Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Mesečni horoskop

V tem mesecu vam nikakor ne bo dolgčas. Sedaj je čas, da pokažete kako resno ste mislili z najnovejšimi zaobljubami. Morda boste presenetili celo sebe. Morda ne bo čisto vse, kar boste delali ta mesec, v duhu pravil ali vsaj morale. Ko se boste enkrat zagnali, vas bo težko ustaviti. Še najbolj pa bo pomembna usmeritev k novim idejam, saj po navadi le pogrevate stare in varne variante. V ljubezenskih zadevah bo pestro. Videti je precej gledanja skozi prste, pometanja pod preprogo, lažne solidarnosti in podobne krame, ki se naposled praviloma sprevrže v kaj neprijetnega. Potrebno bo ukrepati in stvari razčistiti. Tudi preproga enkrat tega ne bo več prenesla.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste v začetku meseca nekoliko negotovi, še posebej na čustvenem in osebnem področju. V ljubezenskem življenju vas bo motila energija v partnerjevem obnašanju, saj že dlje časa slutite, da vam nekaj prikriva. Da bi izboljšali dialog s partnerjem, poizkusite ustvariti naravno harmonijo. Samske čaka neobičajna ljubezenska romanca. Iskren odnos in skupno zadovoljstvo boste dosegli le, če boste pokazale, kaj čutite.

Erotični horoskop

Vezani boste pričakovali romantiko in nežnost, dobili pa nekaj bolj intenzivnega, kar vas bo še bolj navdušilo. Samske bodo vzburjali nekoliko grobi komplimenti in položaji, a če boste našli pravega partnerja ne bo ovir. Igro boste želeli voditi sami, zato bo vaš najljubši položaj takšen, da ste vi zgoraj.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano