Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Letni horoskop

Kot vedno boste tudi v letu 2021 nagnjeni k preizkušanju svoje vzdržljivosti in notranje moči. Pogosto boste nase prevzemali preveč odgovornosti, saj imate veliko potrebo po tem, da ste v življenju pomembni. Pripravite se, da se sem in tja kdaj ne bo vse izteklo po vaših načrtih, in tega ne opravičujte z izgovorom, da imate preveč dela. Čaka vas sicer nekaj zahtevnih izzivov, vendar boste naposled v letu 2021 pustili pečat uspeha. Vaše trdo delo in nemalo odrekanj se bo končno izplačalo, pa tudi neki ljudje, ki so za vas pomembni, vam bodo postali bolj dosegljivi, če ne celo naklonjeni.

Ljubezenski horoskop

Kljub obetavnim priložnostim vam ljubezenski horoskop 2021 ne prinaša pravih sprememb. To pomeni, da boste vezani najverjetneje ostali v zvezi, samski pa samski. Tudi vaš pogled na čustvene in seksualne zadeve se ne bo bistveno spreminjal, čeprav bo na obeh področjih nenehno tlelo. Za vas bo izjemno pomembno, da boste našli neko konkretno obliko za svoje hrepenenje, nekaj praktičnega, čemur se boste lahko posvečali. Vsi tisti, ki boste predolgo sanjarili in tavali, boste naposled ugotovili, da ste lovili le odmev nekega preteklega dogodka. Karkoli ste mislili, da ste naredili na skrivaj, se bo razkrilo še pred koncem leta.

Erotični horoskop

Ne boste toliko naklonjeni nekim novim spolnim praksam, kolikor boste zainteresirani v izpopolnjevanje teh, ki so vam že domače. Čeprav boste manj strastni, pa bo vaš libido konstanten in lahko pričakujete umirjeno in stabilno dogajanje na erotičnem področju. Tudi če ste samski, vse kaže, da boste imeli to leto stalnega partnerja, ki morda res ne bo idealen za zvezo, bo pa dobro naštudiral vaše erogene cone. Tudi za vezane se bo partner potrudil.

O znamenju

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.

Znane osebnosti

David Bowie, Nicolas Cage, Jim Carrey, Kevin Costner, Anthony Hopkins, Ricky Martin, Kate Moss, Elvis Presley, Denzel Washington, Tiger Woods

Astrološki znak

Kozorog

Datumi

22.12. - 20.1

Ozvezdje

Kozorog

Element

zemlja

Latinsko ime

Capricornus

Vladajoči planet

Saturn

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

rjava, siva, črna

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano