Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Mesečni horoskop

Naužili se boste obilja tako na denarnem kot na drugih področjih. Nahranili se boste lahko tudi z občudovanjem drugih ljudi, saj se bo vaš ugled v njihovih očeh dvignil. Nekaj ste že morali delati prav! Z družinskimi člani se boste dobro razumeli, a le če se ne boste mešali v spore, ki se vas ne tičejo.

Ljubezenski horoskop

V tem mesecu se vam obetajo težave na ljubezenskem področju. Vi ali vaš partner bosta spremenljiva in neodločna, kar lahko povzroči kar nekaj škode v partnerstvu. Poleg tega bo v vaši zvezi prevladovalo pomanjkanje obzirnosti in prilagodljivosti. Lahko da se nekateri celo odločite za prekinitev ljubezenskega razmerja. Samski ne pozabite na svoje prijatelje. Nekaj ljubezenskih iskric je možnih z osebo, ki jo že poznate.

Erotični horoskop

Čustva vas bodo begala, zato boste držali previdno razdaljo tudi v intimnih odnosih. Seks vas bo zanimal le, če boste imeli popoln nadzor nad celotno situacijo. V postelji boste znali pokazati neverjetno znanje, saj se boste vživeli v seksualne potrebe partnerja. Ženske se boste do svojih moških vedle kot do gospodarjev, še posebej, če bodo izpolnili vaše visoke seksualne kriterije.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano