Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Letni horoskop

Obeta se vam prelomno obdobje kar se tiče zasebnosti in posla. To je čas velikih sprememb, ki vam lahko dosedanji način življenja obrnejo na glavo. Pomembne odločitve, menjava delovnega mesta ali začetek skupnega življenja so le nekatere od stvari, ki pridejo v poštev. Največ je odvisno od odločitev, ki ste jih sprejeli v začetku iztekajočega se leta. Ne glede na to pa vam marsikatere spremembe ne bodo všeč, zaradi česar se boste še posebej v drugi polovici pomladi znašli v položaju, ki bo od vas terjal precej energije in moči. Večkrat se vam bo zazdelo, da ste se zagozdili v slepi ulici, iz katere ne najdete izhoda, vendar se vam bo vedno uspelo rešiti. Ko vam bo najtežje, se zavedajte, da do dobrih stvari ni bližnjic, zato je to pot, ki jo morate prehoditi pri doseganju boljšega in lepšega, predvsem pa srečnejšega življenja.

Ljubezenski horoskop

V prvih tednih novega leta boste energijsko nadvse močni, kar vam bo koristilo na vseh področjih, najbolj pa na partnerskem. Še posebej tistim, ki ste nedavno zaključili z ljubezenskim odnosom ali pa resno razmišljate o tem, bosta moč in vzdržljivost pomagali, da se ponovno postavite na svoje noge. To bo izkušnja, preko katere boste spoznali, kaj si želite, predvsem pa kaj potrebujete.

Erotični horoskop

V letošnjem letu vas čaka uresničitev skrite fantazije. Lahko se zgodi čisto nepričakovano, ali pa načrtovano. V vsakem primeru bo še bolje kot ste sanjarili. Topli meseci bodo v znamenju tovrstnega dogajanja in nasploh bodo še bolj vroči, kot pa bodo temperature zunaj. Začetek in konec leta pa lahko pričakujete manj aktivnosti, ali celo sušno obdobje. Zimsko in hladno obdobje bo veljalo tudi za vaše spolno dogajanje.

O znamenju

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.

Znane osebnosti

Agatha Christie, David Copperfield, Cameron Diaz, Hugh Grant, Tommy Lee Jones, Pink, Ronaldo, Keanu Reeves, Claudia Schiffer, Amy Winehouse

Astrološki znak

Devica

Datumi

23.8. - 23.9

Ozvezdje

Devica

Element

zemlja

Latinsko ime

Virgo

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

siva, svetlo modra, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano