Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Kozorog

Kozorog 22.12. - 20.1

Letni horoskop

Vaša navdušenost nad harmonijo in lepoto vam lahko prinese nove priložnosti, ki vas bodo napolnile z občutkom veselja in vedrine. Lepoto lahko najdete v umetnosti, arhitekturi ali jo boste odkrivali med potovanjem po novih krajih. Privlačila vas bodo različna področja, ki jih boste izkušali z umirjenostjo in sproščenostjo, zato boste brez pretiranega truda lahko veliko dosegli.

Ljubezenski horoskop

Pestro bo! Uživali boste v spoznavanju novih ljudi in sedeli na več stolih hkrati, kar se vam bo zdelo imenitno. A pazite, da se ne opečete – kdor izbira, izbirek dobi. Če ne želite takšnega razpleta, se raje poslužite zaporednih skokov v razmerja, kot pa da ste z več simpatijami hkrati. Kozoroge v resnih zvezah čaka mirno obdobje brez pretresov, lahko jih preseneti le naraščaj.

Erotični horoskop

Česa vsega ne boste poskusili, da bi spodbudili slo, a z retrogradno Venero v vašem znamenju se boste do 29. januarja zaganjali v prazno. Ko se Venera obrne v direktno gibanje, od 29. januarja do 5. marca, pa se bodo izpolnile vse vaše skrivne fantazije. Samskim lahko največ sreče prinesejo aplikacije za zmenke, v katerih lahko natančno določite, kaj iščete, saj se ne boste zadovoljili z vsako ponudbo.

O znamenju

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.

Znane osebnosti

David Bowie, Nicolas Cage, Jim Carrey, Kevin Costner, Anthony Hopkins, Ricky Martin, Kate Moss, Elvis Presley, Denzel Washington, Tiger Woods

Astrološki znak

Kozorog

Datumi

22.12. - 20.1

Ozvezdje

Kozorog

Element

zemlja

Latinsko ime

Capricornus

Vladajoči planet

Saturn

Kompatibilen z

bik, devica, škorpijon, ribi

Barva

rjava, siva, črna

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano