Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Tehtnica

Tehtnica 24.9. - 23.10

Mesečni horoskop

Pred vami je izredno zanimiv mesec. Sveže zaljubljeni kar ne boste mogli odtrgati pogleda z vaše simpatije, vezani pa boste v objemu vašega partnerja občutili mnogo večjo varnost kot v preteklih mesecih. Še posebej, če vam v zadnjem času na čustvenem področju ni šlo vse tako, kot ste si zamislili, je pred vami mesec pozitivnih sprememb, mesec izpolnjenih želja in novih zaobljub. Samski utegnete prav zdaj spoznati osebo, s katero si boste delili usodo v prihodnjem letu. Tudi na finančnem področju bo vse potekalo po načrtih, saj se bodo pokazali dolgo pričakovani rezultati neke naložbe. V službi in na poslovnem področju se vam nedvomno obetajo prelomne spremembe. Morda se vam bo utrnila nova ideja, ki jo boste spretno realizirali ali pa boste popolnoma spremenili način dela.

Ljubezenski horoskop

Pretekli meseci niso bili tako vroči, kot bo ta, zato se kar pripravite na vroče dogajanje. Zabave in druženja vseh vrst vam ne bo manjkalo, pravzaprav boste uživali v pravem pomenu besede. Prejemali boste nadpovprečno veliko pozornosti nasprotnega spola, kar bo ugodno vplivalo tudi na vašo samopodobo. Končno boste po dolgem času zadovoljni sami s seboj, na življenje pa boste gledali z optimizmom in vero.

Erotični horoskop

Vi boste zelo zanimivi ljubimci. Za vas bo seks sproščujoča tema, v kateri se boste izvrstno znašli. Radi boste preizkušali novosti, beseda 'perverzno' v vašem besedišču tako ne obstaja. Toda že kar nekaj časa ste nezadovoljni. Nikakor vam ne uspe najti partnerja, ki bi lahko zadovoljil vse vaše apetite. Ne predajte se, prihajajo spremembe na bolje.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano