Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Letni horoskop

Leto 2020 bo zaznamovala posebna oseba. Samski se boste nedvomno zaljubili, a tudi vezani niste varni pred tem vplivom, čeprav ni nujno, da govorimo o zaljubljenosti. Tudi poslovni vplivi in duhovna prepričanja bodo zelo močni faktorji, s katerimi se bo dalo narediti vpliv na vas. Sprva, še posebno v pomladnih mesecih, se boste iskali znotraj svoje nove vloge. Dolgo bo trajalo, preden boste ugotovili, da vaš vsakdanjik ne bo mogel več dolgo ostati takšen, kakršnega ste navajeni. Nasprotovanje bo izrazito sredi leta, jesen pa vam že prinaša novo rutino in nove oblike zadovoljstva.

Ljubezenski horoskop

Vezani bodite v prvih mesecih leta 2020 bolj strpni do partnerja. Sodelovanje in razumevanje je ključ do srečnega razmerja. Leto 2020 je ugodno za utrjevanje zveze, večerje ob svečah, dolge in divje vožnje ter romantična darilca, ki bodo polepšala vajin vsakdanjik. Tako bosta tudi v družinskem okolju prevladovali sreča in blaženost. Tudi samskim se kažejo prijetne in vznemirljive situacije. Že v prvih mesecih boste uživali v prisotnosti prijetnih oseb nasprotnega spola, v nekaterih primerih tudi ob tistih, ki ste jih bežno spoznali že v minulem letu. Tistim, ki boste iskali resno zvezo, lahko ta priložnost omogoči prav to in še mnogo več. Letošnjo pomlad bodo vsa običajna pravila pozabljena, vas pa bo prevzela posebna strast, zaradi katere boste delovali noro zaljubljeno in sproščeno.

Erotični horoskop

V vaši postelji od začetka leta še ne bo kakšnih bistvenih novosti. Čeprav vam bo na tihem to kar všeč, boste najkasneje do sredine pomladi že zahrepeneli po spremembi in vznemirjenju. Najslabše jo boste odnesli tisti, ki boste v želji po novem skočili čez plot. Veliko varneje in bolj priporočljivo bo, da preizkusite kakšno eksotično lokacijo ali pa preprosto večkrat sami daste pobudo za seks.

O znamenju

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

Znane osebnosti

Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Scarlett Johansson, Grace Kelly, Calvin Klein, Vanessa Mae, Demi Moore, Katy Perry, Pablo Picasso, Meg Ryan

Astrološki znak

Škorpijon

Datumi

24.10. - 22.11

Ozvezdje

Škorpijon

Element

voda

Latinsko ime

Scorpius

Vladajoči planet

Mars, Pluton

Kompatibilen z

rak, tehtnica, kozorog, ribi

Barva

vijolična, črna

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano