Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2

Mesečni horoskop

Napetost v službi bo naraščala, vi pa je kar ne boste znali umiriti. Spoznali boste pomembnost razreševanja težav sproti, saj se v nasprotnem primeru nezadovoljstvo le kopiči. Morda bo dogajanje pripeljalo tako daleč, da boste poslali kakšno prošnjo ali potipali za možnosti preko kakšne veze. V vsakem primeru se ne lotevajte naglih odločitev, saj bi jih utegnili sčasoma obžalovati. Raje pustite času čas in sproti boste spoznavali, kam se stvari nagibajo. Po drugi strani pa si ne mečite peska v oči, v kolikor ste prepričani, da je čas za nov karierni začetek. Pri skrbi za vaše telo in počutju nasploh pa bo dogajanje precej bolj produktivno, saj se vam bo trud dobro obrestoval. Mnogi boste odkrili novo najljubšo vadno ali drug način sproščanja.

Ljubezenski horoskop

Prva polovica meseca bo najprimernejša za nove ljubezenske podvige. Samski bodite pozorni na morebitne zaplete, na katere ne boste pripravljeni. Mogoče ne bo šlo vse po načrtih, ker delujete preveč impulzivno in prehitro reagirate na vsako malenkost. Tudi vezani se boste morali pošteno namučiti, če boste želeli, da se vse izteče po načrtih. Za vas bo veliko bolj ugodna druga polovica meseca. Oba s partnerjem bodita strpna, saj se vama obetajo lepši časi.

Erotični horoskop

Vezani boste zelo skrivnostni, zato bo partnerju težko ugotoviti, kaj vam pravzaprav najbolj ugaja. Samski boste v tem mesecu popolni ljubimci, uživali boste celo v seksualnih igricah, ki ste se jih do sedaj uspešno izogibali. Največ priložnosti za seks brez obveznosti se vam obeta v prvi polovici.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano