Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Letni horoskop

V prvi tretjini leta 2020 si boste zastavili cilje, od katerih ne boste pripravljeni odstopiti niti za milimeter. To vam bo povzročalo konflikte v družinskem ali ožjem družabnem krogu, saj bo trajalo nekaj časa, preden se bodo ljudje sprijaznili, da mislite resno. Kljub temu boste do konca poletja že prišli na zeleno vejo in do takrat se bo tudi že pokazalo, da imate vseeno več podpore, kot bo izgledalo sprva. Možni so novi začetki na poslovnem in ljubezenskem področju, vse pa kaže v smeri večje samostojnosti in bolj svobodnega razpolaganja s časom.

Ljubezenski horoskop

Za vezane bo začetek leta 2020 precej stresen, saj bo vaše pojmovanje ljubezni na preizkušnji. Vsa zmotna prepričanja in nerealna pričakovanja, s katerimi ste se vse preveč ukvarjali, se bodo do pomladi razjasnila in vam omogočila pogled na razmerje v drugi luči. Dobre novice in praznovanja, kot so rojstvo, poroke in zabave, vas bodo vse do konca leta obdržali na stabilnih tleh. Samskim pa se odpira nadvse uspešno leto za ljubezen. Potovanja, zabave in različna druženja vam bodo popestrila že prve mesece in vas tako zbližala z osebo, ki bo morda vaš bodoči partner. Čutili boste močno privlačnost in veliko zanimanje. Če se boste s kom videvali dalj časa in bosta oba tudi resno vlagala v vajino razmerje, lahko svojo ljubezen še letos nadgradita s poroko.

Erotični horoskop

Med rjuhami si boste skozi vse leto želeli predvsem razvajanja. Poletni meseci bodo sicer za kratek čas v vas prebudili željo po bolj divjem, morda celo grobem seksu, a to bo le prehodno obdobje. Čim boste našli nekoga, ki vam bo te želje izpolnil, boste hitro ugotovili, da to v resnici ni za vas. Razvajanje v dvoje, erotična masaža in dolge predigre bodo bolj podžigale vaš užitek.

O znamenju

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

Znane osebnosti

Jessica Biel, Kurt Cobain, Cindy Crawford, Albert Einstein, Eva Longoria, Michelangelo, Chuck Norris, Levi Strauss, Vanessa Williams, Bruce Willis

Astrološki znak

Ribi

Datumi

20.2. - 20.3

Ozvezdje

Ribi

Element

voda

Latinsko ime

Pisces

Vladajoči planet

Neptun

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

zelena, vijolična, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano