Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Letni horoskop

Z navdušenjem boste sestavljali cilje za leto 2019 in še za naprej. Veselili se boste vsega, kar vam prihaja na pot. Sploh v prvih tednih boste nadvse pozitivni. V vsakem dogodku in človeku pa boste skušali najti najboljše. Četudi se sploh ob koncu pomladi ne bo vse odvijalo po načrtih, se boste kar uspešno prilagajali in večinoma iztržili največ, kar boste sploh lahko. Poleti se pazite svoje lastne naivnosti na finančnem področju. Je že res, da boste prejeli mnoge mikavne ponudbe ali možnosti investicij, vendar pa boste z nepremišljenostjo lahko hitro zašli na tanek led. Raje se posvetite zasebnemu področju in naredite vse, kar je v vaši moči, da boste sproti reševali nastale težave.

Ljubezenski horoskop

V ljubezenskem smislu je pred vami naporno leto. Še posebno v začetku poletja vas bo dogajanje na čustvenem področju največkrat spravilo v slabo voljo. Vezani ne boste tako zlahka dosegli svojega. Treba pa je priznati, da boste tudi za partnerjeve potrebe precej gluhi in slepi. Samski pa boste še naprej neučakano čakali princa ali princesko na belem konju, vendar se bo zdelo, da ste vse bolj izbirčni.

Erotični horoskop

Malce bolj sramežljivi boste in kar težko boste povedali kaj vam je všeč. Bolj se boste prepuščali drugi osebi. Vendar pa potem večkrat razmišljali, da si želite več. Če ne boste izrazili kaj si želite, vam drugi ne morejo brati misli. Opogumite se! Začnite z majhnimi koraki in že v drugi polovici leta se lahko zgodi, da boste bolj samozavestni in tudi bolj neposredni v postelji. V vas se skriva nekaj divjega, čas je da to pride na plan in vam popestri spolno življenje. Prepustite se!

O znamenju

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.

Znane osebnosti

Ben Affleck, Antonio Banderas, Napoleon Bonaparte, Sandra Bullock, David Duchovny, Roger Federer, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Danielle Steel, Patrick Swayze

Astrološki znak

Lev

Datumi

23.7. - 22.8

Ozvezdje

Lev

Element

ogenj

Latinsko ime

Leo

Vladajoči planet

Sonce

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

zlata, oranžna, rumena

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano