Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Mesečni horoskop

Če ste v preteklem mesecu polagali temelje za resno zvezo, bo vaš trud sedaj morda obrodil sadove. Še posebej od sredine meseca naprej se pri vas obeta bolj zaljubljeno in strastno obdobje. Na splošno boste med prazniki precej bolj umirjeni kot običajno, saj boste končno našli neko ravnovesje. Poskrbeli boste tudi za dovolj fizične aktivnosti, kar bo dodatno utrdilo vašo voljo, posledično pa boste imeli tudi več energije. V službi bo vse potekalo po dogovorih, večkrat pa vas bo razjezil nek sodelavec, ki se bo nenehno vtikal v vaše delo. Morda je čas, da mu končno poveste, kar mu gre, vendar uporabite miren pristop in ton glasu, saj se boste v nasprotnem primeru ves mesec spuščali v neplodne prepire, ki bodo povzročili zmedo in kup zamer.

Ljubezenski horoskop

Pred vami je čudovit mesec, v katerem bo poudarek predvsem na čustvih. Že v prvih dneh meseca boste začutili spremembe. Najverjetneje boste začeli z novim obdobjem na osebnostnem področju. Srečo boste uživali v miru, zadovoljni boste sami s seboj, kar se bo pozitivno odrazilo tudi v ljubezni.

Erotični horoskop

Zelo boste privlačni za pripadnike nasprotnega spola. Radi narekujete tempo ljubezenske igre, kar vam partner pogosto zameri. Nimate sramu, odprti ste in jasno poveste, kaj želite. Med seksom ne govorite radi, toda zato vam še kako prijajo vzdihi zadovoljstva. Vezani, možne so težave, če vas partner ne bo mogel zadovoljiti. Imejte razumevanje.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano