TELEKOM SLOVENIJE

Letni horoskop lev

Lev

Lev 23.7. - 22.8.

Lev 23.7. - 22.8

V svoji karieri vse pogosteje ugotavljate, da morate vnesti več ustvarjalnosti in manj rutine. V letu 2024 boste v svojem poklicnem ali javnem življenju našli več veselja. Na vaši poti vas čakajo dobre stvari. Vaš ugled se na splošno izboljšuje. Jupiter, ki do konca maja prehaja skozi vaš sektor kariere in ugleda, povečuje zadovoljstvo, priložnosti in dobro voljo na teh področjih vašega življenja. Najpomembnejše letošnje priložnosti se nanašajo na vodenje, upravljanje in povezovanje. Uživate v družbenem vzponu!

Ljubezenski horoskop

Za vezane bo začetek leta precej stresen, saj bo vaše pojmovanje ljubezni na preizkušnji. Vsa zmotna prepričanja in nerealna pričakovanja, s katerimi ste se vse preveč ukvarjali, se bodo do pomladi razjasnila in vam omogočila pogled na razmerje v drugi luči. Dobre novice in praznovanja, kot so rojstvo, poroke in zabave, vas bodo vse do konca leta obdržali na stabilnih tleh. Samskim pa se odpira nadvse uspešno leto za ljubezen. Potovanja, zabave in različna druženja vam bodo popestrila že prve mesece in vas tako zbližala z osebo, ki bo morda vaš bodoči partner. Čutili boste močno privlačnost in veliko zanimanje.

Erotični horoskop

Nerealna pričakovanja na erotičnem področju vam bodo že kmalu po novem letu prinesla manjšo krizo. V resnici ne bo potrebno veliko, da se vaš libido pobere in vam spet prinese ognjemete strasti med rjuhami. Bo pa nujno, da vas bo partner zadovoljil tudi na čustveni ravni. To bo osnovni pogoj za dober seks, ki bo v tem letu vendarle večinoma nežen in celo romantičen.

O znamenju

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben.

Znane osebnosti

Ben Affleck, Antonio Banderas, Napoleon Bonaparte, Sandra Bullock, David Duchovny, Roger Federer, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Danielle Steel, Patrick Swayze

Astrološki znak

Lev

Datumi

23.7. - 22.8

Ozvezdje

Lev

Element

ogenj

Latinsko ime

Leo

Vladajoči planet

Sonce

Kompatibilen z

oven, dvojčka, tehtnica, strelec

Barva

zlata, oranžna, rumena