Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Letni horoskop

Leto 2023 bo za vas leto priložnosti, a le če boste nehali teoretizirati in boste poiskali praktične odgovore na vprašanja, ki vas mučijo. Močna prisotnost Jupitra vam bo spomladi prinesla dobre možnosti za poklicni uspeh, poroko ali naraščaj. V drugi polovici leta imate odprte vse karte za potovanja, z njimi pa je povezana tudi možnost zaslužka. Finance bodo pomembna tema skozi vse leto, a pomembno je, da vas njihovo nihanje ne obremeni preveč. Veliko poslovnih vezi se bo moralo podreti, da boste razumeli, kako poslovati v prihodnosti.

Ljubezenski horoskop

Ljubezenske zadeve bodo zaradi Venerinih vplivov cvetele skozi vse leto, posebno samski boste imeli veliko možnosti, da končno spoznate pravo simpatijo. Zapletete se lahko celo v romanco na delovnem mestu! Vezani bodo svojega partnerja videli v drugi luči, kar bo lahko dobro ali slabo – če ste do zdaj preveč idealizirali osebo v svojem partnerskem odnosu, se pripravite na šok, saj bo realnost potrkala na vaša vrata.

Erotični horoskop

Pred vami je vroče leto, polno pustolovščin, ki jih boste odkrivali na povsem nov način – lahko z igro vlog ali nekonvencionalnim spogledovanjem. Device boste v letu 2023 začele živeti svojo spolno fantazijsko pravljico, tako da boste odkrile svojo nagajivo plat ter poskusile povsem nov koncept med rjuhami.

O znamenju

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.

Znane osebnosti

Agatha Christie, David Copperfield, Cameron Diaz, Hugh Grant, Tommy Lee Jones, Pink, Ronaldo, Keanu Reeves, Claudia Schiffer, Amy Winehouse

Astrološki znak

Devica

Datumi

23.8. - 23.9

Ozvezdje

Devica

Element

zemlja

Latinsko ime

Virgo

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

siva, svetlo modra, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano