Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Mesečni horoskop

Ta mesec vam prinaša priložnosti za nove začetke. Imeli boste obdobja, v katerih boste začenjali več stvari naenkrat, in druga, ko boste morali hočeš nočeš spravljati stvari v red za naprej in za nazaj. Ob mlaju boste imeli precej zmešnjave. Če se boste potrudili in jo temeljito razčistili, boste že kmalu zelo zadovoljni. Površnost v tem obdobju pa bi se vam maščevala še posebno na finančnem področju. Ker to že tako ne bo ravno vaša močna točka, se raje potrudite. Odlivi bodo presegali prilive in le dobra strategija vas lahko reši pred luknjo v denarnici. Predvsem pa nikar ne posojajte denarja, saj še za manjše zneske ni rečeno, da bi se vam pravočasno vrnili.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste zaradi nerazumljenih besed in prepirov s partnerjem delovali zaskrbljeno. Vsak problem ima tudi rešitev in lahko predstavlja koristno izkušnjo. Ne smete se naslanjati na neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti. Pomembno je, da povlečete koristno in poučno izkušnjo iz skupnega življenja. Samski boste v tem mesecu doživeli svoj trenutek. Ob nekom boste začutili čustveno toplino, obojestranska simpatija pa bo dober povod za korak naprej.

Erotični horoskop

Vezani boste ljubili drugačnost, hitro se boste naveličali monotonosti. Med seksom boste zelo glasni! Samski boste imeli možnosti za seks, a boste pri tem tako neizvirni in mlačni, da soudeleženec ne bo imel nobene potrebe po tem, da bi z vami to še kdaj ponovil.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano