Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

Pred vami je izredno zanimiv mesec. Na finančnem področju bo vse potekalo po načrtih, saj se bodo pokazali dolgo pričakovani rezultati neke naložbe. V službi ali na poslovnem področju se vam nedvomno obetajo prelomne spremembe. Morda se vam bo utrnila nova ideja, ki jo boste spretno realizirali ali pa boste popolnoma spremenili način dela.

Ljubezenski horoskop

Če imate partnerja, vas bo zaradi obilice dela obtoževal, da ga zanemarjate. In ne bo se motil. Če se le da, si vzemite več časa zanj. Saj veste, kako hitro se lahko odnos ohladi in kako težko je spet vzpostaviti ravnovesje. V kolikor partnerja nimate, boste spoznali neko novo osebo, na katero boste neprestano mislili. Če boste potrpežljivi, boste morda prejeli nekaj več kot poglede.

Erotični horoskop

Seks bo za vas velika zabava. Raziskovali boste vsak kotiček partnerjevega telesa in njegovo seksualnost ter ga prisilili, da bo priznal in preizkusil svoje najbolj nore želje. Uživali boste pri eksperimentiranju, saj sovražite rutino. Vaša največja potreba so različne izkušnje, ne pa tudi partnerji. Znate biti zvesti.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano