Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Tedenski horoskop

V tem tednu se ne boste ustrašili nalog, pred katerimi se boste znašli. Imeli boste ogromno volje, še sami ne boste vedeli, od kje vam vsa ta motivacija. Čeprav bo na začetku kazalo dobro, pa se kljub temu ne boste mogli izogniti določenim težavam. Že za konec tedna pa lahko pričakujete neko ponudbo, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Lahko pričakujete tudi klic iz tujine, morda od nekega sorodnika, ali pa boste prejeli novico. Če bo nekdo potreboval pomoč, nikar ne zapravljajte časa.

Ljubezenski horoskop

Tokrat bo v vezanih eksplodirala radovednost in želja po nasprotnem spolu. Seveda boste ostali zvesti svojemu partnerju, nekaj grešnih misli si pa vseeno lahko privoščite. Vezani si boste »tolažbo« iskali med prijatelji. Postelja se bo do jutra le s težavo ohladila, glava in misli pa bodo razvnete še do konca tedna. Lahko se zgodi, da boste morda le odkrili osebo, ki vam je usojena.

Erotični horoskop

Dogajanje med rjuhami boste prevzeli v svoje roke. Ugotovili boste, da obstaja še kar nekaj novih načinov, kako zadovoljiti partnerja. Povsem se boste posvetili svoji boljši polovici. Prepustita se toku, odkrivajta vajine erogene cone in kaj vama prinaša največji užitek. Vajina domišljija naj gre preko meja. To vama bo prineslo neizmerne zadovoljstvo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano