Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Mesečni horoskop

Ta mesec vam bo postregel z izzivi, v katerih boste dokazovali svojo osebno moč in odločnost. Kolikor bo po eni strani naporen, pa vam prinaša tudi nekaj pozitivnih presenečenj. Še posebej v drugi polovici meseca se vam bodo priložnosti za večji zaslužek ponujale kar same od sebe. Pazite se prevzetnosti, saj boste v tem primeru ostali brez vsega. Bodite hvaležni za vse priložnosti, ki jih prejemate.

Ljubezenski horoskop

Pred vami je čudovit mesec, v katerem bo poudarek predvsem na čustvih. Že v prvih dneh meseca boste začutili spremembe. Najverjetneje boste začeli z novim obdobjem na osebnostnem področju. Srečo boste uživali v miru, zadovoljni boste sami s seboj, kar se bo pozitivno odrazilo tudi v ljubezni.

Erotični horoskop

Zelo boste romantični in težko boste ločili seks od ljubezni. Pri seksu boste zelo vzdržljivi in občasno boste tudi sami sebe presenetili s svojo seksualno energijo. Želeli boste doživeti nekaj novega in tega vas ne bo strah. Partner bo na začetku presenečen, potem pa navdušen nad dejstvom, da ste nadvse strastna oseba.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano