Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

To bo čudovit mesec za vas. Čeprav je za vami precej težko obdobje, se boste v prihajajočem mesecu končno sprostili. Svoje misli in čustva boste uredili do te mere, da boste na svet gledali z veliko mero optimizma in komaj čakali na vse, kar vam življenje prinaša. Če vas preganjajo nedokončane študijske obveznosti, boste v tem času trdno prijeli za delo in hitro ter uspešno vse opravili. Zaposlenim bodo v službi ponudili napredovanje ali neko izobraževanje, ki vas bo postavilo mesto višje. V vsakem primeru vas čaka sprememba, ki bo v vas dodatno povzročila optimizem in vero. Vezani boste s partnerjem uživali v prazničnih večerih in neskončnih pogovorih, samski pa boste iskali nekoga, ki bi z vami skočil v novo leto in vam pomagal pisati novo zgodbo.

Ljubezenski horoskop

V ljubezni se vam obeta preobrat. Vezani boste morda razočarani nad partnerjem, vendar morate najprej premisliti o svojem delovanju, preden se lotite kakršnegakoli obtoževanja. Veste, da partnerja ne boste spremenili, zato pri sebi odpravite tisto, česar ne želite imeti v življenju. Samskim pa se bo ponudila priložnost za avanturo, če že ne za resnejšo zvezo. Sprostite se in naj bo ta mesec res vaš mesec ljubezni.

Erotični horoskop

Ljubezen vam bo najbolj pomembna, toda niti seksualni izleti vam ne bodo tuji. Zelo boste radovedni in ne boste obremenjeni s predsodki ter boste iskreno verjeli, da je pri seksu vse dovoljeno. Vezani, pogovorite se s partnerjem o njegovih potrebah. Morda njemu niti ni tako prijetno v položajih, v katerih vi uživate. Potrudite se ga osrečiti.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano