Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

Naučite se igrati z domišljijo in si ne postavljajte meja. Ovire in meje so namreč le v vaši glavi. Predstavljajte si, da je življenje pravljica, kjer je vse mogoče in tako tudi delujte. Če boste storili tako, je pred vami prav čaroben mesec. Prepustite se dogajanju in se ne obremenjujte s skrbi.

Ljubezenski horoskop

Ta mesec je čas za nove ljubezenske začetke, zato nikar ne bodite čakajte doma. Odpravite se na kam in osvajajte, kot to znate le vi. Sramežljivost pa v tem mesecu le puščajte doma. Ponudilo se vam bo mnogo novih priložnosti in obžalovali boste, v kolikor jih ne boste izkoristili. Vezani pa zgrabite partnerja in ga odpeljite neznano kam. Nujno potrebujeta čas zase, ki vama bo pomagal zakrpati luknje, nastale v odnosu.

Erotični horoskop

Vodili boste hiter tempo življenja in hrepeneli boste po avanturah. Pri seksu ne boste poznali mere, občasno boste preveč agresivni. Vi ne morete brez seksa. Še posebej so vam zabavne erotične igrice, zato se kar naprej zabavate s partnerjem. Čeprav radi dominirate, se boste tokrat trudili, da bo vaš partner užival veliko bolj kot vi.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano