Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11

Letni horoskop

Po lenobnem začetku leta se vam obeta vrtoglav vzpon v prvih pomladnih tednih. Blesteli boste na vseh področjih, energije boste imeli veliko in še več, dobrih priložnosti pa bo toliko, da boste lahko dobesedno izbirali med njimi. Vaš vsakdanji ritem se bo spremenil in velik del teh novosti se bo obdržal tudi na dolgi rok. Na poslovnem in denarnem področju boste našli dobro ravnovesje, ki ga boste lahko vzdrževali vse tja do konca leta in še naprej. Sem in tja se bodo pojavili manjši nepredvideni stroški, vendar imate v letu 2019 vsekakor možnost precej privarčevati. Če razmišljate o dolgoročni ali večji naložbi, bodite še posebno pozorni v septembru.

Ljubezenski horoskop

Na ljubezenskem področju bo tako samskim kot vezanim ostajalo ravno dovolj energije, da se bo dogajanje ves čas odvijalo v pravo smer. V maju, mesecu ljubezni, boste bolj občutljivi, zato takrat k ljubezenskim vprašanjem pristopajte z veliko mero potrpljenja. Največje spremembe lahko pričakujete jeseni, ko se bo tudi jasno pokazalo, katere zveze in odnosi bodo dolgoročno obstali, kateri pa žal ne.

Erotični horoskop

Zelo radi boste prevzemali pobudo, četudi to ni v skladu z vašim običajnim obnašanjem. Nova vloga in občutek moči vas bosta prevzela in še dodatno vzburila. Prišli bodo dnevi ko boste pripravljeni celoten dan preoblikovati tako, da si boste zagotovili, da vas bo nekdo zadovoljil. Čeprav je odlično da imate zdravo spolno slo, pa bodite previdni, da se ne bo vaše življenje vrtelo samo okoli tega. V drugi polovici leta boste uresničili skrito, morda malce nenavadno fantazijo nekomu.

O znamenju

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

Znane osebnosti

Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Scarlett Johansson, Grace Kelly, Calvin Klein, Vanessa Mae, Demi Moore, Katy Perry, Pablo Picasso, Meg Ryan

Astrološki znak

Škorpijon

Datumi

24.10. - 22.11

Ozvezdje

Škorpijon

Element

voda

Latinsko ime

Scorpius

Vladajoči planet

Mars, Pluton

Kompatibilen z

rak, tehtnica, kozorog, ribi

Barva

vijolična, črna

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano