Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Mesečni horoskop

Najprej bo vse čudovito, vendar vas zna uspeh prevzeti in če se ne boste brzdali, se boste morali soočiti s trdim pristankom na tla. V tem primeru en mesec za popravilo nastale škode ne bi bil dovolj. Raje poskrbite, da do tega sploh ne bo prišlo. V sredini meseca bodo stvari potekale precej normalno, če boste le uporabljali jezik, ki ga bodo razumeli tudi ostali, ne samo vi. Odpirala se vam bodo vrata z novimi priložnostmi, predvsem na poslovnem področju. Na osebni ravni pa vam nemirna narava ne bo dala miru, razmišljali boste o tem, po čemu hrepenite v življenju. Če imate partnerja, bodite potrpežljivi, v kolikor ga nimate, pa se vam bodo ponujale možnosti za avanture. Vse kaže na to, da boste v ljubezni odprli neko novo poglavje.

Ljubezenski horoskop

Za mnoge samske bo to usoden mesec. Komajda boste sledili bitju svojega srca, ki bo končno doživelo, kar je toliko časa čakalo. Pravo ljubezen! Posebna oseba bo ta mesec vsekakor v vaši bližini. Bolj kot ste razčistili s svojo preteklostjo, več boste imeli od tega. Vezani se boste več posvečali družinskim zadevam in partnerju. Okoli sredine meseca bodo okoliščine dozorele za odločitev, vezano na vaše najgloblje želje. S partnerjevo podporo in spodbudo boste začeli resno razmišljati, kako bi jih uresničili.

Erotični horoskop

Vezani boste pripravljeni storiti vse, da bi le slišali partnerjeve krike zadovoljstva. Samski boste nagnjeni k avanturam, želeli si boste nežnosti in pozornosti. Imate celo dobre možnosti, da se izkažete kot odlični ljubimci.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano