Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

Na začetku meseca vam bo primanjkovalo idej, česar niste vajeni. Občutek boste imeli, da ste se znašli v črni luknji brez izhoda. Vendar se ne bojte, kajti v sredini meseca boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi plodnimi idejami vred. Neplodni čas pa poskusite čim bolj izkoristiti za sprostitev oziroma opravite praktična dela, kjer ne boste potrebovali svoje domišljije.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste s partnerjem uživali v neskončnih pogovorih, samski pa boste iskali nekoga, ki bi z vami skočil v vročo avanturo. Ker ne boste obremenjeni z dolgoročnimi cilji in svojimi pričakovanji, boste na splošno bolj odprti. Vaša vibracija bo pritegnila v vašo bližino zanimive ljudi, zato tudi prava zaljubljenost ta mesec ni izključena.

Erotični horoskop

Svoje potrebe boste kot vedno postavljali na prvo mesto. Čustva boste ta mesec še posebno neradi izkazovali. Morda boste prav zato izžarevali posebno privlačnost ter mamili partnerje, da se vam približajo, a le na lastno tveganje. V odnosih boste zahtevni. Iščete uspešnega človeka, zato se boste izogibali vsem, ki bodo le na pol zadovoljili vaše kriterije.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano