Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Mesečni horoskop

V tem mesecu se boste najbolje počutili, kadar boste lahko sami. Za vami je naporno obdobje tako na zasebnem kot na poslovnem področju, zato je skrajni čas, da poskrbite za svoje zdravje in si privoščite oddih. Naučite se reči ne tako v službi kot med domačimi, saj se na trenutke zdi, da ste na meji izkoriščanja. Nima več smisla, da igrate žrtev, saj s takšnim pristopom ne dosežete duhovnega razvoja. Osamljeni boste imeli veliko priložnosti za spoznavanje sorodne duše, morda pa se celo razvije nekaj več kot prijateljstvo. Pomembno je, da ne postanete ravnodušni zaradi preteklih slabih izkušenj z denarjem in ponovno najdete zdravo mero zaupanja. Če ste zadolženi, je zdaj pravi čas, da začnete postopoma razpletati vozel.

Ljubezenski horoskop

Zahvaljujoč novim prijetnim dogajanjem v vašem privatnem življenju boste samski izžarevali pozitivno energijo. Zaradi novih priložnosti se boste morali prilagajati različnim situacijam. Vezani boste na veliko stvari začeli gledati z drugačnimi očmi, kar bo zelo negativno vplivalo na skupno življenje. Ne pozabite, da pozornost in nežnost krepita ljubezensko romanco. Nestrinjanja bodo zahtevala od vas, da poiščete nežen pristop s poudarkom na čustvih.

Erotični horoskop

Vezani boste veliko časa namenili partnerju in njegovemu užitku, saj mu boste na vsak način želeli ustreči. Samski boste v postelji zelo energični in strastni. Seks boste radi začeli z igro in sicer tako, da boste partnerju določili vlogo, ki jo bo moral zaigrati pred vami.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano