Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Mesečni horoskop

Najpomembnejše, kar vam prinaša ta mesec, so rešitve za težavo, ki ste jo doslej podcenjevali. V prvem tednu se bo še nekoliko zaostrovala, nato pa boste najboljšo možno pot iz godlje našli prav tam, kjer je ne boste niti najmanj iskali. Še dobro, da boste fleksibilni in boste znali izkoristiti priložnost. Ta mesec res ni čas, da bi dvomili vase ali celo poskušali spreminjati kakšne pretekle odločitve brez resnično tehtnih razlogov. Karkoli boste že morali urejati, vas bo zelo jasno in nedvoumno opozorilo nase. Pa tudi vsakič, ko bo problem rešen, boste lažje zadihali in si privoščili primerno nagrado. Kadarkoli bo priložnost boste znali uživati v vseh vrstah življenjskih radosti.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste v začetku meseca nekoliko negotovi, še posebej na čustvenem in osebnem področju. V ljubezenskem življenju vas bo motila energija v partnerjevem obnašanju, saj že dlje časa slutite, da vam nekaj prikriva. Da bi izboljšali dialog s partnerjem, poizkusite ustvariti naravno harmonijo. Samske čaka neobičajna ljubezenska romanca. Iskren odnos in skupno zadovoljstvo boste dosegli le, če boste pokazale, kaj čutite.

Erotični horoskop

Vezani boste zelo skrivnostni, zato bo partnerju težko ugotoviti, kaj vam pravzaprav najbolj ugaja. Samski boste v tem mesecu popolni ljubimci, uživali boste celo v seksualnih igricah, ki ste se jih do sedaj uspešno izogibali. Največ priložnosti za seks brez obveznosti se vam obeta v prvi polovici.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano