Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Letni horoskop

Čeprav vam je veseli december dal misliti, da ste na pragu sprememb, pa bo trajalo kar nekaj časa, preden boste ta prag tudi prestopili. Leto 2020 se bo začelo počasi in vas odpeljalo na precej stranskih poti. Šele sredi pomladi se boste zares vrnili na točko, kjer ste v bistvu že bili, in ubrali pravilno pot naprej. Proti koncu poletja boste dobili potrditev, tako da vas čaka zadovoljna, a tudi delavna jesen. Čez dobro leto se boste počutili kot popolnoma druga oseba. Energijsko najmanj ugodno obdobje bo februar, najbolj zahtevna meseca pa bosta marec in november.

Ljubezenski horoskop

Pri vezanih bo vstop v novo leto zaznamovalo romantično in nežno partnersko vzdušje, ki bo v vas spodbudilo še večjo željo po partnerjevi družbi. Hitro se bodo pojavile vsakodnevne, delovne in druge obveze, ki bodo od vaju zahtevale, da preživita manj časa skupaj. Takrat ne vihajte nosu in ne obtožujte partnerja. Težave lahko rešita do jeseni, kasneje pa boste imeli več sreče drugje kot v ljubezni. Samskim začetek novega leta ne prinaša bistvenih sprememb. Zimsko enoličnost si boste sprva začinili z romantičnimi izleti v preteklost, ki vas bodo za hip ogreli, vendar bo to premalo. Obogateni z novim starim spoznanjem boste pričakali prve tople sončne žarke in jim nastavili svoje srce, ki bo kar koprnelo po ljubezenskih dogodivščinah. Če ne prej, se boste meseca maja zagotovo zaljubili. Preostanek leta bo umirjen, a zelo romantičen.

Erotični horoskop

Ne samo, da boste letos v postelji nenavadno zahtevni. Tudi precej bolj občutljivi boste. To vam ob spretnem partnerju lahko prinese nepozabne orgazme. Ampak po drugi strani pa vas bo tudi vsaka najmanjša podrobnost zmotila in vaš libido bo hitro strmoglavil, če vam kaj ne bo prav. Vaše seksualne fantazije pa vas bodo v tem letu popeljale marsikam, tudi daleč čez mejo tega, kar ste v resnici preizkusili med rjuhami.

O znamenju

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

Znane osebnosti

Alec Baldwin, Mariah Carey, Jackie Chan, Russell Crowe, Elton John, Leonardo Da Vinci, Stacy Ferguson "Fergie", Eddie Murphy, Sarah Jessica Parker, Vincent Van Gogh

Astrološki znak

Oven

Datumi

21.3. - 20.4

Ozvezdje

Oven

Element

ogenj

Latinsko ime

Aries

Vladajoči planet

Mars

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

rdeča, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano