Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Tedenski horoskop

Sicer boste v tem tednu odlično razpoloženi, a boste imeli nekaj težav na finančnem področju. Zdaj je pravi čas, da poiščete preverjene informacije in enkrat za vselej razčistite s preteklostjo. Neke malenkosti vas bodo resno skrbele, zato se čim prej posvetujte s strokovnjakom. V službi boste imeli precej dela, poleg tega pa se bo nekdo nenehno vtikal v vaše zadeve. Temu ne namenjajte prevelike pozornosti, ampak preprosto nadaljujete svojo pot. Sami dobro veste, kako se stvarem streže, zato nikar ne podvomite v svoje delo. Proti koncu tedna bodo stvari malenkost bolj umirjene, zato se boste lahko brez slabe vesti posvetili družini. Veliko novega boste izvedeli. Še posebej pozorno prisluhnite otrokom.

Ljubezenski horoskop

Ljubezenska soočenja ta teden vam bodo v glavnem neprijetna, prav tako pa tudi v nedogled razvlečeni pogovori o čustvih in drugih neoprijemljivih stvareh. Če se bo vaša ljubljena oseba želela pogajati z vami glede zadolžitev in razdelitve dela, pa boste z veseljem sedli za pogajalsko mizo. Povsod, kjer bodo prisotni tehtni argumenti, boste pripravljeni krepko zavihati rokave in veliko doprinesti k skupnim ljubezenskim ciljem.

Erotični horoskop

V postelji boste resnično blesteli. Ne samo, da boste znali prisluhniti partnerjevim željam. Znali jih boste tudi uresničiti tako, da bosta oba predla od zadovoljstva.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano