Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Letni horoskop

Pred vami je nadvse zanimivo, a po drugi strani tudi umirjeno leto. Neki dogodki vam bodo dali misliti, da ste pravzaprav lahko zelo zadovoljni s svojim življenjem in da vam prav nič ne manjka. To bo v vaše mirno leto prineslo še zadovoljstvo in srečo. Izkoristite te trenutke za stvari in ljudi, ki jih imate radi. Pričakujete lahko sladko spogledovanje, a vseeno ne delajte prehitrih zaključkov. Na splošno pa bo leto 2017 za vas zelo romantično in zato bo tudi vaše počutje krasno. Izkoristite to! Vzemite si čas za vaše ljubljene, razvajajte jih, predvsem pa poskrbite tudi za svoje potrebe.

Ljubezenski horoskop

Ljubezen in romanca bosta v letošnjem letu cvetoča. Če ste samski, se pripravite na druženje z zanimivo osebo že pred poletjem. V drugi polovici leta so možne celo poročne ponudbe, tisti, ki si boste v tem času ravno celili ranjeno srce, pa boste našli novo ljubezen. Mnogi se boste prav to jesen naučili izražati svoja čustva in uživali boste v udobju in čustveni svobodi. Med vezanimi lahko že v prvih mesecih pride do trenj in prepirov z boljšo polovico, za kar bo kriv vaš nemiren temperament. Še pred koncem pomladi boste v dobrih odnosih z družino, ki vas bo navdajala z blaginjo in udobjem v zasebnem življenju. Domače obveznosti bodo visoko na spisku opravil. Druga polovica leta je predvidena za objemanje, ljubkovanje, obedovanje, izlete in piknike z družinskimi člani.

Erotični horoskop

Tokrat vas čaka vroč začetek leta, ki vam bo vzbudil visoka pričakovanja. Če ste pripravljeni veliko svoje energije namenjati za dober seks, potem vam letos lahko celo uspe obdržati začetni tempo. Potrebno bo veliko domišljije, predvsem pa vas ne bo smelo motiti, da boste najpogosteje vi tisti, ki bo dal pobudo. pazite le, da boste zaznali tudi partnerjeve erotične želje.

Kako vam kaže za denar? Vam jesen prinaša dobre novice? Pošljite sms DENAR9 na 6116. * 6116, sms vedeževanje s tradicijo

O znamenju

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.

Znane osebnosti

David Bowie, Nicolas Cage, Jim Carrey, Kevin Costner, Anthony Hopkins, Ricky Martin, Kate Moss, Elvis Presley, Denzel Washington, Tiger Woods

Astrološki znak

Kozorog

Datumi

22.12. - 20.1

Ozvezdje

Kozorog

Element

zemlja

Latinsko ime

Capricornus

Vladajoči planet

Saturn

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

rjava, siva, črna

Popularno