Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Letni horoskop

Najpomembnejša lekcija leta 2020 bo, kako izbrati pravi trenutek za pravo stvar. Preden se bo začela pomlad, boste imeli že nekaj neprijetnih izkušenj, vendar se bo z zvončki in trobenticami prebudila tudi vaša sreča. Junija se vam obeta večji preobrat, ki bo usmerjal dogajanje še vse tja do sredine jeseni. Poletne načrte boste morali spreminjati v zadnjem hipu. Na finančnem področju se vam obetajo vzponi in padci, še posebno takoj po novem letu pa nikar ne špekulirajte in če je le mogoče tudi ne sprejemajte nobenih večjih finančnih odločitev. April bo čas za dobre nakupe.

Ljubezenski horoskop

Leto 2020 ne bo najbolj ugodno za vezane. Razkritje napetosti v zakonskem življenju bo stresno, vendar boste s strpnostjo, razumevanjem in umirjenostjo težave s partnerjem tudi rešili. Ljubezensko področje bo v začetku leta izpostavljeno mnogim izzivom, težave vas čakajo na vseh straneh. Druga polovica leta vam prinaša predvsem neodločnost pri odločitvi ali vztrajati v zvezi ali ne. Situacija bo zelo napeta in obremenjujoča, z odločitvijo pa boste presenetili celo sami sebe. Ljubezensko življenje samskih pa bo v začetku leta teklo po utečenih tirnicah. Drveli boste iz ene veze v drugo, a življenjskega sopotnika še ne boste našli. Mnogi med vami boste spoznali, da niste na pravi poti in da lahko še vedno spremenite začrtane tokove. Nenadno srečanje z osebo, v katero se boste zagledali med potovanjem, bo prijetno in za marsikoga tudi usodno. Letos nikakor ne podcenjujte ljubezni na prvi pogled.

Erotični horoskop

Od začetka leta seks ne bo na prvem mestu v vašem življenju. Še daleč od tega. Mnogi med vami se ne boste prebudili vse do pomladi. A ko se bo vaš libido enkrat dvignil, bo kar nekaj mesecev ostal na visokem nivoju. Če vam bo partner težko sledil, ne boste dosti pomišljali o menjavi. Vaša domišljija bo divja, strasti se bodo hitro vnele in vas podžigale vse dokler ne boste dosegli cilja.

O znamenju

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.

Znane osebnosti

Ben Affleck, Antonio Banderas, Napoleon Bonaparte, Sandra Bullock, David Duchovny, Roger Federer, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Danielle Steel, Patrick Swayze

Astrološki znak

Lev

Datumi

23.7. - 22.8

Ozvezdje

Lev

Element

ogenj

Latinsko ime

Leo

Vladajoči planet

Sonce

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

zlata, oranžna, rumena

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano