Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Letni horoskop

Če ste se morali v preteklem obdobju veliko prilagajati, vas zdaj čaka leto, ko boste lahko spet resnično vi – v vseh pogledih. To vam utegne prinesti tudi nov krog prijateljev ali somišljenikov, novo službo, saj boste končno sebe postavili na prvo mesto. Vse leto boste razpeti med službo in domom, kjer se bo veliko dogajalo – lahko se boste selili ali prenavljali. V vsakem primeru velja paziti na izdatke, da ne boste leta zaključili v rdečih številkah.

Ljubezenski horoskop

Samski kozorogi boste brezkompromisni – skakali boste s cveta na cvet, če vas bo kaj zmotilo, boste končali razmerje, ki vas ne zadovoljuje v celoti. Ponudb vam ne bo manjkalo, prav tako ne oboževalcev, paziti morate le na svoj ugled. Kozoroge v zvezi čaka harmonično leto, v drugem delu leta tudi odlična priložnost za povečanje družine, zato bodite zelo previdni, če tega ne načrtujete.

Erotični horoskop

Med rjuhami boste pravi alfa samec ali samica, ki bo zadovoljil/-a vse potrebe svojega izbranca oz. izbranke, tudi tiste, o katerih partner ne bo niti sanjal. V letu 2023 se boste odlično počutili v svoji koži in boste resnično izživeli svoje spolne fantazije ter se pogosto potešili, tudi za nazaj, saj se vam obeta posteljno obilje, z njim pa izjemne priložnosti za naraščaj. Če si tega ne želite, previdnost ne bo odveč še posebno oktobra.

O znamenju

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.

Znane osebnosti

David Bowie, Nicolas Cage, Jim Carrey, Kevin Costner, Anthony Hopkins, Ricky Martin, Kate Moss, Elvis Presley, Denzel Washington, Tiger Woods

Astrološki znak

Kozorog

Datumi

22.12. - 20.1

Ozvezdje

Kozorog

Element

zemlja

Latinsko ime

Capricornus

Vladajoči planet

Saturn

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

rjava, siva, črna

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano