Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

V nasprotju s prejšnjim tednom, ko so vas čustva kar prevzemala, se boste v tem stvari lotevali precej bolj razumsko in premišljeno. Na stran boste dali svojo intuicijo, kar morda v tem primeru sploh ne bo slabo. Še posebej v službi boste sposobni zaplete in izzive reševati z večjo učinkovitostjo, saj boste že vnaprej predvideli, kaj se bo dogajalo. Zaradi svoje učinkovitosti si boste morda priborili celo višje mesto med vašimi sodelavci. V sredini tedna se boste resneje posvetili neki težavi, ki vas bo pestila na čustvenem področju. Spoznali boste, da boste do rešitve prišli le z razumskim pristopom, saj vas bodo čustva vodila v napačno smer. Proti koncu tedna se boste družili s prijatelji, s katerimi se boste načeloma dobro ujeli. Pri financah do kakršnihkoli izboljšav še ne bo prišlo.

Ljubezenski horoskop

Negotovost na ljubezenskem področju je posledica nasprotja med vašimi željami in možnostmi, ki so trenutno uresničljive. Čim prej najdite ustrezen kompromis. Ponovno vzpostavite harmonijo s partnerjem, da se bosta lažje pogovorila. Če ste samski ali če boste pri partnerju naleteli na hladen zid, imate še vedno prijatelje.

Erotični horoskop

Močno se boste trudili, da bi dosegli popolno povezanost s svojim partnerjem. Prišlo bo do nekaterih izjemno vznemirljivih trenutkov v vašem spolnem življenju. Oblikovali boste uspešno ljubezensko razmerje. Na vas bodo vplivale tudi nekatere močne in pomembne spremembe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano