Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Tedenski horoskop

Malce bolj sproščeno vzdušje v prvih dneh tedna vas bo navdajalo z mirom. Morda vam bo celo uspelo ponovno najti duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da bi vas karkoli vrglo iz tira in ostanite močni. Na splošno ste v zelo plodnem in ustvarjalnem obdobju, ki bi ga bilo škoda zavreči. Ideje in razne kreacije bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite tako sodelavcem kot nadrejenim in poželi boste uspeh. V sredini in proti koncu tedna si privoščite nekaj več spontanosti, saj ste preveč zahtevni tako do sebe kot do drugih. Zadihajte in dajte na stran potrebo po disciplini, vsaj za kakšen dan. Morda pa boste v vaše življenje priklicali nekaj, kar vam bo ogrelo srce.

Ljubezenski horoskop

Pred vezanimi so pomembne odločitve. Zaradi različnih stališč lahko pride do nezadovoljstva, če se bosta s partnerjem lotila ocenjevanja vajinega odnosa. Samski pa prihajate pred izziv, ki bo veliko obetal, a bolj malo ponudil. Lahko si priigrate nekaj strastnih trenutkov, vendar bodite pripravljeni na morebitne izgube na področju samozavesti.

Erotični horoskop

Vaše poželenje bo tokrat hitro prebujeno in pozitiven erotični naboj vas bo zelo hitro pripeljal do vrhunca. Kadar si boste zaželeli seksa, stopite v akcijo brez oklevanja! Manj poudarka boste dajali na predigro in lahko se zgodi, da vašemu partnerju to ne bo najbolj ustrezalo. 

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano