Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

Ta mesec vam bo postregel z izzivi, v katerih boste dokazovali svojo osebno moč in odločnost. Kolikor bo po eni strani naporen, pa vam prinaša tudi nekaj pozitivnih presenečenj. Še posebej v drugi polovici meseca se vam bodo priložnosti za večji zaslužek ponujale kar same od sebe. Pazite se prevzetnosti, saj boste v tem primeru ostali brez vsega. Bodite hvaležni za vse priložnosti, ki jih prejemate.

Ljubezenski horoskop

Ljubezen vas ne bo pustila na cedilu. Ne glede na to, ali jo boste iskali ali ne, bo sama našla vas. To lahko pomeni nepričakovano iskrico v obstoječih razmerjih ali pa vročo avanturo za samske. Kaj se bo razvilo iz tega, pa še vse do konca meseca ne bo jasno, saj bodo vaša čustva precej zbegana.

Erotični horoskop

Vi se vedno zaljubite v osebe, s katerimi se lahko dolgo in sproščeno pogovarjate. Šele takrat se tudi spustite v seksualno igro. S partnerjem se radi pred seksom pogovorite o tem, kaj imate radi in kaj bi še povečalo stopnjo zadovoljstva. V kolikor ste imeli težave, bo sedaj vse prišlo na svoje mesto. Privlačile vas bodo strastne osebe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano