Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Letni horoskop

Leto 2022 bo za device polno vzponov in padcev tako na zasebnem kot na poklicnem področju življenja, zato dodatna previdnost ne bo odveč. Pred pomembnimi odločitvami velja dvakrat premisliti ali za nasvet povprašati družinskega člana oziroma osebo, ki ji najbolj zaupate. Ne odstopajte pa od svojih občutkov. Če vam šesti čut pravi, da morate iti v določeno smer, ne razmišljajte preveč, ampak sledite intuiciji.

Ljubezenski horoskop

V letu 2022 boste prav presenečali, saj se boste na glavo vrgli v vsako razmerje, ki se bo obetavno začelo, zato lahko komu kljub sveži zvezi zazvonijo poročni zvonovi. S povprečnostjo se ne boste zadovoljili, tako samski kot vezani, temveč boste šli na vse ali nič. Če vas partner ne bo dohajal, vam misli utegnejo uhajati k ljubimcu. Razrešiti boste morali dilemo, ali jih boste podkrepili tudi z dejanji in s tem dali na tnalo svojo zvezo.

Erotični horoskop

Nenasitni boste! Preizkusili boste vse, da bi zadovoljili svoje poželenje, a se boste s površinsko zvezo težko zadovoljili. Želeli si boste erotike, strasti, popolne predanosti, zato boste pripravljeni veliko eksperimentirati, pri čemer boste prestopili marsikatero mejo, ki se je sicer držite.

O znamenju

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.

Znane osebnosti

Agatha Christie, David Copperfield, Cameron Diaz, Hugh Grant, Tommy Lee Jones, Pink, Ronaldo, Keanu Reeves, Claudia Schiffer, Amy Winehouse

Astrološki znak

Devica

Datumi

23.8. - 23.9

Ozvezdje

Devica

Element

zemlja

Latinsko ime

Virgo

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

siva, svetlo modra, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano