Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

Čudovit mesec je pred vami, saj boste s svojo odločnostjo dosegli vse, kar si boste zamislili, še posebno na kariernem področju. To pa bo vplivalo na vašo dobro voljo in veselje, zaradi katerih boste oboževani tudi doma. Ko se bo že zdelo, da je vse v najlepšem redu, pa lahko družinski odnosi postanejo napeti. Takrat poskusite prisluhniti drugim in svojo avtoriteto držite v ozadju.

Ljubezenski horoskop

Na splošno boste v tem mesecu precej razigrani, saj bo nekdo grel vaše srce. Morda boste celo zaljubljeni kot že dolgo ne. Ne glede na to, da bo strastno in romantično, pa nikar ne pozabite na trezno glavo. Za seboj imate nekaj neprijetnih izkušenj, zato pazite, da ne boste ponavljali napak.

Erotični horoskop

Računov ne boste polagali nikomur razen sebi. Nič vas ne bo obremenjevalo, niti čustveno niti psihološko. Hitro se boste vzburili, čeprav boste drugače zelo močni in čvrsti. Privlačili vas bodo krhki, nezreli ljubimci, a najbrž le za kratek čas. Tudi na splošno boste ta mesec med rjuhami precej muhasti, pa tudi vaš libido bo zelo spremenljiv.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano