Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Tedenski horoskop

Življenje je lepo in kar čaka, da ga zaživite. Na voljo imate obilo pozitivne energije, za kar bi bila velika škoda, da bi jo pustili neizkoriščeno. Kakršne okoliščine si boste ustvarili, tako boste tudi živeli. Poskrbite, da bo teden, ki je pred vami, čaroben. Ne obremenjujte se z malenkostmi, ki v vašem življenju nimajo nikakršne teže in se osredotočite na tisto, kar vas razveseljuje. Če boste storili tako, boste morda odkrili kup novih zanimivosti ali pa spoznali kakšen nov hobi.

Ljubezenski horoskop

Tokrat bo v vezanih eksplodirala radovednost in želja po nasprotnem spolu. Seveda boste ostali zvesti svojemu partnerju, nekaj grešnih misli si pa vseeno lahko privoščite. Vezani si boste »tolažbo« iskali med prijatelji. Postelja se bo do jutra le s težavo ohladila, glava in misli pa bodo razvnete še do konca tedna. Lahko se zgodi, da boste morda le odkrili osebo, ki vam je usojena.

Erotični horoskop

Vaš spolni libido bo v tem tednu povsem zadovoljiv. Samskim bo uspelo najti enakovrednega partnerja za seks, zato boste lahko v postelji uživali brez sramu. Vezani pa boste čutili, da je v vas izbruhnil vulkan. Zelo boste temperamentni in za vas ne bo ovir, ki jih ne bi zmogli premagati.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano