Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Ribi

Ribi 20.2. - 20.3

Letni horoskop

Čeprav boste med najsrečnejšimi znamenji leta 2022, pazite, da vam ne začne primanjkovati vaše prepoznavne karizmatičnosti. Poležavanje na kavču in pomanjkanje idej, kako preživljati prosti čas, vam lahko nadeneta popolnoma drugačno podobo, kot ste je vajeni, zato se ob prvih znakih malodušja zamislite in raje izkoristite srečne energije, ki vam jih namenja vesolje.

Ljubezenski horoskop

Ker boste delovali brezskrbno, si bo vsak želel vaše družbe. Samski imate veliko možnosti, da srečate svojo sorodno dušo, vezane pa letos čaka velika prelomnica v zvezi. A če boste na splet okoliščin gledali optimistično, nimate razloga za skrb. Najbolj romantično obdobje vas čaka okrog 12. aprila, ko se srečata Jupiter in Neptun in se lahko uresniči vse, kar ste si že nekaj časa želeli.

Erotični horoskop

Od pomladi do jeseni bo treba pogosto prižgati klimo, saj bo med rjuhami vroče kot že dolgo ne. Ne bodite začudeni, če niste vajeni toliko pozornosti in nespodobnih povabil. Poudarjen šarm namreč utegne na vaša vrata pripeljati trume oboževalcev, tako da boste lahko izbirali, komu se boste predali.

O znamenju

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

Znane osebnosti

Jessica Biel, Kurt Cobain, Cindy Crawford, Albert Einstein, Eva Longoria, Michelangelo, Chuck Norris, Levi Strauss, Vanessa Williams, Bruce Willis

Astrološki znak

Ribi

Datumi

20.2. - 20.3

Ozvezdje

Ribi

Element

voda

Latinsko ime

Pisces

Vladajoči planet

Neptun

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

zelena, vijolična, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano