Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Tedenski horoskop

Stvari odločno vzemite v svoje roke in kmalu se bo vaše življenje pričelo spreminjati, kot si želite. V sredini tedna ali v drugi polovici vas utegnejo čakati neke birokratske zadeve, ki vas ne bodo razveseljevale, še posebej, če se vse skupaj vleče že dolgo časa. Bodite potrpežljivi in jih skušajte na vsak način odpraviti. Pomembne spremembe pa vas čakajo tudi na službenem področju. Lahko, da se boste odločili za nadaljnje izobraževanje ali prejeli nagrado.

Ljubezenski horoskop

V ljubezni se ne bo vse odvijalo, kot bi si želeli, vendar se ne pustite zmesti. Ne pozabite, da ste pomembni le vi. Najprej morate osreči sebe, šele nato lahko osrečite tudi druge. V obstoječih zvezah se boste morali potruditi, da si boste ustvarili romantične priložnosti. Samski pa boste čakanje na pravega znali dobro izkoristiti zase in za svoj osebnostni razvoj.

Erotični horoskop

V tem tednu boste želeli uživati v dobrih stvareh, to pomeni tudi v dobrem seksu. Za to pa boste morali vaši boljši polovici dati jasno vedeti, kaj si želite med rjuhami, da vas bo lahko zadovoljila. V kolikor boste želeli imeti kar največ od vajinih igric, boste morali kar sami prevzeti pobudo in zavzeti dominanten položaj. Vaš partner bo presenečen, toda pozitivno.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano