Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

Ta mesec vam prinaša veliko idealnih priložnosti, da spremenite malenkosti v svojem vsakdanjiku, ki vam bodo pomagale za bolj zdrav življenjski slog. Če jih boste vztrajno ignorirali, lahko pričakujete, da se bodo težave stopnjevale, vse dokler ne boste naredili tako, kot je prav. Horoskop vam svetuje, da bodite previdni in potrpežljivi, še posebno v situacijah kjer hitro lahko pride do udarcev in raznih nesreč. Okoli polne lune se vas bo držala smola. Večinoma pa ta mesec lahko računate, da bo mogoče uspešno ubrati kakšno bližnjico, pa tudi bližnji in sodelavci vam bodo po potrebi priskočili na pomoč. Na službenem področju bo sicer po malem pestro ves mesec.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste zaradi nerazumljenih besed in prepirov s partnerjem delovali zaskrbljeno. Vsak problem ima tudi rešitev in lahko predstavlja koristno izkušnjo. Ne smete se naslanjati na neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti. Pomembno je, da povlečete koristno in poučno izkušnjo iz skupnega življenja. Samski boste v tem mesecu doživeli svoj trenutek. Ob nekom boste začutili čustveno toplino, obojestranska simpatija pa bo dober povod za korak naprej.

Erotični horoskop

Vezani boste veliko sanjarili o seksu in svoje fantazije tudi uresničevali. Samski pa boste v sredini meseca naleteli na idealnega seksualnega partnerja, ki se vam ne bo takoj odprl in bo na začetku med seksom celo nekoliko zadržan. Ko pa boste lupino odprli, ga ne boste mogli nasititi.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano