Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

Pri delu, dogovorih ali rokih se boste soočali z zamudami. Zelo boste nervozni in obremenjeni. Posebno v službi se lahko zapletete v nepotrebne in nekoristne spore. Zaradi tega bi lahko celo izgubili službo. Raje se pomirite, bodite ponižni in čakajte na novo priložnost. Zaradi dejanj in besed neke osebe boste popolnoma zmedeni. Nekdo vam bo pokazal, da obstaja tudi lepši in srečnejši pogled na svet. Prepustite se toku dogajanja, a še vseeno premislite preden ukrepate. Ne bodite trmasti in ne silite nikamor. Veliko pa boste prav zaradi vseh ljubezenskih težav razmišljali o potovanju, kjer se boste sprostili in napolnili baterije. S tem pa boste tudi pripravljeni na nov ciklus, ki vam bo bolj naklonjen.

Ljubezenski horoskop

Čaka vas precej umirjen teden, ko boste vse svoj dragoceni prosti čas lahko namenili zasebnim zadevam. Vezani boste morali še posebej na partnerskem področju sprejeti kup odločitev, s katerimi že dolgo zavlačujete, samski pa se boste lahko predajali brezskrbnemu druženju. Tisti, ki ste ravno na začetku partnerske zveze pa boste uživali v objemu najdražjega.

Erotični horoskop

V tem tednu boste veliko govorili o seksu in kaj vse bi radi počeli, vendar pa se ne boste ravno spravili k akciji. Vsem boste dali vedeti, kako obožujete igrice med rjuhami, a vendar ne boste ravno pri volji za kakšne podvige. Vaš libido bo lahko dvignil vaš partner, če vas bo le ujel v pravem trenutku. Malo manj govorjenja in več akcije!

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano