Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Tedenski horoskop

V tednu, ki je pred vami, nikar ne pozabite na vaše najbližje. Še posebej, če se vam v krogu družine obeta neko praznovanje ali podoben dogodek, glejte, da ne boste stisnili repa med noge. Oseba bi vam namreč utegnila precej zameriti. Na zasebnem področju se boste soočili z neko spremembo, ki vam bo nadvse ugajala, saj ste si je že dolgo želeli. Uživajte v vsem, kar vam prinaša življenje in ne pozabite izkazovati hvaležnosti za vse, kar imate.

Ljubezenski horoskop

Vezani imate pred sabo ugoden teden, saj boste zgladili spore iz preteklih dni in po dolgem času več dni zapored preživeli mirno. Zadnji čas je že, da tako vi kot tudi vaš partner pozabita na določene zadeve iz vajine preteklosti. Samski boste ta konec tedna iskali nekaj več, ne le bežno in neobvezno avanturo. V soboto, se pustite zapeljati romantiki nekega novega občudovalca, ki se že dlje časa trudi okrog vas. Presenečeni boste nad njegovo očarljivostjo.

Erotični horoskop

Izbirali boste sumljive tipe. Privlačijo vas predvsem osebe, katerim po vašem mnenju primanjkuje ljubezni. Ste tipičen predstavnik vašega znaka, ki preveč ljubi in dobi malo v zameno. Drugim delujete dokaj stabilno, zato pa so nekateri razočarani, ko ugotovijo, da ste v postelji pravzaprav kar povprečni.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano