Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Tedenski horoskop

Zamislite se, če morda včasih res ne pretiravate in se nad vsem pritožujete. Če se boste prevečkrat ponavljali, vas na koncu ne bodo več jemali resno. Otresite se bremen, ki vas ovirajo pri napredku. Naredite to na vseh področjih. Najprej pa se morate znebiti prepričanja, da nečesa ne zmorete in nikoli ne boste zmogli – na primer prekiniti s škodljivimi navadami. Konec tedna bo za vas že veliko bolj ugoden in boste zadovoljni.

Ljubezenski horoskop

V skladu s svojim temperamentom in čustvenim statusom bodite pozorni na priložnost, ki se vam bo ponudila. Kakorkoli se boste na koncu odločili, bo prav in vam bo prineslo pozitivne spremembe v vaše ljubezensko življenje. Prepustite se toku časa, na nekatere stvari pač ne morete vplivati.

Erotični horoskop

Vaš partner vam bo predlagal neko novo erotično igrico, ki vam bo še kako všeč. V tem tednu lahko pričakujete naval novih idej in želja. Ni nujno, da vse preizkusita takoj, zato le počasi. Čez teden poskrbita bolj za sprostitev, moči pa privarčujta za konec tedna, saj ga bosta preživela med rjuhami. Zagotovo vama ne bo dolgčas.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano