Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Letni horoskop

Leto 2022 bo izjemno harmonično na vseh področjih. Vaša potreba po miru vam bo pomagala pri prizadevanjih, da harmonijo širite tudi med ljudi, ki jih boste srečevali, od svojega frizerja do prijateljev in znancev. Pazite le, da ne boste koga prizadeli zaradi svoje nevednosti. To vas lahko drago stane.

Ljubezenski horoskop

Ne obeta se vam preveč plodno leto. Raje boste reševali težave drugih kot svoje, dokler ne boste ugotovili, da boste morali rešiti tudi svoje, če se boste hoteli prebiti naprej in pustiti bolečino za seboj. Ko boste predelali srčne rane, se boste vrnili na ljubezensko prizorišče – in takrat utegnete delovati kot magnet. Vezani bodo nekoliko odtujeni, razplet ljubezenske krize pa je lahko še trdnejša zveza.

Erotični horoskop

Črne misli bodo vplivale tudi na vašo spolno slo, to pa ne bodo nič kaj privlačno za potencialne ljubimce. Če čutite blokado, se potrudite, da jo odpravite, sicer boste pri predajanju strastem prepuščeni sami sebi. Tudi če ne boste prakticirali veliko erotike v dvoje, pa boste imeli odlične nasvete za druge, tako da bodo na vaš račun imeli zelo plodno in pestro spolno življenje.

O znamenju

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

Znane osebnosti

Charles Dickens, Thomas Edison, Paris Hilton, Michael Jordan, Christina Ricci, Cristiano Ronaldo, Shakira, Justin Timberlake, John Travolta, Oprah Winfrey

Astrološki znak

Vodnar

Datumi

21.1. - 19.2

Ozvezdje

Vodnar

Element

zrak

Latinsko ime

Aquarius

Vladajoči planet

Uran, Saturn

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

modra, zelenomodra

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano