Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

Na službenem področju boste čutili kako postopoma naraščata vaša osebna moč in energija. Teden bo ugoden za ambicije in uresničitev želja. Spremenili boste svoj način življenja, a le če se boste zavzemali za to. Soočili se boste tudi z dalj časa trajajočimi težavami. Tisti, ki ste v ljubezenskem razmerju, ne dolivajte olja na ogenj. Vsaka partnerjeva malenkost vas bo ganila in iz tega bo spet nastala drama. Zberite se in skušajte težave reševati po razumni poti. Samski pa boste prišli do zaključka, da ste nekatere svoje »prijatelje« napačno presodili. Nič hudega, to ste morali spoznati, da boste naslednjič bolj previdni. Vaše počutje bo kljub temu prijetno.

Ljubezenski horoskop

Vezani se poskusite v prvi polovici tedna potruditi in partnerju pokazati, česa si želite. Če tega ne boste storili, ne boste nikoli izkusili, kakšno je res kakovostno razmerje. Sreča bo na vaši strani. Samskim bo za razliko od prejšnjega tedna, tokrat uspelo pridobiti pozornost neke osebe, ki bo v vaše življenje vnesla novo strast, v vaše razpoloženje pa tople barve. Pazite le, da ne boste prehitevali dogodkov.

Erotični horoskop

Če se boste z nekom želeli povezati ali če boste želeli pridobiti zaupanje partnerja, boste morali pokazati več navdušenja. Pozabite na velike obljube in visoke upe. Vezani se boste posvetili partnerju in stvari vzeli v svoje roke. Samski pa si boste poiskali partnerja za krajšanje večernih uric. Pazite, da se ne boste zapletli pregloboko.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano