Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

Pred vami je razburljiv teden, poln dogajanja. Le od vas pa bo odvisno, ali bo vse, kar se bo zgodilo, pozitivno ali negativno, saj imate sposobnost, da s svojo energijo že vnaprej usmerjate potek dogodkov. Če boste pozitivni, boste k sebi pritegnili tudi takšne osebe in situacije, v nasprotnem primeru pa se bo zdelo, da vam gre vse narobe. Četudi bo tako, se skušajte čim hitreje izmotati iz nastale situacije in začnite znova. V sredini tedna se zna zgoditi, da bo zaradi obilice skrbi padla vaša odpornost, kar se bo lahko pokazalo v obliki prehlada ali alergije. Posvetite svojemu zdravju več pozornosti kot običajno, najbolj pa ga boste utrdili z gibanjem na svežem zraku. Dnevi bodo več kot primerni za razne aktivnosti v naravi, zato se le podvizajte.

Ljubezenski horoskop

V začetku tedna boste imeli vezani občutek, da se vam partner premalo posveča. Žrtvujete se za nekoga, ki vam ljubezni, nežnosti in naklonjenosti ne vrača. V drugi polovici tedna se bodo zadeve že uredile. Ponovno boste našli stik z njim in si privoščili več romantike v dvoje. Samski boste izredno sproščeni, saj se boste ljubezenskih zadev lahko lotili tako kot vam bo najbolj ustrezalo, predvsem pa brez ovinkarjenja. Vse bo na vaši strani, na vas bo le, da se boste dokončno odločili.

Erotični horoskop

Vezani boste med rjuhami osamljeni, saj si partner ne bo vzel časa za vas. Prav zaradi tega bo v vajinem spolnem življenju zavel hladen vetrič. Samski dvakrat premislite in preglejte vse priložnosti, ki se vam bodo ponudile, morda je med njimi tisti pravi.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano