Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3.

Ribi 20.2. - 20.3

Znova boste nadaljevali s pridnostjo pri zadanih obveznostih. Vse stvari bodo morale biti na svojem mestu. Ne pretiravajte. Prav je, da ste natančni, toda vse ima svoje meje. Včasih je prav, da opravimo obveznosti površno, saj jih tako lahko oddamo v načrtovanem roku. Premislite, kaj se vam bolj izplača.

 • Zdravje 40%

 • Ljubezen 50%

 • Posel 30%

Srečne številke

4 5 9

Pozitivni znaki

Bik Tehtnica Vodnar

Negativni znaki

Dvojčka Lev Škorpijon

Ljubezenski horoskop

Včasih igra ljubezni vključuje tudi kakšne nepričakovane dogodke. Da ste v skrbeh, da nihče boljši ne bo prišel mimo, je popolnoma napačen vzrok, da bi sprejeli neko povabilo na zmenek. Pokažite interes do določene osebe – kaj jo navdihuje, kako se odziva, kje želi biti, kaj želi doseči v življenju.

Erotični horoskop

Bolj kot vse drugo vas bo vzburjal telesni stik. Iz prerivanja na kavču ali stiskanja pred štedilnikom se lahko rodi prav neverjetno dober seks.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Čeprav počutje v zadnjem času ni bilo najboljše, boste danes kot novi. Kljub pomanjkanju spanja dan za vas ne bo naporen. Postorili boste vse, kar si boste zadali. Delovna vnema bo na vrhuncu. Namenite pozornost tudi svoji družini, saj ste jo razvadili.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Zdaj, ko ste razrešili tegobe in konflikte v domačem okolju, bodite mirni. Čeprav še niste povsem zadovoljni z dogajanjem v vašem domu, vsekakor pokažite osredotočenost pri delu. Naj vas domače težave nikar ne motijo. Pri financah pazite na odlive s tekočega računa. Le previdno!

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Še vedno vas bo spremljala dobra volja včerajšnjega dne. Danes vam odsvetujemo vsakršno odločanje, ki bi lahko bilo povezano s poslovanjem. Nekdo bi vas znal ukaniti, zato previdno, ko se boste pogovarjali in pogajali z različnimi osebami. Saj veste, nikoli ni odveč, da svoje korake v življenju temeljito preučite.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Včeraj ste si odpočili, zato lahko danes pričakujete ogromno sveže energije. Dan boste začeli zagnano, zato se ne čudite, če vam bo hitro minil. Zjutraj boste vstali brez posebnih težav. V večernih urah si boste privoščili kratek klepet. Kontaktirala vas bo oseba, ki se je boste razveselili. Prijeten, a miren večer vam bo pisan na kožo.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Zdelo se vam bo, da je pasivnost zares za vami. Ko boste zamenjali prestavo, vas nihče več ne bo mogel ustaviti. Pazite se finančnih nihanj, ki so pred vami. Trenutno je stanje še stabilno, toda to ne bo trajalo večno. Če razmišljate o temeljiti spremembi, bo danes primeren čas za ukrepanje. Toda ne zaupajte vsem ljudem, saj vam bodo številni zavidali imenitne načrte.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Današnji dan bo poskrbel za veliko preizkušenj. Čakajo vas nove delovne obveznosti, pripraviti se boste morali na intelektualne preizkušnje, a jim boste zagotovo kos. Pokažite pripravljenost do dela. Do okolice in prijateljev se ne obnašajte gospodovalno ali vzvišeno.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Z aktivnostjo ste si nabrali nove moči. V vaše življenje prihaja obdobje, ko boste potrebovali pozornost in naklonjenost bližnjih. Sami ste odgovorni za svoje življenje in prihodnost, toda po pomoč se lahko še vedno obrnete na bližnje. Imejte to v mislih, ko se boste znašli na razpotju. Prisluhnite sebi in svojim mislim. Odkrili boste marsikaj.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Znašli se boste v središču pozornosti, kar vam bo nadvse godilo. Že dolgo niste bili tako občudovani, zato bo to dogajanje v vas prebudilo nekaj povsem novega. Po dolgem času boste spet verjeli vase, brez težav pa se boste spopadli tudi z izzivi, ki se vam bodo pojavljali na poti.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Planeti vam bodo danes naklonjeni. Morda boste razmišljali o tem, kako se lotiti določenih odnosov, ki so jih v zadnjem času načeli konflikti. Ne odlašajte predolgo, saj bodo v nasprotnem primeru zamere le še globlje. Pri delu boste opravili obveznosti brez večjih zadržkov in omejitev. Misli vam bodo uhajale domov, saj boste hrepeneli po počitku. Privoščite si ga v večernih urah.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Čeprav niste pretirano leni, obožujete spanec. Budilka vas bo danes spravila ob pamet. Globoko vdihnite in kot bi mignil boste pripravljeni na nov dan. Za dobro jutro si privoščite skodelico dobre kave in vaše misli bodo prebujene. Naredite si seznam obveznosti, ki jih želite opraviti čez dan. Veseli boste, ko boste videli, koliko stvari lahko obkljukate.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Počutje bo boljše. Nov delovni dan bo primeren za nove začetke in vi boste danes pokazali vso navdušenost nad novim projektom. Pripravljeni boste na nove podvige. Dan boste začeli zagnano, vztrajno in osredotočeno. Zvečer pa si le privoščite manjši zaslužen oddih. Zadihajte, malenkost upočasnite svoj tempo.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Znova boste nadaljevali s pridnostjo pri zadanih obveznostih. Vse stvari bodo morale biti na svojem mestu. Ne pretiravajte. Prav je, da ste natančni, toda vse ima svoje meje. Včasih je prav, da opravimo obveznosti površno, saj jih tako lahko oddamo v načrtovanem roku. Premislite, kaj se vam bolj izplača.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano