Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

To bo čudovit mesec za vas. Čeprav je za vami precej težko obdobje, se boste v prihajajočem mesecu končno sprostili. Svoje misli in čustva boste uredili do te mere, da boste na svet gledali z veliko mero optimizma in komaj čakali na vse, kar vam življenje prinaša. Če vas preganjajo nedokončane študijske obveznosti boste v tem času trdno prijeli za delo in morda še pred poletjem vse uspešno opravili.

Ljubezenski horoskop

Če ste v preteklem mesecu polagali temelje za resno zvezo, bo vaš trud sedaj morda obrodil sadove. Še posebej od sredine meseca naprej se pri vas obeta bolj zaljubljeno in strastno obdobje. Če ta hip še nimate nikogar, boste prav gotovo koga spoznali. Nemalo vezanih pa bo tudi na novo spoznalo svojega partnerja in se vanj zaljubilo!

Erotični horoskop

V postelji boste zelo romantični in odkrito boste kazali svoja čustva. Privlačili vas bodo popolni partnerji in to jim boste tudi jasno povedali. Moški boste imeli radi nadzor nad situacijo med rjuhami. Ženske pa boste hrepenele po močnih, odločnih moških, ki bodo ugodili vsem vašim pravljičnim željam. Poskusite erotično masažo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano