Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Tedenski horoskop

Naredite točno tako, kot ste si zamislili in opravite s predsodki enkrat za vselej. Odločili se boste tudi za manjše tveganje. Zelo boste spontani, pogumni in odprti za nove izkušnje. Prav ponosni boste nase in proti koncu tedna se boste čudili, kako vam je uspelo narediti vse to. Posvetujte se z drugimi, ki jim zaupate, saj sami stvari včasih ne vidimo v pravi luči, pa naj gre za dobre ali slabe.

Ljubezenski horoskop

Potreba po spremembah na ljubezenskem področju bo še posebej v sredini tedna nadvse izrazita, vendar pa kar ne boste vedeli, kaj storiti, da bi jih sprožili. Prav hitro boste spoznali, da to pravzaprav ni v dosegu vaših rok. Vse se bo odvijalo samo od sebe, ne da bi morali za to kaj posebnega storiti. Vaša čustva bodo stanovitna, zato tudi občasni viharji ne bodo razburkali njihovih globin.

Erotični horoskop

Največjo težavo bo tokrat predstavljala vaša sebičnost. Vaše želje vam bodo tako pomembne, da vam še na misel ne bo prišlo, da si morda vaš partner želi česa drugega. Če pa ne boste deležni dovolj velike pozornosti, boste užaljeni in se boste počutili zavrnjene ter neljubljene. Nikar ne pretiravajte!

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano