Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

V tem mesecu bo vroče na več področjih. Obetajo se vam pestre dogodivščine, ki vas nikakor ne bodo pustile ravnodušnih. Prebudili se boste tudi vsi tisti, ki ste v zadnjem času izgubili upanje za določene cilje. Največ težav pa se vam v prihajajočem mesecu obeta na družinskem področju. Najverjetneje se bo nekdo nenehno vtikal v vas, kar bo velikokrat povzročilo, da boste izgubili potrpljenje in se ostro odzvali. Začnite postavljati meje, če želite, da vas pustijo na miru.

Ljubezenski horoskop

V ljubezni se vam v prvi polovici meseca ne obeta nič novega. Nič se ne bo premaknilo in to vas bo spravljalo v obup. Na trenutke se boste počutili osamljene, kar vam bo še dodatno jemalo energijo. Če imate partnerja, se ne boste mogli izogniti določenim prepirom, vendar se bo situacija kaj hitro izboljšala.

Erotični horoskop

Vi niste tip osebnosti, ki je vsem všeč, niti ne želite to biti. Zavedate se, da ste posebni in specifični. Radi zapeljujete, toda najsrečnejši ste, kadar zapeljujejo vas. Vezani boste od partnerja zahtevali kraljevsko razvajanje med rjuhami. Ne boste imeli predsodkov in vedno boste proti ustaljenim in veljavnim pravilom vedenja.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano