Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Letni horoskop

V preteklosti ste se verjetno že spoprijeli z željo, da bi se dodatno izpopolnjevali na področju intelektualnega študija ali kakšnih svojih osebnih zanimanj, zato bo leto 2021 za vas polno novih ugotovitev in osebnostne rasti. Če razmišljate o prostovoljstvu in dobrodelnemu delu, se boste temu lahko popolnoma posvetili, saj boste dobili možnost pomagati ljudem, ki so vaše pomoči zares potrebni. Celo vaša kariera se lahko spremeni. Tisti, ki ste se taki priložnosti v zadnjih letih odrekli, boste dobili pravo priložnost za študij oziroma napredno učenje v smeri, do katere čutite posebno strast.

Ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop 2021 bo za vas nekoliko bolj umirjen kot za ostala znamenja. Na svoj način se boste sicer soočali z vprašanjem o enakovrednosti v čustvenih odnosih, saj bo vaša želja po vodenju izrazitejša in zaznavna tudi na srčnem področju. Če to za vezane pomeni, da boste morali s partnerjem večkrat sesti za pogajalsko mizo in se dogovarjati o času, pozornosti in domačih zadolžitvah, pa boste imeli samski drugačne težave. Če bi iskali ljubezen, bi jo namreč lahko našli nedaleč stran in hitro ugotovili, da sta prava za skupaj. Vendar pa vam vaš urnik ne bo puščal veliko svobode, poleg tega pa boste imeli jasne ambicije na drugih področjih.

Erotični horoskop

Kadar bodo vaše zahteve izpolnjene, boste rade volje izkazali svoje zadovoljstvo tudi med rjuhami. Večinoma boste v aktivni vlogi, kar lahko pomeni tudi, da vam bodo bolj ustrezali položaji, v katerih boste vi zgoraj. Vsekakor boste znali ceniti svobodo, saj boste radi menjali hitrost in smer gibanja. Intenzivnost svojega spolnega življenja lahko uravnavate tudi tako, da uporabite izbrana eterična olja za več strasti ali več čutnosti.

O znamenju

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

Znane osebnosti

Charles Dickens, Thomas Edison, Paris Hilton, Michael Jordan, Christina Ricci, Cristiano Ronaldo, Shakira, Justin Timberlake, John Travolta, Oprah Winfrey

Astrološki znak

Vodnar

Datumi

21.1. - 19.2

Ozvezdje

Vodnar

Element

zrak

Latinsko ime

Aquarius

Vladajoči planet

Uran, Saturn

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

modra, zelenomodra

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano