Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Mesečni horoskop

Stvari boste urejali, ko bo res treba in niti trenutka prej. Ta mesec vas bo nekaj novega tako potegnilo vase, da boste praktično z vsemi obstoječimi obveznostmi odlašali do zadnjega trenutka. Če bo le možnost, pa se jim boste rade volje tudi odrekli. Dolgoročno boste obžalovali nekatere izmed teh odločitev, še posebno če boste v službi zavrnili napredovanje. Vendar pa drži, da se vam bodo ta mesec ponujale predvsem naporne in še vedno dokaj negotove obveznosti. Tudi če finančnega razcveta še ne bo, pa boste lahko tem bolj uživali v vsakdanjih radostih. Zasebno področje, še posebno pa tisto, kar počnete čisto sami, bo imelo prednost pred vsem drugim.

Ljubezenski horoskop

Pozitivna emocija prinaša novo strast in tople barve v razpoloženje samskih. Ugajala vam bo pozornost, ki jo boste dobivali v družbi, v kateri boste preživeli največ prostega časa. Določena oseba se enostavno ne bo mogla upreti vašemu šarmu in osvajanju. Vezani imate pred sabo nekaj naglih padcev. Nepričakovano impulzivno obnašanje bo na vas metalo slabo luč in še dodatno otežilo ljubezenski dialog. Napake, ki jih delate, morate popraviti brez glasnega dramatiziranja.

Erotični horoskop

Samski tokrat ne boste radi govorili o seksu, a boste v postelji pokazali povsem drugačen obraz. Oseba, ki bo z vami skočila med rjuhe, bo nad tokratno akcijo navdušena. Tudi vezani boste imeli veliko seksualne domišljije in boste odprti za vsako novo pozo. Vzburjala vas bo nežna predigra.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano