Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Dvojčka

Dvojčka 21.5. - 21.6

Mesečni horoskop

Čeprav ste v zadnjem času spet precej samozavestni, se bodo v tem mesecu pojavile majhne prepreke v obliki nekih informacij. Na nekoga boste jezni, toda to vas bo spodbudilo k novi akciji in vlaganju več energije v svoje početje, rezultati pa tudi ne bodo izostali. Na finančnem področju pa bo za vas precej ugodno obdobje in razmišljali boste celo o vlaganjih. Pazite, kaj boste naredili s tem denarjem, možnost napačnega vlaganja je velika. Ne nasedajte ljudem, ki obljubljajo hitre zaslužke. Tudi v srčne zadeve se bo v tem mesecu mešal denar. Veliko prepirov bo, kateri se bodo nanašali prav na nepravilne odločitve o vlaganju. Morda pa je bolje, da ga za kakšen mesec še spravite v nogavico in tehtno premislite.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste v začetku meseca nekoliko negotovi, še posebej na čustvenem in osebnem področju. V ljubezenskem življenju vas bo motila energija v partnerjevem obnašanju, saj že dlje časa slutite, da vam nekaj prikriva. Da bi izboljšali dialog s partnerjem, poizkusite ustvariti naravno harmonijo. Samske čaka neobičajna ljubezenska romanca. Iskren odnos in skupno zadovoljstvo boste dosegli le, če boste pokazale, kaj čutite.

Erotični horoskop

Vezani boste želeli uresničiti partnerjeve fantazije, vendar preko svojih meril vseeno ne boste šli. Treba je priznati, da vseeno ne boste preveč svobodomiselni. Samski pa se boste pri seksu izkazali kot hitri, nežni, strastni, romantični in predvsem na vse pripravljeni ljubimci.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano