Horoskop / tedenski

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Tedenski horoskop

Denarne težave utegnejo v tem tednu biti vaša prioriteta. Osredotočite se na poti, ki bi vas pripeljale do dodatnega zaslužka, saj bi vam prišel še kako prav. Četudi se boste morali za to odreči prostemu času, se žrtvujte in kmalu bo bolje. V službi si boste na vso moč želeli spremembe delovnega mesta oziroma napredovanja, vendar se bo zdelo, da se vam zapirajo vse poti. Ne izgubite upanja, saj veste, da vsaka stvar zahteva svoj čas. Z vztrajnostjo in potrpežljivostjo boste povzročili pravi čudež, le verjemite.

Ljubezenski horoskop

Vezani imate pred sabo ugoden teden, saj boste zgladili spore iz preteklih dni in po dolgem času več dni zapored preživeli mirno. Zadnji čas je že, da tako vi kot tudi vaš partner pozabita na določene zadeve iz vajine preteklosti. Samski boste ta konec tedna iskali nekaj več, ne le bežno in neobvezno avanturo. V soboto, se pustite zapeljati romantiki nekega novega občudovalca, ki se že dlje časa trudi okrog vas. Presenečeni boste nad njegovo očarljivostjo.

Erotični horoskop

Ne glede na to, da to ne bo najbolj čustven teden, bo vseeno zelo zabaven med rjuhami. Enkrat za spremembo pustite, da vaša boljša polovica prevzame vajeti v roke. Ugotovili boste, da vas partner pozna zelo dobro. Brez besed ali namigov bo točno vedel, kako vas mora prijeti in kaj mora narediti, da se boste znašli v višavah.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano