Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3.

Ribi 20.2. - 20.3

Čakate na razplet zadeve, ki se vleče že zelo dolgo časa. Glede na vložen trud ste mnenja, da bi se danes moral odraziti rezultat vsega skupaj. Glede tega ste že kar obupani in vas rezultat niti ne zanima več, ampak vam je pomembno le to, da se bo zadeva končno razrešila. Čez dan boste napeti in slabe volje, zato boste tudi razdražljivi.

 • Zdravje 63%

 • Ljubezen 85%

 • Posel 27%

Srečne številke

6 16 25

Pozitivni znaki

Rak Lev Kozorog

Negativni znaki

Dvojčka Strelec Ribi

Ljubezenski horoskop

Pozitivna energija bo danes vse okoli vas. Počutili se boste odlično! Tako samski kot vezani se danes bojte novih snubcev, saj vas bodo oblegali. Vezani boste žareli od sreče in zadovoljstva, saj vam bo partner nudil tisto, kar potrebujete. Ob svojem partnerju boste dobili občutek varnosti in predanosti. Partner bo užival v vaši družbi na valentinov dan. Prepustite se! Če ste samski, boste danes prijatelju izrazili željo po ljubezni.

Erotični horoskop

Zvezde vam bodo danes v ljubezni naklonjene. Predvsem nežnejšemu spolu, saj se bo zdelo, da se vse odvija po vaših željah. Vezani boste lahko prav danes naredili korak naprej s svojim partnerjem. Premik vas bo izredno razveselil. Samski ste na pragu zaljubljenosti. Zapomnite si, da je predvsem od vas odvisno, ali si boste dopustili možnost za ljubezen.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Bodite danes previdni pri poslovanju in financah. Danes se boste lahko ušteli. Če se boste zapletli v kakšno večje poslovanje, se boste lahko danes znašli na izgubi, zato pazite. V službi se izogibajte napakam, kajti prav danes boste podvrženi nepremišljenosti in površnosti. Ostanite zbrani. Zdravje: počutili se boste odlično. Vseeno namenite telesu več fizične aktivnosti.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Danes se boste počutili bolje. Edino vaša čustva vas bodo lahko danes vrgla iz tira, saj bodo danes zagotovo zelo intenzivna. Premislite, preden se boste spustili v prepir z bližnjimi. Na delovnem mestu boste ponovno zavladali v vsej svoji podobi, saj vam nikakršno opravilo ne bo povzročalo težav. Pazite le na odnose, ki bodo danes lahko zelo težavni.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes si privoščite počitek. Presenetili boste sami sebe, saj niste vedeli, da ste lahko mojstri lenarjenja. Naberite si nove zaloge energije, saj bo že jutrišnji dan zelo naporen. V ospredje bo stopil razum, kar vas bo lahko tudi zelo utrudilo. Naj bo ta dan poln prijetnih trenutkov! Še vedno pa pazite tudi na finance.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Tudi danes boste zamišljeni. Ideja, ki se vam bo porodila v mislih, bo seveda uresničljiva, vprašanje pa je, ali ste dovolj drzni, da jo boste tudi izpeljali. Danes lahko pričakujete obisk prijatelja ali znanca, ki vas bo navdušil s prijetno novico. Posvetite svoj čas družini in skupnim pogovorom, saj kadar imate veliko dela enostavno ne utegnete. Počutje: pazite na prebavila.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes boste svet videli bolj pasivno. Kljub temu, da boste v domačem krogu, bodo vaše misli daleč proč. Res je, da pri delu ni vse tako, kot bi moralo biti, toda najbolje bi bilo, da bi ohranili upanje in optimizem. Današnji dan izkoristite za sprostitev, odpravite se v naravo in ponovno odkrijte vaš notranji jaz. Fizična aktivnost vam bo dobra dela. Poiščite pot nazaj k sebi.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Še vedno boste razmišljali o težavi na delovnem mestu. Ne odlašajte več dolgo. Danes dobro premislite o težavi in se z njo soočite. Ko boste našli alternativno odločitev, se vam bo odvalil kamen od srca. V večernih urah lahko pričakujete obilo prijetnih trenutkov. Večer bo namenjen druženju z bližnjimi. Prisluhnite jim, saj jih do sedaj niste dovolj pozorno poslušali. Samski boste prejeli prijetno sporočilo. Končno boste deležni pozornosti, na katero ste že dolgo čakali. Spoznali boste, da nas življenje lahko preseneti na vsakem koraku.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Razočaranje na osebnostnem področju vam bo kratilo spanec. Čas je, da sprejmete, da na svetu ne obstajajo le dobri in iskreni ljudje. Prenehajte sanjariti. Poiščite način, s katerim se boste odzvali. Bodite velikodušni, saj boste tako presenetili nasprotnike. Tudi danes bodite previdni, ko bo šlo za denarne zadeve. Namenite čas družini!

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Dan bo minil bolj ali manj ravnodušno, vzdušje pa bo pesimistično. Pričakujte težave v družini. Bližnjih danes ne pustite na cedilu, saj bodo potrebovali vaš nasvet. Težave skušajte odpraviti čimprej. Začnite s pogovorom. Zapleti bodo negativno vplivali na vaše počutje. Zaupajte svoje občutke najbližjemu. Počutje: čutili boste pomanjkanje delovnega elana.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Lahko da bo prišlo do frustracije in nezmožnosti, da bi se premaknili naprej. Ko bo prišel ta čas, bo še najbolje, če boste ostali tam, kjer boste. To bo čas, ko vam ne bo potrebno narediti čisto nič. Pustite, da gre vse mimo. Mirno čakajte, dokler se situacija ne bo spremenila. Vsekakor pa tudi poslušajte vašo intuicijo.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  V zadnjem času ste malo osamljeni. Izbira prave hrane bo lahko danes pripeljala do spremembe pri vašem počutju. Zdrava hrana, ki je nepredelana, ima naravne lastnosti in lahko pomaga pri preprečevanju bolezni. Joga in meditacija sta tudi dovolj močni za pozitivne spremembe, ki jih boste naredili.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Danes boste delovni. Dan boste izkoristili za to, da boste nadoknadili zamujeno čez teden. Ni vam uspelo narediti vseh zastavljenih nalog, zato ste si delo pustili za danes. To vam sicer ni po godu, pa vendar vam ni preostalo drugega. Če se želite izkazati pred nadrejenim, si ne morete privoščiti napake, saj jih je bilo dovolj že v preteklosti.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Čakate na razplet zadeve, ki se vleče že zelo dolgo časa. Glede na vložen trud ste mnenja, da bi se danes moral odraziti rezultat vsega skupaj. Glede tega ste že kar obupani in vas rezultat niti ne zanima več, ampak vam je pomembno le to, da se bo zadeva končno razrešila. Čez dan boste napeti in slabe volje, zato boste tudi razdražljivi.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano