Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Tedenski horoskop

V tem tednu vas delo v službi ne bo pretirano zanimalo, saj boste obremenjeni z dogajanjem na zasebnem področju. Vezani boste s partnerjem kovali dolgoročne načrte, vendar se bo zataknilo, saj nikakor ne bosta našla skupnega jezika, morda niti ciljev. Samski ste se nedavno zagledali v osebo, ki vam neprestano roji po glavi. Morda je čas, da naredite prvi korak in se ne obremenjujete z vsem, kar bi lahko šlo narobe. Verjemite vase in bodite samozavestni, saj boste le tako uspešni. V sredini tedna vam utegnejo v službi ponuditi nov projekt, za katerega pa ne boste pokazali veliko zanimanja. A zavedajte se, to bo enkratna priložnost, zato je ne spustite mimo kar tako. Za konec tedna vas čaka druženje z domačimi.

Ljubezenski horoskop

Zlasti sredi tedna boste nekoliko težje izražali svoja čustva in občutke. Na trenutke se vam bo zdelo, da so vaša pričakovanja zelo očitna, vendar temu ne bo niti približno tako. Dobro bi bilo, da si ta teden zastavite jasne cilje na ljubezenskem področju in nekoliko poenostavite svoje čustveno življenje. Če boste konec tedna naleteli na zaprta vrata pri ljubljeni osebi, jih nikar ne poskušajte odpreti na silo.

Erotični horoskop

Samski boste imeli še največ seksualne sreče proti koncu tedna. Videti je, da bo akcija vroča in kratkotrajna. Vezani boste prisegali na nežen, romantičen seks in obilico pozornosti med rjuhami. Znali boste presenetiti.

Popularno