Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Mesečni horoskop

Zamislili ste si drugače, kot se je na koncu vse skupaj izšlo, vendar nimate razloga za slabo voljo. Izkoristite situacijo takšno, kakršna je in poskušajte iz nje potegniti le najboljše. Tako ali tako pa boste imeli v prihajajočem mesecu veliko možnosti za popravke. Prva dva tedna v mesecu vam bosta nadvse naklonjena, saj se vam obeta uspeh na vseh področjih. Če v službi ne boste nazadnjaški in trmasti, vam ne bo hudega, čeprav prihajajo spremembe. Z malo volje boste v njih hitro našli marsikaj dobrega zase, morda da se razbremenite ali pa da se povzpnete na karierni lestvici. V družbi pa boste še posebej v sredini meseca zelo občutljivi in prepirljivi. Zapletli se boste v nek prepir, nato pa stisnili rep med noge. Raje se pogovorite in stvari pridite do dna.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste veliko razmišljali o vaših dosedanjih dosežkih in morda celo prišli do zaključka, da sta se s partnerjem nekje na tej poti popolnoma oddaljila. Nikar še ne vrzite puške v koruzo! Na drugi strani pa se vašim samskim kolegom obeta srečanje z nekom, zaradi katerega se vam bodo šibila kolena in zaradi katerega iz sebe ne boste spravili niti ene besede. Pomislite na svojo najbolj izrazito lastnost – neposrednost in mu naravnost povejte, kaj čutite. Izgubiti ne morete ničesar!

Erotični horoskop

Samski boste v sredini meseca naleteli na idealnega seksualnega partnerja, ki se vam ne bo takoj odprl in bo na začetku med seksom celo nekoliko zadržan. Ko pa boste lupino odprli, ga ne boste mogli nasititi. Tudi vezani boste radi sanjali in svoje fantazije uresničevali s partnerjem.

Popularno