Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3.

Ribi 20.2. - 20.3

Zbudili se boste rahlo zbegani, saj ne boste vedeli, zakaj sploh odhajate v službo. Zavedajte se, da ste v slabšem obdobju in da planeti niso naklonjeni področju dela. Ne oklevajte! V vsaki težavi lahko prepoznate nov izziv. Ko boste to premagali, boste močnejši. Razmislite o svoji prihodnosti. Zdravje: živčna vojna vas ne bo pripeljala daleč.

 • Zdravje 60%

 • Ljubezen 60%

 • Posel 40%

Srečne številke

6 19 21

Pozitivni znaki

Oven Dvojčka Tehtnica

Negativni znaki

Oven Dvojčka Vodnar

Ljubezenski horoskop

Samski se boste nehote zapletli v neko ljubezensko zgodbo in postali žrtev ljubosumnih igric. Prepustite se čustvom, a ne dovolite, da bi drugi manipulirali z vami. Vezanim pa se obetajo neki negativni dogodki v odnosu s partnerjem. Danes bo do vas malce hladen, a naj vas to ne zmede. To bo le trenutno stanje.

Erotični horoskop

Vaše seksualno življenje danes bo drzno in razburljivo. Svoje najbolj drzne želje boste želeli uresničiti čim prej in čim bolj natančno.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes boste zelo presenečeni. Pričakujte oplemenitenje denarja in priliv, ki ga niste pričakovali. Ta priliv ne bo na vašem računu po vaši zaslugi. Ob vas je neka oseba, ki vas kar naprej prijetno preseneča. Denar lahko pričakujete kot poklon ali izraz naklonjenosti. Pri delu boste danes malce slabše volje. Zdelo se vam bo, da ne boste mogli izpolniti vsega. Bodite optimistični!

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Opazili boste, da rezultati niso vidni. Res je, da je za vami zelo naporno obdobje, toda danes je pravi dan za to, da se pomirite. Notranja umiritev vam bo prijala. Finančna stabilnost še prihaja, zato ohranite mirno kri in bodite potrpežljivi. Okoliščine se bodo obrnile vam v prid, ne skrbite. Pazite na zdravje! Težave v hrbtenici se bodo lahko pojavile že v dopoldanskih urah.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes boste morali biti pri delu previdni, nekdo vam bo v službi paral živce. Četudi ne bo šlo za nadrejenega, obdržite mirno kri. Le dobri odnosi vas bodo pripeljali daleč. Danes se na splošno izogibajte nejasnostim in prepirom. Če bo prišlo do osebnih zapletov, boste zagotovo na izgubi, medtem ko boste spore pri delu lahko rešili. Previdnost ne bo odveč!

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Danes je pred vami uspešen delovni dan. Sprejeli boste določen projekt, prav tako pa je mogoče, da se bodo prav danes pokazali zametki napredovanja. Pokazali boste navdušenje. Žareli boste, saj bo vaš delovni elan neprecenljiv. Napnite vse svoje moči in se pripravite, saj vas bo usoda zagotovo presenetila na vsakem koraku.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Pred vami so lepe možnosti in čudoviti obeti, toda zdi se, da vam trenutno primanjkuje motivacije in delovnega zagona. Zavedati se morate, da vas neaktivnost ne bo pripeljala daleč, prav tako pa ne boste dosegli finančne stabilnosti, po kateri hrepenite. Premislite o sebi in o svojem aktivizmu. Sledite željam in ciljem, ki jih imate že od nekdaj in videli boste, da vam lahko uspe!

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Pri delu se boste danes naprezali, morda celo preveč. Delovne okoliščine vam bodo naklonjene, prav tako pa se boste izkazali, saj bo končni rezultat boljši, kot ste pričakovali. Bodite bolj taktični. Zagotovo poznate osebe, ki bi vam lahko omogočile poslovno rast, toda teh poznanstev nočete izkoristiti. Dobro premislite. Vsekakor danes pazite na odnose z bližnjimi in kolegi pri delu.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Pri delu bodite zelo previdni. Delovne okoliščine ne bodo na vaši strani. Danes obstaja verjetnost prepirov, saj se vam bo zdelo, da drugi ne razumejo vaših argumentov. Ohranite mirno kri in ne sklepajte prehitro. Razmišljali boste celo o menjavi dela. Trenutno se nahajate v obdobju, ko se vam zdi, da vam spremembe lahko prinesejo le pozitivne novosti. Danes ne sprejemajte pomembnejših odločitev.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Pri delu se danes izogibajte slabim odnosom, sploh tistemu z osebo ženskega spola. Ta lahko vpliva na nadrejene in onemogoči vaše napredovanje na delovnem mestu. Če veste, za koga gre, potem bodite pripravljeni. Četudi ne želite, vzpostavite z njo čim boljši odnos in videli boste, da se bo situacija hitro obrnila vam v prid. Bodite pripravljeni, saj se boste morali morda celo braniti.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Danes bodite previdni pri poslovanju in financah. Če se boste zapletli v kakšno večje poslovanje, boste lahko veliko izgubili. Pazite, saj so vidni denarni odlivi. V službi se izogibajte napakam, kajti prav danes boste podvrženi nepremišljenosti in površnosti. Ostanite zbrani. Ne pozabite na preteklost. Učite se na napakah, naj se tokrat ne ponovijo.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Pri delu se boste danes soočali z zapletenimi situacijami. Zdelo se vam bo, da je vse to za vas popolnoma novo, zato boste rahlo zadržani pri izražanju lastnega mnenja. Ne ustrašite se novih ali zahtevnejših delovnih nalog. Ne pozabite, da se ljudje učimo celo življenje, zato bodite pripravljeni na dopolnjevanje že obstoječega znanja. Pričakujte oteženo finančno situacijo, zato previdno z denarjem.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Polni boste energije, zato boste čutili, kako se z lahkoto predajate vsem vprašanjem in ste zainteresirani za vsako stvar. Vaše misli bodo romale sem ter tja. Rahlo zasanjani boste morda le na poslovnem področju. Zadanih ciljev se raje lotite v sledečih dneh. Danes pričakujte pomemben klic prijatelja. Znašel se bo v težavah, zato mu bo vaš nasvet koristil. Izkažite se!

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Zbudili se boste rahlo zbegani, saj ne boste vedeli, zakaj sploh odhajate v službo. Zavedajte se, da ste v slabšem obdobju in da planeti niso naklonjeni področju dela. Ne oklevajte! V vsaki težavi lahko prepoznate nov izziv. Ko boste to premagali, boste močnejši. Razmislite o svoji prihodnosti. Zdravje: živčna vojna vas ne bo pripeljala daleč.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano