Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Letni horoskop

Prave umirjenosti v letu 2020 ne pričakujte, čeprav boste s spretno organizacijo našli čas za kratke oddihe. V glavnem pa se bo stalno nekaj dogajalo. Vaši zasebni in karierni cilji bodo rasli, priložnosti se bodo ponujale, ljudje vam bodo pripravljeni pomagati. Horoskop vas edinole opozarja, da sevam v aprilu obeta konfliktno obdobje, ki bo skupaj s stresom lahko prineslo tudi slabše počutje. Sicer pa bodo še zlasti poletni meseci in zadnja tretjina leta vres vas čas, ko se boste lahko z zadovoljstvom ozrli na svoje dosežke in zagnano razmišljali tudi o nadaljnjih ciljih.

Ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop 2020 ima za vas dobre novice. Uspeh v ljubezenskem življenju in bleščeče zakonsko življenje vezanih bosta temeljila na miru in harmoniji. Pri vseh vaših podvigih lahko pričakujte podporo partnerja, ki vam bo tokrat prav nesebično stal ob strani. Jeseni vaju čaka preizkušnja, ki bo vajino ljubezen še okrepila. Tudi v družinskem okolju bosta prevladovali sreča in blagostanje. Z dobrimi dejanji si boste pridobili spoštljiv položaj v različnih krogih. Samski boste že v prvih mesecih uporabili vse prebrisane načine, da se povežete z osebo nasprotnega spola. Tako si boste omogočili, da še pred pomladjo vstopite v zvezo, ki lahko traja večno. Tisti, ki boste jeseni še vedno samski, pa boste samski ostali vse do konca leta, saj vam zadnji meseci niso prav nič naklonjeni.

Erotični horoskop

Nerealna pričakovanja na erotičnem področju vam bodo že kmalu po novem letu prinesla manjšo krizo. V resnici ne bo potrebno veliko, da se vaš libido pobere in vam spet prinese ognjemete strasti med rjuhami. Bo pa nujno, da vas bo partner zadovoljil tudi na čustveni ravni. To bo osnovni pogoj za dober seks, ki bo v tem letu vendarle večinoma nežen in celo romantičen.

O znamenju

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.

Znane osebnosti

David Bowie, Nicolas Cage, Jim Carrey, Kevin Costner, Anthony Hopkins, Ricky Martin, Kate Moss, Elvis Presley, Denzel Washington, Tiger Woods

Astrološki znak

Kozorog

Datumi

22.12. - 20.1

Ozvezdje

Kozorog

Element

zemlja

Latinsko ime

Capricornus

Vladajoči planet

Saturn

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

rjava, siva, črna

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano