Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Tedenski horoskop

Izredno boste prepirljivi in nervozni. Ker pa to lahko močno vpliva na vaše počutje, bo najbolje, da se sprostite v naravi, najbolje kar v gozdu ob kakšni reki. Še posebej v sredini tedna bo bolje, da se izognete tistim, s katerimi bi se hitro lahko zapletli v konflikt, saj bi to že hitro lahko obžalovali. Kot strela z jasnega pa se vam lahko na poslovnem področju zgodi sprememba, ki vam lahko spodnese tla pod nogami. Bodite trdni, odločitve vam ni potrebno sprejeti takoj. O vsem skupaj razmislite preden boste ukrepali, tudi če bodo drugi na vas pritiskali. Poskusite najti pozitivne stvari v tem tednu, ki bo malce manj ugoden. Poiščite starega prijatelja.

Ljubezenski horoskop

V prvi polovici tedna boste veliko časa namenili svojemu zasebnemu in čustvenem področju, ki potrebuje svežino. Če še kar vztrajate v zvezi, ki se je popolnoma ohladila je čas, da odnehate. Vedite, da vas sreča čaka drugje, ne glede na to, kako težko vam je to v tem trenutku sprejeti.

Erotični horoskop

Če ste bili v prejšnjem tednu zelo aktivni, bo v tem tednu malo drugače. Preveč boste občutljivi in čustveni, da bi se lahko spravili k seksu kar tako. Partner bo moral z vami ravnati kot v rokavicah. Šele ko bo ustregel vsem vašim željam, se boste pripravljeni podati z njim v posteljo. Malo manj komplicirajte in se raje bolj sprostite.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano