Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

Ogromno energije in časa boste v prihajajočem mesecu namenili službi, ki vam bo nadvse pomembna. Obstaja velika verjetnost za nove priložnosti, ki pa za vas lahko pomenijo tudi veliko stopničko v kariernem vzponu. Izkazali se boste s tem kar znate in tudi s svojimi prirojenimi talenti. Imejte oči na pecljih in ne bojte se izkoristiti priložnosti. Denarno stanje pa vas bo na žalost povečini spravljalo le v slabo voljo. Pravzaprav boste naveličani vedno istih ovir, ki se vam postavijo po robu, kadar želite kaj narediti. Skušajte premagati to negativnost in verjemite, da lahko premagate tudi te ovire.

Ljubezenski horoskop

Samski imate pred seboj zanimiv mesec, še posebno proti koncu pa bo vaša očarljivost takorekoč neustavljiva. Takrat boste lahko pritegnili poglede vseh in vsakogar, ki si ga želite. Pripravite se, da bo vaše družabno življenje zelo pestro. Vezani boste prvo polovico meseca namenili napredovanju na službenem področju, romantične zadeve pa bodo na vrsto prišle šele v drugi polovici. Posebno zabavna in obetavna bodo prijateljska razmerja.

Erotični horoskop

Samski se boste pri seksu izkazali kot hitri, nežni, strastni, romantični in predvsem na vse pripravljeni ljubimci. Vezani boste želeli uresničiti partnerjeve fantazije, vendar preko svojih meril vseeno ne boste šli.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano