Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

Spoznanje bo resda boleče, vendar za vas nadvse koristno. Bodite pozitivni in verjemite, da je življenje lepo. S takim pristopom se boste najlažje rešili bolečine, ki se vas oklepa. Če boste negativni, pa se bodo na vas lepili le negativni ljudje in dogodki, česar niste vredni. Zaslužite si veliko več kot to. V službi boste v tem tednu nadvse produktivni, saj vam nobeno delo ne bo težko. Vse, česar se boste lotili, vam bo uspelo še pravočasno opraviti. Na vas se bodo zanašali tudi sodelavci.

Ljubezenski horoskop

Vezanim se bodo še vedno pojavljale težave, ki vam že dolgo ne dajo miru. Čas je, da se s partnerjem resno pogovorita in jih skušata na vsak način odpraviti. V nasprotnem primeru se bo med vama nakopičilo še več zamer, ki bodo vedno bolj razjedale vajin odnos. Samskim pa se že za konec tedna obeta neka sprememba, ki vas ne bo pustila ravnodušne. Morda vam neka oseba pošteno zmeša glavo. V vsakem primeru bo dogajanje pestro.

Erotični horoskop

V tem tednu boste od partnerja zahtevali preveč. Ne bo vam mogel ustreči pri prav vsaki želji, to imejte v mislih. Nekako bosta morala skleniti kompromis, da bosta oba zadovoljna in zadovoljena. Dogovorita se, da vsak dan eden pove, kaj bi počel med rjuhami ali zunaj njih. Veliko bi pripomoglo k vajinemu odnosu, če bi začinila zadeve v postelji.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano