Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Mesečni horoskop

Na splošno boste ta mesec precej bolj umirjeni kot navadno, saj boste končno našli neko ravnovesje. Poskrbeli boste tudi za dovolj fizične aktivnosti, kar bo dodatno utrdilo vašo voljo, posledično pa boste imeli tudi več energije. V službi bo vse potekalo po dogovorih, večkrat pa vas bo razjezil nek sodelavec, ki se bo nenehno vtikal v vaše delo. Morda je čas, da mu končno poveste, kar mu gre.

Ljubezenski horoskop

Na splošno boste v tem mesecu precej razigrani, saj bo nekdo grel vaše srce. Morda boste celo zaljubljeni kot že dolgo ne. Ne glede na to, da bo strastno in romantično, pa nikar ne pozabite na trezno glavo. Za seboj imate nekaj neprijetnih izkušenj, zato pazite, da ne boste ponavljali napak.

Erotični horoskop

Svoje potrebe boste kot vedno postavljali na prvo mesto. Čustva boste ta mesec še posebno neradi izkazovali. Morda boste prav zato izžarevali posebno privlačnost ter mamili partnerje, da se vam približajo, a le na lastno tveganje. V odnosih boste zahtevni. Iščete uspešnega človeka, zato se boste izogibali vsem, ki bodo le na pol zadovoljili vaše kriterije.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano