Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Strelec

Strelec 23.11. - 21.12

Mesečni horoskop

Čeprav se boste pogosto počutili, da nimate energije za vse, kar bi bilo potrebno postoriti in izboljšati, pa boste zelo spretni v pogajanjih. Lahko boste pripravili druge, da vam bodo z veseljem pomagali. Tako na službenem področju kot doma boste namreč zasledovali visoke cilje in se trudili za izboljšave, ki bodo v dobro vseh. S tem pa bo tudi vaša priljubljenost rasla. Pazite le, da boste dovolj počivali in da se ne boste preveč razdajali za druge. Finančno boste dobro vedeli, kje je meja in se tega tudi držali. Izkoristite dobre vplive in dajte nekaj denarja na stran.

Ljubezenski horoskop

Samski boste v tem mesecu prejemali čustveno inspiracijo z vseh strani. Prav zaradi tega boste nadvse srečni in zadovoljni, še zlasti v družbi določene osebe. Novi izzivi bodo v vas prebudili skrivne ljubezenske želje in pozabljene sanje. Vezani pa ne skrivajte svojih velikih pričakovanj pred partnerjem. Vedite, da je zaupanje ključ do zadovoljstva, nova dogajanja in ljubezenska dinamika pa vedno najavljata pozitivno spremembo. Storite korak naprej!

Erotični horoskop

Ta mesec boste med rjuhami zelo zahtevni, vaš partner pa bo moral imeti veliko kondicije. Četudi ste običajno mirni, si boste tokrat zaželeli divjega seksa. neobičajen čas in kraj, pa še marsikaj drugega, kar doslej še niste počeli, vam bo pognalo vso kri po žilah.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano