Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Letni horoskop

Za vsako ceno boste v tem letu želeli začeti z novim hobijem, vendar vam bo pri tem zmanjkovalo moči. Možno je tudi, da nekoga preveč idealizirate. Premislite! Bodite pozorni na ljubezenske iskrice, ki preskakujejo na delovnem mestu in premislite, kaj s tem tvegate! Če ste še vedno samski in do sedaj niste bili najbolj uspešni, potem se vam obeta možnost, da spoznate sorodno dušo. Kljub temu bodite nadvse previdni, ko sklepate prijateljstva, da vam kdo ne povzroči težav. Pred vezanimi pa je popolnoma običajno in umirjeno leto. Veliko časa boste preživeli v družinskem krogu. Ne dovolite si, da vas nesoglasja na čustvenem področju spravijo v slabo voljo.

Ljubezenski horoskop

Samskim se bo v začetku leta ponudila možnost novih poznanstev, vendar bodite previdni, da ne boste ponavljali preteklih napak. Vaše srce je cenjena dobrina, zato z njim tako tudi ravnajte tako. V poletnih mesecih boste spoznali čudovito osebo, za katero boste menili, da vam je usojena. Preostanek leta bo poln nove ljubezni, sreče, veselja in zadovoljstva. Ljubezensko življenje vezanih bo že od vsega začetka zelo zanimivo. Napetost v odnosu, ki se vleče še iz prejšnjega leta, bo popustila še pred pomladjo. Do tedaj boste morali biti še močno strpni in prilagodljivi, vendar se vam bo vaša pozornost kmalu bogato obrestovala. V drugi polovici letošnjega leta vas čaka več priložnosti za lep in harmoničen odnos, poln ljubezni in nežnosti. Poskušajte se izogniti majhnim in nezaželenim prerekanjem, da bi ohranili srečo in blaginjo v vašem zakonu.

Erotični horoskop

Dobro se boste počutili v svoji koži in zato izžarevali seksualno energijo, ki bo privlačila več oseb. Mikalo vas bo, da bi preizkusili kakšen je seks z več kot samo eno osebo. Ne boste imeli težav zadovoljiti svoje spolne potrebe, sploh v bolj toplih mesecih, ko ne bodo visoke samo temperature, ampak tudi vaš libido. Vse kaže na to, da je čas, da končno prevzamete vajeti. Vaš užitek bo vzburjal vašega partnerja bolj kot karkoli drugega.

O znamenju

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.

Znane osebnosti

David Bowie, Nicolas Cage, Jim Carrey, Kevin Costner, Anthony Hopkins, Ricky Martin, Kate Moss, Elvis Presley, Denzel Washington, Tiger Woods

Astrološki znak

Kozorog

Datumi

22.12. - 20.1

Ozvezdje

Kozorog

Element

zemlja

Latinsko ime

Capricornus

Vladajoči planet

Saturn

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

rjava, siva, črna

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano