Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Mesečni horoskop

To bo čudovit mesec za vas. Čeprav je za vami precej težko obdobje, se boste v prihajajočem mesecu končno sprostili. Svoje misli in čustva boste uredili do te mere, da boste na svet gledali z veliko mero optimizma in komaj čakali na vse, kar vam življenje prinaša. Če vas preganjajo nedokončane študijske obveznosti boste v tem času trdno prijeli za delo in morda še pred poletjem vse uspešno opravili.

Ljubezenski horoskop

Na čustvenem področju se bodo poznale posledice dobrih odločitev v zadnjem obdobju. Če boste jasno vedeli, kaj bi radi dosegli, imate prav vse možnosti, da vam to tudi uspe! Vezani boste lahko naredili pomemben korak naprej ali dobre dolgoročne načrte. Samski pa boste zapeljivi in tudi spogledljivi, kot že dolgo ne.

Erotični horoskop

Privlačili vas bodo zelo samostojni ljudje, ki se bodo lahko kosali z vami in s katerimi boste lahko živeli v harmoniji. V zvezi se boste obnašali nekonvencionalno. Radi imate priložnostni seks, toda, ko ste resni, od ljubimca zahtevate popolno predanost. Ne bodite preveč posesivni. Uživali boste v jutranjem seksu, zato ga čim večkrat uresničite.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano