Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Letni horoskop

Začetek leta vam lahko prinese nekaj novosti. V prvi četrtini 2022 posebno skrb namenite zdravju, saj lahko konjunkcija Saturna in Merkurja prinese težave, povezane z njim. Veliko se boste ukvarjali z družinskim življenjem, saj bo Mars v svojem znamenju v 4. hiši, družine in vsakdanjega dela, preden se premakne v 2. hišo. Če želite gladko pluti skozi leto 2022, pa se boste morali enakovredno kot družini posvečati tudi financam. Imate velike možnosti za pridobitev nepremičnine ali gradnjo hiše.

Ljubezenski horoskop

Veliko priložnosti bo za ljubezen, še posebno če boste spontani in brez pričakovanj. Nekako se boste pogosto znašli ob pravem času na pravem kraju, kar bo nedvomno prednost, ki jo velja izkoristiti. Brez pretiranega truda vam lahko uspe osvojiti srce simpatije in marsikdo vam po pogledal skozi prste tudi pri kakšni napačni potezi. Malo možnosti je, da bi samski ovni leto končali brez partnerja.

Erotični horoskop

Iskrice se bodo med rjuhami tako pri vezanih kot pri samskih ovnih najbolj kresale maja in oktobra. Desetega maja namreč Jupiter, planet sreče, začne svoje potovanje skozi znamenje ovna, kjer ni bil že vse od leta 2011. To vam bo omogočilo, da na polno izkoristite vse užitke. Samski ovni boste imeli polne roke dela, ovni v zvezi pa boste polni optimizma in vedno novih idej, kako začiniti svoje spolno življenje. V kuhinji, pod prho, zakaj pa ne?

O znamenju

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

Znane osebnosti

Alec Baldwin, Mariah Carey, Jackie Chan, Russell Crowe, Elton John, Leonardo Da Vinci, Stacy Ferguson "Fergie", Eddie Murphy, Sarah Jessica Parker, Vincent Van Gogh

Astrološki znak

Oven

Datumi

21.3. - 20.4

Ozvezdje

Oven

Element

ogenj

Latinsko ime

Aries

Vladajoči planet

Mars

Kompatibilen z

dvojčka, lev, strelec, vodnar

Barva

rdeča, bela

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano