Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3.

Ribi 20.2. - 20.3

Končno boste nagrajeni za vztrajno in predano delo. Prejeli boste neko pomembno ponudbo, nad katero boste naravnost navdušeni. Zavedati pa se morate tudi vseh njenih slabih lastnosti. V prihodnje namreč ne boste imeli veliko časa za družabne aktivnosti, zato dobro razmislite, preden boste privolili v sodelovanje.

 • Zdravje 45%

 • Ljubezen 62%

 • Posel 77%

Srečne številke

1 3 9

Pozitivni znaki

Rak Tehtnica Vodnar

Negativni znaki

Oven Dvojčka Strelec

Ljubezenski horoskop

V ospredju bo romantično razmerje. Vaš seksualni nagon bo zelo močan in na trenutke boste celo zaskrbljeni, kako boste zadovoljili vaše želje tako, da boste hkrati ljubeči do vašega partnerja. Vaša interakcija z osebo nasprotnega spola bo nagnjena k napetosti. Vsekakor se pozanimajte še, kaj si želi vaš partner.

Erotični horoskop

Pri seksu boste imeli težave predvsem s tem, da bi si pravilno razlagali partnerjeve odzive. Bolj ko se boste skušali prilagajati, manjši bo učinek.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Čas je za premišljenost na področju financ. Ne delujte instinktivno. Skušajte ohraniti realne predstave o vaših potrebah. Vaši cilji na področju poslovanja trenutno niso dosegljivi, saj nimate dovolj finančnih kapacitet. Na delovnem mestu se vam zdi, da ste obstali na določeni točki. Kmalu lahko pričakujete spremembe. Zdravje: pazite se bolečin v udih.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes ne bo pravi dan za izkazovanje na področju dela. Zdelo se vam bo, da nazadujete. Kmalu boste lahko pokazali svoje znanje in izkušnje. Na področju dela se bo pojavila oseba, ki vam bo pomagala doseči določen cilj. Pravi čas šele prihaja. Zdravje: temperaturne spremembe lahko povzročijo išias in bolečine v mišicah.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Imeli boste močno željo po iskanju avanture. Odločili se boste tudi za spontan izlet, da boste spoznali nove ljudi in vznemirljiva področja ali pa se boste preizkusili v novi zvrsti razvedrila, mogoče se boste odločili za padalstvo. Premislite, kaj bi lahko spremenili pri vašem stilu življenja, da se boste izognili stagnaciji v prihodnosti!

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Čaka vas nepričakovan preboj v vaši karieri. Bilo bo vznemirljivo in opogumljajoče – obenem pa tudi malce strašno! Ne boste želeli spustiti te priložnosti. Vaša sreča bo zbujala zavist pri nekaterih sodelavcih, a nikar ne pustite, da bi vas to zmedlo in odvrnilo od zadanih ciljev. Enostavno naredite svoje.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Obeta se vam potovanje z letalom. Najverjetneje boste načrtovali turnejo po oddaljenih državah ali tujih deželah. Lahko boste šli s prijatelji ali s skupino, kateri ste se pravkar pridružili. Nenavadni novi interesi bodo ujeli vašo pozornost, kar vas bo vabilo k nadaljnjemu študiju. Morda se boste vpisali v delavnico. Veselite se širitve vašega obzorja.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Neobičajne izkušnje bodo lahko povzročile zanimanje za znanost in okultne prakse, kot je čarovnija. To bo idealen čas, da pričnete s podobnim projektom ali s formalnim študijem astrologije. Obeta se vam tudi srečni denarni preporod. Lahko bo šlo za darilo ali poplačano posojilo. Prva želja bo, da bi ga hitro zapravili. Pazite!

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Težave doma ali v soseski vas bodo vodile k nenadni odločitvi za selitev, kar bo povečalo vašo aktivnost. Ne boste čisto prepričani, kam boste šli. Organizacija in disciplina bosta pomembni. V pomoč vam bo, če boste naredili spisek stvari, ki jih morate narediti. Ne bodite panični. Vse se bo obrnilo in to bo na koncu najboljša stvar.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Doma se boste z veseljem in polni zagona predali novemu izzivu. Delo vam bo pobralo ogromno energije, zaradi česar bo trpelo vaše zasebno življenje. Partnerju opišite situacijo in razumel vas bo, saj ve, da si nadvse želite uspeti. Ne pozabite na fizično aktivnost.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Danes boste kos izredno zahtevnim nalogam. Izkoristite dan tudi za tiste obveznosti, ki vam sicer niso najljubše. Če se vam bo vmes zazdelo, da se je nabralo preveč, se umirite in zadihajte. Prav hitro boste spet pripravljeni na nove izzive. Danes boste uspešni.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Danes se vam ogromno dogajanja obeta predvsem na domačem področju. Lahko da se boste odločili za obnovo bivalnega prostora. Pri tem vam bo v veliko pomoč to, da ste trenutno z domačimi odlično uglašeni. Če pa boste imeli različne ideje, boste brez težav sprejemali kompromise.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Današnji dan bo odličen za uspeh. Nihče vas ne bo mogel dohajati na intelektualni ravni, vendar pa boste imeli kar nekaj težav s čustvi. Nikakor ne boste mogli izraziti vaših resničnih potreb in želja. Posledično bo prišlo do velikih nesporazumov na partnerskem področju. Danes se raje posvetite vaši karieri.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Končno boste nagrajeni za vztrajno in predano delo. Prejeli boste neko pomembno ponudbo, nad katero boste naravnost navdušeni. Zavedati pa se morate tudi vseh njenih slabih lastnosti. V prihodnje namreč ne boste imeli veliko časa za družabne aktivnosti, zato dobro razmislite, preden boste privolili v sodelovanje.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano