Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Letni horoskop

Že takoj v začetku leta 2021 se boste morali ustaviti in umiriti ter se osredotočiti na dane zadeve, večinoma na področju denarja, premoženja in vsega materialnega imetja. Že najmanjša podrobnost bo lahko pomembno vplivala na vaše finančno stanje in to bi utegnil biti učinek, ki ga boste občutili skozi vse leto. Čeprav za vse leto velja, da si boste radi privoščili več, kot bi si morda smeli, leto 2021 ne bo pravo za nepremišljeno zapravljanje. Še najmanj, če je v vašo denarnico vpleten še nekdo drug, pa naj bo to partner, delodajalec, zaposleni ali banka.

Ljubezenski horoskop

Proti koncu januarja se boste soočili s strahom, da bi izgubili zanimanje svoje ljubljene osebe. Vaše reakcije bodo znale biti izjemno burne in težko boste razumeli, da partner preprosto potrebuje več časa zase ali da ima vaša simpatija željo po večji neodvisnosti. Pozno pomlad bodo zaznamovale skušnjave, vendar vedite, da bi utegnila biti cena nezvestobe v tem obdobju še prav posebno visoka. Največ podpore v ljubezni pa boste deležni jeseni, ko se bo vaše ljubezensko življenje končno uskladilo še z nekaterimi drugimi pomembnimi področji vašega življenja.

Erotični horoskop

Spolnost bo za vas izredno pomembna, saj boste v njej iskali bistvo ljubezenskega stika. Doživeli boste močno povezanost, ki se bo manifestirala tudi tako, da boste večkrat zaporedoma skočili med rjuhe. Neverjetno vzdržljivi boste. Morda se boste lotili tehnik zadrževanja orgazma ali drugačnih študij, vezanih na vaše spolno življenje. Vsekakor boste iskali še več in še boljše, za kar vam bo potešeni partner lahko samo hvaležen!

O znamenju

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

Znane osebnosti

Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Scarlett Johansson, Grace Kelly, Calvin Klein, Vanessa Mae, Demi Moore, Katy Perry, Pablo Picasso, Meg Ryan

Astrološki znak

Škorpijon

Datumi

24.10. - 22.11

Ozvezdje

Škorpijon

Element

voda

Latinsko ime

Scorpius

Vladajoči planet

Mars, Pluton

Kompatibilen z

rak, tehtnica, kozorog, ribi

Barva

vijolična, črna

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano