Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Letni horoskop

Sreča je na vaši strani, saj Mars že januarja prehaja v strelca. Skozi leto 2022 boste pluli brez pretiranih preizkušenj na skoraj vseh področjih svojega življenja. Velik razcvet lahko pričakujete na kariernem področju. Lahko boste napredovali ali izboljšali pogoje dela na svojem trenutnem delovnem mestu, povečana je tudi možnost za mednarodna službena potovanja. Tranzit Saturna v 10. hiši vam prinaša možnost za dodaten vir zaslužka. April bo ugoden mesec za pridobivanje bogastva, zadnje četrtletje 2022 pa bo presrečno za družinsko življenje.

Ljubezenski horoskop

Do konca januarja, ko je Venera še retrogradna, se ne odločajte o ničemer, prav tako bodo na udaru april, maj in oktober – takrat ni dobro sprejemati hitrih ali preuranjenih odločitev. Sicer pa boste polni zahtev in pričakovanj, a si boste tudi hitro premislili. Na bike bodo v letu 2022 zelo vplivali mrki, ki vam lahko prinesejo velike spremembe v partnerstvu.

Erotični horoskop

Romanca, ki se bo začela januarja, bo divja in nepozabna, a od nje ne pričakujte preveč. Svež veter v jadra boste dobili poleti, ko lahko izživite vse svoj skrivne fantazije. Saj poznate svoje najbolj erotične točke na vratu, kaj ne? Vezani biki pazite, da ne boste partnerju vsakega svojega trenutnega navdiha servirali na velikem pladnju, sicer vam bo s težavo sledil.

O znamenju

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

Znane osebnosti

Jessica Alba, David Beckham, Pierce Brosnan, George Clooney, Enya, Audrey Hepburn, Janet Jackson, Uma Thurman, Stevie Wonder, Rene Zellweger

Astrološki znak

Bik

Datumi

21.4. - 20.5

Ozvezdje

Bik

Element

zemlja

Latinsko ime

Taurus

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

rak, devica, kozorog, ribi

Barva

rožnata, modra, modrozelena

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano