Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Letni horoskop

Začetek leta 2019 bo za vas logično nadaljevanje tega, s čimer se ukvarjate že vse od začetka zime. V prvih pomladnih tednih pa se vam bodo ponudile priložnosti za večje investicije, vendar se nikar ne odločajte na vrat na nos. Četudi osebo, ki vas vodi na tem področju, že dalj časa poznate in ji zaupate, bi bilo nesmiselno predati vse vajeti v njene roke. Ne glede na vse obdržite nadzor nad svojim denarjem, kajti vaša glava vam bo najboljši vodnik. Sicer pa bo leto za vas ugodno. Odlično se boste počutili v svoji koži, kar velja najbolj za tiste, ki imate za seboj težke mesece. Ponovno vam bo uspelo zastaviti življenjske cilje, ki vam bodo dali veliko zagona.

Ljubezenski horoskop

Če je vaše srce na voljo, pričakujte, da vam ga bo v letu 2019 nekdo ukradel. Saj ne, da bi imeli kaj proti. Čaka vas zaljubljena pomlad kot iz pravljice. Tudi vezani se boste ponovno zaljubili, vendar ne nujno v svojega partnerja. Kakršnekoli nagle odločitve in pretirano predajanje strastem bi lahko obžalovali že kmalu po prvih prepovedanih sadežih.

Erotični horoskop

Mrzle zimske dni in noči si boste večkrat pogreli s seksom, kar ne boste imeli dovolj. Imeli boste veliko domišljije in misel na uresničevanje vaših spolnih želja vas bo držala pokonci tudi v kakšnih bolj napornih trenutnkih na drugih področjih. Sredi leta bo čas za menjavo, ali partnerja ali pa okolja. Nekaj bo močno vplivalo na to, da bo prišlo do korenitih sprememb. Sprva nad tem ne boste navdušeni a že čez nekaj mesecev boste spet lahko uživali v vročem seksu in pozornosti.

O znamenju

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

Znane osebnosti

Jessica Biel, Kurt Cobain, Cindy Crawford, Albert Einstein, Eva Longoria, Michelangelo, Chuck Norris, Levi Strauss, Vanessa Williams, Bruce Willis

Astrološki znak

Ribi

Datumi

20.2. - 20.3

Ozvezdje

Ribi

Element

voda

Latinsko ime

Pisces

Vladajoči planet

Neptun

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

zelena, vijolična, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano