Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Mesečni horoskop

Čeprav se boste pogosto počutili, da nimate energije za vse, kar bi bilo potrebno postoriti in izboljšati, pa boste zelo spretni v pogajanjih. Lahko boste pripravili druge, da vam bodo z veseljem pomagali. Tako na službenem področju kot doma boste namreč zasledovali visoke cilje in se trudili za izboljšave, ki bodo v dobro vseh. S tem pa bo tudi vaša priljubljenost rasla. Pazite le, da boste dovolj počivali in da se ne boste preveč razdajali za druge. Finančno boste dobro vedeli, kje je meja in se tega tudi držali. Izkoristite dobre vplive in dajte nekaj denarja na stran.

Ljubezenski horoskop

To, kar boste vezani sejali v začetku meseca, boste tudi želi, in to najverjetneje ne samo na kratki rok. To je odlična novica za vse tiste, ki ste že pred tedni sklenili, da si boste prizadevali za boljšo zvezo in globljo povezanost med vama. Sredi meseca se vam obeta romantično presenečenje. Samski pa boste po nadvse umirjenem začetku meseca stopnjevali svoj tempo. Prišli boste celo do točke, ko vam bodo začele stvari na veliko uhajati izpod nadzora. To, kar ste v preteklih tednih napletli, pa niste mislili iskreno, boste morali pred koncem meseca pojasniti.

Erotični horoskop

Vezani boste želeli uresničiti partnerjeve fantazije, vendar preko svojih meril vseeno ne boste šli. Treba je priznati, da vseeno ne boste preveč svobodomiselni. Samski pa se boste pri seksu izkazali kot hitri, nežni, strastni, romantični in predvsem na vse pripravljeni ljubimci.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano