Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Mesečni horoskop

Zamislili ste si drugače, kot se je na koncu vse skupaj izšlo, vendar nimate razloga za slabo voljo. Izkoristite situacijo takšno, kakršna je in poskušajte iz nje potegniti le najboljše. Tako ali tako pa boste imeli v prihajajočem mesecu veliko možnosti za popravke. Prva dva tedna v mesecu vam bosta nadvse naklonjena, saj se vam obeta uspeh na vseh področjih. Če v službi ne boste nazadnjaški in trmasti, vam ne bo hudega, čeprav prihajajo spremembe. Z malo volje boste v njih hitro našli marsikaj dobrega zase, morda da se razbremenite ali pa da se povzpnete na karierni lestvici. V družbi pa boste še posebej v sredini meseca zelo občutljivi in prepirljivi. Zapletli se boste v nek prepir, nato pa stisnili rep med noge. Raje se pogovorite in stvari pridite do dna.

Ljubezenski horoskop

Vezani se boste nekoliko težje usklajevali s partnerjem, vendar vaju zapleti začuda ne bodo pripeljali v prepire. Nekako se bosta uspela konec dneva vsemu skupaj smejati. Skupni cilji vaju bodo oba navdajali s pozitivno energijo. Samski boste polni nekakšnega vznemirjenja, vendar bo trajalo kar precej časa, preden boste ugotovili, za kaj gre. V prvi polovici meseca vas bo mamilo marsikaj, proti zadnjemu tednu pa vam bo vedno bolj jasno, da gre za določeno osebo ali pa določeno ljubezensko željo, ki jo tokrat preprosto morate uresničiti.

Erotični horoskop

Samski tokrat ne boste radi govorili o seksu, a boste v postelji pokazali povsem drugačen obraz. Oseba, ki bo z vami skočila med rjuhe, bo nad tokratno akcijo navdušena. Tudi vezani boste imeli veliko seksualne domišljije in boste odprti za vsako novo pozo. Vzburjala vas bo nežna predigra.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano