Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Mesečni horoskop

V tem mesecu vam nikakor ne bo dolgčas. Pokazati boste morali, kako resno ste mislili z novoletnimi zaobljubami. Morda boste presenetili celo sebe in morda ne bo čisto vse, kar boste delali ta mesec, v duhu pravil in morale. Ko se boste enkrat zagnali, vas bo težko ustaviti. Še najbolj pa bo pomembna usmeritev k novim idejam, saj običajno le pogrevate stare in varne zadeve. Na denarnem področju bo pestro. Videti bo precej gledanja skozi prste, pometanja pod preprogo, lažne solidarnosti in podobne krame, ki se praviloma sprevrže v kaj neprijetnega. Morali boste ukrepati in stvari razčistiti. Tudi preproga enkrat tega ne bo več prenesla.

Ljubezenski horoskop

Ta mesec bo tako vezanim kot tudi samskim postregel s spremembami. Prva polovica meseca bo bolj naporna od druge, še posebno pri vseh tistih, ki ste si pravkar zacelili srčne rane. Samski si boste želeli novih poznanstev, pripravljeni boste celo obujati neke stare zveze. Vezani pa lahko pričakujte ostrejšo komunikacijo s partnerjem, saj se bosta marsikdaj le s težavo usklajevala. Živahno bo tudi na področju komuniciranja z drugimi, kar bo v vajino razmerje vneslo še dodaten nemir.

Erotični horoskop

Samski se boste pri seksu izkazali kot hitri, nežni, strastni, romantični in predvsem na vse pripravljeni ljubimci. Vezani boste želeli uresničiti partnerjeve fantazije, vendar preko svojih meril vseeno ne boste šli.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano