Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Tedenski horoskop

Pred vami je izredno zanimiv teden. Na marsikaterem področju bo prišlo do sprememb, ki bodo za vas še kako potrebne. Če že dalj časa čakate, da se bo v vašem življenju nekaj premaknilo, bo to idealen čas za vas. Morda boste končno dočakali nekaj, kar si že dolgo želite. Morate pa se zavedati, da nekatere spremembe na prvi pogled ne bodo prav vesele. Že v prvih dneh tedna vas bodo v službi soočili z nečim, kar bo od vas zahtevalo veliko truda in časa. Seveda le, če boste stvar želeli uspešno opraviti.

Ljubezenski horoskop

Vezani si zaradi manjših prepirov ne delajte sivih las in se ne zapirajte vase. Pomembno je, da jih bosta s partnerjem vsakič sproti zgladila. Samski boste v prvi polovici tedna razmišljali o svojih ljubezenskih ciljih. Že dalj časa imate občutek, da ste se od nekaterih v zadnjem času prav pošteno oddaljili.

Erotični horoskop

Vezani boste obdarjeni z močnim poželenjem, nad čimer bo seveda še najbolj navdušen vaš partner. Znal vas bo obvladati, ponudil pa vam bo pisano paleto telesnih užitkov. Tudi samski imate pred seboj nekaj vročih trenutkov, a osebe, s katero bi se popolnoma ujeli, še ne boste našli.

Hitro in diskretno do odgovorov na vprašanja, ki te mučijo. Sms vedeževanje 6116. Pošlji sms TAROT9 na 6116 in dopiši svoje vprašanje. * Vaša prihodnost, 6116

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano