Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Lev

Lev 23.7. - 22.8

Letni horoskop

Leto 2022 bo za leve polno akcije in avantur. Čeprav sta načrtovanje in izvedba vaš zaščitni znak, se boste levi letos bolj ukvarjali z odpravljanjem posledic kot s kovanjem bojnega načrta. Rezultati vaših dejanj bodo močno povezani s količino vloženega truda – če želite dober izkupiček, torej ne sprejemajte nepremišljenih odločitev in se ne odločajte v naglici. Delo, ki ga boste opravili brez premisleka, namreč ne bo prineslo želenih rezultatov.

Ljubezenski horoskop

Samskim se največ možnosti za zvezo nasmiha spomladi in jeseni. Takrat bodite neustrašni in zaupajte svojemu šestemu čutu – če se vam zdi, da bi z izbrano osebo lahko začeli resno zvezo, se predajte in ne razmišljajte o morebitnih pasteh. Tistim levom, ki ste v razmerju, se obeta nekaj pritiskov, ki lahko zvezo poglobijo ali spodbudijo h koncu. Če se vajina ljubezen po vseh težavah ne bo ohladila, imate veliko možnosti za uspeh.

Erotični horoskop

Po naravi ste vročekrvni ljubimec oziroma ljubimka, a v letu 2022 boste predvsem raziskovali svoje spolne fantazije ter ugotavljali, kaj vam je najbolj všeč. Največ romantike se obeta okoli 12. aprila, ko se bo srečni planet Jupiter prijetno spogledoval s sanjavim Neptunom. Takrat se lahko vaš pogled na spolnost in užitke, povezane z njo, povsem spremeni.

O znamenju

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.

Znane osebnosti

Ben Affleck, Antonio Banderas, Napoleon Bonaparte, Sandra Bullock, David Duchovny, Roger Federer, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Danielle Steel, Patrick Swayze

Astrološki znak

Lev

Datumi

23.7. - 22.8

Ozvezdje

Lev

Element

ogenj

Latinsko ime

Leo

Vladajoči planet

Sonce

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

zlata, oranžna, rumena

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano