Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Mesečni horoskop

Pred vami je nekaj težav. Ne bo smiselno čakati, ker čas ne bo prinesel bistvenih sprememb. Zdelo se bo zapleteno, a sprejmite izhodiščno situacijo kot dano in zavihajte rokave. Aktiven pristop bo najboljši. Tekom vaših prizadevanj boste našli prave rešitve. Nekdo je že bil v podobni situaciji. Vprašajte ga za nasvet. Ker zadnje čase niste preveč pazili nase, vaše telo hlepi po tem, da bi se očistilo in okrepilo. Namenite posebno pozornost prehrani: izogibajte se težkim jedem in kaloričnim prigrizkom. Poskrbite, da boste uživali dovolj tekočine. Najbolje bo poseči po vodi, da se je ne naveličate prehitro pa občasno popestrite izbiro z nesladkanim čajem.

Ljubezenski horoskop

Samski boste v tem mesecu prejemali čustveno inspiracijo z vseh strani. Prav zaradi tega boste nadvse srečni in zadovoljni, še zlasti v družbi določene osebe. Novi izzivi bodo v vas prebudili skrivne ljubezenske želje in pozabljene sanje. Vezani pa ne skrivajte svojih velikih pričakovanj pred partnerjem. Vedite, da je zaupanje ključ do zadovoljstva, nova dogajanja in ljubezenska dinamika pa vedno najavljata pozitivno spremembo. Storite korak naprej!

Erotični horoskop

Vezani boste pričakovali romantiko in nežnost, dobili pa nekaj bolj intenzivnega, kar vas bo še bolj navdušilo. Samske bodo vzburjali nekoliko grobi komplimenti in položaji, a če boste našli pravega partnerja ne bo ovir. Igro boste želeli voditi sami, zato bo vaš najljubši položaj takšen, da ste vi zgoraj.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano