Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

V prvih dneh tedna bo vaše razpoloženje še precej umirjeno, sčasoma pa boste vse bolj nemirni. Na žalost pa temu stanju ne boste mogli določiti vzroka, zato boste še bolj zbegani. Ne trudite se biti dobre volje, saj bi na ta način nezadovoljstvo tlačili še bolj globoko vase. Počnite stvari, ki vas razvedrijo in se ne ukvarjajte s tistimi, ki v vas kopičijo še več slabe volje. Tudi v službi bo situacija sila napeta, vendar pa boste lahko sprejeli kompromis, če boste le pripravljeni nanj. Če vas na čustvenem področju obremenjujejo določene nedokončane zadeve, nima smisla, da bi jih še naprej držali v sebi. Dajte jih iz sebe, vendar na miren in ljubeč način. V trenutku se boste počutili bolje.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste veliko razmišljali o vaših dosedanjih dosežkih in morda celo prišli do zaključka, da sta se s partnerjem nekje na tej poti popolnoma oddaljila. Nikar še ne vrzite puške v koruzo! Na drugi strani pa se vašim samskim kolegom obeta srečanje z nekom, zaradi katerega se vam bodo šibila kolena in zaradi katerega iz sebe ne boste spravili niti ene besede. Pomislite na svojo najbolj izrazito lastnost – neposrednost in mu naravnost povejte, kaj čutite. Izgubiti ne morete ničesar!

Erotični horoskop

Ne glede na to, da to ne bo najbolj čustven teden, bo vseeno zelo zabaven med rjuhami. Enkrat za spremembo pustite, da vaša boljša polovica prevzame vajeti v roke. Ugotovili boste, da vas partner pozna zelo dobro. Brez besed ali namigov bo točno vedel, kako vas mora prijeti in kaj mora narediti, da se boste znašli v višavah.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano