Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

Ne zapravljajte časa z obžalovanjem preteklih dejanj, raje se osredotočite na posebne izkušnje in stvari, ki vas delajo posebne. Začutili boste intelektualno in moralno rast, ki vam bo povrnila močno voljo do življenja. Pred časom ste imeli kar nekaj vzponov in padcev, vendar pa se obetajo boljši in stanovitnejši časi, zato bodite močni in vztrajni. Dobri dnevi so pred vami. Bodite pripravljeni na konec nečesa, kar vam bo povzročilo tako bolečino kot užitek hkrati. Osredotočite se na odvajanje od nezdravih navad, ker je zdaj idealna priložnost za to. Vaša želja po raziskovanju skrivnosti ljubezni in spolnosti narašča z vašim občutkom, da ste bolj živi kot po navadi.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste veliko razmišljali o vaših dosedanjih dosežkih in morda celo prišli do zaključka, da sta se s partnerjem nekje na tej poti popolnoma oddaljila. Nikar še ne vrzite puške v koruzo! Na drugi strani pa se vašim samskim kolegom obeta srečanje z nekom, zaradi katerega se vam bodo šibila kolena in zaradi katerega iz sebe ne boste spravili niti ene besede. Pomislite na svojo najbolj izrazito lastnost – neposrednost in mu naravnost povejte, kaj čutite. Izgubiti ne morete ničesar!

Erotični horoskop

Prekipevajoča energija in strast vezanih, pa tudi želja po tem, da bi v spolno življenje vnesli nekatere novosti, bodo presenetile vašega partnerja, a bo nad spremembo navdušen. Če ste samski, pa si privoščite vsaj kakšno erotično literaturo, drugače pa bo na tem področju še vedno vse preveč mirno.

Popularno