Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

Stvari boste urejali, ko bo res treba in niti trenutka prej. Ta mesec vas bo nekaj novega tako potegnilo vase, da boste praktično z vsemi obstoječimi obveznostmi odlašali do zadnjega trenutka. Če bo le možnost, pa se jim boste rade volje tudi odrekli. Dolgoročno boste obžalovali nekatere izmed teh odločitev, še posebno če boste v službi zavrnili napredovanje. Vendar pa drži, da se vam bodo ta mesec ponujale predvsem naporne in še vedno dokaj negotove obveznosti. Tudi če finančnega razcveta še ne bo, pa boste lahko tem bolj uživali v vsakdanjih radostih. Zasebno področje, še posebno pa tisto, kar počnete čisto sami, bo imelo prednost pred vsem drugim.

Ljubezenski horoskop

Zahvaljujoč novim prijetnim dogajanjem v vašem privatnem življenju boste samski izžarevali pozitivno energijo. Zaradi novih priložnosti se boste morali prilagajati različnim situacijam. Vezani boste na veliko stvari začeli gledati z drugačnimi očmi, kar bo zelo negativno vplivalo na skupno življenje. Ne pozabite, da pozornost in nežnost krepita ljubezensko romanco. Nestrinjanja bodo zahtevala od vas, da poiščete nežen pristop s poudarkom na čustvih.

Erotični horoskop

Samski, pustite se voditi in presenetiti, saj tako zagotovo ne boste razočarani. Vezani pa boste ljubitelji seksa na vse načine in v vseh pozah, da bo le akcija. Največ dogajanja je lahko pričakujete v sredini meseca.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano