Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Letni horoskop

V prvih mesecih leta vas bo prizadel prepir s prijatelji, spregledali pa boste marsikaj, kar je bilo do sedaj skrito vašim očem. To je čas, v katerem boste z bolečo izkušnjo spoznali, kdo je pravi prijatelj in kdo si od vas le nekaj obeta ali pa vam krati prepotrebno energijo. V prihodnosti boste veliko bolj previdni, kakšne ljudi si nabirate okoli sebe, saj je to pomembno za vaš osebnostni razvoj. Napor in trud, vložena v vaše delo, bosta prve rezultate pokazala v začetku pomladi, to pa vam bo dalo še večji zagon za naprej. Leto 2019 bo zaznamovano s trdim delom v poslu, morda pa boste celo prišli do delovnega mesta, ki si ga že dolgo želite. Na žalost pa vaše finance ne bodo rasle sorazmerno z vašim uspehom. Zavedajte se, da so to enkratne priložnosti, ki jih morate uresničiti, uspeh pa vas bo dolgoročno popeljal tudi do boljšega zaslužka.

Ljubezenski horoskop

Dokaj pogosto vas bo mučila monotonost, kar bo negativno vplivalo na vaše splošno počutje. Takrat seveda ne boste srce vsake zabave, kar pa še ne pomeni, da morate doma pestovati svojo slabo voljo. Najboljše priložnosti v letu 2019 bodo nepričakovane, s tem da boste samski lahko v začetku pomladi tudi zelo pozitivno presenečeni. Vezani pa se oborožite s potrpljenjem. Izkazali se boste kot odlična moralna podpora, ko bo imel partner svoje težke trenutke.

Erotični horoskop

Bolj kot se bosta s svojim spolnim partnerjem spoznavala, bolj si boste želeli daljše predigre in seksa. Ta hitri seks na kakšnem bolj izpostavljenem kraju vas ne bo toliko zanimal in tudi ne zadovoljil kot bi si želeli. Želeli se boste posvetiti sebi in njemu. Še bolj boste uživali ob prižganih lučeh in če vas bo partner opazoval kako se igrate sami s seboj. Bodite drzni in se ne obremenjujte s tem, kaj si morda misli, verjemite da so njegove želje še bolj poredne kot vaše.

O znamenju

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

Znane osebnosti

Alec Baldwin, Mariah Carey, Jackie Chan, Russell Crowe, Elton John, Leonardo Da Vinci, Stacy Ferguson "Fergie", Eddie Murphy, Sarah Jessica Parker, Vincent Van Gogh

Astrološki znak

Oven

Datumi

21.3. - 20.4

Ozvezdje

Oven

Element

ogenj

Latinsko ime

Aries

Vladajoči planet

Mars

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

rdeča, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano