Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Letni horoskop

Pred vami je čudovito leto, a le v primeru, da se boste sproti soočali z izzivi, ki vam bodo sem in tja prihajali na pot. To ne bodo stvari, zaradi katerih bi se lahko smilili sami sebi, ampak boste morali odločno in pogumno zgrabiti stvari v svoje roke in ukrepati. Na poslovnem področju vas bodo soočili s pomembnimi spremembami, ki vam bodo prinesle tudi nekaj skrbi. Premagajte občasne napade pesimizma in trdno zaupajte, da vas bodo ovire samo okrepile. S pametnimi odločitvami boste opozorili nase in si pridobili pomembne zaveznike. Rezultati vaših prizadevanj bodo skozi vse leto dokaj hitri.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste nekoliko manj pozorni, zato se zna ljubezen že v nekaj tednih po pravljičnem novem letu kar precej ohladiti. Nazaj pa jo boste priklicali le s trudom in zaupanjem, kar bo glavna tema pomladi 2019. Samski boste v prvi polovici leta negodovali nad usodo. Vendar boste razčistili nekaj stvari, ki vam bodo v drugi polovici prinesle velik premik naprej.

Erotični horoskop

Svoje seksualno življenje boste želeli popestriti z erotičnmi pripomočki, gledanjem erotičnih filmov ob spolnih aktivnostih in tudi z vključitvijo tretje osebe. Bodite previdni, da je to tudi tisto, kar si želi vaš spolni partner, sicer se lahko zelo hitro zgodi, da ne boste imeli česa popestriti. Imejte v mislih da je večkrat manj lahko več. Poskušajte z več spontanosti, sploh v drugi polovici leta, ko se vam nobeno načrtovanje ne bo izšlo po pričakovanjih.

O znamenju

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

Znane osebnosti

Charles Dickens, Thomas Edison, Paris Hilton, Michael Jordan, Christina Ricci, Cristiano Ronaldo, Shakira, Justin Timberlake, John Travolta, Oprah Winfrey

Astrološki znak

Vodnar

Datumi

21.1. - 19.2

Ozvezdje

Vodnar

Element

zrak

Latinsko ime

Aquarius

Vladajoči planet

Uran, Saturn

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

modra, zelenomodra

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano