Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Mesečni horoskop

Ta mesec vam dobro kaže na poslovnem in finančnem področju. V službi bo dogajanje precej umirjeno, vse bo stremelo k točno določenemu cilju. Dajte vse od sebe, saj se vam obeta vzpon. Hladna logika bo vaš najboljši zaveznik, čustva pa vam bodo večinoma povzročala zaplete. Ne dajte se pregovoriti, da bi vas kdo na podlagi čustev speljal v kaj, kar bo že na prvi pogled katastrofa.

Ljubezenski horoskop

V kolikor nimate resnega partnerja se lahko, še posebej v drugi polovici meseca, zgodi, da se vaša simpatija oddalji od vas. Nikar ne izgubljajte dragocenega časa za objokovanje in obžalovanje, ampak se raje posvetite novim podvigom. Vezani pa boste morali premagati neke prepreke, ki vam jih postavljajo drugi. Zelo pomembno je, da se s partnerjem uskladita, preden se lotita sprememb.

Erotični horoskop

V postelji boste zelo romantični in odkrito boste kazali svoja čustva. Privlačili vas bodo popolni partnerji in to jim boste tudi jasno povedali. Moški boste imeli radi nadzor nad situacijo med rjuhami. Ženske pa boste hrepenele po močnih, odločnih moških, ki bodo ugodili vsem vašim pravljičnim željam. Poskusite erotično masažo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano