Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Mesečni horoskop

Zaupajte svojim bližnjim, saj vam bo to olajšalo marsikatero situacijo. Vaša skromnost ne sme vplivati na jasno komunikacijo v prijateljskih odnosih, povejte, kaj si želite, sicer boste trpeli po nepotrebnem. Nasmiha se vam izjemna možnost za uspeh. A ne boste ga dosegli sami, temveč v skupinskem duhu. Nekdo vam bo dal nasvet, ki bo obrodil bogate sadove.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste s partnerjem uživali v neskončnih pogovorih, samski pa boste iskali nekoga, ki bi z vami skočil v vročo avanturo. Ker ne boste obremenjeni z dolgoročnimi cilji in svojimi pričakovanji, boste na splošno bolj odprti. Vaša vibracija bo pritegnila v vašo bližino zanimive ljudi, zato tudi prava zaljubljenost ta mesec ni izključena.

Erotični horoskop

Svoje potrebe boste kot vedno postavljali na prvo mesto. Čustva boste ta mesec še posebno neradi izkazovali. Morda boste prav zato izžarevali posebno privlačnost ter mamili partnerje, da se vam približajo, a le na lastno tveganje. V odnosih boste zahtevni. Iščete uspešnega človeka, zato se boste izogibali vsem, ki bodo le na pol zadovoljili vaše kriterije.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano