Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Mesečni horoskop

Čeprav ste v zadnjem času spet precej samozavestni, se bodo v tem mesecu pojavile majhne prepreke v obliki nekih informacij. Na nekoga boste jezni, toda to vas bo spodbudilo k novi akciji in vlaganju več energije v svoje početje, rezultati pa tudi ne bodo izostali. Na finančnem področju bo za vas precej ugodno obdobje in razmišljali boste celo o vlaganjih. Pazite, kaj boste naredili z denarjem. Možnost napačnega vlaganja bo velika. Ne nasedajte ljudem, ki obljubljajo hitre zaslužke. Tudi v službenih zadevah bo v tem mesecu vladal denar. Veliko prepirov bo, nanašali pa se bodo prav na nepravilne odločitve pri vlaganju. Morda pa bi bilo bolje, da denar še za kakšen mesec spravite v nogavico.

Ljubezenski horoskop

Samski boste proti koncu meseca spoznali osebo, ki bi lahko bila vaša sorodna duša. Pustite ji dovolj svobode in ne komplicirajte, saj lahko s tem ugasne tudi čar v vaših očeh. Tudi vezanim ne bo šlo vse po načrtih. Oba bosta prezaposlena in preobremenjena, ljubezen in intimnost bosta v drugi polovici meseca postavljala na stranski tir. Konec meseca bosta delovala na meji svojih zmogljivosti.

Erotični horoskop

Samski boste na erotičnem področju želeli biti nekaj posebnega in to boste znali tudi sami pokazati. Največ možnosti imate v tretjem tednu meseca. Vezani pa boste radi »poskrbeli« sami zase – s partnerjem ali brez. Pravzaprav boste želeli poskusiti vse, kar lahko nudi seksualni užitek.

Popularno