Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Letni horoskop

Leto 2021 vam bo ponudilo priložnost za znatne in korenite spremembe, ki bodo sčasoma prinesle večjo stabilnost in vsebino vašemu življenju. Spopadali se boste z različnimi situacijami, kar kaže na odgovoren in zrel odnos pri oblikovanju svojih odločitev. Vse skupaj vas bo sprva presenetilo, tako da bo težko razumeti, ko vam bo končno uspelo nekaj, za kar se trudite že precej časa. V nekaterih pogledih vam leto 2021 torej ponuja možnost, da svetu pokažete svoje prave sposobnosti in potenciale, ki jih nosite v sebi.

Ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop vam napoveduje razgibano leto 2021. V partnerskih zvezah bodo naglašeni konflikti, ki jih bo enostavno potrebno razrešiti ali pa iti vsak svojo pot. Pojavile se bodo zahteve, ki jim bo potrebno zadostiti, drugače se bo vaše čustveno zadovoljstvo iz dneva v dan večalo. Samski boste imeli veliko priložnosti, vendar bodo večinoma obvisele nekje na sredi, brez pravega konca in tudi brez ključne ljubezenske lekcije za vas.

Erotični horoskop

Pozorno boste izbirali, kdaj in s kom boste pripravljeni seksati. Priložnost bo morala biti dovolj glamurozna, vaš ego pa potešen že preden boste doživeli telesno zadovoljitev. Zelo dovzetni boste za laskanje, vzburjalo vas bo predvsem to, kako privlačite partnerja. Nemalokrat se bo v vaših fantazijah znašla oseba, ki tam nima kaj početi, a prepovedani sadeži vam bodo še veliko bolj dišali. Tudi v praksi bo vonj za vas močan afrodiziak.

O znamenju

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.

Znane osebnosti

Ben Affleck, Antonio Banderas, Napoleon Bonaparte, Sandra Bullock, David Duchovny, Roger Federer, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Danielle Steel, Patrick Swayze

Astrološki znak

Lev

Datumi

23.7. - 22.8

Ozvezdje

Lev

Element

ogenj

Latinsko ime

Leo

Vladajoči planet

Sonce

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

zlata, oranžna, rumena

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano