Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Mesečni horoskop

Stvari boste urejali, ko bo res treba in niti trenutka prej. Ta mesec vas bo nekaj novega tako potegnilo vase, da boste praktično z vsemi obstoječimi obveznostmi odlašali do zadnjega trenutka. Če bo le možnost, pa se jim boste rade volje tudi odrekli. Dolgoročno boste obžalovali nekatere izmed teh odločitev, še posebno če boste v službi zavrnili napredovanje. Vendar pa drži, da se vam bodo ta mesec ponujale predvsem naporne in še vedno dokaj negotove obveznosti. Tudi če finančnega razcveta še ne bo, pa boste lahko tem bolj uživali v vsakdanjih radostih. Zasebno področje, še posebno pa tisto, kar počnete čisto sami, bo imelo prednost pred vsem drugim.

Ljubezenski horoskop

Končno boste na svoj račun prišli tudi samski. Dočakali ste boljše čase, saj boste imeli veliko več in boljših priložnosti. Nova simpatija vas bo očarala s svojim popolnoma drugačnim odnosom do življenja. Vezani boste delovali zelo uporniško. Kljub temu, da vam bo partner želel dobronamerno nasprotovati, boste želeli uresničiti cilje, ki ste si jih zadali. Kljub svoji komplicirani naravi bodite strpni in počakajte, da se čustvene želje in potrebe izkristalizirajo.

Erotični horoskop

Vezani boste pripravljeni storiti vse, da bi le slišali partnerjeve krike zadovoljstva. Samski boste nagnjeni k avanturam, želeli si boste nežnosti in pozornosti. Imate celo dobre možnosti, da se izkažete kot odlični ljubimci.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano