Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Mesečni horoskop

Marsikaj, kar bi ponavadi opravili zlahka, se bo ta mesec zatikalo. Predvsem boste imeli problem s pridobivanjem podpore, saj se s pomembno osebo ne boste ujeli na področju komunikacije. Možno je, da bo to uradna oseba, nadrejeni ali nekdo, ki ima nad vami določeno moč in v tem primeru vam horoskop vsekakor svetuje, da popustite. Od tega, koliko boste pripravljeni zapluti s tokom, bo tudi dolgoročno odvisno, koliko sivih las vam bodo povzročali zapleti. Pomembno bo tudi, da ne boste premočno reagirali na kritike, saj bo marsikatera med njimi iskreno dobronamerna. A vaša občutljivost bo še posebno sredi meseca povečana, ego bo na udaru.

Ljubezenski horoskop

Vezani se boste znašli v popolnem naletu in vse se vam bo zdelo enostavno. Tokrat imate tudi nekaj idealnih priložnosti, da s partnerjeve strani slišite pozitivne komentarje na vaše obnašanje in videz ali celo na dejanja, kjer ste pustili velik pečat. Samski bodite taktični in počakajte na novo ljubezensko priložnost, ki bo prišla v drugi polovici meseca. Pustite se presenetiti!

Erotični horoskop

Samski boste poleg tolažbe tokrat iskali tudi popolnega partnerja, ki bi lahko izpolnil vsako vašo seksualno željo, ki pa jih ni malo. Prva polovica meseca bo nadvse ugodna. Vezani se boste navduševali nad na novo odkritimi položaji.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano