Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Mesečni horoskop

Vaše razpoloženje bo v tem mesecu precej nihalo, česar niste vajeni. Na splošno bo vaše počutje sicer dobro, le vmesna obdobja melanholije vas bodo malenkost iztirila. Pestro dogajanje vas čaka predvsem na službenem področju. Tu boste še posebej v prvi polovici meseca močno želeli novosti in izboljšave, na primer višjo plačo, napredovanje, drugo službo. Z lahkoto boste dosegli pozornost in ustvarili visoka pričakovanja. Lahko pa se vam zaplete, ko jih bo potrebno upravičiti. V komunikaciji boste namreč ta mesec dobri, če ne kar izjemni, v organizaciji pa ne boste tako zelo blesteli. Marsikaj vam bo lahko šlo narobe.

Ljubezenski horoskop

Vezanim bo želja po širjenju obzorij in poseganju izven poznanih krogov prinesla nove priložnosti in nagrade. Partnerju boste namenjali več pozornosti, kar bo še posebno blagodejno vplivala na vse tiste zveze, ki so v zadnjih tednih plule po viharnem morju. Samski boste mesec začeli z neznansko energijo in zagonom. Še posebno boste osredotočeni na doseganje ciljev in končno boste pripravljeni tudi doseči to, kar si boste zadali. Zadnji teden tega meseca vam bo prinesel nove priložnosti na ljubezenskem področju.

Erotični horoskop

Samski boste v postelji zelo energične in strastne. Seks boste radi začeli z igro in sicer tako, da boste »partnerju« določili vlogo, ki jo bo moral zaigrati pred vami. Vezani boste veliko časa namenili partnerju in njegovemu užitku, saj mu boste na vsak način želeli ustreči.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano