Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

V tem mesecu boste imeli občudovanja vreden zanos. Še sami velikokrat ne boste vedeli, od kod vam vsa energija. Toda bolj ko se bo bližal konec meseca, bolj boste čutili posledice od prekomernega izčrpavanja. Takrat bi bilo zelo priporočljivo, da bi šli v naravo. Odpravite se v počitniško hišico in preživite konec tedna s partnerjem, prijatelji ali sami. To bo še najbolj zaleglo. Večkrat si za sprostitev privoščite večerjo, saj ste gurman, ki se ob dobri hrani najbolj sprosti. Pred nečem si boste zatiskali oči in tudi to vam bo pobralo veliko energije, saj bo prisotno prepričevanje samega sebe. Za vas bi bilo najbolje, da bi se čim prej soočili z dejstvi, odpustite in pojdite dalje. V nasprotnem primeru vas bo razjedala želja po maščevanju.

Ljubezenski horoskop

Vezanim bo želja po širjenju obzorij in poseganju izven poznanih krogov prinesla nove priložnosti in nagrade. Partnerju boste namenjali več pozornosti, kar bo še posebno blagodejno vplivala na vse tiste zveze, ki so v zadnjih tednih plule po viharnem morju. Samski boste mesec začeli z neznansko energijo in zagonom. Še posebno boste osredotočeni na doseganje ciljev in končno boste pripravljeni tudi doseči to, kar si boste zadali. Zadnji teden tega meseca vam bo prinesel nove priložnosti na ljubezenskem področju.

Erotični horoskop

Samski se boste pri seksu izkazali kot hitri, nežni, strastni, romantični in predvsem na vse pripravljeni ljubimci. Vezani boste želeli uresničiti partnerjeve fantazije, vendar preko svojih meril vseeno ne boste šli.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano