Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Mesečni horoskop

V tem mesecu boste polni energije. Energija ljubezni vas bo prebudila, zabavati pa se boste znali kot le malokdo drug, pri čemer pa boste pokazali tudi veliko mero empatije in razumevanja za tuje težave. V drugi polovici meseca boste sicer manj zagnani, vendar še vedno precej radoživi in veseli. V službi bo vse potekalo tekoče, saj se boste z nadrejenimi odlično razumeli, s sodelavci pa boste lahko sklenili mnogo koristnih dogovorov. Pazite se le prenagljenosti na finančnem področju, ki ji boste izpostavljeni še posebej v zadnjem tednu, saj se zaradi nepremišljenosti lahko pojavijo prevare ali izdaje. Bolj ko boste pohlepni po denarju, večja možnost obstaja, da se boste znašli na finančnem dnu.

Ljubezenski horoskop

Samski boste s svojimi čustvenimi izbruhi delovali zelo izzivalno ali nerazumljivo za okolico. Zaradi napačnih besed, izjav in nepremišljenih dejanj lahko padete v konfliktne situacije. Ne glede na priljubljenost, ki jo uživate v družbi nasprotnega spola, se izogibajte spogledovanju. Vezani pa boste želeli spremeniti tako partnerja kot tudi vajin način življenja. Prav v tem mesecu boste spoznali, da ga večno ne boste vrteli okoli prsta, tokrat se vam bo postavil po robu.

Erotični horoskop

Vezani boste pričakovali romantiko in nežnost, dobili pa nekaj bolj intenzivnega, kar vas bo še bolj navdušilo. Samske bodo vzburjali nekoliko grobi komplimenti in položaji, a če boste našli pravega partnerja ne bo ovir. Igro boste želeli voditi sami, zato bo vaš najljubši položaj takšen, da ste vi zgoraj.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano