Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Letni horoskop

Leto 2020 se bo začelo z nekakšno inventuro, ob kateri bo precej ljudi, hobijev in zadolžitev dobilo nepovratno vozovnico za odhod iz vašega življenja. Ugotavljali boste, kako in s kakšnim učinkom se troši vaša energija v vsakdanjem življenju. Stvari, ki vam ne dajejo pravega zadovoljstva, boste preprosto opustili. Niti za trenutek ne boste obžalovali tega nehvaležnega dela. Tekom leta se bo zgodilo marsikaj novega, kar vas bo navduševalo in vam polepšalo drobne trenutke. Zdelo se vam bo, kot da ste lažji in polni energije. Še najmanj ugoden bo oktober, sicer pa vam vse leto 2020 prižiga zeleno luč.

Ljubezenski horoskop

Vezanim leto 2020 prinaša tako vzpone kot padce. Veliki spori in razlike med vama s partnerjem bodo zaradi luknje v komunikaciji povzročili zakonski razdor. Če želite, da ljubezen med vama raste in da se zbližata eden z drugim, mu pokažite, da verjamete vanj. Težave med družinskimi člani lahko nastanejo v drugi polovici leta. V kočljivi situaciji poskušajte nadzorovati svoje razpoloženje, da ne bi prizadeli čustev drugih. Tudi pred samskimi je pester začetek leta. Prijateljstvo, druženje in spogledovanje bodo na vsakodnevnem seznamu opravil, resnih čustev pa se boste izogibali, saj se bojite njihove globine. Ko boste srečali pravo osebo, bo že pomlad in vi boste vzcveteli skupaj z njo. Vaša domišljija bo podivjala in iskala prosto pot, prepuščajte se ji intuitivno, saj boste izjemno čuteči. Poletje vam tako prinaša nove začetke, ki bodo krojili tudi preostanek leta.

Erotični horoskop

Tokrat vas čaka vroč začetek leta, ki vam bo vzbudil visoka pričakovanja. Če ste pripravljeni veliko svoje energije namenjati za dober seks, potem vam letos lahko celo uspe obdržati začetni tempo. Potrebno bo veliko domišljije, predvsem pa vas ne bo smelo motiti, da boste najpogosteje vi tisti, ki bo dal pobudo. pazite le, da boste zaznali tudi partnerjeve erotične želje.

O znamenju

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.

Znane osebnosti

Agatha Christie, David Copperfield, Cameron Diaz, Hugh Grant, Tommy Lee Jones, Pink, Ronaldo, Keanu Reeves, Claudia Schiffer, Amy Winehouse

Astrološki znak

Devica

Datumi

23.8. - 23.9

Ozvezdje

Devica

Element

zemlja

Latinsko ime

Virgo

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

siva, svetlo modra, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano