Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

V prvi polovici tedna ne vam obeta nič novega. Nič se ne bo premaknilo, kar vas bo spravljalo ob živce. Na trenutke se boste počutili osamljene, kar vam bo še dodatno jemalo energijo. Zabavali se boste s prijatelji, kar bo prava osvežitev. Spoznali boste, da se znate še vedno do solz nasmejati, v drugi polovici tedna pa bo še malenkost bolj živahno. Konec tedna si boste popestrili z nekim konfliktom, najverjetneje z domačimi. Jasno določite meje. V službi pa bo vse potekalo gladko.

Ljubezenski horoskop

V skladu s svojim temperamentom in čustvenim statusom bodite pozorni na priložnost, ki se vam bo ponudila. Kakorkoli se boste na koncu odločili, bo prav in vam bo prineslo pozitivne spremembe v vaše ljubezensko življenje. Prepustite se toku časa, na nekatere stvari pač ne morete vplivati.

Erotični horoskop

Vezani na erotičnem področju ne boste imeli pretirane domišljije, vaš seks pa bo precej dolgočasen in primaren. Veliko bolj romantični boste samski pripadniki tega znamenja. Proti koncu tedna se boste samski zapletli z neko osebo, ki bo izpolnila vsa vaša pričakovanja.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano