Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Letni horoskop

Marca se začenja obdobje, ko bo na vas dve leti in pol s svojo energijo močno vplival Saturn, ki vam lahko prinese težke preizkušnje in nauke, a z namenom, da se naučite življenjskih lekcij. Tavanje v oblakih vam pri tem ne bo v pomoč, zato se poskusite prizemljiti in takoj lotiti dela. Še ena kruta streznitev vas čaka jeseni, ko lahko imate finančne težave, do takrat pa vam bo hrbet kril Jupiter, ki bo poskrbel za obilje in vam tako kupil čas, da naredite načrt za dobo suhih krav.

Ljubezenski horoskop

Zaradi vplivov Saturna vaše ljubezensko življenje ne bo preveč pestro. V svojem brlogu, kamor se boste zatekli na varno, boste namreč težko spoznali ljubezen svojih sanj. Če si res želite iskrene ljubezni, pa bo obdobje idealno, da najdete nekoga, ki vas bo imel rad v dobrem in slabem. Zatorej: glavo pokonci, pogum velja! Pomembno je, da v teh težkih časih niste sami.

Erotični horoskop

Leto 2023 ne bo samo vroče, ampak soparno, za nekatere zato, ker boste razdvojeni med glavo in čutnimi dražljaji v vas. Spolnost bi radi doživljali kot posebno intimno izkušnjo, kar je za ribe izraz popolnega hrepenenja, toda takšno izkušnjo je težko najti. Ljubimec iz preteklosti, ki bo na vaša vrata potrkal jeseni, vam bo znova odprl stare rane, zato se mu raje uprite. Ali pa si ne lažite v obraz, če to počnete le iz golega obupa.

O znamenju

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

Znane osebnosti

Jessica Biel, Kurt Cobain, Cindy Crawford, Albert Einstein, Eva Longoria, Michelangelo, Chuck Norris, Levi Strauss, Vanessa Williams, Bruce Willis

Astrološki znak

Ribi

Datumi

20.2. - 20.3

Ozvezdje

Ribi

Element

voda

Latinsko ime

Pisces

Vladajoči planet

Neptun

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

zelena, vijolična, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano