Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

Na poslovnem področju ne pričakujte drastičnih sprememb, vendar nad situacijo ne boste mogli biti razočarani. Vse se bo odvijalo po načrtih. Kljub temu pa boste imeli neke želje, zato boste sploh sredi meseca intenzivno razmišljali o dodatnem zaslužku. Ne ženite se preveč, ampak se raje posvečajte dogajanju na zasebnem področju, saj je to tisto, kar vas lahko osreči, materialne dobrine pa so le prehodne.

Ljubezenski horoskop

V tem mesecu se boste predvsem posvečali obstoječemu partnerstvu. To bo namreč precej kritičen čas zanj. Čustva se bodo morda ohladila celo do mere, da partnerstva ne bo več moč postaviti nazaj na pravo mesto. Vendar ni razloga, da vržete puško v koruzo. Če sledite sebi in svojim čustvom, nimate razloga za strah. Pravzaprav se bo zgodilo, kar boste želeli. Za samske to ni primerno obdobje za kakršnekoli začetke na tem področju. Bolje je, da se posvetite sebi in karieri, saj boste na tem področju neprimerno bolj uspešni.

Erotični horoskop

Nenehno potrebujete seks. Najsrečnejši boste, ko boste poleg sebe imeli osebo, ki bo pripravljena z vami preizkusiti kaj novega. Niste obremenjeni z moralno dimenzijo, zato greste v ljubezenski igri iz ene skrajnosti v drugo. Radi imate skrivnosti in vse s prizvokom prepovedanega. Zahtevni boste, a v partnerjevem orgazmu boste uživali tako kot v svojem.

Popularno