaši krivdi. Nekdo vam še vedno ni odplačal dolga. Kar pogumno ga spomnite na to.

 • Zdravje 70%

 • Ljubezen 80%

 • Posel 40%

Srečne številke

1 14 21

Pozitivni znaki

Dvojčka Škorpijon Kozorog

Negativni znaki

Bik Devica Ribi

Ljubezenski horoskop

Nesrečni boste zaradi partnerja. Zdelo se vam bo, da si ne utegne vzeti časa za vas in da ne izpolni vaših potreb. Če slutite, da razume vajino razmerje kot nekaj samoumevnega, je zagotovo čas za streznitev. Zaupajte mu svoje občutke in svoje zahteve. Bodite odločni! Samski se boste ujeli v mrežo preteklosti. Nekdo se vam bo skušal približati, vi pa ga ne boste spustili blizu.

Erotični horoskop

Vaše erotično življenje bo zaznamovalo veliko nežnosti in strastnih besed. Uživali boste v vsakem trenutku intimnosti.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes boste prosili za pomoč. Predstavnica ženskega spola vam bo pomagala. Če ste v dvomih glede prave odločitve v povezavi z delom, se boste zagotovo lahko zanesli na bližnje. Pred vami je korenita sprememba, ki vam bo življenje obrnila na glavo. Prisluhnite modrim nasvetom! Finančno stanje je trenutno stabilno.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes bodite previdni. Pomanjkanje določenih informacij bi vas lahko pripeljalo do denarne izgube. Če ste nameravali vložiti ali oplemenititi svoj denar, sprva zberite vse informacije, ki jih potrebujete. Čas bo na vaši strani, zato ne hitite. V nasprotnem primeru vas v prihodnosti čaka izguba denarja. Bodite potrpežljivi in previdni.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Že dolgo razmišljate o tem, da bi uvedli spremembe pri delu. Dan bo kot nalašč za to. Imate nove zamisli in ideje, ki pa jih še niste predlagali. Dokončno jih premislite, nato pa izberite dan, ko se boste opogumili. Zagotovo boste presenečeni nad odzivom nadrejenih.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Danes vam bodo zvezde naklonjene. Svetile bodo le na vas. Finance bodo blestele, počutje pa bo boljše kot kadarkoli. Zdelo se vam bo, da je ves svet vaš. V finančnih okvirih pričakujte izboljšanje. Čeprav preteklost ni bila najbolj stabilna, se veselite prihodnosti. V vaša jadra se bo ujel popolnoma nov veter.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  V prijateljskem krogu se bodo dopoldne pojavile težave. Zapletli se boste v prepir, ki pa bo kratkotrajne narave. Razrešil se bo v vašo korist, zato se ne bojte. Življenje nas postavlja pred številne preizkušnje in prav je, da vedno pokažemo svojo notranjo moč. Prijatelji bodo spoznali, da krivda ni bila vaša, zato pričakujte opravičilo. Splošno počutje bo odlično!

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  V financah boste končno prišli na zeleno vejo. Pred vami je stabilno finančno stanje, ki vam bo omogočilo izpolnitev številnih želja. Brzdajte se pri zapravljanju, pa si boste lahko s prihranki izpolnili dolgotrajno željo. Vaše počutje bo danes odlično! Opravili boste več, kot si boste zadali. Dan boste začeli polni energije.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes lahko pričakujete prilive. Prav tako se boste znašli v položaju, ki lahko kmalu oplemeniti vaše finančno stanje. Če vam je šlo še včeraj slabše, boste danes navdušeni nad premikom na bolje. Pri delu vam svetujemo, da se ne držite preveč nazaj! Tako ne boste zrasli. Pokažite več inovativnosti. Ne odlašajte, temveč poskrbite, da bo ta teden vaš.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Zaskrbljeni boste zaradi družinskih odnosov. Čutili boste, da niso več tako močni. Ne skrbite. Pomembna sta le pogovor in iskrenost, tako boste rešili vse težave. Naredite korak nazaj in dajte prvi pobudo za pogovor. Njihov odziv vas bo presenetil. Pokažite optimizem že danes!

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Postavljeni boste pred nov izziv. Pred vami bodo preizkušnje, na katere se boste morali zelo dobro pripraviti. Prijatelji vas bodo zasuli z informacijami, za katere boste trdili, da so lažne in nevoščljive. Pazite, kako se boste odzvali, da ne oslabite že okrhanih medsebojnih odnosov. Vsekakor jim prisluhnite, kaj imajo za povedati.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Znova ste se znašli v vlogi žrtve. Poskušajte se odmakniti od tega in spoznajte, da morate vzeti življenje v svoje roke. S tem, da prelagate krivdo na druge, ne boste nikamor prišli, poleg tega imajo tudi vaši bližnji takšnega obnašanja več kot dovolj. Lahko pričakujete klic iz oddaljenih krajev.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes boste v sebi začutili praznino. Zdelo se vam bo, da ste obstali na mrtvi točki in da se finančno ne premaknete naprej. Vaša finančna strategija vas ni pripeljala daleč, zato je čas, da jo spremenite. Prav tako bodite previdni pri delu. Nekdo vas bo želel preobremeniti z obveznostmi. Ne pustite se mu, saj ne zmorete vsega sami!

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Danes vas bo vse zelo osrečevalo. Zdelo se vam bo, da ljudje okoli vas nadvse pozitivno vplivajo na vašo kreativnost. Manjše skrbi vam bodo povzročale le finance, vendar ne po vaši krivdi. Nekdo vam še vedno ni odplačal dolga. Kar pogumno ga spomnite na to.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano