Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Tedenski horoskop

Pred vami je razburljiv teden, poln dogajanja. Le od vas pa bo odvisno, ali bo vse, kar se bo zgodilo, pozitivno ali negativno, saj imate sposobnost, da s svojo energijo že vnaprej usmerjate potek dogodkov. Če boste pozitivni, boste k sebi pritegnili tudi takšne osebe in situacije, v nasprotnem primeru pa se bo zdelo, da vam gre vse narobe. Četudi bo tako, se skušajte čim hitreje izmotati iz nastale situacije in začnite znova. V sredini tedna se zna zgoditi, da se boste zaradi obilice skrbi znašli v krajšem neugodnem obdobju, ko vam bo predvsem primanjkovalo optimizma. Vendar pa bo vpliv drugih ljudi lahko to zelo popravil oziroma ublažil.

Ljubezenski horoskop

Če je na vašem ljubezenskem področju prišlo do razhajanj, je skrajni čas, da se pogovorite in postavite stvari nazaj na svoje mesto. Dobro veste, da se ne boste mogli v nedogled izogibati nastali situaciji. Soočite se sami s seboj in s partnerjem. Ko se bo situacija razjasnila, vam bo odleglo. Tudi za samske bo ta teden na čustvenem področju precej napet. Določene situacije vas bodo prisilile, da se boste lotili razreševanja starih ljubezenskih vzorcev. Tudi zato boste morali podoživeti nekatere pretekle ljubezenske polomije.

Erotični horoskop

S partnerjem bosta z erotičnega vidika res doživela nek kratek stik, ki pa ne bo trajal dolgo. Vaše doživljanje seksa bo zelo globoko in želeli si boste več. Spravni seks je najboljši in v vašem rpimeru vse kaže, da ga boste želeli še večkrat ponoviti.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano