Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

Zapletli se boste z nekom, kar naenkrat pa ne boste vedeli, kako se izmotati iz vsega skupaj. Uporabite kar se da razumski pristop, predvsem pa drugim ne počnite tistega, kar ne želite, da bi oni počeli vam. Saj veste, da se vedno vse povrne. V službi v prihodnjih dneh ne bo nikakršnih težav, saj bo delo rutinsko in prav na tak način ga boste tudi opravljali. Čeprav boste z nadrejenimi prišli do nekega nesoglasja, ga boste rešili, še preden bi se lahko zares zapletlo, kar bo občudovanja vredno. Uporabili boste pristop navdihnjen s humorjem. Z nasmehom na obrazu boste lahko dosegli vse. Glejte pa, da v prihodnosti ne bo več prišlo do podobnih zapletov, saj morda ne boste imeli vedno take sreče. Za konec tedna si boste zaželeli samote.

Ljubezenski horoskop

Ljubezenska soočenja ta teden vam bodo v glavnem neprijetna, prav tako pa tudi v nedogled razvlečeni pogovori o čustvih in drugih neoprijemljivih stvareh. Če se bo vaša ljubljena oseba želela pogajati z vami glede zadolžitev in razdelitve dela, pa boste z veseljem sedli za pogajalsko mizo. Povsod, kjer bodo prisotni tehtni argumenti, boste pripravljeni krepko zavihati rokave in veliko doprinesti k skupnim ljubezenskim ciljem.

Erotični horoskop

Tokrat boste imeli še največ seksualne sreče proti koncu tedna. Videti je, da bo akcija vroča in kratkotrajna. Sredi tedna vam bo ustrezal na nežen, romantičen seks in obilica pozornosti med rjuhami. Znali boste presenetiti.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano