TELEKOM SLOVENIJE

Tedenski horoskop vodnar

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2.

Vodnar 21.1. - 19.2

Zadnje čase je v vašem življenju preveč stresa, zato si morate nujno poiskati nek konjiček, s katerim se boste sprostili in odgnali vsakdanje skrbi. Obenem pa bi bilo dobro tudi, da naredite več za svoje telo. Skrajni čas je že, da spremenite svoj jedilnik, saj vam dolgoročno uživanje tako nezdrave prehrane lahko resno škoduje. Otresite se balasta, ki ga ne potrebujete. Prav tako pa naredite v svojem zasebnem življenju. Okoli vas se je nabrala množica ljudi, ki jih ne potrebujete. Le energijo vam jemljejo. Zato začnite razločevati med stvarmi, ki so vam v življenju resnično potrebne.

Ljubezenski horoskop

V skladu s svojim temperamentom in čustvenim statusom bodite pozorni na priložnost, ki se vam bo ponudila. Kakorkoli se boste na koncu odločili, bo prav in vam bo prineslo pozitivne spremembe v vaše ljubezensko življenje. Prepustite se toku časa, na nekatere stvari pač ne morete vplivati.

Erotični horoskop

Ta teden bo večkrat eksplodirala vaša seksualna radovednost. Vezani boste le s težavo ostali zvesti svojemu partnerju, samski pa si boste zabavo poiskali med znanci. Vaša postelja se bo do jutra redko ohladila, misli pa bodo razvnete takorekoč od jutra do večera.

O znamenju

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

Znane osebnosti

Charles Dickens, Thomas Edison, Paris Hilton, Michael Jordan, Christina Ricci, Cristiano Ronaldo, Shakira, Justin Timberlake, John Travolta, Oprah Winfrey

Astrološki znak

Vodnar

Datumi

21.1. - 19.2

Ozvezdje

Vodnar

Element

zrak

Latinsko ime

Aquarius

Vladajoči planet

Uran, Saturn

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

modra, zelenomodra