Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Mesečni horoskop

Skozi ves mesec boste polni energije. Želja po dogodivščinah vas bo prebudila in izostrila vaše čute. Zabavati se boste znali kot le malokdo drug in priložnosti vam kar ne bo zmanjkalo. In glede na to, da boste popolnoma neresni, da vam še malo ne bo mar za obveznosti in odgovornosti, jo boste navsezadnje še zelo dobro odnesli. V službi boste imeli veliko priložnosti, da popravite svoje napake in neresnosti in naposled boste eno od njih tudi izkoristili. V drugi polovici meseca boste postopoma vedno manj razigrani, saj vas bodo obveznosti potegnile nazaj na realna tla. Hitro se boste pobrali in se postavili zase, kar se vam bo pozitivno obrestovalo tako v službi kot tudi pri denarju.

Ljubezenski horoskop

Vezani se poskusite v prvi polovici meseca potruditi in partnerju pokazati, česa si želite. Če tega ne boste storili, ne boste nikoli izkusili, kakšno je res kakovostno razmerje. Sreča bo na vaši strani. Samskim bo za razliko od prejšnjega meseca, tokrat uspelo pridobiti pozornost neke osebe, ki bo v vaše življenje vnesla novo strast, v vaše razpoloženje pa tople barve. Pazite le, da ne boste prehitevali dogodkov.

Erotični horoskop

Samski boste v tem mesecu popolni ljubimci, uživali boste celo v seksualnih igricah, ki ste se jih do sedaj uspešno izogibali. Največ priložnosti za seks brez obveznosti se vam obeta v prvi polovici. Vezani boste zelo skrivnostni, zato bo partnerju težko ugotoviti, kaj vam pravzaprav najbolj ugaja.

Popularno