Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Tedenski horoskop

Proti nečemu boste v tem tednu protestirali. Vztrajajte pri svojem protestu proti neki ideji ali trendu, katerim vsi podlegajo. Bodite neizprosni in ne dovolite, da vas poteptajo. Vaše najpomembnejše vprašanje bo, kdo najbolj potrebuje vašo pomoč. Čutite, da je tokrat energijo najbolje porabiti prav za druge. Pravi čas je, da pregledate svoje kontakte in ugotovite komu bi lahko pomagali. S tem pa boste pomagali tudi sebi, saj vas bo to osrečilo, s tem pa boste našli pravo poti tudi zase. Vaša pozitivna energija vam pomaga, da vidite svetlejšo stran svojih obveznosti in dolžnosti. Vprašajte se, ali so vaš nadrejeni ali vaša družina pripravljeni vam dati več svobode.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste imeli občutek, da nekdo spletkari za vašim hrbtom. Seveda boste najprej obtožili partnerja, a se bo kaj kmalu izkazalo, da ste reagirali prehitro. Izkoristite konec tedna za romantiko. Samski se boste v tem tednu našli v trenutnem naletu strasti, a boste tudi hitro ugotovili, da se pravzaprav ne želite čustveno vezati. V zadnjem času ste spoznali, da naravnost uživate v samskem stanu.

Erotični horoskop

Ta teden bo večkrat eksplodirala vaša seksualna radovednost. Vezani boste le s težavo ostali zvesti svojemu partnerju, samski pa si boste zabavo poiskali med znanci. Vaša postelja se bo do jutra redko ohladila, misli pa bodo razvnete takorekoč od jutra do večera.

Popularno