Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Devica

Devica 23.8. - 23.9

Letni horoskop

Leto 2021 vas bo močno spodbujalo, da storite vse kar lahko, da bi razvili svoje prirojene talente in ugotovili, kako vam lahko kar najbolje koristijo. Za tiste, ki se še vedno niste pripravljeni soočiti s spremembami, to lahko pomeni nekaj nizkih udarcev, naposled pa boste v vsakem primeru prišli do točke, ko boste pripravljeni odpreti vrata za nekaj novega. In tokrat lahko stavite, da vas bo to zares veselilo! Kljub temu pa je priporočljivo, da pazljivo nadzorujete svoje odhodke in se izogibate zapravljanju denarja za nepraktične in izrazito luksuzne stvari.

Ljubezenski horoskop

Na splošno boste manj osredotočeni na svoje cilje v zvezi z domom in družino, saj se bodo vaši najdražji izkazali v pozitivni luči tako v smislu podpore kot tudi čustvene zrelosti. Kakšnih posebnih in dolgotrajnejših konfliktov torej ni pričakovati, boste imeli pa v začetku pomladi sami nekaj težav zaradi zelo čustvenega dojemanja sveta. Pred sredino leta boste morali opraviti tudi s svojimi posesivnimi občutki in se naučiti, da celo ljudje, ki vam največ pomenijo, potrebujejo dovolj prostora, da lahko zadihajo. Takrat boste pripravljeni iti na vse ali nič. A ne skrbite. Do konca leta boste prav gotovo ugotovili, da imate vse, kar potrebujete za srečno ljubezensko življenje!

Erotični horoskop

Med rjuhami bo moralo biti vse po vaše, razen če vas bo kdo res navdušil s svojimi spretnostmi. Za vaše intimno življenje bo zelo pomembno, da boste sami do potankosti urejeni, saj vam bo že najmanjša malenkost lahko zelo ohladila libido. Imeli boste priložnost za seks z neznancem ali v nenavadnih okoliščinah, vendar boste le redki premagali svoje zadržke in se podali v takšno izkušnjo. Večinoma boste raje ostajali na varni strani.

O znamenju

Devica je znamenje služenja, zato rada pomaga drugim, je pridna in ima visoko razvito delovno etiko. Je praktična, organizirana, logična in inteligentna. Do sebe in do drugih je zelo zahtevna. A visoka merila in kritičnost še najbolj škodujejo njej sami, saj si nenehno prizadeva doseči popolnost in je nesrečna, če ji pri tem spodleti. Ker le redko pokaže svoja čustva, Devica deluje zelo hladna in zadržana. Ima visoka moralna načela, katerih se tudi dosledno drži.

Znane osebnosti

Agatha Christie, David Copperfield, Cameron Diaz, Hugh Grant, Tommy Lee Jones, Pink, Ronaldo, Keanu Reeves, Claudia Schiffer, Amy Winehouse

Astrološki znak

Devica

Datumi

23.8. - 23.9

Ozvezdje

Devica

Element

zemlja

Latinsko ime

Virgo

Vladajoči planet

Merkur

Kompatibilen z

bik, rak, škorpijon, kozorog

Barva

siva, svetlo modra, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano