Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Tedenski horoskop

V sredini tedna vas čaka nadvse ugoden čas, ki ga boste lahko izkoristili na poslovnem ali službenem področju. To bo čas napredka, ki vam bo prinesel kar nekaj sprememb, tako pozitivnih kot negativnih. V drugi polovici tedna pa se bosta vaša optimizem in zanos spreobrnila v negativnost in zamerljivost. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami ter ne izzivajte dodatnih sporov.

Ljubezenski horoskop

V ljubezni boste delovali manj dostopno. Če ste v zvezi, se bo partner nad tem kar pogosto pritoževal, vendar bo pri vas naletel na gluha ušesa. Če ste samski, bo to lahko povzročilo korak nazaj pri nekem spoznavanju. Težko bo uganiti, kaj si želite.

Erotični horoskop

V tem tednu boste želeli uživati v dobrih stvareh, to pomeni tudi v dobrem seksu. Za to pa boste morali vaši boljši polovici dati jasno vedeti, kaj si želite med rjuhami, da vas bo lahko zadovoljila. V kolikor boste želeli imeti kar največ od vajinih igric, boste morali kar sami prevzeti pobudo in zavzeti dominanten položaj. Vaš partner bo presenečen, toda pozitivno.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano