TELEKOM SLOVENIJE

Letni horoskop bik

Bik

Bik 21.4. - 20.5.

Bik 21.4. - 20.5

V letu 2024 se bo z Jupitrom, ki bo v vašem znamenju do maja, nadaljeval močan poudarek na sprejemanju vaše osebnosti in neodvisnosti. Rastli in cveteli boste v izražanju sebe in svojega duha. Videli boste povsem nove možnosti in vaš pogled na življenje bo v tem letu panoramski. Čeprav je raziskovanje sebe in okolja vaša glavna tema, boste v letu 2024 trdo delali na gradnji temeljev. To je čas za ustvarjanje gnezda, skrb za potrebe po udobju in pristnih odnosih, ki zahtevajo več dela.

Ljubezenski horoskop

Razmerja vezanih bodo v prvih mesecih podvržena nekaterim spremembam. Vaša zagledanost v znanca vas lahko postavi v dilemo in uniči vaše ljubezensko življenje. Ne nosite srca na dlani in poskušajte biti ne preveč odkritosrčni. Od avgusta dalje boste uživali v dobrih odnosih, čeprav bo od časa do časa močan čustveni pretres vplival tudi na vaše družinsko življenje. Samski se boste v začetku leta 2024 znašli v globokem raziskovanju in prišli boste do nekaterih življenjsko pomembnih zaključkov. V vašem vsakodnevnem sanjarjenju bo veliko vlogo odigralo ljubezensko življenje.

Erotični horoskop

To leto bo za vaše seksualno življenje prelomnica. Imeli boste veliko podpore , zato boste končno zbrali pogum in uresničili skrivno erotično fantazijo. To bo okrepilo vašo samozavest in priklicalo iz vas najboljše, česar ste v seksualnem smislu zmožni. Tudi vaš partner bo več kot zadovoljen, da vam izkazuje toliko podpore med rjuhami, saj bo v zameno dobil veliko nepozabnih orgazmov.

O znamenju

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

Znane osebnosti

Jessica Alba, David Beckham, Pierce Brosnan, George Clooney, Enya, Audrey Hepburn, Janet Jackson, Uma Thurman, Stevie Wonder, Rene Zellweger

Astrološki znak

Bik

Datumi

21.4. - 20.5

Ozvezdje

Bik

Element

zemlja

Latinsko ime

Taurus

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

rak, devica, kozorog, ribi

Barva

rožnata, modra, modrozelena