Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

Na trenutke ne boste vedeli, kje se vas drži glava, toliko se bo dogajalo okoli vas. Mesec vam prinaša obilo sreče, kar bo vse skupaj vsaj malo omililo, le na svoj ugled v javnosti pazite. Tudi, če se boste izvlekli iz škripcev, pa si bo morda kdo ustvaril tudi mnenje, ki vam ne bo koristilo. Na službenem področju bo precej pestro, saj vas bo zamikalo, da bi se lotili večjih sprememb, kot na primer novega projekta ali celo menjave delovnega mesta. Držite se svojih načel in bodite previdni, da ne boste česa obžalovali. V financah se bo položaj izboljšal, če le ne boste delali večjih napak.

Ljubezenski horoskop

Za mnoge samske bo to usoden mesec. Komajda boste sledili bitju svojega srca, ki bo končno doživelo, kar je toliko časa čakalo. Pravo ljubezen! Posebna oseba bo ta mesec vsekakor v vaši bližini. Bolj kot ste razčistili s svojo preteklostjo, več boste imeli od tega. Vezani se boste več posvečali družinskim zadevam in partnerju. Okoli sredine meseca bodo okoliščine dozorele za odločitev, vezano na vaše najgloblje želje. S partnerjevo podporo in spodbudo boste začeli resno razmišljati, kako bi jih uresničili.

Erotični horoskop

Samski boste v postelji zelo energične in strastne. Seks boste radi začeli z igro in sicer tako, da boste »partnerju« določili vlogo, ki jo bo moral zaigrati pred vami. Vezani boste veliko časa namenili partnerju in njegovemu užitku, saj mu boste na vsak način želeli ustreči.

Ali bo drugo leto z denarjem kaj bolje? Pošlji sms DENAR17 na 6116. Vedeževanje preko sms, ki mu lahko zaupate! 6116

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano