Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Mesečni horoskop

Pred vami je zabaven mesec, ki pa bo lahko za finance nekoliko kritičen. Po eni strani boste precej impulzivni z denarjem, res pa je tudi, da se ne boste mogli izogniti premnogim prepirom in izzivom. Naj vas ne potolčejo, raje v njih uzrite nove priložnosti. Več sproščenosti pa se vam obeta v službi, saj bo tam ozračje nadvse veselo. Morda boste v kolektiv celo sprejeli nekoga novega, ki bo še dodatno popestril vzdušje. Pazite, kakšen prvi vtis boste pustili, saj si vas utegne oseba kot take tudi zapomniti.

Ljubezenski horoskop

V ljubezni se vam v prvi polovici meseca ne obeta nič novega. Nič se ne bo premaknilo in to vas bo spravljalo v obup. Na trenutke se boste počutili osamljene, kar vam bo še dodatno jemalo energijo. Če imate partnerja, se ne boste mogli izogniti določenim prepirom, vendar se bo situacija kaj hitro izboljšala.

Erotični horoskop

Zelo boste privlačni za pripadnike nasprotnega spola. Radi narekujete tempo ljubezenske igre, kar vam partner pogosto zameri. Nimate sramu, odprti ste in jasno poveste, kaj želite. Med seksom ne govorite radi, toda zato vam še kako prijajo vzdihi zadovoljstva. Vezani, možne so težave, če vas partner ne bo mogel zadovoljiti. Imejte razumevanje.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano