Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Letni horoskop

Pred vami je leto previdnosti in spremenjenega dojemanja številnih stvari v življenju. To obdobje se bo začelo, kakor hitro se Mars januarja obrne v direktno gibanje. Na vas bo močno deloval Saturn, ki vas bo nenehno opozarjal in vas prisilil, da sprejmete previdnostne ukrepe glede svojega poklicnega življenja. Tam vas lahko kot strela z jasnega doleti sprememba, ki pa bo na dolgi rok dobra za vas, zato je skrb odveč. V letu 2023 vam bo naklonjen planet Jupiter, ki bo poskrbel za prijetne družinske odnose in obilje.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste svoj odnos videli v povsem novi luči. Lahko boste pri partnerju odkrili nove vrline in ga še bolj spoštovali, lahko bo okrhano zaupanje, saj boste negotovi. Samski škorpijoni se utegnejo zaradi slabe samozavesti skriti v varno zavetje in se tako zapreti pred priložnostmi. Lahko boste objokovali preteklo razmerje, lahko se v vaših mislih in življenju poleti pojavi oseba iz preteklosti.

Erotični horoskop

Ljubezenske dogodivščine bodo v letu 2023 vaš trn v peti, saj vam bo ponagajala samozavest, ki jo po navadi nosite vsem na očeh. Vaša magična privlačnost bo tako dosegljiva le tistim, ki se bodo potrudili in vas potegnili iz votline vašega obupa. Tem ne boste ostali dolžni, saj bodo dobili dvojno dozo nepotešenega škorpijonovega magnetizma.

O znamenju

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

Znane osebnosti

Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Scarlett Johansson, Grace Kelly, Calvin Klein, Vanessa Mae, Demi Moore, Katy Perry, Pablo Picasso, Meg Ryan

Astrološki znak

Škorpijon

Datumi

24.10. - 22.11

Ozvezdje

Škorpijon

Element

voda

Latinsko ime

Scorpius

Vladajoči planet

Mars, Pluton

Kompatibilen z

rak, tehtnica, kozorog, ribi

Barva

vijolična, črna

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano