Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Mesečni horoskop

Pred vami je izredno zanimiv mesec. Na finančnem področju bo vse potekalo po načrtih, saj se bodo pokazali dolgo pričakovani rezultati neke naložbe. V službi ali na poslovnem področju se vam nedvomno obetajo prelomne spremembe. Morda se vam bo utrnila nova ideja, ki jo boste spretno realizirali ali pa boste popolnoma spremenili način dela.

Ljubezenski horoskop

Ljubezen bo večinoma tekla po ustaljenih tirnicah, le občasno vas čaka kakšno presenečenje. Samski imate najboljše možnosti ob koncu meseca. Romance, ki se bodo začele sredi meseca, ne bodo dolgo trajale. Vezani boste mesec začeli z nekoliko povečano napetostjo. Dlje ko boste odlašali s pogovorom, dlje se bo stopnjevala. Zagotovo pa se sama od sebe ne bo razkadila.

Erotični horoskop

V življenju in pri seksu boste grabili vse, za kar boste mislili, da vam pripada. Zelo boste samozavestni, a se ne boste hitro zaljubljali. Bolj boste nagnjeni k staromodnemu zapeljevanju. Tako na profesionalnem kot na intimnem področju boste ženske pripadnice z lahkoto premagale moške v njihovi igri dominacije.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano