Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Letni horoskop

Za vas bo poseben čar leta 2021 v ritmu zabave in uživanja. Čeprav ne slovite kot spontani veseljaki, boste v tem letu presenečali sebe in svoje najbližje. Ponovno boste odkrili radosti, ki vas osrečujejo in našli nove načine za preživljanje prostega časa, ki si ga še kako zaslužite. To pa še ne pomeni, da ne boste znali zavihati rokavov. Na splošno boste v stvari, s katerimi se boste ukvarjali, vlagali več energije kot običajno, pa tudi navdušenje vas bo vodilo pogosteje, kot ste bili vajeni doslej.

Ljubezenski horoskop

Iskanje sorodne duše je sicer ena izmed vaših glavnih prioritet, a ljubezenski horoskop 2021 vam prinaša nekaj sprememb tudi na tem področju. Ljubezen kot taka se bo prepletala z vprašanji o osebni svobodi in mejah, ki ste jih še pripravljeni sprejeti v odnosu, hkrati pa bo marsikdaj odrinjena v ozadje. Nekoliko morda po krivdi ljubezenskih razočaranj, predvsem pa zato, ker se bo večji del vašega letošnjega dogajanja odvijal na drugih področjih. Lahko bi celo rekli na očeh javnosti. Posamezna obdobja, ki bodo bolj usmerjena na ljubezen, pa bodo zato v tem krajšem času prinesla toliko večji napredek.

Erotični horoskop

Znali boste uživati v seksu. Tako ali drugače boste posteljno telovadbo združevali s hrano, saj že star pregovor pravi, da gre ljubezen skozi želodec. Znali boste razvajati in uživati v nasladi. Naj bolj vam bo všeč, če bo dovolj časa za dolgo predigro in se vam ne bo treba bati, da bi vas kdo zalotil ali celo zmotil. Zapeljevanje pa v letu 2021 ne bo vaša močna točka, zato boste tudi samski Biki pogosteje plen kot pa osvajalci.

O znamenju

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

Znane osebnosti

Jessica Alba, David Beckham, Pierce Brosnan, George Clooney, Enya, Audrey Hepburn, Janet Jackson, Uma Thurman, Stevie Wonder, Rene Zellweger

Astrološki znak

Bik

Datumi

21.4. - 20.5

Ozvezdje

Bik

Element

zemlja

Latinsko ime

Taurus

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

rak, devica, kozorog, ribi

Barva

rožnata, modra, modrozelena

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano