Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Mesečni horoskop

Zamislili ste si drugače, kot se je na koncu vse skupaj izšlo, vendar nimate razloga za slabo voljo. Izkoristite situacijo takšno, kakršna je, in skušajte iz nje potegniti le najboljše. Tako ali tako pa boste imeli v prihajajočem mesecu veliko možnosti za popravke. Prva dva tedna v mesecu vam bosta nadvse naklonjena, saj se vam obeta uspeh na vseh področjih. Če v financah ne boste razsipni in nepremišljeni, boste ta mesec lahko privarčevali lepo vsoto. Pomembno je le, da vas ne bodo premamile hipne želje po luksuzu in težko dosegljivih užitkih. V službi boste še posebej v sredini meseca zelo občutljivi in konfliktni. Zapletli se boste v nek prepir, nato pa stisnili rep med noge. Raje se pogovorite in stvari pridite do dna.

Ljubezenski horoskop

Samski boste s svojimi čustvenimi izbruhi delovali zelo izzivalno ali nerazumljivo za okolico. Zaradi napačnih besed, izjav in nepremišljenih dejanj lahko padete v konfliktne situacije. Ne glede na priljubljenost, ki jo uživate v družbi nasprotnega spola, se izogibajte spogledovanju. Vezani pa boste želeli spremeniti tako partnerja kot tudi vajin način življenja. Prav v tem mesecu boste spoznali, da ga večno ne boste vrteli okoli prsta, tokrat se vam bo postavil po robu.

Erotični horoskop

Samski tokrat ne boste radi govorili o seksu, a boste v postelji pokazali povsem drugačen obraz. Oseba, ki bo z vami skočila med rjuhe, bo nad tokratno akcijo navdušena. Tudi vezani boste imeli veliko seksualne domišljije in boste odprti za vsako novo pozo. Vzburjala vas bo nežna predigra.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano