Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

Stvari odločno vzemite v svoje roke in kmalu se bo vaše življenje pričelo spreminjati, kot si želite. V sredini tedna ali v drugi polovici vas utegnejo čakati neke birokratske zadeve, ki vas ne bodo razveseljevale, še posebej, če se vse skupaj vleče že dolgo časa. Bodite potrpežljivi in jih skušajte na vsak način odpraviti. Pomembne spremembe pa vas čakajo tudi na službenem področju. Lahko, da se boste odločili za nadaljnje izobraževanje ali prejeli nagrado.

Ljubezenski horoskop

Vezani se poskusite v prvi polovici tedna potruditi in partnerju pokazati, česa si želite. Če tega ne boste storili, ne boste nikoli izkusili, kakšno je res kakovostno razmerje. Sreča bo na vaši strani. Samskim bo za razliko od prejšnjega tedna, tokrat uspelo pridobiti pozornost neke osebe, ki bo v vaše življenje vnesla novo strast, v vaše razpoloženje pa tople barve. Pazite le, da ne boste prehitevali dogodkov.

Erotični horoskop

Samski boste imeli v tem tednu manj sreče kot običajno in tudi konec tedna vam ne bo najbolj naklonjen. Vezani pa boste svojo seksualnost izražali zelo preprosto in prvinsko. Ne boste potrebovali dolge predigre, da bi se ogreli in pustili pripeljati do vrhunskega užitka.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano