Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Letni horoskop

Pred vami je v tem letu nekaj manjših težav. Ne bo smiselno čakati, ker čas ne bo prinesel bistvenih sprememb. Zdelo se bo zapleteno, a sprejmite izhodiščno situacijo kot dano in zavihajte rokave. Aktiven pristop bo najboljši. Tekom vaših prizadevanj boste našli prave rešitve. Nekdo je že bil v podobni situaciji. Vprašajte ga za nasvet. Ker zadnje čase niste preveč pazili nase, vaše telo hlepi po tem, da bi se očistilo in okrepilo. Namenite posebno pozornost prehrani: izogibajte se težkim jedem in kaloričnim prigrizkom. Poskrbite, da boste uživali dovolj tekočine. Najbolje bo poseči po vodi, da se je ne naveličate prehitro, pa občasno popestrite izbiro z nesladkanim čajem. Z upoštevanjem nasvetov, boste vse leto v dobri formi.

Ljubezenski horoskop

Pred samskimi je pester začetek leta. Prijateljstvo, druženje in spogledovanje bodo na vsakodnevnem seznamu opravil, resnih čustev pa se boste izogibali, saj se bojite njihove globine. Ko boste srečali pravo osebo, bo že pomlad in vi boste vzcveteli skupaj z njo. Vaša domišljija bo podivjala in iskala prosto pot, prepuščajte se ji intuitivno, saj boste izjemno čuteči. Poletje vam tako prinaša nove začetke, ki bodo krojili tudi preostanek leta. Tudi vezanim ne bo prav nič dolgčas. Veliki spori in razlike med vama s partnerjem bodo zaradi luknje v komunikaciji povzročili zakonski razdor. Če želite, da ljubezen med vama raste in da se zbližata eden z drugim, mu pokažite, da verjamete vanj. Težave med družinskimi člani lahko nastanejo v drugi polovici leta. V kočljivi situaciji poskušajte nadzorovati vaše razpoloženje, da ne bi prizadeli čustev drugih.

Erotični horoskop

Ni vse samo v orgazmu, to boste ugotovili predvsem v prvih mesecih leta. Več pozornosti boste usmerili v malenkosti in vaše seksualne izkušnje se bodo močno poglobile, izboljšale, spremenile. O seksu boste sanjarili včasih tudi med službo in potešitev vaše spolne sle se lahko celo zgodi tudi v poslovnih prostorih. Neustavljivi boste in tako se boste tudi počutili. Sploh v drugi polovici leta boste pripravljeni na vse. Ne bo meja!

O znamenju

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

Znane osebnosti

Charles Dickens, Thomas Edison, Paris Hilton, Michael Jordan, Christina Ricci, Cristiano Ronaldo, Shakira, Justin Timberlake, John Travolta, Oprah Winfrey

Astrološki znak

Vodnar

Datumi

21.1. - 19.2

Ozvezdje

Vodnar

Element

zrak

Latinsko ime

Aquarius

Vladajoči planet

Uran, Saturn

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

modra, zelenomodra

Popularno