Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Mesečni horoskop

Ta mesec vam dobro kaže na poslovnem in finančnem področju. V službi bo dogajanje precej umirjeno, vse bo stremelo k točno določenemu cilju. Dajte vse od sebe, saj se vam obeta vzpon. Hladna logika bo vaš najboljši zaveznik, čustva pa vam bodo večinoma povzročala zaplete. Ne dajte se pregovoriti, da bi vas kdo na podlagi čustev speljal v kaj, kar bo že na prvi pogled katastrofa.

Ljubezenski horoskop

Prva polovica meseca bo še posebej razburkana na čustvenem področju. Nakazuje se celo nevarnost zmede ali izgube. Vezani morda ne boste več točno vedeli, kakšnega partnerja si želite ob sebi, zato boste resno razmišljali o razhodu. Samski pa boste pozornost namenjali osebi, ki bo ob vsem tem ostala hladna. Več sreče v ljubezni se vam obeta v drugi polovici meseca.

Erotični horoskop

Privlačili vas bodo zelo samostojni ljudje, ki se bodo lahko kosali z vami in s katerimi boste lahko živeli v harmoniji. V zvezi se boste obnašali nekonvencionalno. Radi imate priložnostni seks, toda, ko ste resni, od ljubimca zahtevate popolno predanost. Ne bodite preveč posesivni. Uživali boste v jutranjem seksu, zato ga čim večkrat uresničite.

Popularno