Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Mesečni horoskop

Ogromno energije in časa v prihajajočem mesecu boste namenili svojemu počutju, ki vam bo nadvse pomembno. Pozorni boste že na najmanjše spremembe in pripravljeni boste odločno ukrepati, preden bi se pojavile kakšne večje težave. Marsikdaj boste presenečali okolico. Delovno mesto pa vas bo na žalost povečini spravljalo le v slabo voljo. Pravzaprav boste naveličani tako dela kot oseb, ki vas obkrožajo, zato se boste vsako jutro komajda spravili od doma. Skušajte premagati to negativnost in verjemite, da je tudi vaše trenutno delovno mesto za nekaj dobro. Kdove, kaj vam prinaša v prihodnosti. Prepustite se!

Ljubezenski horoskop

Zahvaljujoč novim prijetnim dogajanjem v vašem privatnem življenju boste samski izžarevali pozitivno energijo. Zaradi novih priložnosti se boste morali prilagajati različnim situacijam. Vezani boste na veliko stvari začeli gledati z drugačnimi očmi, kar bo zelo negativno vplivalo na skupno življenje. Ne pozabite, da pozornost in nežnost krepita ljubezensko romanco. Nestrinjanja bodo zahtevala od vas, da poiščete nežen pristop s poudarkom na čustvih.

Erotični horoskop

Vezani boste veliko sanjarili o seksu in svoje fantazije tudi uresničevali. Samski pa boste v sredini meseca naleteli na idealnega seksualnega partnerja, ki se vam ne bo takoj odprl in bo na začetku med seksom celo nekoliko zadržan. Ko pa boste lupino odprli, ga ne boste mogli nasititi.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano