Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Mesečni horoskop

Zelo verjetno boste v tem mesecu želi sadove dosedanjega dela. Navdušeni boste nad dogajanjem, saj boste s svojim pozitivnim pristopom v življenje vpeljali skorajda same lepe dogodivščine. Preko celega meseca boste polni energije, kdaj pa kdaj vas bo v rahlo slabo voljo spravila le situacija na zasebnem področju. Še posebej tisti, ki greste čez težko obdobje na družinskem področju, lahko že do konca meseca pričakujete popolno razrešitev situacije. Predvsem pa boste ta mesec spoznali zanimivo osebo, ki bo najverjetneje postala vaš dober prijatelj. Na finančnem področju pa ne boste dočakali želenih sprememb. Pogovorite se s tretjo osebo.

Ljubezenski horoskop

Vezani imate pred sabo ugoden mesec, saj boste zgladili spore iz preteklih dni in po dolgem času več dni zapored preživeli mirno. Zadnji čas je že, da tako vi kot tudi vaš partner pozabita na določene zadeve iz vajine preteklosti. Samski boste ta konec meseca iskali nekaj več, ne le bežno in neobvezno avanturo. V soboto, se pustite zapeljati romantiki nekega novega občudovalca, ki se že dlje časa trudi okrog vas. Presenečeni boste nad njegovo očarljivostjo.

Erotični horoskop

Četudi ste običajno mirni, si boste tokrat zaželeli seksa, ob katerem bi tudi malo trpeli. Se počutite krive? Največ možnosti za takšne igrice se vam bo ponudilo konec meseca. Tudi vezani boste zelo zahtevni, vaš partner pa bo moral imeti veliko kondicije.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano