Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Letni horoskop

Leto 2022 prinaša obdobje, ko boste morali delati na izobraževanju, prebrati kakšno knjigo, začeti obiskovati tečaj, saj si bo vaš um želel izzivov. Ker boste imeli povečano možnost za napade tesnobe, se lotite redne vadbe, ki naj postane vaša dnevna rutina, ali meditacije. Pomagala vam bo podpora ljudi enakega mišljenja ali z enakim interesom.

Ljubezenski horoskop

V iskanju sorodne duše se boste z veseljem pognali v neznano. A pazite, da ne boste preveč težili k idealom, saj utegnete pristati v vzporedni resničnosti in brez partnerja iz mesa in krvi. Največ možnosti, da spoznate simpatijo, bo spomladi in novembra. Škorpijoni v resnih zvezah bodo imeli v letu 2022 veliko preizkušenj, razburkano bo vse do decembra, zato bodo njihovi odnosi na veliki preizkušnji. Marsikomu se bo zdela lažja pot začetek nove zveze kot ohranjanje romantike v stari.

Erotični horoskop

Hitro vam utegne pognati kri po žilah kak naključni mimoidoči, ki ga boste omrežili s svojim šarmom in magnetno privlačnostjo. A se ga boste tudi hitro naveličali, takoj ko boste potešili svoje poželenje. Le redki bodo dovolj zanimivi, da bi z njimi pristali v resnejši zvezi.

O znamenju

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

Znane osebnosti

Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Scarlett Johansson, Grace Kelly, Calvin Klein, Vanessa Mae, Demi Moore, Katy Perry, Pablo Picasso, Meg Ryan

Astrološki znak

Škorpijon

Datumi

24.10. - 22.11

Ozvezdje

Škorpijon

Element

voda

Latinsko ime

Scorpius

Vladajoči planet

Mars, Pluton

Kompatibilen z

rak, tehtnica, kozorog, ribi

Barva

vijolična, črna

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano