Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Tedenski horoskop

Ne rinite z glavo skozi zid, saj na tak način ne boste dosegli ničesar. Raje bodite potrpežljivi in razmislite o svojih naslednjih korakih. Le na tak način boste dosegli tisto, po čemer hrepenite. Na splošno je pred vami zanimiv teden, v katerem se boste posvečali raznim področjem vašega življenja. Na zasebnem oziroma čustvenem področju vas čaka kar nekaj sprememb, ki pa vam povečini ne bodo najbolj všeč. Brzdajte pretirano ljubosumje, saj boste v nasprotnem primeru v partnerstvu sprožili prepire. Izgubljanje živcev za nepotrebne zadeve se vam ne bo obrestovalo, saj boste na tak način zapravili le vitalno energijo, ki bi jo lahko bolj koristno porabili drugje. Finančno področje nujno potrebuje spodbudo.

Ljubezenski horoskop

Vezanim splet nepričakovanih dogajanj v tem tednu prinaša najlepše zadovoljstvo v ljubezenskem življenju. Izkoristite drugo polovico tedna, ko vam bo še posebno toplo pri srcu. Medtem samski ne boste imeli posebne sreče. Oseba, okrog katere ste se dolgo trudili, se ne odziva najbolje.

Erotični horoskop

Vezani se boste ves teden z veseljem predajali partnerju. Ta vas bo navdušil za nek nov položaj, ki vam bo pisan na kožo. Samskim bikom se največ možnosti za seks obeta v sredini tedna. Trud okrog neke osebe se vam bo končno obrestoval in z veseljem boste želi dobre rezultate.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano