Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Letni horoskop

V tem letu vas bodo vsi hvalili in občudovali. To vam bo sicer všeč, a v sebi boste čutili negotovost in nezaupanje. Zelo boste previdni pri odločitvah, ki se nanašajo na kariero. Pričnite se pripravljati na spremembe, ki lahko nastopijo že zelo kmalu. Pri sebi bi lahko odkrili tudi žilico za pisanje. Dobro preglejte finančno stanje, da boste imeli pregled nad tem, koliko zapravite. Presenetila vas bo neodločnost vašega partnerja. Dvakrat premislite pomembne odločitve, saj se vam nakazujejo večji prepiri. Trdni boste morali biti za oba. Samski boste zelo kmalu spoznali osebo, ki bo popolnoma spremenila vaš pogled na svet in na dogajanje okoli vas. Marsikaj vam bo bolj jasno.

Ljubezenski horoskop

Ljubezensko življenje samskih bo v začetku leta teklo po utečenih tirnicah. Drveli boste iz ene veze v drugo, a življenjskega sopotnika še ne boste našli. Mnogi med vami boste spoznali, da niste na pravi poti in da lahko še vedno spremenite začrtane tokove. Nenadno srečanje z osebo, v katero se boste zagledali med potovanjem, bo prijetno in za marsikoga tudi usodno. Letos nikakor ne podcenjujte ljubezni na prvi pogled. Razkritje napetosti v zakonskem življenju bo za vezane stresno, vendar boste s strpnostjo, razumevanjem in umirjenostjo težave s partnerjem tudi rešili. Ljubezensko področje bo v začetku leta izpostavljeno mnogim izzivom, težave vas čakajo na vseh straneh. Druga polovica leta vam prinaša predvsem neodločnost pri odločitvi ali vztrajati v zvezi ali ne. Situacija bo zelo napeta in obremenjujoča, z odločitvijo pa boste presenetili celo sami sebe.

Erotični horoskop

To leto se vam bo dogajalo zanimivo erotično nihanje. Nekaj časa boste neustavljivi ljubimci, potem pa se bo zgodil obrat, postali boste popolnoma pasivni in za pomanjkanje strasti krivili partnerja. Sicer pa vam to leto prinaša nekaj žgečkljivih novosti. morda boste zgolj zbrali pogum za kakšen bolj drzen ljubezenski položaj, mnogi med vami pa boste obiskali tudi kakšno erotično trgovino.

Kako vam kaže za denar? Vam jesen prinaša dobre novice? Pošljite sms DENAR9 na 6116. * 6116, sms vedeževanje s tradicijo

O znamenju

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

Znane osebnosti

Alec Baldwin, Mariah Carey, Jackie Chan, Russell Crowe, Elton John, Leonardo Da Vinci, Stacy Ferguson "Fergie", Eddie Murphy, Sarah Jessica Parker, Vincent Van Gogh

Astrološki znak

Oven

Datumi

21.3. - 20.4

Ozvezdje

Oven

Element

ogenj

Latinsko ime

Aries

Vladajoči planet

Mars

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

rdeča, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano