Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Mesečni horoskop

Pred vami je nepozaben mesec, ki lahko prinese prelomne spremembe. Že v prvih dneh se utegnete znajti pred neko življenjsko odločitvijo, ki se bo nanašala na poslovno ali zasebno področje. Nekdo vam bo na uho nenehno prišepetaval besede, vendar morate vedeti, da se imate le vi pravico odločati, saj je življenje vaše. Ne upoštevajte mnenj in nasvetov, v kolikor veste, da vam ne morejo prinesti pravega zadovoljstva in sreče. Na splošno boste v tem prazničnem času precej razigrani, saj bo nekdo grel vaše srce. Mnogi boste celo zaljubljeni kot že dolgo ne. Ne glede na to, da bo strastno in romantično, pa nikar ne pozabite na trezno glavo. Za seboj imate nekaj neprijetnih izkušenj, zato pazite, da ne boste ponavljali napak. Počutje bo stabilno.

Ljubezenski horoskop

Vaša vez z ljubljeno osebo bo skozi vse pestro dogajanje ostala močna in globoka. Če ste se pravkar z nekom zbližali, se vama bo večkrat dogajalo, da bosta drug drugemu zaključevala stavke in uganila misli. Tudi vezani si boste v partnerjevem objemu oddahnili in ponovno odkrili številne razloge, zakaj sta skupaj. Le sredi meseca so možni manjši prepiri.

Erotični horoskop

Vi niste tip osebnosti, ki je vsem všeč, niti ne želite to biti. Zavedate se, da ste posebni in specifični. Radi zapeljujete, toda najsrečnejši ste, kadar zapeljujejo vas. Vezani boste od partnerja zahtevali kraljevsko razvajanje med rjuhami. Ne boste imeli predsodkov in vedno boste proti ustaljenim in veljavnim pravilom vedenja.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano