Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Mesečni horoskop

V tem mesecu bo še bolj kot običajno pomembno, da sledite spremembam in se jim ne upirate, saj bi bili zaradi takega pristopa lahko za marsikaj prikrajšani. Četudi se, še posebej v prvi polovici meseca, ne boste strinjali z novostmi, ki jih bodo želeli vpeljati vaši bližnji, se boste v sredini meseca že popolnoma poistovetili z njimi.

Ljubezenski horoskop

Čaka vas velik preboj na ljubezenskem področju, kjer se bodo pričele odpirati možnosti za resno čustveno razmerje. Začeli boste postavljati temelje za prehod iz faze zaljubljenosti v fazo partnerstva. V kolikor pa partnerja že imate, pa se bosta odločila za velik korak naprej, pri katerem boste imeli vso podporo vaših bližnjih. Veliko časa v tem mesecu vam bo vzelo sanjarjenje, kar ni v vaši navadi. Pazite le, da ostanete na realnih tleh.

Erotični horoskop

Privlačile vas bodo dominantne osebe, ki bodo z vami ravnale kot s trofejo in bodo zadovoljevale vaše otročje želje. Prav zapeljivi boste in svojega dragocenega časa ne boste trošili za tiste osebe, ki bi vas znale na koncu odbiti. Ženske boste od moških zahtevale vse, predvsem pa to, da se vam bodo posvečali brez postanka in povsod.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano