Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

V tem mesecu vam nikakor ne bo dolgčas. Pokazati boste morali, kako resno ste mislili z novoletnimi zaobljubami. Morda boste presenetili celo sebe in morda ne bo čisto vse, kar boste delali ta mesec, v duhu pravil in morale. Ko se boste enkrat zagnali, vas bo težko ustaviti. Še najbolj pa bo pomembna usmeritev k novim idejam, saj običajno le pogrevate stare in varne zadeve. Na denarnem področju bo pestro. Videti bo precej gledanja skozi prste, pometanja pod preprogo, lažne solidarnosti in podobne krame, ki se praviloma sprevrže v kaj neprijetnega. Morali boste ukrepati in stvari razčistiti. Tudi preproga enkrat tega ne bo več prenesla.

Ljubezenski horoskop

Tisti, ki niste v razmerju, se boste v tem mesecu na službenem področju zapletli z nekom, ki vas bo očaral in naredil dober vtis. Predvsem v drugi polovici meseca imate zelo dobre možnosti. Vseeno bodite pazljivi, saj lahko tvegate tudi službo. Vezani boste mesec začeli povsem običajno, v drugi polovici pa se lahko med vami in partnerjem pojavijo nesporazumi. Več previdnosti bo potrebne v petek.

Erotični horoskop

Samske bodo vzburjali nekoliko grobi komplimenti in položaji, a če boste našli pravega partnerja ne bo ovir. Igro boste želeli voditi sami, zato bo vaš najljubši položaj takšen, da ste vi zgoraj. Vezani boste pričakovali romantiko in nežnost, dobili pa nekaj bolj grobega, kar vas bo še bolj navdušilo.

Popularno