Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Letni horoskop

Končno boste sneli težko breme z ramen, saj se Saturn, ki vam je mešal štrene in vam predajal pomembne lekcije in težke preizkušnje, po dveh letih in pol umika iz vašega znamenja. Veliko se vam bo dogajalo na družinskem področju, v odnosu z bratom ali sestro in starši, pripravite pa se tudi na prenovo svojega brloga. Stvari se bodo začele hitreje odvijati na službenem področju, kjer vam ne bo manjkalo energije in zagona. Čaka vas pomemben projekt, jeseni morda celo sodelovanje s tujino.

Ljubezenski horoskop

Grelo vas bo ljubosumje, zato ne ukrepajte v ihti, da ne boste pozneje obžalovali svojih potez. Če se v vašem odnosu znova pojavi oseba, s katero ste se v preteklosti že ukvarjali, dobro veste, da to ne pomeni nič dobrega. Povsem lahko se zgodi, da boste letos zaključili razmerje, ki je že dlje škripalo, in v pomlad vstopili samski. Pa nič zato, najprej dobro okrevajte, preden se boste začeli znova ozirati naokrog.

Erotični horoskop

Strast bo zaradi Saturnovega vpliva še nekoliko zatrta, težko se boste zares prepustili in ugasnili razum. Se v vajin odnos znova vključuje tretja oseba? Če ne bo ljubosumja, bo za vse dovolj, lahko pa vas prav to spodbudi, da se med rjuhami še bolj izkažete. Bodite le previdni, da nečesa ne počnete le zato, da bi partnerju kaj dokazali, pri tem pa potlačili vsa svoja načela. Ne pozabite, lahko se pozabavate tudi sami!

O znamenju

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

Znane osebnosti

Charles Dickens, Thomas Edison, Paris Hilton, Michael Jordan, Christina Ricci, Cristiano Ronaldo, Shakira, Justin Timberlake, John Travolta, Oprah Winfrey

Astrološki znak

Vodnar

Datumi

21.1. - 19.2

Ozvezdje

Vodnar

Element

zrak

Latinsko ime

Aquarius

Vladajoči planet

Uran, Saturn

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

modra, zelenomodra

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano