Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

Ta teden se boste vrteli kot mačka okoli vrele kaše, saj sploh ne boste vedeli, kam pravzaprav vodi pot, po kateri hodite. Morda je čas, da se za trenutek ustavite in ponovno razmislite o svojih ciljih. Zelo verjetno je, da ste nekje skrenili s prave poti. Ne ustrašite se, saj imate še dovolj časa za ukrepanje. Poleg tega pa se lahko iz vsega skupaj naučite marsikaj koristnega za prihodnost. Na delovnem področju se boste znebili nekega bremena, ki že dolgo leži na vaših plečih in vam jemlje še zadnje kapljice energije. Takoj boste neprimerno svobodneje zadihali, poleg tega pa boste v svojem srcu naredili mesto za druge stvari, ki prihajajo v vaše življenje. Bodite pozitivni in na vse glejte z optimizmom.

Ljubezenski horoskop

Samski boste iskali novega prijatelja ali novo ljubezen in v tem tednu bo okoli vas kar mrgolelo priložnosti. Pričnite pogovor z nekom, ob katerem ste že od nekdaj malce sramežljivi, saj ta oseba čaka, da vi naredite prvi korak. Okolica bo navdušena nad vašo samozavestjo in očarljivostjo. Vezanim se v drugi polovici tedna obetajo težave, ki jih boste z nekaj dobre volje lahko hitro rešili. Redki boste tako vzkipljivi, da kompromisov ne bi mogli skleniti.

Erotični horoskop

Vezani boste tokrat tvegali tudi v postelji. Želeli boste preizkusiti vse, kar se vam bo zdelo zanimivo in stimulativno. Predvsem slednje bo za vas pogoj. Samski boste začutili potrebo po nečem novem in vzburljivem. Razmišljali boste o tem, kako bi lahko popestrili dolgočasno seksualno življenje.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano