Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Tedenski horoskop

Teden bo napolnjen s pozitivno energijo. Imeli je boste na pretek, omogočala pa vam bo lažjo izpolnitev marsikatere obveznosti. V prvi polovici tedna vam bo uspelo skoraj vse, česar se boste lotili. Zavedati pa se morate, da bo vse odvisno od vas. Z osebnostjo, ki jo premorete in neustavljivo močjo, ki jo imate le vi, skorajda ni stvari, ki je ne bi mogli doseči. Zato le pogumno in samozavestno stopajte po začrtani poti. Če boste disciplinirani, boste zelo hitro uzrli rezultate svojega dela. Pazite se le površnosti. Sredina tedna se bo vrtela predvsem okoli ljubezni. S partnerjem bosta povezana, kot že dolgo ne. Skoraj vsak prost trenutek bosta preživela skupaj. Posvetite pa se tudi pravnim zadevam, ki se bodo pojavile proti koncu tedna in jih čim prej razrešite.

Ljubezenski horoskop

Vezane bo partner tokrat spravljal ob pamet. Pogosto ga ne boste razumeli ali pa mu ne boste mogli ustreči. Ne obupajte prehitro, pred vami je čas preizkušenj, ki jih boste morali rešiti. Sobotni večer bo prinesel bolj sproščeno vzdušje. Samski ste se v minulem tednu naužili priložnosti, ki so se pojavljale na ljubezenskem in na partnerskem področju. Nekateri med vami ste jih dobro izkoristili, drugi ne. Konec tega tedna vam bo prinesel ohladitve.

Erotični horoskop

Vaše poželenje bo tokrat hitro prebujeno in pozitiven erotični naboj vas bo zelo hitro pripeljal do vrhunca. Kadar si boste zaželeli seksa, stopite v akcijo brez oklevanja! Manj poudarka boste dajali na predigro in lahko se zgodi, da vašemu partnerju to ne bo najbolj ustrezalo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano