Horoskop / letni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Letni horoskop

Tekom leta bo marsikaj odvisno od tega, v kakšni družbi se boste gibali. Na tem področju vas čaka precej raznolikosti. V skladu s tem pa se bo menjavalo tudi najpomembnejše področje in najbolj pereča vprašanja. V prvi tretjini leta bo to nedvomno služba, kariera, posel ali pa vprašanja v zvezi z družinsko zapuščino. Glavno vprašanje bo seveda denar, pa tudi pravičnost in vprašanje zaslug. Nato bo večji del leta v ospredju partnerstvo, proti koncu jeseni pa se vam odpirajo novi projekti. Če berete ta horoskop pred sredino leta 2020, potem lahko mirno rečemo, da nikoli ne bi uganili, za kakšne nove začetke bo šlo. Najbolj ugoden mesec bo maj, najmanj pa september.

Ljubezenski horoskop

Vezanim se v prvih mesecih nakazujejo napetosti in boji v razmerju, vendar pa z vzdrževanjem harmonije in s hladnokrvnostjo lahko preprečite mnoge spore ter ohranite mirno zakonsko življenje. Z iskrenim pogovorom razrešite svoje osebne probleme. Težki čustveni napori vam letos lahko prinesejo tegobe, a tudi boljše in bolj srečno ljubezensko življenje. Mnogi neporočeni pari se bodo jeseni poročili in izkusili prijetno stran življenja. Samskim pa leto 2020 ponuja edinstveno priložnost, da najdete ljubezen ali obnovite nekoč strastno ljubezensko afero. Mnogi boste iskali način, kako dobiti tisto, kar si želite v svojem življenju, ljubezen pa bo zasedala visoko mesto na vašem dnevnem redu. Čustvena zelena luč se bo pojavila ravno v pravem času. Proti koncu poletja se lahko veselite nove ljubezni, ki vas bo grela vse do zime in verjetno še naprej.

Erotični horoskop

To leto se vam bo dogajalo zanimivo erotično nihanje. Nekaj časa boste neustavljivi ljubimci, potem pa se bo zgodil obrat, postali boste popolnoma pasivni in za pomanjkanje strasti krivili partnerja. Sicer pa vam to leto prinaša nekaj žgečkljivih novosti. Morda boste zgolj zbrali pogum za kakšen bolj drzen ljubezenski položaj, mnogi med vami pa boste obiskali tudi kakšno erotično trgovino.

O znamenju

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

Znane osebnosti

Jessica Alba, David Beckham, Pierce Brosnan, George Clooney, Enya, Audrey Hepburn, Janet Jackson, Uma Thurman, Stevie Wonder, Rene Zellweger

Astrološki znak

Bik

Datumi

21.4. - 20.5

Ozvezdje

Bik

Element

zemlja

Latinsko ime

Taurus

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

rak, devica, kozorog, ribi

Barva

rožnata, modra, modrozelena

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano