Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Mesečni horoskop

Možnosti bodo vedno manjše, vi pa boste zahtevali vedno več. Bodite realni in ne pričakujte preveč, da ne boste meseca zaključili z razočaranjem. Če se boste prevzeli, bi utegnili za to plačati veliko ceno. Zato se zavedajte svojih psihičnih in fizičnih zmožnosti in delujte v tem okviru. Še posebno konec meseca bo pokazal, če ste upoštevali svoje omejitve. Finance vas ne bodo presenečale ne v pozitivnem, ne v negativnem smislu.

Ljubezenski horoskop

Ta mesec je čas za nove ljubezenske začetke, zato nikar ne bodite čakajte doma. Odpravite se na kam in osvajajte, kot to znate le vi. Sramežljivost pa v tem mesecu le puščajte doma. Ponudilo se vam bo mnogo novih priložnosti in obžalovali boste, v kolikor jih ne boste izkoristili. Vezani pa zgrabite partnerja in ga odpeljite neznano kam. Nujno potrebujeta čas zase, ki vama bo pomagal zakrpati luknje, nastale v odnosu.

Erotični horoskop

Pri seksu boste zelo temperamentni. Zahvaljujoč svojim veščinam in vzdržljivosti boste znani kot izvrsten ljubimec. Seksa vam prav gotovo ne bo primanjkovalo. Vezani lahko pričakujete zelo strastne trenutke. Samski, pred vami je zanimiv teden. Izžarevali boste seksualno energijo, ki bo osvajala vse, ki se bodo znašli v vaši družbi.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano