Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Mesečni horoskop

Čeprav ste v zadnjem času spet precej samozavestni, se bodo v tem mesecu pojavile majhne prepreke v obliki nekih informacij. Na nekoga boste jezni, toda to vas bo spodbudilo k novi akciji in vlaganju več energije v svoje početje, rezultati pa tudi ne bodo izostali. Na finančnem področju pa bo za vas precej ugodno obdobje in razmišljali boste celo o vlaganjih. Pazite, kaj boste naredili s tem denarjem, možnost napačnega vlaganja je velika. Ne nasedajte ljudem, ki obljubljajo hitre zaslužke. Tudi v srčne zadeve se bo v tem mesecu mešal denar. Veliko prepirov bo, kateri se bodo nanašali prav na nepravilne odločitve o vlaganju. Morda pa je bolje, da ga za kakšen mesec še spravite v nogavico in tehtno premislite.

Ljubezenski horoskop

Samski boste v tem mesecu prejemali čustveno inspiracijo z vseh strani. Prav zaradi tega boste nadvse srečni in zadovoljni, še zlasti v družbi določene osebe. Novi izzivi bodo v vas prebudili skrivne ljubezenske želje in pozabljene sanje. Vezani pa ne skrivajte svojih velikih pričakovanj pred partnerjem. Vedite, da je zaupanje ključ do zadovoljstva, nova dogajanja in ljubezenska dinamika pa vedno najavljata pozitivno spremembo. Storite korak naprej!

Erotični horoskop

Vezani boste želeli uresničiti partnerjeve fantazije, vendar preko svojih meril vseeno ne boste šli. Treba je priznati, da vseeno ne boste preveč svobodomiselni. Samski pa se boste pri seksu izkazali kot hitri, nežni, strastni, romantični in predvsem na vse pripravljeni ljubimci.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano