TELEKOM SLOVENIJE

Mesečni horoskop ribi

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3.

Ribi 20.2. - 20.3

Naučite se igrati z domišljijo in si ne postavljajte meja. Ovire in meje so namreč le v vaši glavi. Predstavljajte si, da je življenje pravljica, kjer je vse mogoče in tako tudi delujte. Če boste storili tako, je pred vami prav čaroben mesec. Prepustite se dogajanju in se ne obremenjujte s skrbi.

Ljubezenski horoskop

V ljubezni se vam obeta preobrat. Vezani boste morda razočarani nad partnerjem, vendar morate najprej premisliti o svojem delovanju, preden se lotite kakršnegakoli obtoževanja. Veste, da partnerja ne boste spremenili, zato pri sebi odpravite tisto, česar ne želite imeti v življenju. Samskim pa se bo ponudila priložnost za avanturo, če že ne za resnejšo zvezo. Sprostite se in naj bo ta mesec res vaš mesec ljubezni.

Erotični horoskop

Vi niste tip osebnosti, ki je vsem všeč, niti ne želite to biti. Zavedate se, da ste posebni in specifični. Radi zapeljujete, toda najsrečnejši ste, kadar zapeljujejo vas. Vezani boste od partnerja zahtevali kraljevsko razvajanje med rjuhami. Ne boste imeli predsodkov in vedno boste proti ustaljenim in veljavnim pravilom vedenja.

O znamenju

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

Znane osebnosti

Jessica Biel, Kurt Cobain, Cindy Crawford, Albert Einstein, Eva Longoria, Michelangelo, Chuck Norris, Levi Strauss, Vanessa Williams, Bruce Willis

Astrološki znak

Ribi

Datumi

20.2. - 20.3

Ozvezdje

Ribi

Element

voda

Latinsko ime

Pisces

Vladajoči planet

Neptun

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

zelena, vijolična, bela