Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Mesečni horoskop

Ta mesec bodo v ospredju čustva. Pri pomembnih odločitvah se ne zanašajte na druge, temveč prisluhnite svojemu šestemu čutu. Poskusite odkriti, katera dejavnost vas veseli, morda se preizkusite v kakšni novi spretnosti, kot je kvačkanje, začnite telovaditi ali se učiti tujega jezika. Vse vam bo namreč šlo izjemno dobro od rok, tudi kariera bo cvetela.

Ljubezenski horoskop

Čaka vas velik preboj na ljubezenskem področju, kjer se bodo pričele odpirati možnosti za resno čustveno razmerje. Začeli boste postavljati temelje za prehod iz faze zaljubljenosti v fazo partnerstva. V kolikor pa partnerja že imate, pa se bosta odločila za velik korak naprej, pri katerem boste imeli vso podporo vaših bližnjih. Veliko časa v tem mesecu vam bo vzelo sanjarjenje, kar ni v vaši navadi. Pazite le, da ostanete na realnih tleh.

Erotični horoskop

Čustva vas bodo begala, zato boste držali previdno razdaljo tudi v intimnih odnosih. Seks vas bo zanimal le, če boste imeli popoln nadzor nad celotno situacijo. V postelji boste znali pokazati neverjetno znanje, saj se boste vživeli v seksualne potrebe partnerja. Ženske se boste do svojih moških vedle kot do gospodarjev, še posebej, če bodo izpolnili vaše visoke seksualne kriterije.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano