Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Letni horoskop

Splošni uspeh in vaše počutje v letu 2021 bo močno povezano z vašim delom. Vsi tisti, ki se tudi v službi trudite, da bi nekaj doprinesli k družbi in napredku človeštva, boste še zlasti veliko energije potrošili za svoja delovna prizadevanja. Marsikdaj vas bodo na zasebnem področju opozarjali, da si želijo več pozornosti. Eno takih bo vaše ljubezensko življenje, ki bo potrebovalo nemalo pozornosti in potrpljenja. Komunikacija ne bo najbolj gladka, zato previdno izbirajte trenutke za pogovor in za sprejemanje pomembnejših odločitev. Zelo boste cenili svojo neodvisnost, a ne bojte se sprejeti pomoči bližnjega, kadar jo boste potrebovali.

Ljubezenski horoskop

Ovnom ljubezenski horoskop 2021 napoveduje čas za umirjanje, ustalitev in iskanje nekoga, s komer bi se lahko srečno postarali. To samo po sebi ne pomeni, da boste imeli vsi vezani mirno leto brez posebnih pretresov. Pojavljala se bodo vprašanja o utesnjenosti in o mejah, ki jih znotraj svojega odnosa ne morete prestopiti. Na splošno pa vendarle lahko rečemo, da vam to leto prinaša pozitivno potrditev odgovornosti in do neke mere tudi nagrajuje vse tisto, kar boste pripravljeni odgovornega storiti za druge. Poudarek bo na avtoritetah in pa na vrednotah, ki najverjetneje izvirajo iz vaše družinske tradicije.

Erotični horoskop

Da se bo med rjuhami zares iskrilo, bodo potrebna globoka čustva in občutek povezanosti. Imeli boste obdobja erotičnega eksperimentiranja, ko boste posegli po erotičnih pripomočkih, samski boste zamenjali več partnerjev in preizkusili več različnih opcij. Vendar pa si največje zadovoljstvo zagotovo lahko obetate ob osebi, ki vam pomeni nekaj posebnega in ji boste tudi lahko brez sramu zaupali svoje poredne fantazije.

O znamenju

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

Znane osebnosti

Alec Baldwin, Mariah Carey, Jackie Chan, Russell Crowe, Elton John, Leonardo Da Vinci, Stacy Ferguson "Fergie", Eddie Murphy, Sarah Jessica Parker, Vincent Van Gogh

Astrološki znak

Oven

Datumi

21.3. - 20.4

Ozvezdje

Oven

Element

ogenj

Latinsko ime

Aries

Vladajoči planet

Mars

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

rdeča, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano