Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Letni horoskop

Vse tiste, ki povezujejo Ribe s poglobljeno filozofijo, boste v letu 2021 pošteno pustili na cedilu. Za vas bo to leto akcije in želja po dogajanju vas bo marsikdaj odpeljala mimo vaših običajnih življenjskih nazorov. Želja po uživanju pa bo še vseeno ostajala eno od bistvenih načel vašega vsakdanjika. Tudi zato boste imeli v letu 2021 še bolj poudarjeno strast po premikanju meja do roba svojih zmožnosti. Občasno morda celo na škodo vsega ustaljenega in rutinskega, saj v tem večinoma ne boste našli pravega zadovoljstva.

Ljubezenski horoskop

Vaš ljubezenski horoskop 2021 bo v drugi polovici leta bistveno bolj ugoden od prve. Leto se bo začelo počasi, morda celo počasneje, kot bi vam bilo všeč, se bo pa zato spomladi tempo hitro stopnjeval in tudi hitro dosegel svoj vrhunec. Konec pomladi vas bodo premamile skušnjave, ki lahko celo uničijo prijateljstvo ali ogrozijo odnose na delovnem mestu. Težko boste sprejemali zavrnitve, čeprav boste nekje globoko v sebi vedeli, da so upravičene. Sredi leta pa se bodo stvari začele umirjati in jeseni boste že imeli pripravljene trdne ljubezenske temelje. September vam prinaša več romantike, pa tudi ugodne povezave med družabnim, ljubezenskim in poslovnim življenjem.

Erotični horoskop

Včasih boste med rjuhami predli kot zadovoljna muca, drugič pa boste bolj podobni gospodovalnemu jezdecu s strogim pogledom. Nekaj časa bo trajalo, da boste ugotovili, kaj natančno vam povzroča ta nihanja, saj bo imelo vaše spolno življenje v različnih obdobjih leta zelo različne učinke na vas. Enkrat vam bo bolj ustrezalo, da se pustite razvajati, spet drugič boste hoteli biti bolj dominantni in imeti vse pod kontrolo.

O znamenju

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

Znane osebnosti

Jessica Biel, Kurt Cobain, Cindy Crawford, Albert Einstein, Eva Longoria, Michelangelo, Chuck Norris, Levi Strauss, Vanessa Williams, Bruce Willis

Astrološki znak

Ribi

Datumi

20.2. - 20.3

Ozvezdje

Ribi

Element

voda

Latinsko ime

Pisces

Vladajoči planet

Neptun

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

zelena, vijolična, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano