Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Mesečni horoskop

Možnosti bodo vedno manjše, vi pa boste zahtevali vedno več. Bodite realni in ne pričakujte preveč, da ne boste meseca zaključili z razočaranjem. Če se boste prevzeli, bi utegnili za to plačati veliko ceno. Zato se zavedajte svojih psihičnih in fizičnih zmožnosti in delujte v tem okviru. Še posebno konec meseca bo pokazal, če ste upoštevali svoje omejitve. Finance vas ne bodo presenečale ne v pozitivnem, ne v negativnem smislu.

Ljubezenski horoskop

Ljubezen vas ne bo pustila na cedilu. Ne glede na to, ali jo boste iskali ali ne, bo sama našla vas. To lahko pomeni nepričakovano iskrico v obstoječih razmerjih ali pa vročo avanturo za samske. Kaj se bo razvilo iz tega, pa še vse do konca meseca ne bo jasno, saj bodo vaša čustva precej zbegana.

Erotični horoskop

Tokrat boste imeli izjemno močan libido in osvobojeni boste od vseh predsodkov. Čeprav vedno vse analizirate in načrtujete, v ljubezenski igri vse to izgine. Po vsej verjetnosti boste zamešali ljubezen s seksom, zato boste tudi pripravljeni sprejeti ljubezen za eno noč. Naj vas ne bo strah preizkusiti kaj novega.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano