Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Mesečni horoskop

V pomembne stvari se bo vmešala tretja oseba in vam do neke mere vsilila svoje mnenje. Kmalu boste tudi sami prišli do tega, da vpliva ne bo mogoče zaobiti, zato boste pač zaplavali s tokom. Horoskop vam svetuje, da ne popuščajte že od samega začetka, saj imate vse možnosti, da si izborite drobne, a pomembne prednosti v nastali situaciji. Predvsem v financah imate veliko potenciala za nepričakovane vire prihodkov ali povečanje obstoječih. Pa tudi na vseh drugih področjih boste funkcionirali po načelu ponudbe in povpraševanja, pri tem pa precej varčevali s svojo energijo. Znali boste ločiti, kaj je vredno truda in kdaj se nima smisla truditi.

Ljubezenski horoskop

Samskim ta mesec prinaša nova in zanimiva dogajanja v ljubezenskem življenju pa tudi v odnosu z osebo, ki vam je že dlje časa všeč. Za razliko od preteklosti, vam bo tokrat uspelo pridobiti njeno pozornost. Vezani se potrudite in osrečite ljubljeno osebo. Včasih je tako zelo enostavno izpolniti želje ali pričakovanja svojega partnerja, če le ne pozabite na tiste prave in najlepše stvari, ki vaju združujejo v ljubezenski vezi.

Erotični horoskop

Samski boste poleg tolažbe tokrat iskali tudi popolnega partnerja, ki bi lahko izpolnil vsako vašo seksualno željo, ki pa jih ni malo. Prva polovica meseca bo nadvse ugodna. Vezani se boste navduševali nad na novo odkritimi položaji.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano