Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Letni horoskop

Glede nekaterih odločitev iz obdobja zadnjih 3 let ne boste imeli miru, dokler jih ne boste razčistili do zadnje podrobnosti. S tem boste imeli veliko opravka v februarju in maju, posledično pa se lahko pojavijo nekakšne manjše osebne krize. Kljub temu boste vztrajali, dokler ne boste popolnoma sigurni, da ste tako sebi kot drugim nalili čistega vina. Trud se vam bo poplačal. V drugi polovici leta boste še sami pomislili, da ste kot drug človek. Nekaj, kar boste začeli v septembru, bo dolgoročno pomembno vplivalo na vas. Dober bo tudi april, čeprav se bo situacija kasneje še spremenila.

Ljubezenski horoskop

Ljubezensko življenje vezanih bo že od vsega začetka leta 2020 zelo zanimivo. Napetost v odnosu, ki se vleče še iz prejšnjega leta, bo popustila še pred pomladjo. Do tedaj boste morali biti še močno strpni in prilagodljivi, vendar se vam bo vaša pozornost kmalu bogato obrestovala. V drugi polovici letošnjega leta vas čaka več priložnosti za lep in harmoničen odnos, poln ljubezni in nežnosti. Poskušajte se izogniti majhnim in nezaželenim prerekanjem, da bi ohranili srečo in blaginjo v vašem zakonu. Samskim se bo v začetku leta ponudila možnost novih poznanstev, vendar bodite previdni, da ne boste ponavljali preteklih napak. Vaše srce je cenjena dobrina, zato z njim tako tudi ravnajte tako. V poletnih mesecih boste spoznali čudovito osebo, za katero boste menili, da vam je usojena. Preostanek leta bo poln nove ljubezni, sreče, veselja in zadovoljstva.

Erotični horoskop

Vaš libido bo tekom leta precej nihal in se spreminjal tudi iz dneva v dan. A nekaj, kar bo brez dvoma kadarkoli razburilo vašo domišljijo, bo seks z neznancem. Podrejena vloga vas bo vzburjala, zato boste le redko pripravljeni prevzeti pobudo. Če se bo vaš partner znašel in vas morda presenetil z lisicami ali čem podobnim, bo z vami lahko doživel izjemno strastne noči.

O znamenju

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

Znane osebnosti

Charles Dickens, Thomas Edison, Paris Hilton, Michael Jordan, Christina Ricci, Cristiano Ronaldo, Shakira, Justin Timberlake, John Travolta, Oprah Winfrey

Astrološki znak

Vodnar

Datumi

21.1. - 19.2

Ozvezdje

Vodnar

Element

zrak

Latinsko ime

Aquarius

Vladajoči planet

Uran, Saturn

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

modra, zelenomodra

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano