Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Mesečni horoskop

V tem mesecu se vam obetajo težave na ljubezenskem področju. Vi ali vaš partner bosta spremenljiva in neodločna, kar lahko povzroči kar nekaj škode v partnerstvu. Poleg tega bo v vaši zvezi prevladovalo pomanjkanje obzirnosti in prilagodljivosti. Lahko se celo odločite za prekinitev ljubezenskega razmerja. Sicer praznični čas za to ni najbolj primeren, vendar če se boste odločili tako, storite, kar mislite, da je prav. Samski v božičnem času ne pozabite na svoje prijatelje in na družinske člane, ki bodo že komaj čakali na vaš obisk. Prav takšni skupni trenutki v družinskem krogu so zlata vredni in prav gotovo vam bodo za vedno ostali v prijetnem spominu. Uživajte v decembru. V službi bo dogajanje precej bolj umirjeno, saj bo stremelo k točno določenemu cilju. Dajte vse od sebe, saj se vam obeta vzpon.

Ljubezenski horoskop

Ljubezni ne boste posvečali posebne pozornosti, še najmanj v začetku meseca. Kasneje vas bo bodisi spomnil vaš partner ali pa se bo pojavila nova oseba, ki bo pritegnila vašo pozornost. Prave predanosti kljub temu ne boste pokazali vse tja do zadnjega tedna. Takrat pa bo že skrajni čas, da v čustvih nadoknadite zamujeno.

Erotični horoskop

Vodili boste hiter tempo življenja in hrepeneli boste po avanturah. Pri seksu ne boste poznali mere, občasno boste preveč agresivni. Vi ne morete brez seksa. Še posebej so vam zabavne erotične igrice, zato se kar naprej zabavate s partnerjem. Čeprav radi dominirate, se boste tokrat trudili, da bo vaš partner užival veliko bolj kot vi.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano